آقای جعفریان آیا اس ام اس در مورد کم شدن تاریخ انقضای طرح 256 یکساله بدست شما رسیده ؟
همون قضیه برج 10
آقای جعفریان آیا اس ام اس در مورد کم شدن تاریخ انقضای طرح 256 یکساله بدست شما رسیده ؟
همون قضیه برج 10
مرد حسابی!!
تا همین یه هفته پیش هیشکی هجوم نمیاورد حالا یهو همه تهاجم یاد گرفتن؟
تا یه هفته پیش من نتم از نظر سرعت در روز های عادی (وقتی لنگر و کشتی و زیر ساخت و ... بیکار بودن) آخ نمیگف
حالا یهویی شروع کرد به ....؟!؟!؟!
ببین جناب الان من در حال حاضر دارم تو lag & delay بازی Dota Frozen throne میزنم که دیتای کمی رد و بدل میشه وای به حال بازی هایی مثل Dota 2 و call off duty که fps بالایی دارن شما تا کی میخوای مشکلات ما رو اینتوری ول کنی.
خودم شخصا الان این طرح ها رو دارم
طلایی صبا سرعت دانلود زور تا 300 میره شب 70 پینگ افتضاح
نقره ای روز 160 شب 60 70 پینگ افتضاح
بعثت روز 130 شب 100 پینگ خوب
خانواده سناباد روز 300 شب 70 پینگ افتضاح
خانواده سعدی روز 130 شب 70 پینگ افتضاح
ببین مهندس ادم تا یک حدی طاقت میاره کلا 2 راه بیشتر برا من نمیزاری
1 کل پورت ها رو تخلیه میکنم تو رو هم به خدای خودت واگذار میکنم میرم از صبا طرح میگیرم
2 از دستتون شکایت میکنم که فکر نکنم به جایی برسه چون دست همتون تو یه کاسه هست.
همانطور که اشاره شده توسط یکی از اعضا همین سایت شرکت زیر ساخت از دو مسیر اینترنت در اختیار استان داده که با هم متفاوت میباشد که مشعول رایزنی و خل این مشکل هستیم
آقای مهندس شما نمیخواین فکری به حال این پشتیبانی داغون بکنی زنگ میزنم میگن ما پشتیبانی شبانه نداریم ؟ یعنی چی ؟ مگه اینا پشتیبانی adsl نیستند ؟
نت هم افتضاح
سرعت طلایی چرا 256 نیست؟؟ چرا اولا بود؟؟؟؟
لطف دارید شما ما تمام تلاشمون رضایت شما عزیزان هست ولی در شب که ترافیک بالامیره مشکل بقوت خود باقی میماند
بررسی شده قبلا مهندس!
ولی حجم من برگردونده نشده
فقط مک آدرسمو لاک کردن ک دیگه کسی دزدی نکنه!
همین یکی دوماه پیش ، سه گیگ داشتم ک یهو شد 900 مگ!
ولی دیگه زحمت ندادم دوستان پشتیبانی رو!
گفتم فعلا ک کنکور ارشد... بعدم میرم سراغ یه شرکت دیگه!
کار خیلی خوبی میکنی شخصا حاظرم بیام کمکت کنم تا خططو زودتر از رانژه خارج کنن و از ی شرکت بهتر بگیری مردشور مخابراتو ببرن جز دزدی کار دیگه ای نمیکنه!
سرعت طلایی در شب ر روی 2 بسته شده اکر هم نمیرسه مربوط به ترافیک بالای شب میباشد واستفاده شما شب رایگانها
راستی همه دوستان شب رایگان دارن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)