مدل دقیق مودم من tp-link TD8811 یا همون 8810 چون فرقی نمی کنند
مدل دقیق مودم من tp-link TD8811 یا همون 8810 چون فرقی نمی کنند
Last edited by mohebbinodej; 24-06-2010 at 19:54.
کسی هست لطف کنه راهنمایی کنه؟؟؟
سلام
آقا امروز من یه مودم Asus AAM6010EV خریدم
هر کاری میکنم نمیتونم راش بندازم
توی سی دیش فقط یه درایور واسه USB داره و یه سری فایل برای Lan که اصلا فایل Setup نداره
من حتی با USB هم نتونستم کانکت شم همش ارور میده
بچه ها گفتن برو تو اکپلور بزن 192.168.1.1
من اینو میزنم ولی میگه چنین صفحه ای وجود نداره
هر کاری میکنم نمیشه
خواهشا یکی کامل راهنمایی کنه![]()
احتمالا vpi vci رو صحیح نمیزنید از کدوم شرکت اینترنت دارید؟ ppoe رو llc که تنظیم کردید؟ وایمکس مشکلاتش ده برابر adsl هست.
بابا خدا خیرتون بده جواب مارو هم بدین
ok
تو این صفحه برای مودم شما همراه با عکس توضیح داده شده:
انجام بده و نتیجشو بهم بگو.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
99% مشکل حل خواهد شد.
سلام
دوستان موضوع دي اس ال مخابرات بسته شده من نميدونستم كجا اين سوالمو بپرسم.ببخشيد اگه اينجا جاش نيست.
سوالم درمورد سرويس دي اس ال مخابرات كوفتي هست.
چندوقتي ميشه كه نميدونم به چه دليل اصلا با كانكت اول اينترنت اكسپلورر باز نميشه و cannot be found ميده.هربار بخوام به اينترنت وصل بشم بايد بين 2تا8بار كانكشن رو كانكت و ديسكانكت كنم تا بالاخره اكسپلورر صفحه هاي اينترنت رو نمايش بده.فايرفاكس هم به همين صورت شده.
من تمام تنظيمات اينترنت آپشن و كانكشن و لوكال ايريا رو ديفالت كردم ولي بازم اثري نداشت.
ازوقتي به اين مشكل برخوردم نه ياهو مسنجر كارميكنه و نه آنتي ويروسم آپديت ميكنه و ارور ميگيره كه به اينترنت متصل نيستيد.
دوستان اين موضوع منو بيچاره كرده.اگر راهي داريد دريغ نكنيد.
ممنون
سلام به دوستان و اساتيد محترم.
من ميخوام ADSL بگيرم. ولي انقدر آگهي و ... در اينترنت و روزنامه هست كه گيج شدم.
لطف كنيد سوالات منو جواب بدين و يك انسان و احتمالا تعداد زيادي انسان ديگه رو از گيجي در بيارين:
1- به طور خلاصه مراحلش رو ميتونيد بگيد.(مخابرات، مودم، شركت خدمات دهنده و ....)
2- كدوم شركت ها خدمات بهتري ارائه ميدن؟
براي من كه ماهي 2 گيگ استفاده دارم(1 گيگ اينترنت و 1 گيگ دانلود)، كدوم سرويس بهتره؟
3- خودم مودم بخرم يا مودم شركت رو استفاده كنم؟
من كه قصد استفاده در دو طبقه از منزل دارم(دو تا كامپيوتر و يك لپ تاپ در طبقه 4 ام و يك لپ تاپ در طبقه اول)، بايد مودم وايرلس بگيرم؟
4- اگه خودم مودم بخرم، چه مشكلاتي داره؟(از لحاظ تنظيم مودم، مخالفت شركت خدمات دهنده و ...)
5- اگه از شركت مودم بخرم، چه مشكلاتي داره؟(از لحاظ جنس بدردنخور مودم، گرون فروشي و ....)
6- اينكه بعضي از شركت ها، اگه ازشون مودم رو نخريم انقدر گرون خدمات ميدن كه پشيمون شيم، درسته؟ كدوم شركت ها؟
7- مدل هاي خوب مودم چيه؟ كدوم بهتره؟
8- براي تنظيمات مخابرات(رانژه و ...) خودم بايد اقدام كنم يا شركت؟
فرقي ميكنه خودم مودمو خريده باشم يا از شركت گرفته باشم؟
Last edited by saeidfarahani; 25-06-2010 at 08:42.
چراغ dsl باید ثابت بشه. وقتی خط رانژه شده(تو مخابرات به تجهیزات adsl) وصل شد چراغ dsl ثابت میشه و میتونید با تنظیم کردن مودم به اینترنت متصل بشید.
3 شرکت پیشنهاد میکنم
صبانت
شاتل
پارس آنلاین
مودم رو خودتون بگیرید شرکت ها 20 30 تومن گرونتر میدن. مودم پیشنهادی من که قیمت و کیفیت خوبی داره tp-link 8910g هست اگه گیرتون نیومد 8901g هم خوبه. با قیمت 45 تومن. دارای وایرلس برای لپتاب و موبایل.
برد اکثر موددم ها حداکثر 2 طبقه ساختمونه ولی فضای باز تا 150 متر.
برای طبقه اول باید یه کابل شبکه بکشید وصل کنید به مودم و لپتاب.
مودمی tp-link با تمام شرکتها سازگاره. اول مودم بخرید بد به شرکت بگید که مودم دارید و دیگه نمیتوننند مودمشون رو قالب کنند.
شرکت خودش انجام میده.
مودم هم ازشون نخرید کیفیت و قیمت سرویس یکیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)