تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 819 از 1138 اولاول ... 319719769809815816817818819820821822823829869919 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,181 به 8,190 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متشکرم آقا مصطفی

سایز دقیق تسمه کولر نوا بر اساس چیزی که من روی ماشین خودم سوار کردم :
    1350*9.5
    این عدد در سمت راست تسمه بصورت کوچکتر نوشته شده، و البته استاندارد شماره گذاری بین المللی باید باشه ( مثل شماره بلبرینگ یا کاسه نمد )
    و شماره مربوط به کارخانه 255.1350 که بزرگتر نوشته شده.

البته توجه داشته باشید که این تسمه مربوط به کمپرسور دلکو رمی هست و اگر کمپرسور دیگه ای نصب کرده باشید، سایز تسمه هم متفاوت خواهد بود.

معمولا فروشندگان آمریکایی سایز را بلد هستن و نیازی به شماره نیست مگر اینکه کمپرسور فرق بکنه که در این صورت باید به تسمه فروش مراجعه کنید تا مستقیما اندازه را از روی ماشین بگیره و تسمه مناسب را بگیرید.

2. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام دوستان.من تازه عضو این سایت شدم.چندتا سوال داشتم.1)ماشینم نوا هست چرخای عقبم قفل میکنه راه حلش چیه ؟ 2) کسی برای حذف پروانه و نصب فن اقدامی کرده ؟ ممنون

4. 3 کاربر از ER24PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان.من تازه عضو این سایت شدم.چندتا سوال داشتم.1)ماشینم نوا هست چرخای عقبم قفل میکنه راه حلش چیه ؟ 2) کسی برای حذف پروانه و نصب فن اقدامی کرده ؟ ممنون
    جناب ER24PC
    به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید

در مورد مشکل چرخهای عقب، بهتر هست که مطابق روش بازدید و تعویض لنت و سیلندر ترمز عقب که در صفحه قبل توضیح داده شد عمل کنید تا اگر مشکلی در این بین وجود داشت، پیدا و رفع بشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد نصب فن بجای پروانه اصلی ، جناب MJ1970 تجربه بیشتری دارند

در مورد ماشین خودتان کمی بیشتر توضیح دهید و در صورت امکان عکس بگذارید

6. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

چند ماه پیش بود با سایتی آشنا شدم که نمایندگی گاز کولر کانادایی در ایران هستش یکی از دوستان که نوا داره کولرش نیاز به گاز داشت بنا به پیشنهادم ازشون خرید کرد علاوه بر گاز روغن کمپرسور هم گرفت البته به خاطر کم مصرف بودن گاز R12 و نبود موجودی دو هفته ای طول کشید تا براش ارسال کنند نتیجه این شد که سرمادهی کولرش با کولر ماشین من که گازش چینی هستش زمین تا آسمان فرق میکنه گازهای چینی دماشون+3 و دمای گاز کانادایی 2-در ضمن بعد از تزریق روغن ، کمپرسور خیلی نرم و بی صدا کار میکنه و بدنه کمپرسور به اون شکل داغ نمیشه

این هم لینک نمایندگی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من هم همین مشکل را دارم و حس میکنم که خنک کنندگی کولر به اندازه کافی نیست و مسلما اشکال از کیفیت گاز هست و حتی پراید 82 هم که دارم باز همین مشکل را داره.

مدتی قبل پراید یکی از دوستان با گاز چینی پر شد که کیفیت خوبی نداشت و سرمای اون بیشتر به حالت یک باد ولرم بود تا خنک ( در گرمای شدید و ترافیک) که البته خود کولرساز گفت گاز چینی هست و کیفیت نداره،

به گفته کولر ساز مربوطه یک کپسول گاز چینی حدود 150 تا 200 تومان قیمت داره ولی کپسول گاز فرانسوی از 450 تومان شروع میشه و تا 600 تومان هم میرسه بخاطر همین همه کس زیر بار این قیمت نمیره( نه برای خرید از طرف کولر ساز و نه مصرف کننده)
    اما برای افراد خاص که کیفیت کولر را مد نظر داشته باشن از این گاز آورده بود و بعد از تخلیه گاز چینی و وکیوم و تست نشت، گاز فرانسوی تزریق شد و به معنای واقعی تفاوت از زمین تا آسمان بود، بنابراین من هم تصمیم گرفتم برای پراید از این گاز فرانسوی استفاده کنم.

