تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 818 از 2608 اولاول ... 31871876880881481581681781881982082182282886891813181818 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,171 به 8,180 از 26072

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

داشتم تاپیک رو میگشتم که اینو دیدم و رفتم سایتو باز کردم...
    و جالبتر از همه اینکه اینو دیدم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    1392/4/16 يكشنبه

تعرفه اتصال به شبكه ملي اطلاعات تصويب شد

كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات تعرفه اتصال به شبكه ملي اطلاعات از طريق فناوري ADSL را تصويب كرد.

به گزارش روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي دكتر محمدعلي فرقاني، معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اعلام خبر فوق گفت: براساس اين مصوبه، مشتركيني كه از طريق فناوري ADSL به شبكه ملي اطلاعات دسترسي پيدا كنند، تعرفه دسترسي با سرعت دو مگابيت برثانيه و حداقل ده گيگابايت حجم اطلاعات دريافتي، 107 هزار ريال براي آنان تعيين شده و براي هر گيگابيت اضافي نيز حدود 4 هزار ريال پيش‌بيني شده است.
    وي افزود: درصورت دسترسي همزمان مشترك به شبكه ملي اطلاعات و شبكه اينترنت، علاوه بر تعرفه‌هاي مصوب استفاده از اينترنت، تعرفه دسترسي به شبكه ملي اطلاعات با سرعت دو مگابيت برثانيه و حداقل ده گيگا بايت حجم اطلاعات دريافتي 55 هزار ريال تعيين شده است.
    رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي با اشاره به امكان اتصال پرسرعت و با كيفيت مشتركان از طريق شبكه ملي اطلاعات تصريح كرد: تعرفه‌هاي تعيين شده دسترسي به شبكه ملي اطلاعات 80 درصد پائين تر از تعرفه‌هاي دسترسي به اينترنت با شرايط مشابه است.

اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اخه برای شبکه ملی هم محدودیت حجمی میزارن؟؟!!!!
    عجب مملکتی داریما...

دوستان من این تست رو چطور میتونم بگیرم:

2. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

6

داشتم تاپیک رو میگشتم که اینو دیدم و رفتم سایتو باز کردم...
    و جالبتر از همه اینکه اینو دیدم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    1392/4/16 يكشنبه

تعرفه اتصال به شبكه ملي اطلاعات تصويب شد

كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات تعرفه اتصال به شبكه ملي اطلاعات از طريق فناوري ADSL را تصويب كرد.

به گزارش روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي دكتر محمدعلي فرقاني، معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اعلام خبر فوق گفت: براساس اين مصوبه، مشتركيني كه از طريق فناوري ADSL به شبكه ملي اطلاعات دسترسي پيدا كنند، تعرفه دسترسي با سرعت دو مگابيت برثانيه و حداقل ده گيگابايت حجم اطلاعات دريافتي، 107 هزار ريال براي آنان تعيين شده و براي هر گيگابيت اضافي نيز حدود 4 هزار ريال پيش‌بيني شده است.
    وي افزود: درصورت دسترسي همزمان مشترك به شبكه ملي اطلاعات و شبكه اينترنت، علاوه بر تعرفه‌هاي مصوب استفاده از اينترنت، تعرفه دسترسي به شبكه ملي اطلاعات با سرعت دو مگابيت برثانيه و حداقل ده گيگا بايت حجم اطلاعات دريافتي 55 هزار ريال تعيين شده است.
    رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي با اشاره به امكان اتصال پرسرعت و با كيفيت مشتركان از طريق شبكه ملي اطلاعات تصريح كرد: تعرفه‌هاي تعيين شده دسترسي به شبكه ملي اطلاعات 80 درصد پائين تر از تعرفه‌هاي دسترسي به اينترنت با شرايط مشابه است.

اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بخدا اینجاش رو نفهمیدم:

تعرفه دسترسي با سرعت دو مگابيت برثانيه و حداقل ده گيگابايت حجم اطلاعات دريافتي،

میدونم کلا ما تو اینترنت جهانی از نظر کیفیت و سرعت عقب ماندیم و ته جدول هستیم
    ولی نمیدونستم تو اینترنت ملی هم باز هم ته جدول میمونیم

حتما فکر کردند خیلی هم منت گذاشتند

حالا این شخص تحصیل کرده بود؟ خدایی نگید این هم استاد دانشگاهه

4. 4 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

مگه اینجا کره جنوبی هست؟
    ما آخر نفهمیدیم این اینترنت ملی چیه؟
    الان یعنی وصله؟

6. این کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مگه اینجا کره جنوبی هست؟
    الان یعنی وصله؟
    پ ن پ گذوشتن شما بیایی پرده برداری و اجراش کنی

8. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

اخه برای شبکه ملی هم محدودیت حجمی میزارن؟؟!!!!
    عجب مملکتی داریما...
    آره دیگه !
    پس توقع دارید این شبکه ی پر محتوای داخلی رو با این همه اطلاعات ارزشمندی که داره بدون محدودیت دانلود بذارن ؟ !
    از شوخی گذشته، طبق سیـاست های سازمان های مربوطه همیشه اولویت بر داشتن توجیه اقتصادی در اجرای هر پروژه ای هست !
    دیگه خودتون حسابشو بکنید برای این شبکه ی ملی که این همه هزینه هم کردن چه جوری باید تلافیشو در بیارن !

بخدا اینجاش رو نفهمیدم:

تعرفه دسترسي با سرعت دو مگابيت برثانيه و حداقل ده گيگابايت حجم اطلاعات دريافتي،

میدونم کلا ما تو اینترنت جهانی از نظر کیفیت و سرعت عقب ماندیم و ته جدول هستیم
    ولی نمیدونستم تو اینترنت ملی هم باز هم ته جدول میمونیم

حتما فکر کردند خیلی هم منت گذاشتند

حالا این شخص تحصیل کرده بود؟ خدایی نگید این هم استاد دانشگاهه
    خب منت گذاشتن هم داره !
    وقتی محدودیت واگذاری پهنای باند وجود داره و یه کاربر عملا لمس سرعت بالاتر از 256 و 512 بدون محدودیت دانلود براش یه آرزو هست، خب مسلما واگذاری سرعت 2 مگابیت شبکه ی ملی رو باید تو بوق و کرنا کنن !
    ولی نمیدونم حتی اگه سرعت فرضا 10 مگابیت هم برای شبکه ای که توش چیزی نیست بدن فایدش چیه ؟ !

مگه اینجا کره جنوبی هست؟
    الان یعنی وصله؟
    البته فکر کنم منظور شما کره شمالی بود !
    چون کره جنوبی که یکی از بهترین ارایه دهندگان سرعت و کیفیت اینترنت در سطح جهانه !
    نه دوست عزیز، طبق فرمایشات این آقایی که عکسشو دیدید برای استفاده از شبکه ی ملی اطلاعات باید هزینه ای مازاد بر اینترنت (همین اینترانت فعلی) تقبل کنید !

10. 5 کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

البته فکر کنم منظور شما کره شمالی بود !
    چون کره جنوبی که یکی از بهترین ارایه دهندگان سرعت و کیفیت اینترنت در سطح جهانه !
    نه دوست عزیز، طبق فرمایشات این آقایی که عکسشو دیدید برای استفاده از شبکه ی ملی اطلاعات باید هزینه ای مازاد بر اینترنت (همین اینترانت فعلی) تقبل کنید !
    نمیخوایم بابا!
    بریم مثلا با سرعت 2مگ چه سایت هایی رو ببینیم!؟

