عجب داستانی شده این سیستم شما قهرمان جان!!!
خوب آمپ رو روی ماشین دیگه هم تست میگرفتین شاید آمپ مشکل داشته باشه!
آمپ خراب باشه اصلا یا صدا نمیده یا اینکه نویز شدید میافته یا اینکه صدا خیلی خفه میشه و همراه با نویز شدید.
ایشاا... که مشکل حل میشه زودتر
عجب داستانی شده این سیستم شما قهرمان جان!!!
خوب آمپ رو روی ماشین دیگه هم تست میگرفتین شاید آمپ مشکل داشته باشه!
آمپ خراب باشه اصلا یا صدا نمیده یا اینکه نویز شدید میافته یا اینکه صدا خیلی خفه میشه و همراه با نویز شدید.
ایشاا... که مشکل حل میشه زودتر
کلا بعضی وقتا یه چیزایی تو سیستم صوتی پیش میاد که برای خود منم پیش اومد و مشکل اینجاست که هیچ وقت دلیلشون نفهمیدم
من صدام به شدت بد بود
همه چیو عوض کردم
از کابل برق تا آمپ و RCA و پخش و ...
هیچ وقتم درست نشد
صدا بی کیفیت تر و ضعیف تر از پخش با باند فابریک بود
الانم ماشین عوض کردم همه چیو از اول نو کردم
ببینم اینبار بعد از نصب هم همین مشکلو دارم یا نه یا بازم میخواد بازی در بیاره
-----------------------
آقا حمید این RCA های آدیو سیستم که 20 تومن هستن کیفیتشون چطورن؟!
قیمت کابل برقشو شنیدم نزدیک بود خودمو حلق آویز کنم!
متری 45 تومن شایدم بیشتر!
گاهی اوقات پیش میاداما وجدانن من خودم از صدای 6975 هنوزم که هوزه راضی هستم درسته تیوتر ضعیفی داره اما بازم بهتر میدونم از هم رده های خودش مثل 718 و ....
انتخاب درایور های مناسب و thd های پایینو تنظیماتو کات آف مناسب هست که اینجور موقع ها میتونه صدای شنیداری رو دگرگون کنه و بازده زمین تا آسمون فرق کنه!!!
اقا حمید من هنوز نخریدم اما چون پرتاب صدای کواک بیشتر کامپ هست واسه این اینو کواکو انتخاب کردم
ساب 10 از چه مارکی؟کیفیتی باشه یا قدرتی؟
دوستان سوالی داشتم
این کواکسیال کنود 718 معمولی ها چطورن ؟
همچنین این pioneer 690r
مشه آمپلی وصل کرد بهشون ؟
قصد تهیه یه سیستم فعلا معمولی (شاید فعلا بدون آمپلی) رو دارم ، هدیونیت هم فعلا انتخاب نشده
ممنون
Last edited by wmdc; 09-08-2012 at 13:18.
سلام
من تا حالا همچین موردی رو ندیدم.آخه مشکلی اصولا نیست.پخش یه خروجی pre داره که یه ولتاژ ثابتی رو میده بیرون.آمپ هم دریافت میکنه.باگین هم این ولتاژ مچ میشه.نمیدونم مشکل از کجاس.
مطمئن هستی آمپ آکبند بود؟
مدل پخشت چی بود؟سری 1 پایونیر بود یا 2؟
اگر تهران تشریف داشتی،میامدم میدیدم.ولی باز هم میگم یه جای کار داره می لنگه.من که میگم مشکل از آمپه.
آره خوبه، سری های اند هم داره 60 تومن
کابل برقش رو ندیدم.
بستگی داره چقدر بخواهی هزینه کنی. آدیو سیستم میتونی بگیری،آلپاین میتونی،راکفورد.کلا ساب 10 دیگه بحث قدرت توش مطرح نیست. میشه کیفیت و اجرای فرکانسهای مید باس و اجرای کیک باسهای قوی.
درود
دوستان یکی بیاد واسه ما فرق بین آمپلی فایر و ساب و خود باندو مشخص کنه!(نخندنمیدونم خب!
)
من میخوام تا250 برا کواک بدم؟حالا اگه کامپی هست که پرتاب صداش مثله کواک باشه شما معرفی کنید
كسي نيست راهنمايي كنه؟![]()
سلام شما بهترین انتخابی که دارید 7016 کنوود هست که به بودجتون نزدیکه.
سلام
ببینید آمپیلی فایر یه مدار تقویتی هست که سیگنال و امواج صوتی رو تقویت و به اسپیکر ها میده.چندین کلاس بندی داره که از کلاس
a
b
ab
d
f
و...
بهترین آمپ برای اسپیکر ها در حال حاضر امپ های کلاس ab هستند که خروجی های مناسبی نسبت به برق ورودی تحویل میدن.
ساب هم تمام فرکانس های بین 10 تا 300 الی 400 رو اجرا میکنند و به اصطلاح بیس تولید میکنه.
اسپیکر یا همون باندی که گفتید هم در حال حاضر به دو صورت کواکسیل یا باند بیضی و کامپوننت که از ست ووفر گرد و تیوتر و کراس اور هست تشکیل شده.
اسپیکر ها 2way و همچنین 3way عرضه میشن گاهی اوقات هم یه اسپیکر هایی 4way هم هستند.
بازم سوالی داشتید در خدمتم
ببینید الان در حال حاضر ما کامپ ساند استریم trc6n رو تو بازار داریم صدای خوبی داره نسبتا وپرتاب صدای خوبی داره اما نه تا حدی که مثل یه جفت کواکسیل صدا تولید کنه!!! بیشتر در سطح کیفیت هستند نسبت کواک ها نه پرتاب صدای بالا!!
الان تو اون رنج قیمتی آدیو سیستم کامپ های خوبی داره میتونید ازش انتخاب کنید.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)