برق نه امیر، مقاومت..
با برق هفته بعد بازی با مقاومت بازی داریم..
برق نه امیر، مقاومت..
با برق هفته بعد بازی با مقاومت بازی داریم..
فرقی که نمیکنه جمشید..
تو و بردیا هردوتون الآن اولید..
چون تفاضل گل و ... نداریم..
من این جدول رو تو اکسل درست کردم. تو اکسل هم اگه دو تا هم امتیاز باشن، اونی که از قبل بالاتر بوده، بالاتر قرار میگیره..
در کل الآن دو تا صدرنشین داریم که یکیش تو هستی و اون یکی بردیا..
فرقی که نمیکنه، میکنه ؟
اگه فرق میکنه بگو تا برم جدول رو درست کنم..
نظر منو بخوای، مهم اینه که هر دوتاتون ایرانی هستید و دوتا دوست..من استقلالي هستم
اما برديا پرسپوليسي
نباید با این چیزهای پیش پا افتاده بین خودتون فرق بذارید. حالا باز نظر خودتتون مهمه..
دیروز ساعت 7 رسیدم خونه خوابیدم تا 12 بعد 12 خوابیدم تا الان اومدم تا براتون از به استادیوم رفتن بگم
دیروز ساعت 5.30 رفتیم تا مثلا بلیت بگیریم 1 جا بود که معلوم نبود چی بود همهم همه رو هل میدادند و مامورا هم با چماق ملت رو میزدن و چند نفر هم زیر دست و پا داشتن له میشدن غکر کنم مردن منم از اونجا اومدم بیرون دیدم یکی میگه بلیت دارم گفتیم چتد گفت 3000 تومنی رو 4 میدم برای دوستم گرفتم برای خودم هم یه 5 تومنی گرفتم یعنی 2 تومن بیشتر خلاصه ساعت 6.45 تو استادیم بودیم که پرسپولیسا بیشتر اومده بودند ولی وقتی ما تشویق میکردیم کرک و پر همشون میریخت ما هم تو جایگاه 18 بودیم کنار لونگیا
یه تشویق هم بود که اونا که تو استادیوم بودند میدونن اینه " ادعا دارم که هستم قهرمان اسیا .... s s ." که دو طرف استادیوم میگفت خدایی لنگی ها صداشون در نمیومد
حاجیلو هم اومده بود یه پرچم خیلی بزرگ که از طبقه دوم هم دادن به پایین باز کردیم که حاجیلو گفت چه بزرگه پرسپولیسا چی دارن که اومدن پرسپولیس قهرمان رو باز کنن ریدن یه بار چپه پهن کردن یه بار هم از راست به چپ که حاجیلو هم خندش گرفت (عکسش رو براتون می زارم )
درگیری هم که با اشغال پرت کردن بود تا مامورا اومدن بی خیال شدن تا بازی شروع شد
همین جا بگم شانس اورن زیاد
از پنالتی هایی که نگرفت تک به تک هایی که ارش نزد تک به تک اکبری
تعویض ها همش خوب بود اگه گل 2 رو هم میزدن که کسی گله نمیکرد در کل باید میبرد
برگشتنی هم مشکلی پیش نیومد با پرسپولیسا اومدیم
Last edited by EHHASSATNI; 04-10-2008 at 10:55.
نه فرقي نميکنه
گفتم بزار اينطوري يه خرده با استقلال مانور بدم
بيخيال![]()
Last edited by jamshidjap; 04-10-2008 at 14:48.
دستت درد نکنه..
ممنون بابت توضیحات و گفتن از حال و هوای ورزشگاه..
سه شنبه 87/7/16
استقلال - مقاومت، ساعت 15:45 ، ورزشگاه آزادي تهران
آخرین بازی :
استقلال 1 - 1 پرسپولیس
مقاومت 0 - 1 برق
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 8610 مراجعه کنید :
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 3 روز فرصت دارید..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه عکس های دربی 65 رو میخواید ببینید، میتونید برید گالری عکس استقلال :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)