12. این کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اااااااااااا
    ترکوندن رفت
    یعنی قبل از راه اندازی تو باور خیلی از کسا این بودش که حداقل یه سرعت 10 مگ بهشون میدن بدون محدودیت حجمی مثلا ماهی 10 تومن بعد اینا میشن خودشون سرور بازی یا اطلاعات هاردشون با کسای دیگه با سرعت 10 مگ اشتراک میزارنیا اینکه یه سری سایتا مثل همین پی سی دی که میگن سرورای بازیش اورده تو ایران یا میهن دانلود راحت با سرعت بالا حالشو میبرن
    (اصغر یه هارد دارم توش پر فیلم 1080 هستش اکبر منم یه هارد دارم توش پر بازیه جدید 2013 الان برات میفرستم تو با سرعت 10 مگ برا من بفرست منم با سرعت 10 مگ برا تو . همزمان با سرعت 10 مگ هم ارسال هم دریافت میکنیم تا یکی دو ساعت دیگه تمومه ) خب تموم شد . اکبر در حالی که داره فیلمارو پلی میکنه با صدایی بلند از فرط خوشحالی برا خودش شعر میخونه:همین خوبه که با اینکه چشاتو روی من بستی تو چند خاطره با من هنوزم مشترک هستی همین خوبه
    اینا با این محدودیت حجمی و سرعت و قیمتی که گذاشتن دوتا چیز رو نشون دادن
    1)حماقتشون
    2)احتمالا اینکه این پهنای باند در اصل شبکه ملی اطلاعات نیستش بلکه یه پهنای باندی خریداری کردن بعد اومدن روش محدودیت گذاشتن اسمشو گذاشتن شبکه ملی(قبلا شایعاتش اومده بود) ولی شبکه در کار نیس
    Last edited by saeid72; 07-07-2013 at 12:43.

14. 8 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

نمیخوایم بابا!
    بریم مثلا با سرعت 2مگ چه سایت هایی رو ببینیم!؟
    تبیان ، فیس نما ، رجانیوز ، رشد ، خبرگزاری فارس ، سایت افسران مجازی ، راسخون ، سایت حوزه ، ایپرسش ، پاسخگو و هزاران هزار سایت دیگر خیلی پرتوقع هستید بابا این همه سایت

حالا سایت شبکه ی پویا هم هست که اصن دیگه جایی برای گله و شکایت باقی نمیزاره

کسی هست گرفته باشه ؟؟

16. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zelda64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام بچه‌ها من از اینترنت مخابرات تهران استفاده می‌کنم، با سرعت 256 کیلوبیت بر ثانیه، حدود یکی دو ماهی سایت‌های خارجی به سختی و با سرعت فوق‌العاده کم برام باز میشه، به طور مثال دیروز می‌خواستم تو اکانت یه سایت مجانی آپلود فایل لاگین کنم، حدود دو ساعت! ورود من به آن سایت قانونی و فیلتر نشده طول کشید.

سؤالم اینه که آیا با تهیه و خرید قندشکن پولی مشکل باز کردن سایت‌های خارجی حل میشه، یعنی این اختلالی که روی بعضی از پورت‌های اینترنت در داخل کشور بوجود اومده برای استفاده کنندگان از قندشکن‌های پولی مشکل بوجود نیاورده. ممنون.

