راست میگه علی آقا دیگه...
گل اول که خطا روی په په بود. گل دوم هم که پنالتی نبود.
واقعا داور گند زد تو بازی....
راست میگه علی آقا دیگه...
گل اول که خطا روی په په بود. گل دوم هم که پنالتی نبود.
واقعا داور گند زد تو بازی....
از همه بیشتر دلم برای کاسیاس سوخت
داوری هم بد بود
اولا که گل اول بازی به نظر من سالم بود...دوم این که رئال تا صبح هم بازی می کرد به گل نمی رسید.ای لعنت بر این داور گور به گور شده ی کور عوضی که نمی فهمه چه غلطی داره میکنه
همون دو اشتباه باعث شد تیم از هم بپاشه ... دیگه تو زمین حریف چیزی نمی مونه
اگه اون دو اشتباه مسخره رو نمی کرد نتیجه کاملا برعکس بود
حالم از بازیه فیزیکی و فشرده ی لیور به هم می خوره .. هر کی از ما صاحب توپ می شد 3 نفر حمله می کردن بهش و پِرسش می کردن
لیور جز این کار کار دیگه ای نکرد
تو محوطه جریمه هم که دیدین رائول رو دو نفر لهش کردن !
این قدر فشرده و کثیف بازی کردن نزاشتن اصلا روبن دو تا حرکت بزنه
چون که هیچ برنامه ای برای حمله نداشت.
دوم این که بازی فیزیکی و فشرده جزئی از فوتباله و جزو تاکتیک های فوتبال حساب میشه و روش اسنت برای یارگیری و گرفتن توپ از حریف...شما که میگی لیورپول کار دیگه ای نمی کرد پس حتما رئال بود که داشت چپ و راست حمله می کرد
اگه کاسیاس نبود امکان داشت نتیجه دو رقمی بشه...واقعا کاسیاس عالی بود
من این حرفم رو درباره روبن دیشب به برادرم گفتم که روبن در مقابل بازیکنان قدرتی و یا سرعتی کم میاره...
شما نگاه کن روبن توی اسپانیا چه راحت دریبل می کنه و میره جلو...ولی توی بازیهای اروپایی مقابل این توانایی رو نداره
چون که سطح بازیکنان بالاست و روبن کم میاره...اگر هم که دو نفر کنترلش کنن مثل بازی دیشب کلا از جریان بازی خارج میشه
حالا من موندم فشرده بازی کردن چه ربطی به بازی کثیف داره
اگه لیورپول میخواست کثیف بازی کنه این همه حمله نمی کرد
جدا از داوری که به نظر من بدم نبود امسال سال رئال نبود و اصلا شایسته رسیدن به مرحله بعد رو نداشتیم من که از سال 2002 منتظرم یه رئال مثل اون سال داشته باشیم هنوز تو حسرت گل زیدان و پاس کارلوسم چه تیمی بود
قبلا گفتم بازم میگم.
از رئال این فصل نباید انتظاری داشت کلا از رئال کالدرون ابله نباید انتظاری داشت.
اومد گند زد به تیم نه تنها تیم رو درست نکرد بلکه ابرومون رفت.
اون قهرمانیها هم هیچ ربطی به کالدرون نداره همش کار دن فابیو بودش و پارسال هم شوستر کار شاقی نکرد هیچ تیمی در لالیگا رقیب ما نبود همه افتضاح بودن و ما که یه نمه خوب بودیم اونم بخاطر چیدامان اولیه دن فابیو قهرمان شدیم.
اشکال صد در صد با ممد موافقم فنی بودش.
وقتی تیمی در این سطح با هیچ برنامه ای بازی نمیکنه معلومه که خانه از پایبست ویران است.
مطمئنم و اعتقاد دارم که با اومدن پرز همه چیز در رئال تغییر خواهد کرد.
لعنت بر این کالدورن خر که دن فابیو بهترین مربی تاریخ رو گذاشت کنار.
اشتباه مرگباری که پرز هم با دلبوسکه کرد.
امیدوارم اینبار دیگه اون اشتباه رو تکرار نکنه.
فقط امیدوارم امشب منچستر بتونه اینتر رو بترکونه تا یه کم از غصه هام کم بشه .
راموس فک نمی کرد که لیور هجومی بازی کنه بعد چون هجومی بازی کرد ما غافل گیر شدیم ...
من که اونو خطا دیدم ...اولا که گل اول بازی به نظر من سالم بود...دوم این که رئال تا صبح هم بازی می کرد به گل نمی رسید.
آره جزیی از فوتباله ولی اگه قراره اینطوری باشه ایتالیایی در این زمینه اولن ولی وحشی بازی در نمیارن به کسی فضا نمیدن نه اینکه 3 نفری بریزن رو سر کسی که توپ دستشه و باعث بشن طرف هیچ کاری نتونه بکنه ... به خاطر این میگم کثیف .. چون این جور فوتبال بازی کردن حالمو بهم میزنهدوم این که بازی فیزیکی و فشرده جزئی از فوتباله و جزو تاکتیک های فوتبال حساب میشه و روش اسنت برای یارگیری و گرفتن توپ از حریف...شما که میگی لیورپول کار دیگه ای نمی کرد پس حتما رئال بود که داشت چپ و راست حمله می کرد
خلاصه مفتضح شدیم رفت
امیدوارم سال دیگه سال رئال باشه
با احمد هم موافقم امیدوارم امشب منچستر ببره و بعدا هم به لیور بخوره تا انتقام ما رو بگیره !
ولي الان اخبار گفت خود تورس گفته خطا كردم رو په په و براي گل زدن هر كاري ميكنم !!!
گل دوم هم كه همه ديدين هند نبود !!!
در كل تيم اگه يه ذره روحيه و انگيزه داشت با همون دو گل از بين رفت !!!
ولي بازم خوشحالم كه يكي مثل كاسياس داريم و زماني كه تيم رو فرم بياد كاسياس
ميتونه از نظر گل نخوردن شديدا مارو Support كنه ... به هر حال هنوز لاليگا هستش ...
قهرماني در لاليگا ميتونه خيلي با ارزش باشه ... مخصوصا با اين شرايط ...
بچه ها پست این آرتاس بی غیرت رو ببینین
دیگه تحویلش نمی گیریم !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ادمی که طرفدار 4 تا تیمه معلومه چی میشه!!
دوستان تسلیت میگم بهتون. بارسلونا امشب انتقام این 4تا گل رو میگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)