همیشه انقدر پشت خطن؟ چون من امروز زنگ زدم پشتیبانی نفر اول بودم! نکنه چون تازه واردم اینطوریه؟
از طرف دیگه از برخورد پشتیباناش خیلی خوشم اومد توی اولین برخورد!!
همیشه انقدر پشت خطن؟ چون من امروز زنگ زدم پشتیبانی نفر اول بودم! نکنه چون تازه واردم اینطوریه؟
از طرف دیگه از برخورد پشتیباناش خیلی خوشم اومد توی اولین برخورد!!
جدیدا که های وب بد شده بله زیاد پشت خطن تقریبا دو ماهی میشه. ضمن اینکه های وب زیاد مشترک داره با توجه به تبلیغات زیاد.
خیلی خوبه که شما اولین نفر بودین من با شماره 1565 تماس میگیرم. شما الان زنگ زدین چند نفر بودن؟ برای من که گفت 40 نفر تا نفر 33 صبر کردم دیگه خسته شدم. پشتیبانیش از نظر برخورد بد نیستن اما پشتیبانی بی ادب میخوای اسیاتک!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
من الان زنگ نزدم، حول و حوش غروب بود نفر اول بودم
آسیا تک رو امتحان نکردم، ولی پارس آنلاین زنگ میزنی، قشنگ 2-3 دقیقه واست اتوماتیک قصه تعریف میکنه، بعد که تموم شد تازه شماره تو میزنی، بعد میگه با کدوم بخش میخوای تماس بگیری بعدش میگه شما نفر 18 ام در صف هستید که قاعدتا قطع میکنی و دیگه کار به صحبت کردن با پشتیبانی نمیکشه.![]()
بنده همیشه مکالمه رو رکورد میکنم تا اگه بی احترامی کرد بفرستم برای 195 که خوشبختانه تا الان فقط یکنفر زبون نفهم بوده که چون به فحش کشیدمش مکالمه رو برای 195 ارسال نکردم ولی مطمئنم در اینده ازم شکایت میکنن چون مکالمات رو ذخیره میکنن
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
نترس شکایت نمیکنن. ضبط مکالمه برای نظارت رو کار پشتیبان هاست نه کاربرا.
من یه بار تو پارس آنلاین شب زنگ زدم انگار خواب بود و خیلی بی ادبانه باهام صحبت کرد.
اسمشو پرسیدم که فرداش برم شکایت کنم ولی بی خیال شدم.
ولی این پشتیبانه امروز شما هم خوش برخورد بود هم خیلی کمک کرد. جدا در مقایسه با پارس آنلاین زمین تا آسمون فرق داشت. بازم معلوم نیست همه شون اینطوری باشن البته. هر چند پارس آنلاین هم انصافا اکثرشون با ادبن هر چند که همیشه میگن مشکل از زیرساخته و کمکی نمیکنن.
نه رفیق از این گنده ترش نترسیدیم
حالا به یه اوپراتور ساده فحش ناموسی دادم (سانسور)(سانسور) که نزاشتم
مثلا میخواد چکار کنه
هرکار عشقشونه برن انجام بدن
ما باکی نداریم
Last edited by mehrabooni; 08-09-2014 at 06:28.
درود خوش اومدی --از سرویس 8 مگ چند مگ و چند ماه برداشتی ؟
خطت روی چند مگ اپ شد ؟
snr خطتت چطور هست ؟
دوستان این هدیه های وب چیه برای من نیومده فقط یه پیشنهاد جدید تو بخش ویژه اومده 40گیگ 30روزه 30تومن چیزه دیگه ای هم هست ؟![]()
هنون بالاش هدیه هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)