Last edited by zelda64; 07-07-2013 at 15:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چکیده :چهار سال قبل و با محوریت قائم مقام وقت وزیر وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات قراردادی با شرکت ZTE چین تنظیم شد تا پروژه ای در کشور اجرا شود به نام FTTX. در این پروژه قرار بود که طرف چینی در قبال دریافت 6 میلیارد دلار شبکه‎ی گسترده‎ی فیبرنوری را به صورت موازی در کشور ایجاد کند و این شبکه را تا درب منزل تمامی ایرانیان برساند. ...
    چهار سال قبل و با محوریت وزارت ارتباطات قراردادی ۶ میلیارد دلاری با شرکت ZTE چین برای اجرای پروژه‎ای تحت عنوان FTTX تنظیم شد، که طی هفته‎های اخیر با سفر مقامات وزارت ارتباطات به چین، می‎رفت که با امضای این قرارداد خسارتی عظیم به کشور وارد شود، که خوشبختانه با مطلع شدن حسن روحانی از روند این قرارداد و هماهنگی با برخی نمایندگان مجلس از عقد این قرارداد جلوگیری شد.به گزارش سیتن ، دولت محمود احمدی نژاد که روزهای پایانی خود را می‎گذراند، ظاهراً به دلیل تغییر و تحولات هفته‎های پایانی از شعارهای اصلی خود در زمینه‎ی عدالت محوری و حمایت از تولیدات داخلی فاصله‎ی قابل توجهی گرفته است.در این آشفته بازار، خبرهای نگران کننده‎ای از قراردادهای شتابزده و نیز سفرهای گسترده‎ی دولتی به کشورهای مختلف به گوش می‎رسد که طبیعتا از دید مسوولان ذیربط در نهادهای نظارتی مخفی نمی‎ماند.در روزهای اخیر امضاء یکی از قراردادهایی که می‎رفت کشور را با چالشی جدی مواجه کند با تیزهوشی دکتر روحانی و هماهنگی به موقع وی با مجلس شورای اسلامی متوقف شد.چهار سال قبل و با محوریت قائم مقام وقت وزیر وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات قراردادی با شرکت ZTE چین تنظیم شد تا پروژه ای در کشور اجرا شود به نام FTTX. در این پروژه قرار بود که طرف چینی در قبال دریافت ۶ میلیارد دلار شبکه‎ی گسترده‎ی فیبرنوری را به صورت موازی در کشور ایجاد کند و این شبکه را تا درب منزل تمامی ایرانیان برساند.این قرارداد چند صفحه‎ای که با پایین‎ترین سطح کارشناسی تنظیم شده بود، مخالفت برخی مسوولان بلند پایه‎ی وزارت ارتباطات را برانگیخت که منجر به برکناری آنان شد، لیکن به دلیل افزایش مخالفت‎ها، علی رغم پی گیری‎های فراوان به نتیجه نرسید.در قرارداد پیشنهادی، نه صحبتی از نحوه‎ی اجرا شده بود و نه اینکه طرف چینی دقیقاً چه تعهداتی دارد و طراحان آن در پاسخ به اینکه ۶ میلیارد دلار چگونه تامین خواهد شد پاسخ می‎دادند که باید از هر خانوار ایرانی مبلغی را به عنوان حق اشتراک بگیریم و این پروژه را اجرا کنیم!ابهامات پروژه (مانند عدم بررسی فنی و فقدان طرح تجاری و نیز عدم اخذ مجوز از مجلس شورای اسلامی برای چنین معامله بزرگی) اندک اندک آنچنان افزایش یافت که پای نهادهای نظارتی و قانونی به موضوع باز شد.این قرارداد همچنان بی سرانجام باقی ماند تا اینکه در روزهای پایانی دولت دهم، علی حکیم جوادی معاون فعلی وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، سفری ناگهانی را به چین برنامه ریزی کرد و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات را نیز با خود همسفر ساخت تا بر خلاف روال معمول ماموریت‎های دولتی، وزیر ارتباطات در راس هیئتی ۱۰ نفره به چین سفر کند!یکی از محورهای اصلی این سفر انجام مذاکره در خصوص عقد قرارداد FTTX و خصوصاً بازدید از شرکت Fiber home بود که کنسرسیوم ایرانیان نت به عنوان متولی راه اندازی شبکه‎ی‎ FTTX مجری آن بوده است.با مطلع شدن حسن روحانی از روند این قرارداد و هماهنگی با برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، به واسطه‎ی پیگیری‎های یکی از نمایندگان دلسوز مجلس، به وزیر ارتباطات تذکر داده می‎شود که از عقد هرگونه قرار داد شتابزده و نیز دادن هر گونه وعده‎ای که باعث تحمیل خسارات به کشور شود، خودداری شود.
    =============================================
    سلام بچه‌ها من از اینترنت مخابرات تهران استفاده می‌کنم، با سرعت 256 کیلوبیت بر ثانیه، حدود یکی دو ماهی سایت‌های خارجی به سختی و با سرعت فوق‌العاده کم برام باز میشه، به طور مثال دیروز می‌خواستم تو اکانت یه سایت مجانی آپلود فایل لاگین کنم، حدود دو ساعت! ورود من به آن سایت قانونی و فیلتر نشده طول کشید.

سؤالم اینه که آیا با تهیه و خرید قندشکن پولی مشکل باز کردن سایت‌های خارجی حل میشه، یعنی این اختلالی که روی بعضی از پورت‌های اینترنت در داخل کشور بوجود اومده برای استفاده کنندگان از قندشکن‌های پولی مشکل بوجود نیاورده. ممنون.
    نه چیزشکن روی اختلالات بوجود اومده تاثیر نمیذاره حتی بدترشم میکنه چون واسطه بیشتر میشه
    Last edited by saeid72; 07-07-2013 at 16:22.

19. 4 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •