تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 818 از 983 اولاول ... 318718768808814815816817818819820821822828868918 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,171 به 8,180 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

داره خودمونی میشه Milad8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوست عزیز فایلهای پست مورد نظر کاملا سالم و تست شده هستند ...

خود من و بسیاری از دوستان از همین نسخه کانتر استفاده میکنیم .

به نظر میرسه مشکل شما با آنتی چیت باشه ... از چه سیستم عاملی استفاده میکنید ؟

اگه ویندوز 7 دارید ... از آنتی چیت Properties بگیرید

و
    Compatibility Mode رو بزارید روی ویندوز XP

از چه فایروالی استفاده میکنید ؟

اگه از کاسپر استفاده میکنید در تنظیمات فایروال Sxe Injected رو در گروه Trusted قرار بدید .

اگه کار نداد از این نسخه آنتی چیت استفاده کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ضمنا اگه از کارت گرافیک NVIDIA استفاده میکنید ...

به این مسیر برید : NVIDIA Control Panel > Manage 3D Settings

و از سربرگ
    Global Settings گزینه Threaded Optimization رو Off کنید .

اگه باز هم درست نشد ... با توجه به اینکه ورژنهای مختلفی رو امتحان کردید

و نتیجه نداد , مطمئنا سیستم شما مشکلی داره .

Last edited by Milad8; 15-08-2011 at 04:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lovely_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GAMERS LAND

پيش فرض

سلام دوستان

من CS 1.6 رو با پچ هاش نصب کردم. وقتی به صورت lan یا آنلاین بازی میکنم. امکان اضافه ی bot نیست. وقتی هم دستورش رو وارد میکنم مینویسه command unknown . بیشتر lan بازی کردن با bot واسم مهم هست. آیا باید CSS رو نصب کنم یا کار دیگه ای بکنم؟

پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان

من CS 1.6 رو با پچ هاش نصب کردم. وقتی به صورت lan یا آنلاین بازی میکنم. امکان اضافه ی bot نیست. وقتی هم دستورش رو وارد میکنم مینویسه command unknown . بیشتر lan بازی کردن با bot واسم مهم هست. آیا باید CSS رو نصب کنم یا کار دیگه ای بکنم؟

به نظر من اگه میخوای از کانتر لذت ببری CSS نصب کن , هم گرافیکش بسیار خوبه هم بات رو خودش هست و هم باگهای مزخرف CS1.6 رو نداره.

پروفشنال esyo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان این دو بازی چه فرقی با هم دارند؟
    Counter Strike Source 2011 full game v 1 0 0 64
    کد:
    Counter-Strike Source v64 no-Steam
    کد:
    کسی نتونست راهنمایی بکنه؟

پروفشنال omid81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر منگنه !

پيش فرض

مرسی میلاد جان

من اینو تغییر دادم
    ضمنا اگه از کارت گرافیک NVIDIA استفاده میکنید ...
    آنتی ویروسمم خاموش کردم ! درست شد

ولی چرا واسه من لاگ داره؟! (تیر میزنم دیرتر عمل میکنه!)
    گرافیکم 2gb و نتم ADSL 256

چیکار کنم؟

ادیت: یه کم توی یه سروری بازی میکنم گیر میکنه !
    میگه :

Warning: Connection problem
    Last edited by omid81; 15-08-2011 at 14:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان.من تازه با بازی کانتر اشنا شدم الان هم نسخه Counter.Strike.Omega رو روی سیستمهای شبکه نصب کردم حالا میخوایم توی شبکه با دوستانمون بازی کنیم اما نمیدونیم چیکار کنیم میشه کسی درست و حسابی ما رو راهنمایی کنه.تو رو خدا یکی کمک کنه ه ه ه

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

13 نسخه جدید بازی Counter Strike در راه است

هنوز کمپانی بازی سازی مشهور Valve به طور رسمی جزییات زیادی را از نسخه جدید بازی Counter-Strike: Global Offensive منتشر نکرده است اما به طور غیر رسمی، این شرکت گروهی از گیمرهای حرفه ای را به دفتر خود دعوت کرده تا این بازی را به صورت آزمایشی انجام دهند.

یکی از افراد G4 نیز به آنجا رفته است و Craig “Torbull” Levin از eSports Entertainment Association نیز قسمتی از مشاهدات خود را در اینترنت به اشتراک گذاشته است.

نسخه جدید بازی بسیار شبیه Counter-Strike قدیمی است، اگرچه مدل ها و انیمیشن های جدید نیز اضافه شده اند، اما نقشه ها همانند نوع های قدیمی است.

به گزارش گیم پرشیا، چند نقشه (Dust، Dust2، Inferno، Nuke و Train) و اسلحه جدید مانند نوع های جدید Machine Gun و Shotgun برای جنگ های فاصله نزدیک و ماده منفجره Molotov cocktail، که به منظور پاکسازی یک ناحیه در نقشه به صورت استراتژیک طراحی شده است، وجود دارند.

