یعنی جدآ از نظرت فیفا10-نکست هوش مصنوعیه پایینی داره ؟ اونوقت این رو با یک ساعت فیفا بازی کردن داری می گی ؟
هر چقدر بیشتر فیفا-نکست بازی کنی ، بیشتر بالا بودن هوش مصنوعیش پی میبری.
یعنی جدآ از نظرت فیفا10-نکست هوش مصنوعیه پایینی داره ؟ اونوقت این رو با یک ساعت فیفا بازی کردن داری می گی ؟
اينم ديگه از اون حرفا بودا
مرد حسابي اگه كسي جواب سوالتو بدونه مطمئن باشه ميگه
شما اومدي يه پست دادي و توش يه مشكلي كه تا حالا كسي باهاش بر نخورده مطرح كردي بعدش دقيقا 2 ساعت بعد اومدي و هدف فاروم رو يادآوري ميكني؟؟؟
حداقل يه كم صبر كن و تازه بعدشم اگه كسي جوابتو نداد بذار به اين حساب كه توي اين فاروم كسي با مشكل شما برخورد نكرده و جوابشو نمي دونه نه اينكه همه چي تو ايران داره نابود ميشه
خواهشا بحث مقایسه ای فیفا و pes رو پیش نکشین...صحبت ما سر چیز دیگه ای بوده...یعنی جدآ از نظرت فیفا10-نکست هوش مصنوعیه پایینی داره ؟ اونوقت این رو با یک ساعت فیفا بازی کردن داری می گی ؟
منم قصدم این نبود ! فقط یه سوال برام پیش اومد ، گفتم تا یادم نره بپرسم ! از شما که نپرسیدم !
حسین جان خودشون جواب میدن ، دعوایی هم راه نمیفته.{اصلآ قصد مقایسه نبود}
همین که شما دنبال جواب این پرسش هستید باعث بوجود اومدن یک سری بحث دیگه میشه
بعدش دوباره همون بحث های همیشگی شروع میشه...تا یکی اینجا میگه فیفا فلانه سریع یکی میاد میگه چرا اینطوری گفتی
الان هم بحث کلی ما درباره pes بود که حسین توی یک قسمت از فیفا اسم برده بود...شما کل توضیح ایشون رو ول کردی چسبیدی به قضیه فیفا...!
لذت Pes 2010 ممکنه با کامپیوتر چندان رضایت بخش نباشه ولی وقتی 2 نفری خودتون یا چند نفره شرطی بازی کردین زیبای فوتبال کنامی رو احساس میکنید
تا چند نفر مثه شما نپرن وسط اسپم ندن مشکلی پیش نمیاد !من فقط یه پرسش داشتم همین ! من چیکار به PES دارم
![]()
بابا یکی به من جواب بده
بچه ها كسي ميدونه اين پچ 1.02 كونامي دقيقا چه تغييراتي ميده؟؟؟؟
تا جايي كه من فهميدم اون مشكل سيو نشدن تركيب و برگشتن به ديفالت برطرف شده درسته؟
اينم لينك پچ و كركش براي كسايي كه ندارن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Release: 20.10.2009کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Genre: Sport (Soccer) / 3D
Developer: KONAMI
Fixes/Updates: - fixed the problem of edit data reverting to default once the download content is implemented in-game- in view of the current issues, we have temporarily stopped users playing the game on PC s with different CPU manufacturers from being matched in Quick Match
Last edited by hobgoblin; 18-11-2009 at 15:49.
با دورود
در قسمت become a legend گزینه player زیرمجموعه focus point چگونه میتوانیم آنها را افزایش داد همش روی 2 است فقط میشود با کم کردن یکی دیگری را افزایش داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)