آهان
من فک میکردم هنوز تعداد کمی از مراکز مجهز شده باشن
آهان
من فک میکردم هنوز تعداد کمی از مراکز مجهز شده باشن
چرا بیوفتی مهدی ؟ خوب اگه 6.1 تو ورقه بگیری پاس شدی دیگه / این ترم هم ما دو تا استاد سخت گیر داشتیم که با الان به کسی میان ترم ندادن و حتی گفته بودن به کسی میان ترم نمیدیم برید تو امتحان قبول بشیدبه نمره هم خسیسی میکنه
با بچه ها قرار گذاشتیم همه بالای 15 بگیریم و پوزه طرف رو به خاک بمالیم
![]()
ای بابا
از این استادا توی پیام نورم پیدا میشه؟
چرا آخه اینکار رو با ما میکنن؟
انشالله بالای 15 بشید همه تون ، حالشو بگیرید![]()
من یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی ... طرف کارمند بانک ( سنش نزدیکای 50 میشه ) .... تا ساعت اداری ( 2 الی 2 و نیم ) سرکار بعد ما که ساعت 15 تا 17 باهاش کلاس صنعتی 3 داریم ساعت 15و45 ، گاهی ساعت 16 میاد سر کلاس .... حالا اینش به درک .... میگیم یه ساعت بیاد کلاس درس بده بازم کلی درس میشه یاد گرفت .....
اما از شانس ما این استاد ( واقعا اسم استاد رو نمیشه روش گذاشت ، به شخص ازش متنفرم و همه ی بچه ها امروز با دیدن میان ترماشون ازش متنفر شدن ) وقتی میاد سر کلاس از بس خستس و کار بانکی خستش کرده دق و دلی هاش رو سر ما خالی میکنه ... میاد از خودش و بانک و این چیزا حرف میزنه ... خدا رو شاهد میگیرم اگه دروغ بگم یا چیزی رو اضافه کنم به خصوصیاتش .... وسط کلاس اس ام اس میخونه و میره اتاق اساتید چایی میخوره .... هنوز هیچی درس نداده یک سوال مطرح میکنه ، میگه روش فکر کنین بعد خودش میره بیرون 15 دقیقه بعد برمیگرده میگه کی حلش کرده ( وقتی که چیزی درس ندادی ، کی میخواد سوال رو حل کنه آخه ، زمانی که درس میدی کسی حالیش نمیشه چه برسه به الان ) بعد کسی که بلد نیست حلش کنه .......
صنعتی 3 ، 2 جلد کتاب داره که شامل 6 فصل میشه ؛ فصل 5 حذف و میمونه 5 فصل .... خداشاهده کتاب رو ول کرده یه جزوه ی کپی شده ی درب و داغون از ترم های پیش به ما داده گفته هر کی بره برای خودش کپی بزنه ..... جزوش رو اصلا نمیشه خوند از بس بدخط و بد افتاده ( 2 جلد کتابی که جمعا 400 صفحه میشه رو تو یه جزوه ی 30 صفحه ای داده دست ما ) ... حالا تا اینجا قسمت های خوبش بوده ....
یه سوال دارم ازت ؛ آخه کی درسی رو که پرفرمول و ریاضی و محاسبات داره رو از رو میخونه و درس میده ؟؟؟
از بس خستس حال بلند شدن نداره و درس رو از رو میخونه و سریع رد میشه .... حالا جالبش اینجاس که میگه هرکسی سوالی داره بپرسه ، اگه جایی رو نفهمید ... ازش که سوال میکنی میخواد بیاد توروبزنه .... که چرا نفهمیدی و از این داستانا ... خلاصه تو این 10 جلسه ، مفید مفید 2 جلسه هم درس نداده ......
تا اینجاشو میشه یه جوری با ارفاق تحمل کرد اما بعدش چی ؟ میگه من نه حال گرفتن میان ترم دارم و نه حال اینکه صحیح کنم
به زور اومده میان ترم رو با اصرار بچه ها مشخص کرده ... روز امتحان دیدیم 40تا برگه ی سفید آورده که آقا میخواد سوال بگه ما از روش بنویسیم بعد جواب بدیم ....
بعد امتحان گفتم کم کمش 5 میشم .... با توجه به سوالایی که جواب دادم ... خداشاهده تمام بچه های کنارم 80% سوالارو از رو دست من نوشتن ... من شدم 3.5 ( داده 3.5 ) به بعضی ها 5 و یکی هم 5.5 ( همونایی که از رو من نوشتن ) خیلی ناراحت شدم و اعصابم رو بهم زد ..... از بقیه پرسیدن گفتن به ما 2 داده ....
