من که تا حالا همچین چیزی ندیدم
ولی میشه که تو بریج طوری تنظیم کرد که کانکشن از طریق وی پی ان اجرا بشه و در صورت دیس شدن اتومات وصل بشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من که تا حالا همچین چیزی ندیدم
ولی میشه که تو بریج طوری تنظیم کرد که کانکشن از طریق وی پی ان اجرا بشه و در صورت دیس شدن اتومات وصل بشه
دوستان من دیگه به این نتیجه رسیدم که آشغالترین سرویس و وب گردی تو تبریز رو داره مخابرات میده
به خدا دیگه دارم دیوونه میشم
وقتی ترافیکم تموم بشه برمیگردم همون صبانت
به جون خودم شاتل یا حتی ایرانسل از این پینگش بهتره
لامصب وقتی پینگ میگیرم حدود 350-400 میده ولی تو وبگردی باید 1 دقیقه صبر کنی تا سایت رو بشناسه بعد بیاد لود کنه
من که خیلی ازش ناراضیم
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
این پستو ببینید اینترنت به چی میگن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
به من چه![]()
اخیرا پینگش خییییییلی افتضاح شده لود یه صفحه یک دقیقه ای طول میکشه
نيمدونم چرا بعد از هر بار قطعي و اختلال وضعيت انقدر خوب ميشه، الان ساعت 23:30 است، خواستم جي ميل رو باز كنم ظرف 5 ثانيه همه چيز كامل لود شد
اين بهترين پينگي هست كه از اسپيدتست گرفتم
![]()
Last edited by urumchi; 30-07-2011 at 22:42.
این حرف رو که یه نامدار بزرگ و معروف میگه رو همیشه به یاد داشته باشید که <<<<<اینجا ایران است>>>>>>
سرویست مکس کلاسه؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)