ممنون از جوابتون ولی من یه عکس هایی دیده بودم که کلی از این گاراژ ها تو مپ هست و میشه از اون ها ماشین خرید
ممنون از جوابتون ولی من یه عکس هایی دیده بودم که کلی از این گاراژ ها تو مپ هست و میشه از اون ها ماشین خرید
باسلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
بنده حدود 60 درصد بازی را گذرانده ام ولی حال وقتی میخواهم وارد بازی شوم ، وارد نمیشود
من از کرک Razor 1911 استفاده میکردم و وقتی روی آیکون GTA کلیک می کنم نام RAzor 1911 نمیان میشود ولی دیگر هشچ اتفاقی نمی افتد.
دوستان اگر راه حل را میدانند ممنون میشوم راهنمایی کنند.
بای بای
من کلا مشکلم اینه که خطوط یکپارچه نستن ! به عکس ها دقت کنید :
اصل عکس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرزولوشن روی 1024x768هست. بیشتر از این هم مانیتورم نمیکشه. تنظیمات خاصی داره برای رفع این مشکل ؟
آقا هر كي ديميتري رو با هليكوبتر دنبال كرد و كشت يه سيو ازش برام بذاره
یکی از علت هاش پشتیبانی نکردن این بازی از anti aliasing ـه و برای همه همین طوره.من کلا مشکلم اینه که خطوط یکپارچه نستن ! به عکس ها دقت کنید :
اصلا ميرم يه بازي جديد بخرم بيكارم وقتمو بيخود صرف كشتن ديميتري كنم? واقعا دوست دارم سازندكان اين بازي رو با دستام خفه كنم بابا اينم شد مرحله? اين كه نميشه ردش كرد تعجب ميكنم كسي اين مرحله رو رد كرده باشه دارم ديوونه ميشم خدا
من کشتمش اگه بگین سیو رو باید از کجا بگیرم براتون میزارم تقریبا 73 % بازی رو کامل کردم
دوستان کسی میدونه چطوری میشه تو نسخه PC تاکسی گرفت ؟ ( مسلما کسی میدونه) آخه مثه کنسول واسه تاکسی ها سوت نمیزنه !
![]()
سیستمتون چیه؟ اگر یک بنچ هم بذارید بهتره
وقتی که یک تاکسی رد میشه E رو بزن سوت میزنه اگر تاکسی خالی باشه توقف میکنه اگر کسی توش باشه میره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)