خیلی داستان داریم با این استاد .. مثل اینکه زورش به همه میرسه و کسی جرات نداره بهش تذکر بده .... از روی شکم سیری میاد تدریس
من از این ناراحتم که حق آدم رو نمیده ، با زورم که نمیشه گرفت .. دستمون به جایی بند نیست .... از اینکه ارفاق نمیکنه و درس نمیده ناراحتم بماند .. بیشترین دلخوریم از اینه که حق دانشجو رو نمیدهامتحان پایانی هم 14 نمره تشریحی کامل ... فقط به امید اون موندم الان
![]()
آره هست ولی تا حالا به تور ــم نخورده بود![]()
عقده دارن . تازه اینی که میگم بیسواده ! سر کلاس یکی ازش در مورد مثال خود کتاب سوال کرد و میخواست یه مقدار در مورد نحوه حل کردنش توضیح بده ( خود کتاب درست توضیح نداده ) یارو موند گفت هفته بعد توضیح میدمهفته بعدش هم توضیح نداد یه جورایی پیچوند
جالب اینجاست بهش میگن استاد ! سواد من از اون بیشتره چون راه حل مساله رو میدونستم
![]()
به نظرم تو قسمت استادا پیام نور ضعف داره البته همه استادا اینجوری نیستن ها استاد اصلی ما دکترا داره و خیلی با سواد ــه و البته با فهم و کمالات هم هست
ای.تی هستید دیگه؟
درست حدس زدم؟
من همین الان به یه نتیجه ای رسیدم:
فک کنم این استاد بی سواد ها و اساتیدی ک ضعیف هستن، مخصوصا دانشجوها رو میندازن تا پایه شون قوی بشه و وقتی مثل اونا استاد شدن دیگه اینجوری جلوی دانشجوها ضایع نشن.
پس جا داره از همین تاپیک از اساتیده محترمه دانشجو انداز تشکر بعمل آوریم![]()
ب سلامتی موفق باشید
آخه چون نوشتید: آی.تی تولز، فک کردم آی.تی باشید
رشته سختی هم هست خدایی
من الان ریاضی هستم و انشالله میخوام برم آی.تی توی پیام نور بخونم![]()
خب دوستان براتون این راهنما رو میذارم تا قبل از امتحان آمادگی لازم رو داشته باشید و به قولی یهو کپ نکنید( به امید موفقیت تمام بچه های گل پیام نور در آزمون پایانی
)
مراحل آزمون به صورت زیر می باشد:
1- ورود به سامانه نرم افزار آزمون الکترونیکی
2- وارد کردن اطلاعات شما .
شناسه کاربری : شماره دانشجویی شما
رمز عبور : کد ملی شما
3- با تکمیل اطلاعات ، وارد فرم مشخصات آزمون بشرح زیر می شوید. در صورت صحت اطلاعات تیک مربوطه را بزنید تا دکمه ورود به آزمون فعال شود. و بعد بر روی دکمه ورود به ازمون کلیک کنید تا به آزمون وارد شوید.
4-با باز شدن فرم آزمون می توانید گزینه های صحیح را تیک بزنید. فرم ازمون به شرح زیر می باشد.
5- پس از پایان آزمون دکمه پایان آزمون را بزنید.
6- با کلیک بر روی دکمه پایان آزمون ، یه فرم به منظور اطمینان از پایان ازمون نمایش داده می شود.
7- پس از برگزاری آزمون و زدن دکمه “پایان آزمون” فرم ریز مبنی بر پایان و ثبت با موفقیت اطلاعات آزمون را مشاهده می نمایید.
چیز سختی نبودا ... اصلا نترسید
================================================== ===================================
همچنین می توانید از امکانات ذکر شده در حین برگزاری استفاده نمایید.
- امکان درج یادآوری
جهت یادآوری سوالات ، روی شماره سوال کلیک کنید.
- امکان یادداشت
می توانید در صورت نیاز به نگهداری موقت اطلاعات (یا همان چرک نویس) از بخش یادداشت استفاده نمایید. با بستن و باز کردن مجدد یادداشت ، اطلاعات چرک نویس تا زمان پایان آزمون از بین نخواهد رفت.
- پیوست آزمون
سوالاتی که دارای تصاویر و یا جداول پیوست هستند. اطلاعات و تصاویر انها در این قسمت قرار می گیرد.
- ماشین حساب
اگر در حین آزمون نیاز به محاسبات با ماشین حساب ساده باشد ، می توانید با زدن دکمه ماشین حساب ، از آن استفاده نمایید.
به همین راحتی![]()
Wow
Amazing
مرسی عالی بود
سوالاتشم در حد همین سوال شماره 1و2 و3 آسون باشه دیگه غم ندارم
دستتون درد نکنه ، توضیحات جامع و کامل بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)