تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 818 از 1211 اولاول ... 318718768808814815816817818819820821822828868918 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,171 به 8,180 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

بهزاد جان همینطوریه که میگی منم بعد از سه هفته از زمان انتشار بازی و با تمام تلاشی زیادی که کردم تا گیم پلی بازیو واقعی تر و سخت تر کنم باز هم نتونستم بازیو به اون شکلی که انگیزه ای برای بازی در من ایجاد کنه تغییر بدم شاید باورت نشه من توی این سه هفته اخیر خیلی بیشتر از اینکه بخوام بازی کنم روی اصطلاح گیم پلی بازی وقت گذاشتم اما نکته بسیار مهم و اساسی اینه که هوش مصنوعی بازی بسیار ضعیفه و اینو نمیشه کاریش کرد همین علت بود که من دیگه تصمیم گرفتم تا زمانیکه کونامی موتور و AI بازی رو عوض نکنه طرف این بازی نرم و مطمئنا این کار رو خواهم کرد بجز در زمانیکه حریف من انسانه نه کامپیوتر .
    زمانیکه با یکی از دوستان یا اقوام بازی میکنیم بازی هنوز جذابیت زیادی داره و سر کل کل و رو کم کنی هم که شده چند دست بازی کردن خیلی به آدم میچسبه و من خودم حقیقتا بیشتر از این نمیخوام وقت و عمرمو برای یک بازی فوتبال با این سطح از هوش ( دروازه بان , داور و بازیکنان داخل زمین بخصوص مدافعین ) درگیر کنم این مساله تا حد زیادی شامل فیفا هم میشه .
    من هیچ تعصبی به این بازی یا فیفا ندارم اما فیفا هم علارغم برتریهای بسیار زیادی که توی گیم پلی داره بازم باگها و مشکلات زیادی در زمینه هوش بازی داره . من فکر میکردم دست و پای بازیکنان توی فیفا توی هم نمیره اما متاسفانه اونجا هم به همین وحشتناکیه که توی PES میبینیم یا عملکرد و هوش دروازه بان و بقیه مسائل .
    دیگه همینیه که هست ما فعلا دو تا بازی فوتبال کامپیوتری داریم که متاسفانه هیچکدوم در اون حدی نیستن که ارزش وقت گذاشتن داشته باشن اگر فیفا 10 رضایت منو جلب میکرد بدون شک بهترین و کاملترین کنسول بازیو فقط بخاطر یک بازی فوتبال میخریدم شکرخدا اینقدر توان مالی دارم که خرید یک کنسول چیزی برام محسوب نمیشه اما همونطوریکه که گفتم هوش مصنوعی اون بازی هم اینقدر پیشرفته نیست که آدم بخواد وقت فراغت خودشو روی اون بازی بزاره .
    من اصلا دوست ندارم این حرفا سبب بشه که بقیه دوستان از بازی دلسرد بشن واقعیت امر اینه که بازی حقیقتا نسبت به نسخه قبل خیلی پیشرفت کرده ( به استثناء داور ) . نباید فراموش کنیم پارسال با چه گیم پلی پر باگ و مسخره ای دست و پنجه نرم میکردیم با یک بازیکن میشد کل میدونو دریبل کرد اما الان این کار واقعا خیلی سخت تر شده و خیلی بندرت پیش میاد که بشه با یک بازین از وسطای زمین خودمونو تا دروازه حریف برسونیم و توپو راحت گل کنیم . نباید یادمون بره اون نسخه چقدر باگ اعصاب خورد کن داشت نباید یادمون بره بیشتر ضربات ایستگاهی کامپیوتر گل میشد نباید یادمون بره بیشتر کرنرهای ما گل میشد و خیلی چیزای دیگه ...
    یعنی جدآ از نظرت فیفا10-نکست هوش مصنوعیه پایینی داره ؟ اونوقت این رو با یک ساعت فیفا بازی کردن داری می گی ؟
    هر چقدر بیشتر فیفا-نکست بازی کنی ، بیشتر بالا بودن هوش مصنوعیش پی میبری.

2. این کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی کسی نبود بگه ببینم مشکل من از کجاست!!خدا خیرتون بده!هدف اصلیه فروم ها هم فراموش شده تو ایران!!!
    اینم از آخرین چیزی که تو ایران نابود شد!!!

اينم ديگه از اون حرفا بودا

مرد حسابي اگه كسي جواب سوالتو بدونه مطمئن باشه ميگه

شما اومدي يه پست دادي و توش يه مشكلي كه تا حالا كسي باهاش بر نخورده مطرح كردي بعدش دقيقا 2 ساعت بعد اومدي و هدف فاروم رو يادآوري ميكني؟؟؟

حداقل يه كم صبر كن و تازه بعدشم اگه كسي جوابتو نداد بذار به اين حساب كه توي اين فاروم كسي با مشكل شما برخورد نكرده و جوابشو نمي دونه نه اينكه همه چي تو ايران داره نابود ميشه

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یعنی جدآ از نظرت فیفا10-نکست هوش مصنوعیه پایینی داره ؟ اونوقت این رو با یک ساعت فیفا بازی کردن داری می گی ؟
    هر چقدر بیشتر فیفا-نکست بازی کنی ، بیشتر بالا بودن هوش مصنوعیش پی میبری.
    خواهشا بحث مقایسه ای فیفا و pes رو پیش نکشین...صحبت ما سر چیز دیگه ای بوده...

5. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

خواهشا بحث مقایسه ای فیفا و pes رو پیش نکشین...صحبت ما سر چیز دیگه ای بوده...
    منم قصدم این نبود ! فقط یه سوال برام پیش اومد ، گفتم تا یادم نره بپرسم ! از شما که نپرسیدم !
    حسین جان خودشون جواب میدن ، دعوایی هم راه نمیفته.{اصلآ قصد مقایسه نبود}

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همین که شما دنبال جواب این پرسش هستید باعث بوجود اومدن یک سری بحث دیگه میشه
    بعدش دوباره همون بحث های همیشگی شروع میشه...تا یکی اینجا میگه فیفا فلانه سریع یکی میاد میگه چرا اینطوری گفتی
    الان هم بحث کلی ما درباره pes بود که حسین توی یک قسمت از فیفا اسم برده بود...شما کل توضیح ایشون رو ول کردی چسبیدی به قضیه فیفا...!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

لذت Pes 2010 ممکنه با کامپیوتر چندان رضایت بخش نباشه ولی وقتی 2 نفری خودتون یا چند نفره شرطی بازی کردین زیبای فوتبال کنامی رو احساس میکنید

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

همین که شما دنبال جواب این پرسش هستید باعث بوجود اومدن یک سری بحث دیگه میشه
    بعدش دوباره همون بحث های همیشگی شروع میشه...تا یکی اینجا میگه فیفا فلانه سریع یکی میاد میگه چرا اینطوری گفتی
    الان هم بحث کلی ما درباره pes بود که حسین توی یک قسمت از فیفا اسم برده بود...شما کل توضیح ایشون رو ول کردی چسبیدی به قضیه فیفا...!
    تا چند نفر مثه شما نپرن وسط اسپم ندن مشکلی پیش نمیاد ! من فقط یه پرسش داشتم همین ! من چیکار به PES دارم

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان یه چندتا بازیکن تو مسنر لیگ که خوب پیشرفت میکنن معرفی کنن برای ترانسفر
    دوستان خواهشا به من جواب بدید

من از اولی که بازی نصب کردم کیت سرور 9.4 و پچ لیگ اسپانیا و انگلیس روی بازی نصب کردم

الان به نظرتون برنامه ای پچی اومده که بدردبخورتر از اینا باشه ؟ اگه اومده ممنون میشم لینک هاش هم بزارید.

بابا یکی به من جواب بده

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها كسي ميدونه اين پچ 1.02 كونامي دقيقا چه تغييراتي ميده؟؟؟؟

تا جايي كه من فهميدم اون مشكل سيو نشدن تركيب و برگشتن به ديفالت برطرف شده درسته؟

اينم لينك پچ و كركش براي كسايي كه ندارن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Release: 20.10.2009
    Genre: Sport (Soccer) / 3D
    Developer: KONAMI

Fixes/Updates: - fixed the problem of edit data reverting to default once the download content is implemented in-game- in view of the current issues, we have temporarily stopped users playing the game on PC s with different CPU manufacturers from being matched in Quick Match
    Last edited by hobgoblin; 18-11-2009 at 15:49.

12. این کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با دورود
    در قسمت become a legend گزینه player زیرمجموعه focus point چگونه میتوانیم آنها را افزایش داد همش روی 2 است فقط میشود با کم کردن یکی دیگری را افزایش داد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •