کیفیت عکس G12 بسیار بهتره چون این مدل در رده دوربینهای نیمه حرفه ای قرار میگیره
ولی SX210 یه دوربین سوپر زوم کامپکت هستش![]()
کیفیت عکس G12 بسیار بهتره چون این مدل در رده دوربینهای نیمه حرفه ای قرار میگیره
ولی SX210 یه دوربین سوپر زوم کامپکت هستش![]()
یا بعبارتی ساده پیشرفته !
قیمت G12 چیزی در حدود 500 تومن هست . ارزش داره این اختلاف قیمت در حدود 200 تومنی رو (نسبت به SX210) پر کرد و G12 گرفت ؟ به نسبت کارایی ، امکانات و کیفیت عکس و سایر مواردی که تویه پست های قبل گفتم .
با همه دوربین ها میشه خالق عکس هایی بی نظیر شد
کلا G12 خیلی خیلی بهتر از SX210 هست ،میشه گفت کلا تو غیر حرفه ای ها بهترینه ،اگر زوم 7 براتون کفایت میکنه بهترین دوربین همون G12 تو خریدش شک نکنید
دوربین های با زئم بالا مثل FZ40 یا SX30 اونا نظر شما رو جلب نکرده ؟؟؟
FZ100
SX30IS
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه سامسونگ دارم میخوام اونو بدم به خواهرم ، با پول همون یه دوربین بگیرم واسه خودم اولش گفتم زیر 200 بعد شد 220 ، دیگه بیشتر نمیخوام !
سامسونگ خودم Samsung NV100HD اینه !
![]()
ههههههههههه
سامسونگه قدیمیه ؟
بهترین همون 130![]()
درسته ، اصل مهم خلاقیت هست اما خب در نهایت به ابزار مناسبش هم نیاز هست .با همه دوربین ها میشه خالق عکس هایی بی نظیر شد
کلا G12 خیلی خیلی بهتر از SX210 هست ،میشه گفت کلا تو غیر حرفه ای ها بهترینه ،اگر زوم 7 براتون کفایت میکنه بهترین دوربین همون G12 تو خریدش شک نکنید
دوربین های با زئم بالا مثل FZ40 یا SX30 اونا نظر شما رو جلب نکرده ؟؟؟
اون دو مدلی هم که فرمودین رو نگاه کردم ، فعلا از نظر مشخصات ، هر دو تا واقعا خوب هستن و انتخاب رو مشکل تر کردن ! باید بررسی ها و نمونه عکس ها رو هم ببینم . دقیق نمی دونم اما ترجیح میدم از یکی از برندهای Nikon یا Canon انتخاب کنم . چند مدل Sony هم دیدم ، بخصوص مدل Sony Cyber-Shot DSC-HX100V که هنوز وارد بازار نشده ، گرچه اگر هم بشه بعید می دونم قیمتی داشته باشه که تویه این رنج باشه !
اون دو کیفیت عکس G12 رو ندارند اما امکانات وسوسه کننده ای دارند
نه اشتباه نکنید نیکون فقط تو حرفه ای ها حرفی برای گفتن داره ، سونی هم کلا مالی نیست
اگر بخواهید یه غیر حرفه ای بخرید فقط به کنن یا پانا فکر کنید ولا غیر![]()
درسته ! واقعا وسوسه کننده !اون دو کیفیت عکس G12 رو ندارند اما امکانات وسوسه کننده ای دارند
منم به شخصه نظم رویه کنون هست . از دوستان کسی قیمت بازار رو نداره ؟ مدل G12 و SX30 ؟ قیمت های digikala به نظر متفاوت با بازار هستن !
digikala رو بیخیال 4 نفر ازش خریدند شاخ شد
بهتره برید بازار (جمهوری) و خرید کنید
هر دو باید بین 500 تا 550 باشند
این سایته خوبه امروز باهاش آشنا شدم
پس چی شد کدوم رو پسندیدید ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید قیمت روز بازار شیراز رو بگیرم .
یه حساب دو دو تا چهار تا هم باید بکنم ، مشکلی نبود G12 رو می گیرم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)