تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 818 از 1185 اولاول ... 318718768808814815816817818819820821822828868918 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,171 به 8,180 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

جناب محمد حسین این سمپلهایی که دارید بوشون چطوره؟ بهترین کیفیت برای کدوم کمپانی هست؟ و خوشوبو ترینشون کدومه به نظر شما؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آیا پلمپ بودن یه عطر و داشتن برچسب شبنم می تونه دلیل اصل بودنش باشه؟ یعنی میشه با خیال راحت خریدش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جناب محمد حسین این سمپلهایی که دارید بوشون چطوره؟ بهترین کیفیت برای کدوم کمپانی هست؟ و خوشوبو ترینشون کدومه به نظر شما؟

توی سمپل های جدید که تست کردم بوند ها به نظرم خیلی شبیه به کارهای کرید اومد...البته مسلما کارهای این دو شرکت متمایز هست و عطرهای کرید رایحه های طبیعی تر و کلاسیک تری دارند در عین حال بوند ها بیشتر مدرن هستند...ولی نوع و کیفیت رایحه خیلی نزدیک به هم هست..دلیلش هم مشخص هست چون Laurice Rahme مالک کمپانی بوند مدتها قبل مدیر و شریک کمپانی کرید در نیویورک بود....
    در کل کارهای بوند اکثرا مدرن و همه پسند هستند و ماندگاری و پخش بوی مطلوبی دارند...البته عطر نیوهارلم این کمپانی یک شاهکار و یکی از بهترین عطرها با رایحه قهوه در جهان هستش..

از عطرهای تام فورد..عود وود رو بیشتر از همه میپسندم..در کنار MFK OUD بهترین عطر عودی هست که تا حالا تست کردم...هر چند کلا کارهای این کمپانی انتظارات منو برآورده نکرد(شاید چون انتظاراتم بیش از حد بالا بود)
    در بین عطرهای کرید هم آونتوس رو بیشتر از باقی میپسندم..البته آونتوس خیلی به شرایط نگهداری حساس هست و با گذشتن از سال تولیدش کیفیت خودش رو از دست میده به همین خاطر نسخه های موجود در ایران در مقایسه نسخه های فرش که در بوتیک های خود کرید فروخته میشه ضعیف تر هستند...سمپلی که بنده دارم بوی بسیار قوی آناناس در کنار یک بوی دودی اسموکی بسیار جالب داره و پخش بوی بسیار خوب و ماندگاری مطلوبی داره..

از امواج بنده دیا و رفلکشن و ممویر رو تست کردم...هر سه با کیفیت و خوب...ولی خیلی منو نگرفتند...

بهترین عطری که تا به حال تست کردم LDDM از اندی تاور هست...خیلی دوست دارم این عطر رو داشته باشم (عکس آواتارم)

عطرهای دیگه که خیلی خوشم اومده ازشون:
    Chergui از سرژه لوتنز
    Timbuktu از آرتیسان
    Lumire Noir از MFK
    JF از فلوریس
    سیکومور و کورومندل از شنل
    Last edited by mhek; 20-01-2013 at 15:34.

4. 2 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    جایی تو ارومیه میشناسید که بشه اونجا ادکلن اوپیوم مردونه رو خرید؟قیمتشم اگه بگید ممنون میشم

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا امکانش هست فروشگاه های معتبری مثه گل سنگو هایلندو گلستانو ... که اسمی در کردن،جنس فیک بدن دسته مردم؟
    من میخوام chic و La Nuit de L Homme بخرم اما خیلیا میگن یا اصلش گیر نمیاد یا نسخه ای که در ایران و درکل خاورمیانه بفروش میرسه از نسخه اروپایی و امریکاییش ضعیف تره،قضیه چیه واقعا؟
    یکی منو روشن کنه که یا بخرم اینارو یا کلا دورشونو خط بکشم!

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام دوستان
    جایی تو ارومیه میشناسید که بشه اونجا ادکلن اوپیوم مردونه رو خرید؟قیمتشم اگه بگید ممنون میشم
    سلام
    صدف (خیام سنگفرش)
    حشمت (دانشکده و فدک)
    اگه این دو مغازه نداشته باشند بعید میدونم از جای دیگه پیدا کنید

8. 2 کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

محمد حسین جان خیلی ممنون توضیحاتتون عالی بود!!
    اگه ممکنه میشه تو این سمپلهایی که نام بردین از لحاظ کیفیت رده بندی کنید؟ من کرید و بوند رو تست کردم هر دو کیفیت بالایی دارن ولی به نظرم کرید یکم بالاتره... لوتنز و آمواج و اندی تاور چطورن تو این مورد؟

و به خصوص این سری اکسکلوسیو شنل توی کیفیت به کارهای کرید و لوتنز و آرتیزان و ... میرسه؟

قیمتهای بوند هم که وحشتناکه!! تعریف نیو هارلم رو زیاد شنیدم ولی به نظرتون بوش بیشتر به زنونه نمیزنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sharif.1.attar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آیا پلمپ بودن یه عطر و داشتن برچسب شبنم می تونه دلیل اصل بودنش باشه؟ یعنی میشه با خیال راحت خریدش؟
    پلمپ بودن نشانه ی اینه که عطر استفاده نشده و نو هست و برچسب شبنم نشانه ی اینه که از طریق مراجع رسمی (گمرک) وارد کشور شده و تشریفات گمرکی از قبیل مجوّز بهداشت رو گرفته.
    ولی ممکنه یه عطر تقلّبی هم با پرداخت عوارض گمرکی و با طی تشریفات قانونی وارد کشور بشه. پس هیچ کدام از دو گزینه ی فوق نشانه ی اصل بودن عطر نیست.

11. 4 کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پلمپ بودن نشانه ی اینه که عطر استفاده نشده و نو هست و برچسب شبنم نشانه ی اینه که از طریق مراجع رسمی (گمرک) وارد کشور شده و تشریفات گمرکی از قبیل مجوّز بهداشت رو گرفته.
    ولی ممکنه یه عطر تقلّبی هم با پرداخت عوارض گمرکی و با طی تشریفات قانونی وارد کشور بشه. پس هیچ کدام از دو گزینه ی فوق نشانه ی اصل بودن عطر نیست.
    جناب شریف عطار گرامی بهترین جواب رو در مورد این سوال دادند.
    یک نکته هم که هست اینه که لیبل های شبنم توی بازار به وفور موجود میباشند. حتی این لیبل ها با قیمت هایی بسیار پایین (حتی 250 تومان) توی بازار بفروش میرسند.

به نظر بنده به هیچ عنوان این لیبل ها ملاکی برای اصل بودن نیستند. هر کس هر تعداد خواست بگه تا براش بفرستم

خیلی از اجناس اصل هم به صورت قاچاق وارد کشور میشند که اونها فاقد لیبل شبنم هستند.گ
    این لیبل ها فقط چتر بزرگی هست که بعضی از فروشندگان اجناس تقلبیشون رو به راحتی با قیمت اصل به فروش میرسانند.
    فاکتور های بسیار بهتر هاست برای تشخیص هر ادکلن. هر کس (البته منظور اساتید بنده نیست) هر ادکلنی رو مد نظر داشت من تا اونجا که در توانم باشه راه های تشخیص اصل بودنش رو خدمتتون عرض میکنم
    Last edited by f.t.g; 20-01-2013 at 21:38.

13. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

جناب شریف عطار گرامی بهترین جواب رو در مورد این سوال دادند.
    یک نکته هم که هست اینه که لیبل های شبنم توی بازار به وفور موجود میباشند. حتی این لیبل ها با قیمت هایی بسیار پایین (حتی 250 تومان) توی بازار بفروش میرسند.

به نظر بنده به هیچ عنوان این لیبل ها ملاکی برای اصل بودن نیستند. هر کس هر تعداد خواست بگه تا براش بفرستم

خیلی از اجناس اصل هم به صورت قاچاق وارد کشور میشند که اونها فاقد لیبل شبنم هستند.گ
    این لیبل ها فقط چتر بزرگی هست که بعضی از فروشندگان اجناس تقلبیشون رو به راحتی با قیمت اصل به فروش میرسانند.
    فاکتور های بسیار بهتر هاست برای تشخیص هر ادکلن. هر کس (البته منظور اساتید بنده نیست) هر ادکلنی رو مد نظر داشت من تا اونجا که در توانم باشه راه های تشخیص اصل بودنش رو خدمتتون عرض میکنم
    بله، حرف های شما کاملن منطقیه... خود من تنها ملاکم همون فروشنده ی معتبر هست...نمی دونم این حرفم چقدر درسته، ولی فکر می کنم کسی که فرمول یه عطر رو بازسازی می کنه، یا اینکه وقت و هزینه میزاره برای تولید عطر کپی، مطمئن تواناییش رو داره که مثلن بیاد توی فلان عطر لوله‌ی نازل رو مشکی بزاره یا فلان جای شیشه رو بتراشه و ...

من دیروز برای خرید میدنایت از ون کلیف رفته بودم که فروشنده گفت که جعبه پلمپ هست و نمی تونم بازش کنم... احتمالن فیک این عطر هنوز نیومده باشه، درست میگم؟

15. این کاربر از ZINOSHTAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •