این دستگاه natal که میگید کی میاد ؟ و این natal به صورت جدا به xbox360 وصل میشه ؟ اگه بیاد قیمتش چند میشه ؟ اصلا این دستگاه اومده ؟ من اگه جاسپر بخرم نیازی به کولینگ هست ؟
این دستگاه natal که میگید کی میاد ؟ و این natal به صورت جدا به xbox360 وصل میشه ؟ اگه بیاد قیمتش چند میشه ؟ اصلا این دستگاه اومده ؟ من اگه جاسپر بخرم نیازی به کولینگ هست ؟
قیمت تا زمانی که دستگاه به صورت تولید انبوه در نیاد گفته نمیشه.
زمانش هم اواخر 2010 هست اگه اشتباه نکنم.
بله به صورت External توسط کابل USB به کنسول وصل میشه.
این دستگاه به تعداد انگشت شمار تولید شده و فقط هم برای استفاده ی خود MS برای عیب یابی و تکمیل اون هست.
برای زیاد بازی کردن بله نیاز هست چون از اونجایی که پدرام جان آمارشو از فروم های خارجی در آوردن داره تعداد خرابی های Jasper روز افزون میشه.
ده هه! تو جاسپر هم خرابی در اومد؟
بابا گندش بزنن این مایکروسافت رو! پس چرا PS3 یدونه از این خرابی ها رو نداشته تا حالا؟!!!!!
پس با این حساب خوب شد من XBOX ام رو فروختم حالا میرم سری جدیداشو میخرم همراه ناتال.
حالا واقعا جاسپرم داره به قدر فالکون و اینا خرابی میده؟؟؟؟
TANX
بله ,Jasper هم خرابی داده !!! حتی با اینکه روش های کولینگ روش انجام شده بود باز هم مورد هایی هستند که 3 چراغ دادند.
خب Sony یک سال دیر تر کنسولش رو روانه ی بازار کرد و تو همون یک سال تمام عیوب دستگاه رو برطرف نمود .
علت دیگه اینه که CPU و GPU به کار رفته در PS3 ار مرقوب ترین عناصر بهره میبرد و همچنین یکی از پیشرفته ترین سیستم های کولینگ
که در عکس زیر میبینید در آن استفاده شده است.:
که توسط یک فن 160mm خنک میشود :
البته با این همه توصیفات هنوزم PS3 از Xbox 360 به علت دلایلی که قبلا گفته شده و در امضای من هم هست عقب مانده و فکر نمیکنم دیگه بتونه جایگاه خودش رو پیدا کنه.
هنوز هیچ خبری از مدل ویرایش شده ی بعدی Xbox360 نیست و به نظر هم نمیاد حالا حالا ها خبری بشه.
نه Falcon و نه Jasper هیچ کدوم بد نبودن و نیستند ,تمام این مشکلات به نحوه ی استفاده و نگه داری دستگاه و نوع محیط اون بر میگرده.
ولی امار خرابی های Jasper واقعا اعلام شده و هر روز به اون اضافه میشه و خواهد شد.
میتونه تا 7% تاثیر داشته باشه اما نه اینکه تمام توری های اطراف رو ببرید !!!!! و بقیه ی را های ورودی رو هم ببندید !!!!
شما فقط قاب روی Xbox 360 رو باز کنید و قسمت فلزی پشت فن ها رو به اندازه ی خودشون ببرید و همچنین با مقوا کانال هوای CPU از GPU رو جدا کنید .
این بهترین کاری هست که میتونید انجام بدید. 12 ولت کردن هم بدک نیست و تهویه رو تا 10% بهبود می بخشه.
Last edited by SamGun; 03-08-2009 at 11:16.
jasper از نظر microsoft حل شده مشکل RROD محسوب میشه
چون اگه عادی ازش استفاده بشه خراب نمیشه
و اگر ازش استفاده دیگه ای بشه مثل .... اونوقته که خراب میشه
در مورد PS3 هم کی گفته خرابی نداده
یک سر به فروم های خارجی بزنید بد نیست
امار PS3 های 2 چراغ زرد داده که کارشون حتی به سشوار صنعتی هم کشیده
موضوع PS3 هاي دو چراغ زرد رو شنيدم
البته در سري هاي جديد بيشتره
خب نمیشه عین همین رو برای XBox 360 خرید و روش نصب کرد؟
نه .
چون اولا فاصله ی GPU و CPU در xbox 360 کمی بیشتر از PS3 هست.
دوما به خاطر قرار داشتن GPU در زیر درایو DVD نمیشه از این سیستم استفاده کرد
سوما برای قرار دادن این Cooling نیاز به داشتن سوراخ در بورد و ضامن های مورد نیاز هستید که امکانش وجود نداره.
چهارما اصلا همچین چیزی به صورت جدا به فروش نمیره.
سلام
من يه سايتي پيدا كردم كه X360 ميفروشه. ببينيد خوبه يا نه!(البته تبليغ نباشه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)