جناب محمد حسین این سمپلهایی که دارید بوشون چطوره؟ بهترین کیفیت برای کدوم کمپانی هست؟ و خوشوبو ترینشون کدومه به نظر شما؟
جناب محمد حسین این سمپلهایی که دارید بوشون چطوره؟ بهترین کیفیت برای کدوم کمپانی هست؟ و خوشوبو ترینشون کدومه به نظر شما؟
آیا پلمپ بودن یه عطر و داشتن برچسب شبنم می تونه دلیل اصل بودنش باشه؟ یعنی میشه با خیال راحت خریدش؟
توی سمپل های جدید که تست کردم بوند ها به نظرم خیلی شبیه به کارهای کرید اومد...البته مسلما کارهای این دو شرکت متمایز هست و عطرهای کرید رایحه های طبیعی تر و کلاسیک تری دارند در عین حال بوند ها بیشتر مدرن هستند...ولی نوع و کیفیت رایحه خیلی نزدیک به هم هست..دلیلش هم مشخص هست چون Laurice Rahme مالک کمپانی بوند مدتها قبل مدیر و شریک کمپانی کرید در نیویورک بود....
در کل کارهای بوند اکثرا مدرن و همه پسند هستند و ماندگاری و پخش بوی مطلوبی دارند...البته عطر نیوهارلم این کمپانی یک شاهکار و یکی از بهترین عطرها با رایحه قهوه در جهان هستش..
از عطرهای تام فورد..عود وود رو بیشتر از همه میپسندم..در کنار MFK OUD بهترین عطر عودی هست که تا حالا تست کردم...هر چند کلا کارهای این کمپانی انتظارات منو برآورده نکرد(شاید چون انتظاراتم بیش از حد بالا بود)
در بین عطرهای کرید هم آونتوس رو بیشتر از باقی میپسندم..البته آونتوس خیلی به شرایط نگهداری حساس هست و با گذشتن از سال تولیدش کیفیت خودش رو از دست میده به همین خاطر نسخه های موجود در ایران در مقایسه نسخه های فرش که در بوتیک های خود کرید فروخته میشه ضعیف تر هستند...سمپلی که بنده دارم بوی بسیار قوی آناناس در کنار یک بوی دودی اسموکی بسیار جالب داره و پخش بوی بسیار خوب و ماندگاری مطلوبی داره..
از امواج بنده دیا و رفلکشن و ممویر رو تست کردم...هر سه با کیفیت و خوب...ولی خیلی منو نگرفتند...
بهترین عطری که تا به حال تست کردم LDDM از اندی تاور هست...خیلی دوست دارم این عطر رو داشته باشم (عکس آواتارم)
عطرهای دیگه که خیلی خوشم اومده ازشون:
Chergui از سرژه لوتنز
Timbuktu از آرتیسان
Lumire Noir از MFK
JF از فلوریس
سیکومور و کورومندل از شنل
Last edited by mhek; 20-01-2013 at 15:34.
سلام دوستان
جایی تو ارومیه میشناسید که بشه اونجا ادکلن اوپیوم مردونه رو خرید؟قیمتشم اگه بگید ممنون میشم
آقا امکانش هست فروشگاه های معتبری مثه گل سنگو هایلندو گلستانو ... که اسمی در کردن،جنس فیک بدن دسته مردم؟
من میخوام chic و La Nuit de L Homme بخرم اما خیلیا میگن یا اصلش گیر نمیاد یا نسخه ای که در ایران و درکل خاورمیانه بفروش میرسه از نسخه اروپایی و امریکاییش ضعیف تره،قضیه چیه واقعا؟
یکی منو روشن کنه که یا بخرم اینارو یا کلا دورشونو خط بکشم!
سلام
صدف (خیام سنگفرش)
حشمت (دانشکده و فدک)
اگه این دو مغازه نداشته باشند بعید میدونم از جای دیگه پیدا کنید![]()
محمد حسین جان خیلی ممنون توضیحاتتون عالی بود!!
اگه ممکنه میشه تو این سمپلهایی که نام بردین از لحاظ کیفیت رده بندی کنید؟ من کرید و بوند رو تست کردم هر دو کیفیت بالایی دارن ولی به نظرم کرید یکم بالاتره... لوتنز و آمواج و اندی تاور چطورن تو این مورد؟
و به خصوص این سری اکسکلوسیو شنل توی کیفیت به کارهای کرید و لوتنز و آرتیزان و ... میرسه؟
قیمتهای بوند هم که وحشتناکه!! تعریف نیو هارلم رو زیاد شنیدم ولی به نظرتون بوش بیشتر به زنونه نمیزنه؟
پلمپ بودن نشانه ی اینه که عطر استفاده نشده و نو هست و برچسب شبنم نشانه ی اینه که از طریق مراجع رسمی (گمرک) وارد کشور شده و تشریفات گمرکی از قبیل مجوّز بهداشت رو گرفته.
ولی ممکنه یه عطر تقلّبی هم با پرداخت عوارض گمرکی و با طی تشریفات قانونی وارد کشور بشه. پس هیچ کدام از دو گزینه ی فوق نشانه ی اصل بودن عطر نیست.
جناب شریف عطار گرامی بهترین جواب رو در مورد این سوال دادند.
یک نکته هم که هست اینه که لیبل های شبنم توی بازار به وفور موجود میباشند. حتی این لیبل ها با قیمت هایی بسیار پایین (حتی 250 تومان) توی بازار بفروش میرسند.
به نظر بنده به هیچ عنوان این لیبل ها ملاکی برای اصل بودن نیستند. هر کس هر تعداد خواست بگه تا براش بفرستم
خیلی از اجناس اصل هم به صورت قاچاق وارد کشور میشند که اونها فاقد لیبل شبنم هستند.گ
این لیبل ها فقط چتر بزرگی هست که بعضی از فروشندگان اجناس تقلبیشون رو به راحتی با قیمت اصل به فروش میرسانند.
فاکتور های بسیار بهتر هاست برای تشخیص هر ادکلن. هر کس (البته منظور اساتید بنده نیست) هر ادکلنی رو مد نظر داشت من تا اونجا که در توانم باشه راه های تشخیص اصل بودنش رو خدمتتون عرض میکنم
Last edited by f.t.g; 20-01-2013 at 21:38.
بله، حرف های شما کاملن منطقیه... خود من تنها ملاکم همون فروشنده ی معتبر هست...نمی دونم این حرفم چقدر درسته، ولی فکر می کنم کسی که فرمول یه عطر رو بازسازی می کنه، یا اینکه وقت و هزینه میزاره برای تولید عطر کپی، مطمئن تواناییش رو داره که مثلن بیاد توی فلان عطر لولهی نازل رو مشکی بزاره یا فلان جای شیشه رو بتراشه و ...
من دیروز برای خرید میدنایت از ون کلیف رفته بودم که فروشنده گفت که جعبه پلمپ هست و نمی تونم بازش کنم... احتمالن فیک این عطر هنوز نیومده باشه، درست میگم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)