یک نوع نارنجک جدید دیگر به نام Decoy هم وجود دارد که جالب است. این نارنجک یک خط انفجار از جایی که پرتاب می‌شود می‌سازد که باعث گمراهی دشمن می‌شود و فکر میکند که آنجا درگیری میان نیروها وجود دارد. هنوز ویژگی هایی مثل قدرت اسلحه ها و مواردی مثل دادن کِولار به همه در ابتدای بازی یا CT defuse kit را همانند بمب تروریستی، یک آیتم مخصوص کردن، در دست بررسی است.

نسخه جدید بازی Counter-Strike: Global Offensive همچنان در حال توسعه است و پیش بینی می شود در نمایشگاه PAX در آخر ماه آگوست، به نمایش گذاشته خواهد شد.
    منبع: وین بتا

اگه نباشه جاش خالی می مونه doctorcomedian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان

سلام دوست عزیز، برای اینکه تو کانتر بات بسازی می تونی فایل زیر رو دانلود کنی و تو پوشه کانتر بریزی. این فایل شبیه ساز ZBOT هستش که معروف ترین شبیه ساز ساخت بات هستش. البته حرفه ای ترینش هم هست.
    بات ها چند دقیقه اول بازی شروع می کنن کپی کردن بازی خودت و بعد از 4 دقیقه بازیشون شبیه خودت می شه.
    نیازی نیست سورس رو نصب کنی. کانتر سورس فقط برای بازی بعضی ها هستش( این بعضی ها کانتر سورس رو لطفاً پیشنهاد ندن) اگه سورس خوب بود تو مسابقات رسمی بجای کانتر معمولی از سورس و یا zero استفاده می کردن.
    کد:

---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------

کسی نتونست راهنمایی بکنه؟
    فکر نمی کنم فرقی داشته باشه البت کانتر non steam بات سازی نداره و برای اون باید پچ بشه فکر می کنم فرقشون تو همین باشه. بهتره فولش رو بگیری.

---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------

سلام دوستان.من تازه با بازی کانتر اشنا شدم الان هم نسخه Counter.Strike.Omega رو روی سیستمهای شبکه نصب کردم حالا میخوایم توی شبکه با دوستانمون بازی کنیم اما نمیدونیم چیکار کنیم میشه کسی درست و حسابی ما رو راهنمایی کنه.تو رو خدا یکی کمک کنه ه ه ه
    دوست عزیز اگه سیستم ها به طور کامل شبکه هستند باید بری توی بازی و یکی از بچه هاتون سرور رو بسازه. توی بازی که بری گزینه create server و یا new game رو باید بزنی. توی اون فیلد اول که باز می شه مپ رو انتخاب می کنی توی تب بالا قسمت game مشخصات سرور از جمله نام، رمز و تعداد بازی کنان و ... رو باید اعمال کنی. اگه یکم انگلیسی بلد باشی کارت راحته. بعد از ساخت سرور باقی دوستات باید از گزینه find server استفاده کنن.
    وقتی اون رو میزنی تو منوی باز شده از تب های بالا باید تب lan رو انتخاب کنی و با search کردن سرور رو نشون میده و می تونن وارد سرورت بشن. یه سری کدها هم هست که می تونی با زدنشون سرور رو ترو تمیزتر کنی که اگه خواستی به ترتیب برات میذارم. البت اگه چیز دیگه ای هم خواستی ما در خدمتیم.

---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------

هنوز کمپانی بازی سازی مشهور Valve به طور رسمی جزییات زیادی را از نسخه جدید بازی Counter-Strike: Global Offensive منتشر نکرده است اما به طور غیر رسمی، این شرکت گروهی از گیمرهای حرفه ای را به دفتر خود دعوت کرده تا این بازی را به صورت آزمایشی انجام دهند.

یکی از افراد G4 نیز به آنجا رفته است و Craig “Torbull” Levin از eSports Entertainment Association نیز قسمتی از مشاهدات خود را در اینترنت به اشتراک گذاشته است.

منبع: وین بتا
    ممنون. به امتحانش می ارزه ولی فکر نکنم بشه از cs 1.6 دل کند.

---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------

در ضمن تا چند روز ديگر سرور wow كه طرفداراي خودش رو داره تو ايران در كناره كانتر ران خواهد شد.
    قابل ذكر هست كه اسپانسر پرشين گيم شركت آي دي اس ال شهراد هست.
    منتظر بازي هاي ديگه از طرف تيم باشيد

اینجا پیج کانتره و نه wow تبلیغ نکن لطفاً
    درضمن من نمی دونم با وجود سرورهای خارجی چرا شما به خودتون زحمت میدین اینقدر سرور می سازین؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان قشنگترین نسخه کانتر کدومش هست؟

پروفشنال omid81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر منگنه !

پيش فرض

وااا ی ی ی !

پینگم 470 هه!

چیکا کنم ؟
    Last edited by omid81; 15-08-2011 at 22:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •