هرچیزی ممکنه، حتما ماشین رو پیش یه نفر مسلط ببرین که خرج اضافه دستتون نذارن، بنظرم اول یه تست کمپرس بگیرین خیلی بهتره
هرچیزی ممکنه، حتما ماشین رو پیش یه نفر مسلط ببرین که خرج اضافه دستتون نذارن، بنظرم اول یه تست کمپرس بگیرین خیلی بهتره
بنده یک عدد استپر موتور کاربراتور ایران خریدم پناه برخدا شاید این خوب جواب بده
![]()
پراید 131se مدل 90
دیروز دیگه کلا قاطی کرده بود ماشین استارت میزدم روشن میشد باز سریع خاموش میشد چراغ چکش هم روشن نمیشد موقع باز کردن سوئیچ بردم تنظیم میگه سنسور مپ مشکل داره
پیش هرکی میبرم هرکی یه چیز میگه الانم باز ماشین راحت کار میکنه بدون هیچ مشکلی چراغ چکش هم روشن میشه موقع استارت و مشکلی نداره بعضی وقتا میزنه به سرش
به نظرتون مشکلش
چیه؟
- - - Updated - - -
پراید 131se مدل 90
دیروز دیگه کلا قاطی کرده بود ماشین استارت میزدم روشن میشد باز سریع خاموش میشد چراغ چکش هم روشن نمیشد موقع باز کردن سوئیچ، بردم تنظیم میگه سنسور مپ مشکل داره
پیش هرکی میبرم هرکی یه چیز میگه الانم باز ماشین راحت کار میکنه بدون هیچ مشکلی چراغ چکش هم روشن میشه موقع استارت و مشکلی نداره بعضی وقتا میزنه به سرش
به نظرتون مشکلش
چیه؟
- - - Updated - - -
پراید 131se مدل 90
دیروز دیگه کلا قاطی کرده بود ماشین استارت میزدم روشن میشد باز سریع خاموش میشد چراغ چکش هم روشن نمیشد موقع باز کردن سوئیچ، بردم تنظیم میگه سنسور مپ مشکل داره
به نظرتون مشکلش
چیه؟
ممنون میشم راه نمایی کنید
یه پارس مدل ۸۶ با دزدگیر MAGICAR دارم و دیروز داشتم تو جاده با کروز با ۱۲۰ میرفتم و کولر هم روشن بود که ناگهان سرعت افتاد، برای حدود ۱ تا ۲ ثانیه، مثل اینکه پا رو یکهو از روی گاز برداشته باشی، ولی خوب کروز همچنان چراغش روشن بود و همچین اتفاقی نباید میوفتاد. بعد از ۲ ثانیه دوباره خود ماشین شروع به گاز دادن کرد، چون احتمالا کروز میخواست سرعت رو دوباره به ۱۲۰ تا برسونه، اول سریع سعی کردم با کلاژ گرفتن کروز رو خارج کنم که ببینم شاید مشکل از اون باشه، کروز چراغش خاموش شد با کلاژ گرفتن ولی ماشین اصلا گاز نمیخورد برای ۲، ۳ ثانیه و دوباره یهو گاز میخورد هرچقدر هم که گاز و فشار میدادم فرقی نداشت، ولی این داستان کم و زیاد شدن گاز و دور موتور حدودا ۱۰ ثانیه بود تا اینکه دوباره همه چی به حالت اول خودش برگشت، و سرعت که تقریبا به ۷۰ تا رسیده بود رو زیاد کردم و دوباره کروز رو روشن کردم. بعد از ۱۰ دقیقه دوباره این اتفاق ها افتاد، و دوباره بعد از ۴ دقیقه دوباره این مجموعه اتفاق افتاد، ولی تو جاده بودم و کارش هم نمیتونستم بکنم. تا اینکه برای حدود ۳ ساعت همه چیز خوب بود با کروز و کولر به مسیر خودم ادامه میدادم از چند تا عوارضی هم رد شدم، تا اینکه تو ۵۰ کیلومتری تهران دوباره اینطوری شد. اینبار دیگه ماشین بعد از ۲بار کم و زیاد شدن گاز، کلا گاز نمیخورد، آروم کنار زدم و چون سربالایی بود ماشین سریع متوقف شدو خاموش شد، یبار استارت زدم ولی ماشین روشن نشد، استارت میخورد موتور میچرخید ولی روشن نشد، ولی دفعه بعد با استارت ماشین نرمال و بدون زور تو ۲ دور چرخیدن روشن شد. دیگه تا الان اینجوری نشده والی احتمال میدم بازم مشکل پیش بیاد،
ممنون میشم راهنماییم کنین
Last edited by navidnouri; 12-07-2017 at 15:46.
وقتی تو حرکت هستین یه دفعه خاموش میشه؟ بعد از اینکه ماشین خاموش میشه چه اتفاقی میافته؟
اقا دیروز من استپر ایران کاربراتور رو اندختم رو ماشینم خدا وکیلی صدای موتور نرم شده وتمیز دور موتورمم عالی 20 شده اصلا بالا نرفت رو 140 تا رفتم دور یه ثانیه بالا نرفت ایناست صبا سایپا
![]()
سلام
وقتی خاموش میشه دوباره استارت میزنم روشن میشه
صفحه پشت آمپرم کامل برق داره
با سلام
ماشین من پراید 131 مدل 90 هستش
یه چند وقتی بودش که چراغ چکش روشن و خاموش میشد بردم تنظیم موتور گفت دور کند فنش خرابه منم دیگه پیگیری نکردم بعد یه مدت یه بار که رفتم استارت بزنم دیدم ماشین استارت میخوره ولی روشن نمیشه دقت کردم دیدم وقتی سوئیچ رو باز میکنم اون صدای گیز که یعنی پمپ در حال کشیدن بنزین هست نمیاد(پشت آمپر کاملا همه چراغ ها روشنه و برق هست) چند بار که دوباره سوئیچ رو باز و بسته کردم دیدم اون صدای گیز اومد و ماشین روشن شد.من خودم فکر کردم پمپ بنزین براش مشکلی پیش اومده باشه
بردم مقاومت فن رو عوض کردم چراغ چک خاموش شد ولی این مشکل ناگهانی نکشیدن بنزین توسط پمپ همچنان پابرجاست البته نه خیلی ولی هر چند روز یه بار یهو میدیدم که میخوام روشن کنم استارت میخوره ولی روشن نمیشه یعنی بازم پمپ بنزین نمیکشه (احتمال داره نیمسوز شده باشه؟)
حتی تا حالا دو سه باری در حال حرکت و در سرعت 70 80 کیلومتر یهو ماشین خاموش کرده به طوری که عقربه های کیلومتر شمار و دور موتور یهو میاد پایین مثل زمانی که ماشین خاموشه و چراغهای صفحه آمپر روشن میشه دوباره که استارت میزنم روشن میشه
بردم پیش تعمیرکار گفت پمپت بنزین میکشه و مشکلی نداره اگه مشکل داشته باشه اصلا بنزین نمیکشه نه اینکه چند باری سوئیچ رو باز و بسته کنی بعد یهو به کار بیافته، احتمالا از رله دوبلشه عوضش کردم ولی بازم گاهی میبینم همینجوری میشه
پیش هرکی بردم تشخیص نداده و میگه ماشینت درست کار میکنه هیچیش نیست، تنظیم موتورم زدم چیزی نشون نداده میگه همه چی خوبه
موندم چیکار کنم اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه خیلی ممنونم اگه سریع جواب بدین
مشکل از پمپشه؟
یا برق ماشین؟
یا چیز دیگه؟
سلام، ماشین تون چیه؟
Sent from my S8-701u using Tapatalk
پراید 131se مدل 90
به نظرتون مشکلش
چیه؟
وقتی تو حرکت هستین یه دفعه خاموش میشه؟ بعد از اینکه ماشین خاموش میشه چه اتفاقی میافته؟
سلام
وقتی خاموش میشه دوباره استارت میزنم روشن میشه
صفحه پشت آمپرم کامل برق داره
سلام
طبق گفته خودتون شاید مشکل از نرسیدن بنزین هست، در این جور مواقع که مشکل میاد و میره احتمال اینکه رله پمپ بنزین یا اتصالاتش مشکل پیدا کرده باشه زیاده، بنابراین رله پمپ بنزین رو چک کنید ببین اتصالاتش و خودش چه وضعیتی دارن ...
مورد بعد سنسور دور موتور هست که اگه مشکل پیدا کنه باز همین مشکل پیش میاد ... اینو میشه با دیاگ و خوندن خطا متوجه شد ...
در مورد رله دوبل باید بگم اگه خراب بشه یا بسوزه دیگه چراغ چک روشن نمیشه، بنابراین اگه موقع باز کردن سوییچ چراغ چک روشن میشه ولی ماشین روشن نمیشه مشکل از رله دوبل نیست ...
اتصال منفی باطری به بدنه هم اگه شل بشه (هم روی باتری و هم روی بدنه) میتونه این ایراد رو بوجود بیاره ... بخصوص اگه موقع استارت زدن فقط یه صدای تیک شنیده بشه ...
عوامل دیگه هم میتونن باعث این مشکل بشن ... اگر کسی نتونست عیبش رو پیدا کنه، وقتی ماشین داره عادی کار میکنه یکی یکی با اتصالات پمپ بنزین (رله و سیم کشی و خود پمپ) و رله دوبل و کویل و سنسورها و رله های مختلف و اتصالات باطری بازی کنید ... اگر یکی از اونها ایراد یا اتصالی داشته باشه باعث خاموش شدن ماشین میشه + سیم ها رو چک کنید ممکنه سیمی جایی بدلیلی روکشش کنده شده باشه و اتصالی کنه
با این وجود هیچی مثه دیدن ماشین از نزدیک نمیتونه به پیدا کردن ایراد کمک کنه، بنابراین نشون دادن ماشین به یه مکانیک مسلط و باتجربه قطعا بهترین گزینه است برای عیب یابی ماشین شما
Last edited by AMHSIN; 13-07-2017 at 23:51.
دوستان گاز خوردن ماشین من از خرابی سوزن انژکتور هم میتونه باشه؟ باتوجه به اینکه 67 هزار تا کارکرده؟
باز دوباره گاز میخوره متاسفانه دیاگ هم هیچی نشان نمیده.
تصمیم گرفتم کل دریچه گاز رو عوضش کنم
مارک کروز خوبه بندازم براش؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)