تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 819 از 1178 اولاول ... 319719769809815816817818819820821822823829869919 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,181 به 8,190 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام مجدد به دوستان
    ديروز يه پست زدم هيچ كس جواب نداد به جز pami-wega عزيز.خواهشا جواب بدين كه خيلي سردرگمم.
    FW 190 c2H
    Latitude E6400 - CPU 2.93
    كارم بيشتر با نرم افزارهاي محاسباتيه و اگر هم نباشه خواندن متن. عملا روزي 12 ساعت نوت بوك بايد روشن باشه. جابه جايي زيادي هم نخواهم داشت. لطفا پاسخ ها تخصصي باشه. يعني در مورد اينكه سري latitude سري صنعتيه وسري fw گرافيكي بحث نشه.اگه قدري تامل كنيد خواهيد ديد كه دو مدل از لحاظ سخت افزاري بسيار به هم شبيه اند. حالا اگه پيشنهاد ديگه اي هم داريد بگيد تا بررسي كنم. جان من جواب بدين!
    اتفاقا سخت افزاري تفاوت دارند و كاربردها متفاوت اند ، قبلا هم عرض كردم

مدل FW گرافيك نسبتا سبك تري داره ATI 3650 و بيشتر براي بازي و مالتي مديا مناسب هست و ديدن فيلم هاي HD مخصوصا Bluray كه دستگاه همراه با درايو Blueray هم عرضه ميشه
    مدل E6400 لپ تاپي هست براي كار در شرايط سخت ، مسلما شما نمياين FW خودتون رو با خودتون ببريد شركت يا سر پروژه كه باهاش كار كنيد
    اين مدل گرافيك Quadro NVS 160 استفاده ميكنه كه گرافيك پيشرفته اي هست و براي طراحي ها و ديزاين هاي سنگين و سه بعدي پيشرفته طراحي شده و به توابع پيش فرض داخلي قدرتمندي مجهز است
    اما شما كه براي كاربرد محاسباتي سنگين ميخواين بايد CPU قدرتمندي انتخاب كنيد كه هر دو مدل پردازنده هاي مناسبي دارند . مدل E6400 امنيت اطلاعات بالايي دارد و در مقابل ضربه و تكان هاي شديد محكم تر هم هست
    ولي FW نمايشگر عالي داره و نميشه ازش گذشت

انتخاب با خودتون ديگه ، ببينيد كدوم براي كاربرد شما مناسب هست در ضمن وزن E6400 هم به مراتب كمتر و سبك تر هست ولي FW ظاهر بهتري داره در حالي كه دو تيپ متفاوت هستند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون از پاسخ سريعتون
    خيلي برام عجيبه كه شما مبگيد 1530 رو كلا بي خيال بشم. چرا ؟
    شما لطف كنيد و 1 بار ديگه بدون پورت پيشنهاد بديد ، مجبور بشم به قول شما پ كانورتور ميذارم.به شرط اينكه بيارزه .
    با تشكر
    آخه m1530 لپ تاپ قدرتمندي هست ولي قديمي شده و داره منسوخ ميشه ، وقتي براي يك سري مدل جديد مياد ديگه ارزش نداره مدل قديمي رو بخريد
    براي اين نميگم كه بي كيفيت هست ، اتفاقا لپ تاپ خيلي خوبيه ولي قديمي شده

لپ تاپ بدون پورت سريال كه بتونه جواب گوي همه نيازهاتون باشه ميتونه مدل Dell Studio XPS 1340 باشه كه هم پردازنده قدرتمندي داره هم گرافيك مناسب و هم امكانات و ظاهر عالي

پورت هاي تبديل كننده USB to Serial هم مشكلي ندارند ، ببينيد يه زماني هست شما ميخواين يك دسته سيگنال خاص و يا ديتا رو به يه دسته ديگه و متفاوت تبديل كنيد ، اين ممكنه كمي مشكل ساز باشه اما زماني كه شما پورت USB رو كه خودش يك نوع انتقال دهنده و درگاه سريال هست رو ميخواهيد به يه نوع ديگه سريال تبديل كنيد و اين خاصيت اصلي رو تغيير نميدهد ...

3. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مشکل خرید!بین سری fw و سری cs
    مشکلم با fw اینه که سینگینه و 16 اینچ

cs28 با مشخصات زیر :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] P8700 (2.53 GHz
    3mb cach
    4GB DDRII
    Gforce 9300(Dedicated 256
    14.1"

یا
    VAIO FW - VGN-FW45GJ/B

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] P8700 (2.53 GHz)*1*2
    4 GB DDR2
    ATI Mobility Radeon™ HD 4650 /512
    16.4"

وزنش و اندازه ال سی دی cs مناسب تره.کلا می خواستم ببینم سری cs خوب جواب داده؟
    اگه لپ تاپی مناسب تر با قیمت تا 1700 دوستان میشناسن ممنون می شم راهنمایی کنن

برای برنامه نویسی و فیلم دیدن مناسب باشه.گیم هم خوب جواب بده.
    اين مدلها كه معرفي كرديد سفارش امارات / عربستان هستند و ساخت چين اكثرا
    سري CS سري ميان رده سوني هستند ،‌ يه چيزي مثل Inspiron دل ميمونه ، هم تنوع رنگ داره هم امكانات خوب مالتي مديا هم قيمت مناسب
    تو سري هاي جديد هم سوني گرافيك اينتل رو حذف كرده و Geforce 9300 GS گذاشته
    CS-28 با گارانتي 3 ساله ايران رهجو هست 1.490.000 (‌قيمت FW رو ندارم )
    ولي مسلما با ATi 4650 بسيار قويتر از CS 28 خواهد بود
    سري CS مناسب ،‌كارا ، سبك ، شيك و قدرتمند است و رنگ هاي متنوعي هم دارد

داره خودمونی میشه nakeshman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ایران آزاد ؛ در آینده ای نه چندان دور

پيش فرض

سلام.
    من دانشجوی معماری ام که بین تهران و قزوین رفت و آمد میکنم.
    1 لپ تاپ میخواستم برای کار کردن با cad & 3dmax & sketchup & archicad & photoshop & powerpiont
    کاربرد گیم خاصی هم ندارم.
    بودجه هم در حدود 1200 تا 1500 هستش.
    سبکی لب تاپ و کارایی و روون بودنش تو نرم افزار هایی که گفتم و رندرینگ هم مد نظرمه.
    چند تا مدل پیدا کردم:

Dell xps 1340
    Sony VAIO FW390JLH - CPU Intel core2duo 2.53 6mb cache -RAM 4G DDR2-HDD 320-VGA ATI 3650
    Dell Studio 1555 -CPU Intel core2duo 2.53 6mb cache-RAM 4G DDR2-HDD 500-VGA ATI 4650

1 سوالی دارم , اینکه ddr3 و 7200 rpm بودن 1340 جقدر تو کارایی نرم افزارهای بالا و رندرینگ موثره ؟
    چون من دوست هایی داشتم که با کانفیگ نسبتا بالا و کارت گرافیک های 9200 و 9300 چندان راضی نبودن و میگفتند که دستگاه با گیر تو این محیطا کار میکنه و رندر های طولانی مدت!

1 لپ تاپی میخوام که کیفیت قطعاتش خوب باشه و احتمال خرابی کم! اگه دوستان لطف کنن و 1 نظری بدن ممنون میشم.
    راستی این glossy بودن مانیتور ها خیلی اذیت میکنه ؟ بدجوری رو اعصابه منه !

این 1555 نسبت به کانفیگش خیلی قیمت مناسبی داره ؛ وزنش هم نسبت به 1340 ؛ 450 گرم بیشتره ؛ کیفیت ساختش چجوریاست ؟ راستی جایی واسه فروش قسطی سراغ ندارید ؟ من تو پاساژ ایران 1 جایی پیدا کردم با سود 2.5 % ؛ کمتر هم گیر میاد ؟

ببخشید زیاد شد سوالام ؛ پیشاپیش ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه پیشنهادی بده که با این هزینه و مشخصاتی که گفتم سراغ چه لپتاپی برم؟
    سبک،حداکثر 14 اینچ،گرافیک مناسب.پروسسورش از 2.5 بالا.برای برنامه نویسی و فیلم دیدن.گیم هم جواب بده.حداکثر1700 می تونم هزینه کنم

7. این کاربر از noneless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام و سپاس از کليه دوستان اين بخش خصوصا جناب pami

واقعا اين بخش خيلى فعال و پربار است ، من تصمىم دارم لپتاپ بگَيرم و اکثر صفحات اين تاپيک و تاپيک هاى ديگه بخش رو مطالعه کردم و اطلاعات زيادى در اين زمينه کسب کردم و بعد از کلى بررسى دو مدل رو انتخاب کردم که ميخوام يکى رو واسه خريد انتخاب کنم،
    يکى hp dv6 1199 است و اون يكي latitude e6500 هست،
    از نظر کارايى هم ميخوام مقاوم باشه يعنى مدت زمان زياد در روز باهش کار کنم و زود خراب نشه و هم ميخوام گرافيک بالايى داشته باشه و بتونه بازى هاي با گرافيک بالا رو که بعدا هم مياد اجرا کنه،
    فکر ميکنم گرافيک hp بالاتره اما از يک طرف latitude مقاوم تره حالا واقعا گيج شدم که کدوم رو بگيرم . ميخواستم بدونم hp 1199از لحاظ دوام و کار زياد چطوره
    ممنون ميشم اگر دوستان بنده رو راهنمايى کنند و بگن کدوم يکى رو انتخاب کنم و از اين دو راهى خلاص بشم.
    باز هم از همگي سپاس گذارم.

9. این کاربر از sayaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

سلام.
    من دانشجوی معماری ام که بین تهران و قزوین رفت و آمد میکنم.
    1 لپ تاپ میخواستم برای کار کردن با cad & 3dmax & sketchup & archicad & photoshop & powerpiont
    کاربرد گیم خاصی هم ندارم.
    بودجه هم در حدود 1200 تا 1500 هستش.
    سبکی لب تاپ و کارایی و روون بودنش تو نرم افزار هایی که گفتم و رندرینگ هم مد نظرمه.
    چند تا مدل پیدا کردم:

Dell xps 1340
    Sony VAIO FW390JLH - CPU Intel core2duo 2.53 6mb cache -RAM 4G DDR2-HDD 320-VGA ATI 3650
    Dell Studio 1555 -CPU Intel core2duo 2.53 6mb cache-RAM 4G DDR2-HDD 500-VGA ATI 4650

1 سوالی دارم , اینکه ddr3 و 7200 rpm بودن 1340 جقدر تو کارایی نرم افزارهای بالا و رندرینگ موثره ؟
    چون من دوست هایی داشتم که با کانفیگ نسبتا بالا و کارت گرافیک های 9200 و 9300 چندان راضی نبودن و میگفتند که دستگاه با گیر تو این محیطا کار میکنه و رندر های طولانی مدت!

1 لپ تاپی میخوام که کیفیت قطعاتش خوب باشه و احتمال خرابی کم! اگه دوستان لطف کنن و 1 نظری بدن ممنون میشم.
    راستی این glossy بودن مانیتور ها خیلی اذیت میکنه ؟ بدجوری رو اعصابه منه !

این 1555 نسبت به کانفیگش خیلی قیمت مناسبی داره ؛ وزنش هم نسبت به 1340 ؛ 450 گرم بیشتره ؛ کیفیت ساختش چجوریاست ؟ راستی جایی واسه فروش قسطی سراغ ندارید ؟ من تو پاساژ ایران 1 جایی پیدا کردم با سود 2.5 % ؛ کمتر هم گیر میاد ؟

ببخشید زیاد شد سوالام ؛ پیشاپیش ممنون
    چیزهایی که شما می خوای رو نمی شه یک جا با هم جمع کرد! معمولاً وقتی اندازه کوچیک می شه کانفیگ تا حدی پایین می آد علی الخصوص گرافیک چون باعث داغ شدن بیش از حد می شه. بنابراین لپ تاپی که سبک باشه با گرافیک بالا تقریباً وجود نداره.
    1340 کانفیگ بسیار قدرتمندی داره و واقعاً توی 13 اینچی ها با این قیمت سره. اما به هر حال گرافیک خیلی بالایی نداره. شما یا باید وزن رو بی خیال شی بری سراغ 1199 HP یا Dell 1640 (با کانفیگ جدید) یا اینکه گرافیک خفن رو بی خیال شی و بری سراغ همون 1340.
    اون دو تا گزینه دیگه هم براتون مناسب نیستند بهتره بی خیالشون بشید.

11. این کاربر از scorpion818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه پیشنهادی بده که با این هزینه و مشخصاتی که گفتم سراغ چه لپتاپی برم؟
    سبک،حداکثر 14 اینچ،گرافیک مناسب.پروسسورش از 2.5 بالا.برای برنامه نویسی و فیلم دیدن.گیم هم جواب بده.حداکثر1700 می تونم هزینه کنم
    Dell Studio XPS 1340
    CPU: Intel Core 2 Duo Processor 2.66 GHz 6M Cache
    RAM: 4GB
    HDD: 500GB++
    LCD: 13.3 WXGA HD LED
    VGA: nVidia 9500M 256 MB Dedicated
    Price: 1,680,000 Tomans

البته روی گرافیکش نمی تونید خیلی حساب باز کنید و البته مانیتور 13 یا 14 اینچ خیلی به درد فیلم دیدن نمی خورن.

13. این کاربر از scorpion818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

با سلام و سپاس از کليه دوستان اين بخش خصوصا جناب pami

واقعا اين بخش خيلى فعال و پربار است ، من تصمىم دارم لپتاپ بگَيرم و اکثر صفحات اين تاپيک و تاپيک هاى ديگه بخش رو مطالعه کردم و اطلاعات زيادى در اين زمينه کسب کردم و بعد از کلى بررسى دو مدل رو انتخاب کردم که ميخوام يکى رو واسه خريد انتخاب کنم،
    يکى hp dv6 1199 است و اون يكي latitude e6500 هست،
    از نظر کارايى هم ميخوام مقاوم باشه يعنى مدت زمان زياد در روز باهش کار کنم و زود خراب نشه و هم ميخوام گرافيک بالايى داشته باشه و بتونه بازى هاي با گرافيک بالا رو که بعدا هم مياد اجرا کنه،
    فکر ميکنم گرافيک hp بالاتره اما از يک طرف latitude مقاوم تره حالا واقعا گيج شدم که کدوم رو بگيرم . ميخواستم بدونم hp 1199از لحاظ دوام و کار زياد چطوره
    ممنون ميشم اگر دوستان بنده رو راهنمايى کنند و بگن کدوم يکى رو انتخاب کنم و از اين دو راهى خلاص بشم.
    باز هم از همگي سپاس گذارم.
    این طور نیست که 1199 ضعیف باشه اما مسلماً توی سختی بدنه به E6500 نمی رسه به نظر من اگر شما کارهای روزانه دارید و با محیط صنعتی سر و کار ندارید همون 1199 براتون خوبه.

داره خودمونی میشه nakeshman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ایران آزاد ؛ در آینده ای نه چندان دور

پيش فرض

چیزهایی که شما می خوای رو نمی شه یک جا با هم جمع کرد! معمولاً وقتی اندازه کوچیک می شه کانفیگ تا حدی پایین می آد علی الخصوص گرافیک چون باعث داغ شدن بیش از حد می شه. بنابراین لپ تاپی که سبک باشه با گرافیک بالا تقریباً وجود نداره.
    1340 کانفیگ بسیار قدرتمندی داره و واقعاً توی 13 اینچی ها با این قیمت سره. اما به هر حال گرافیک خیلی بالایی نداره. شما یا باید وزن رو بی خیال شی بری سراغ 1199 HP یا Dell 1640 (با کانفیگ جدید) یا اینکه گرافیک خفن رو بی خیال شی و بری سراغ همون 1340.
    اون دو تا گزینه دیگه هم براتون مناسب نیستند بهتره بی خیالشون بشید.
    ممنون scorpion جان. توی رندرینگ بیشتر بار رندر روی cpu هستش و گرافیک لازم نیست خیلی خفن باشه. من با گرافیک 1340 کنار اومدم؛ مشکل اصلیم مشکل حرارتی که میگن داره و همچنین کیفیت قطعاتش.
    (اگه راستشو بگم glossy بودنشم هست ) کیفیت ساختش چجوریه ؟
    -----------------------------------
    اون 2 تا گزینه ی دیگه رو هم ممنون میشم دلیل رد شدنش رو بدونم. FW رو به خاطر کیفیت ساخت بالا و مانیتور خوبش مد نظر داشتم ُ. studio 1555 رو هم امروز اتفاقی بش برخوردم . کانفیگ و قیمت خیلی خوبش و وزن نه چندون زیادش گرفت منو.
    به خاطر کیفیت حاضرم وزن رو تا 1 حدودایی تحمل کنم .
    -------------------------------------------
    1640 کانفیگ جدیدش اومده ؟ با چه قیمتی ؟
    -------------------------------------
    بازم ممنون

Dell Studio XPS 1340

Price: 1,680,000 Tomans
    تا اونجایی که من اطلاع دارم قیمت Studio xpos 134 تا 1,480 افت کرده. توی پاساژ ایران و رضا و اونورا و همچنین توی نت دیدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •