سلام
روش و نرم افزار خاصي براي اين كار داري؟ به من هم بگو
سلام
روش و نرم افزار خاصي براي اين كار داري؟ به من هم بگو
سلام عزيزانم من ميخام يه سينماي خانگي ال جي بخرم واسه (اتاق خود) ميخام..اين مدل چطوره:
LH-876HTS
Lg. صداي ٥٦٠ وات
من خودم از نرم افزار Subtitle Creator استفاده می کنم. فارسی رو ساپرت میکنه و در زمان تبدیل به sub زبان مورد نظر رو ازتون میپرسه. برنامه Subtitle Workshop هم هستش که فرمت های بیشتری از زیرنویس رو ساپرت میکنه. هرچی جدیدتر بهتر. اخیرا هم متوجه شدم که زیرنویس هایsrt که بلوری پلیر اجرا میکنه (البته انگلیسی هاش، فارسی هنوز ساپرت نمیکنه) خیلی ریز هستن و نمیشه بزرگ کرد. البته من نتونستم پیدا کنم. ولی با این نرم افزار ی که معرفی کردم راحت به فرمت sub تبدیل می کنم، بصورت بزرگ و خوانا و براحتی پخش میکنه. تازه میتونین تبلیغات وسط زیرنویس هارو هم حذف کنین، که دیگه چه بهتر.
من حتی فیلم انتقام جویان با حجم 11 گیگ رو هم از روی هارد 1ترا اجرا کردم و براحتی پخش کرد. بیشتر از این حجم فکرنمیکنم روی نت گذاشته بشه، و حجم های بالاتر همون نسخه بلوری اصلی هستن که 50گیگ به بالا حجم دارن که از روی دیسک اجرا میشه و کمتر کسی پیدا میشه فیلمی با این حجم روی هارد ذخیره کنه.
عزیز من اگر فایل های ایزو رو ببینید واقعا اختلاف ها رو متوجه خواهید شد.البته فایل های ایزو همه بالای 25 گیگ و حدود 50 گیگ هستند و برای پخش آنها بایستی پلیر های مخصوص تهیه کنید.
فایل های ایزو یک یا دو پله از خود بلوری های ارجینال فاصله دارند و بسته به کیفیت و توانایی پلیر کیفیت صدا و تصیویر متفاوتی رو احساس خواهید کرد.
من بشخصه بعد از فیلم ارجینال فایل های ایزو بلوری رو به تمامی دوستان پیشنهاد می دهم و یا کپی های خوب یلوری
حقیقتش فایل های دانلودی بیشتر به درد لپ تاب و تبلت می خورند.
هر کسی سیستم سینمایی داشته بایستی به منظور لذت بیشتر بایستی فیلم های با کیفیت اصل و یا نزدیک به اصل استفاده کند. تا تجربه و لذت خوبی در زمینه صدا و تصویر داشته باشد.
حرف شما کاملا متین! ولی خب همین فایلهای ایزو که شما درباره اش می گین از روی خود دیسک ها گرفته شدند، غیر از اینه؟
بحث سر کیفیت نیست. بحث سر توانایی اجرای فایلهاست.
من که نگفتم فایلهای 10 گیگی با 50 گیگی برابری می کنه! پس این 40 گیگ اضافه اینجا نقش سیاهی لشگر رو ایفا می کنه! نه جانم. همه میدونن که دیسک اصلی بلوری چه از نظر صدا و چه از نظر تصویر کیفیتی باورنکردنی نسبت به این فایلهای 500 مگی و چه بسا 10 گیگی داره. هرچی حجم یه فایل بالاتر باشه کیفیت بهتری خواهد شد.
طرف صحبت من کسایی هستند که فیلم هاشون با حجم های 500 مگ تا 10 گیگ هستش و بصورت فایلهای MKV و MP4 در هارد ذخیره کردن. به نظر من در صورت داشتن فایل های تصویری با این نوع فرمت، بی خیال خریدن مدیاپلیر بشین.
شخصا امتحان نکردم ولی دوستان همینجا میگفتن که فایلهای ایزو رو هم میشه از طریق درگاه USB بلوری پلیرها اجرا کرد.
بعدشم شما اصلا از روی فلش پخش نکن. دیسک بلوری بخرین و فایل ایزو رو روش رایت کنین. توی دفترچه بلوری پلیرها نوشته شده که در صورت رایت روی دیسک ها قابل جرا هستن. حتی نوشته که می تونین فایلهای بلوری رو روی DVDرایت کنین و اجرا کنین.
یه نکته دیگه: شما اگه 20 تا فیلم ایزو با حجم 50 گیگ بگیرین که هارد 1ترابایتی سریع پر میشه. خوب چه کاریه!!!! شما دیسک اصلی رو بخرین که به صرفه تره. یکی از دوستان هم هستن که این فیلم هارو میفروشن.
شخصا بیشتر فیلم هارو دانلود میکنم و با همین کیفیت هم واقعا لذت میبرم. خدابخواد زورمون برسه و بازار آزاد بشه تا ما هم دیسک های اصلی رو خریداری کنیم و ببینیم. چرا که نه!
من خودم تا الان ایزو Blu-ray رو امتحان نکردم ولی فکر نمی کنم از لحاظ کیفیت فرقی با دیسک اوریجینال داشته باشه. چون دقیقا کپی همون دیسک هستش روی هارد یا هر چیز دیگه ای...
یه جور فایل های ویدویی روی اینترنت هست به اسم Remux. اینا بسته به فیلم از 20 تا 40 45 گیگ حجم دارن که در واقع کپی محتوای ویدویی Blu-ray (یعنی فقط خود فیلم، بدون منوها تریلرها و...) هستن بدون هیچ فشرده سازی و دستکاری روی محتوای اون ویدیو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Remux: A [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] disk to another [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or just stripping the disc of menus and bonus material while keeping the contents of its audio and video streams intact, guaranteeing the exact 1:1 movie quality as on original disk.
من Brave رو دارم به این صورت با حجم حدود 20 گیگ. Bitrate ش فوق العاده بالاس (مثل دیسک Blu-ray ش) با صدای Dolby TrueHD:
اینجوری نیست که بگیم چون فایل دانلودیه پس کیفیتش به دیسک نمی رسه! این Remux ها که میبینید همون کیفیت بالا رو دارن تقریبا با نصف حجم ISO ها. ISO ها هم که جای خودشونو دارن.
راجع به Blu-ray های کپی درسته... من یه Hugo رو دارم نه bitrate تصویر به اون صورت بالاس، نه ترک صدای TrueHD داره. ولی این Remux ها و ISO ها قضیه شون فرق میکنه.
در مورد تفاوت دیسک ارجینال و کپی باید عرض کنم که با یک پلیر و سیستم خوب و درک دیداری و شنیداری بالا میشه به تفاوت ها رسید.شاید این تفاوت از دید خیلی ها بسیار جزیی باشه و یا حتی از دید بعضی دوستان اصلا وجود نداشته باشه ولی باید بگم با تجربه تو این زمینه میشه به تفاوت ها رسید.دوستانی هستند که برای این تفاوت ها حاضرن مبلغی چندین برابر بیشتر هزینه کنند و آرشیو فوق العاده ای از دیسک های ارجینال هم جمع کنند و دوستانی هم هستند که فایل ریپ شده 500 مگی رو برای لذت بردن از فیلمشون کافی می دونند.کلا دنیای افراد متفاوته.مهم لذت بردنه.![]()
براي تهيه iiso بلوري اصلي شخص مطمئني را سراغ داريد ؟
اصلي يعني دست اول از روي خود ديسك بلوري ايميج گرفته باشه نه اين اينترنتي ها رو برداشته باشه رايت كرده باشه روي بلوري با حجم بالا ايميج گرفته باشه و بفروشه
سلام عزيزانم من ميخام يه سينماي خانگي ال جي بخرم واسه (اتاق خود) ميخام..اين مدل چطوره:
LH-876HTS
Lg. صداي ٥٦٠ وات
تو اون قیمت مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از ال جی پیشنهاد می کنم که 5.1 هم هست.
اگر هم اصرار به خرید سیستم 2.1 داری مدل LH-K938HTS از ال جی پیشنهاد می کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)