اما در مورد نوا مشکل اینه که گاز اصلی و با کیفیت پیدا نمیشه و الان مدتی هست که دنبال گاز با کیفیت میگردم که متاسفانه نیست چون اکثرا 134a استفاده میکنن و R12 خیلی کم مصرف شده( بیشتر توی خودروهای قدیمی و کامیونها مورد استفاده است)

توی یکی از فروشگاههای لوازم سرد کننده از این نمونه کپسولها دیدم و قبلا برای پراید از نوع 134a استفاده کردم که کیفیت خوبی نداشت، اما شاید این نمونه ای که شما اشاره کردید واقعا ساخت کانادا بوده و نمونه ای که من خریدم تقلبی و ساخت چین ، که به نظر میرسه همینطور باشه و تقلب چینی ها دیگه توی این چیزها عجیب نیست.

ممکنه دقیقا نشان بدید دوست شما از کدام کپسولهای گاز و روغن برای نوا استفاده کرد؟
    تصمیم دارم بعد از نصب فن زانتیا ، گاز را هم عوض کنم.

10. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

درود بر اساتید.
    با درخواست پوزش:

پارسال بعلت سوراخ شدن شلنگ کولر در محل روی رادیاتور، گاز کولر نوای من ذره ذره خارج شد.

حالا باید تمام محتویات مسیر کولر خارج بشه؟ با چی؟
    وکیوم کردن، همه چی رو خارج میکنه؟

نوا چند گرم گاز میخواد؟

با توجه به اطلاعات روی سایت مذکور، واسه گاز R12، کپسول های نشت گیر و رطوبت گیر فقط در اندازه های 60 گرمی وجود دارند پس فقط همین یک انتخاب داریم.

اما واسه روغن، هم 250 و هم 350 موجود است. ما باید کدامیک را انتخاب کنیم؟

شاید اینگونه باشد که پس از وکیوم کردن مدار، نشت گیر و رطوبت گیر و سپس مقدار مناسب روغن را باید تزریق کنیم و آنگاه تا فشار مناسب به تزریق گاز ادامه بدیم. باز اگر بدانیم تقریبا چه مقدار گاز لازم است بهتر است زیرا در اینصورت با خرید مقدار کافی گاز( و نه بیشتر) در هزینه صرفه جویی میکنیم.

من تا حالا اصلا با سیستم کولر و شارژ گاز کار نکرده ام و حتی این عملیات را ندیده ام.

Last edited by hamid-r-s; 25-07-2015 at 16:32.

12. 4 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

با سلام برای نوا 1.4 کیلوگرم و بیوک 1.7 کیلوگرم گاز باید تزریق بشه

14. 4 کاربر از ER24PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

در مورد ترمز هم باید بگم یک سری کل ترمز از پمپ گرفته تا سوپاپ تاخیری و کالیبر جلو و سیلندر عقب همرو باز کردم و باد گرفتم و شستشو دادم ولی چرخای عقب قفل میکنه

16. 2 کاربر از ER24PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دلایل زیادی هست که میتونه باعث قفل کردن ترمز بشه، که بخشی از اونها مربوط به مدار ترمز و بعضی دیگه مربوط به خود لنتها است.
    تاب داشتن کاسه ترمز ( بیش از حد معمول)، تاب داشتن کفشکهای ترمز ، رگلاژ نبودن ترمز ، گیر کردن یکی از پیستونهای ترمز، سفت یا شل بودن بیش از حد فنرهای مربوط به کفشکها از این جمله است.

در مورد کولر چون نیاز به وسائل و ابزار خاص داره ( مالیمتر ، کمپرسور باد برای تست نشت و فشار و انجام وکیوم، انواع سری ها و شلنگهای اتصال برای شارژ گاز ) و بعضی وسائل دیگه، جور کردن این ابزار هزینه سنگینی داره و به صرفه نیست و البته تجربه هم لازم هست.

گاهی محل نشت خیلی بزرگه ( مثل پاره شدن لوله لاستیکی و یا شکستن لوله فلزی ) در این صورت قابل تعمیر با نشت گیر نیست و باید تعویض بشه.
    بهترین کار مراجعه به تعمیرکار کولر خودرو هست و البته استفاده از گاز با کیفیت که احتمالا همین نوع کانادایی است.
    مقدار متفاوت حجم گاز بین نوا و بیوک احتمالا بخاطر تفاوت کمپرسور کولر باشه که در بیوک از نوع سوزنی و بزرگتر استفاده شده.

18. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تعویض کمپرسورهای سری جدید ساندن بجای کمپرسورهای استاندارد AC که باعث کمتر شدن فشار به موتور و کاهش مصرف سوخت شده

کیت این کمپرسورها با کلیه لوازم و پایه های مورد نیاز برای کلیه خودروهای آمریکایی سری قدیم ساخته شده.
    هرچند که ما دسترسی نداریم اما اگر نیاز به نصب کمپرسور داشتید به نظر میرسه مارک ساندن بهترین انتخاب باشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by camaro lt; 26-07-2015 at 00:17.

20. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •