سلام
من بازی saints row 2 رو نصب کردم ولی در لود کردن بازی تو 5 درصد میمونه.
کسی میدونه اشکالش از چیه؟
سلام
سلام
من بازی call of dutty 5 رو نصب کردم . اما موقع اجرا به این مشکل برخوردم و بازی اجرا نمیشه :
و همچنین این پیغام :
![]()
راه حل مشکل شما اینجا توضیح داده شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز این بازی gta سرتا پا مشکله شما بهترین کاری که می تونی بکنی اینه که به تاپیک مخصوص مشکلات این بازی بری و از بازیخورهاش سوال کنی اصلا یه سر برو ببین چه خبرهینی کسی نمیدونه چرا همه چی غیب میشه ؟الهی غیب نشین کمک کنین بابا اخه یه پخی اوخی فحشی بد و بیرایی چیزی بگین دلم خوش شه دو تا بازی دارم که باشون حال میکردم حالا حالمو گرفتن هر دو شون با هم تو بازی در و دیوار و همه چی غیب میشه ولی بازی ادامه داره و میخورم تو در و دیوار این حرفه ای یا کجان به داد ملت نه به داد من برسن.:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما مشخصات کامل سیستمت رو بگو...سلام
مهدی جان واقعا جالبه من 4 روزه همش میخوام DX10 رو دانلود کنم اما هر دفعه یک جاش گیر میکنه!!!!!
نمیدونم ایندفعه میتونید یا نه اما من با ADSL 512 هم نتونستم دانلود کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چون یا میرسه به 50% گیر میکنه یا ... همش گیره!
آشغال ترین سایتی که من دیدم همین RapidShare هستش چون که اگه عضوش نشی واقعا Free آشغاله آشغال!!!!!!!!!!
میشه یک لینک بدی درست و حسابی ولی از RapidShare نباشه!!!
تو رو خدا درست باشه من 4 روزه می خوام این DX10 رو برای ویندوز ایکس پی دانلود کنم نمیتونم!!!!!!
با تشکر![]()
رم: 2 گیگا
هارد: 160
کارت گرافیکی: 8600 gt
سی پی یو: 3.2 فول کش
اووووه
چرا تا سر کوچتون نمیری از یه خدمات کامپیوتری رایت شدش رو بگیری ...؟
اگه میشد که میرفتم نمیشه بعدشم adsl پس برای چیه؟
من pes 2009 رو نصب کردم کامل با همهی زبوناش .ولی تو بازی گزارشگر نداره!
دوستم با همون dvd نصب کرده گزارشگرم داره!! چرا؟؟
اگه با صدای هیچ بازی ای غیر از این مشکلی نداری ... یه نگاه به تنظیمات بازی بنداز گزارشگر خاموش نباشه ....من pes 2009 رو نصب کردم کامل با همهی زبوناش .ولی تو بازی گزارشگر نداره!
دوستم با همون dvd نصب کرده گزارشگرم داره!! چرا؟؟
دوباره هم میتونی نسب کنی اگه مشکل رو جایی پبدا نکردی
به آدرس زیر برو C:\WINDOWS\system32 و dxdiag رو باز کن برو تو تگ sound و hardware sound رو تا آخر کم کن و ok رو بزن اگه صداش درست شد که هیچی اگه نشد برو تو همونجا دوباره hardware sound رو به حالت اولیه برگردون .
( اگر درست شد بعد از هر بار بازی hardware sound رو به حالت اولیه برگردون ، من همین مشکل رو برای
assassin داشتم وقتی hardware sound رو می بستم صداش درست می شد ولی صدای half life خراب میشد که دوباره باید میرفتم و به حالت اولیش برمی گردوندم ! )
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)