داتک هم شرکت خیلی خوب و عالی نسبت به بقیه هستش . من با سرعت 128 که داشتم 40 KB دانلود می کردم هم شب هم روز . که نسبت به بقیه سرعت بالایی بود .
داتک هم شرکت خیلی خوب و عالی نسبت به بقیه هستش . من با سرعت 128 که داشتم 40 KB دانلود می کردم هم شب هم روز . که نسبت به بقیه سرعت بالایی بود .
خبر مهر تایید شد /
مصوبه تعرفه خطوط E1 ابلاغ شد / قیمت خطوط اینترنت
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مصوبه تعرفه واگذاری خطوط با ظرفیت دومگابیت بر ثانیه E1 را ابلاغ کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس این مصوبه که در خرداد سال جاری در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب رسیده است شرکت مخابرات ایران می تواند برای واگذاری هر لینک دومگابیت برثانیه E1 حداکثر پنج میلیون ریال به عنوان هزینه اتصال، نصب و راه اندازی و ماهانه حداکثر 750 هزار ریال برای هزینه های نگهداری این خطوط از بهره برداران دریافت کند.
پیش از این شرکت مخابرات ایران به ازای واگذاری خطوط دو مگابیت بر ثانیه E1 مبلغ 30 میلیون ریال به عنوان ودیعه دریافت می کرد که بر اساس این مصوبه، شرکت مخابرات ایران باید به ازای هر لینک E1 پنج میلیون ریال هزینه اتصال، نصب و راه اندازی را از ودیعه 30 میلیون ریالی بهره برداران کسر کرده و مبلغ باقیمانده را به آنان بازگرداند.
طبق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، شرکت مخابرات ایران می تواند باقیمانده ودیعه را پس از کسر هزینه راه اندازی خط E1 نزد خود نگه دارد که در این صورت باید به ازای این مبلغ ماهانه دو درصد یعنی 500 هزار ریال تا استهلاک کامل الباقی مبلغ به عنوان تخفیف برای هزینه نگهداری اعمال کند.
به گزارش مهر، نرخ آبونمان واگذاری خطوط E1 که از طریق آن اینترنت دایل آپ با سرعت 56 کیلوبیت برثانیه به کاربران ارائه می شود حدود یک سال است موضوع درگیری میان شرکت مخابرات ایران، شرکتهای مخابرات استانی، شرکتهای ارائه دهنده اینترنت و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است چرا که مجمع شرکت مخابرات ایران از ابتدای سال 89 با تغییر نرخ آبونمان واگذاری خطوط E1 و بدون مجوز از رگولاتوری، موجبات نارضایتی شرکتهای اینترنتی را فراهم کرده بود.
از هر خط E1 حدود 30 کاربر به صورت همزمان می توانند به شبکه اینترنت وصل می شوند.
آیا می شود برای مودم ------ یا اتصال وی پی ان تعریف کرد تا بدون نیاز به کامپیوتر از وی پی ان استفاده کرد.
من یه تبلت بلک بری دارم که بار اول واسه استفاده کردن باید به اینترنت وصل شه اون هم فقط از طریق وایرلس.ولی واسه آی پی ایران کار نمیکنه .من چطور میتونم به یک وایرلس وصل شم که وی پی ان روش اعمال شده باشه یعنی وایرلسی که آی پی ایران نباشه؟
اگر فقط برای دنلود میخواد من عصر انتقال داده هارو پیش نهاد میکنم.چون میتونی یه 128 نا محدود بگیری بعد زنگ بزنی پشتیبانی گاگولش برات پهنا باندو 2 مگ میزارن میشه 2 مگ نا محدود
اگر باری بازی هم میخواد هیچ isp غیر از سپنتا برای بازی پیشنهاد نمیشه!
وزیر ارتباطات از كاهش قیمت اینترنت خبرداد
به گزارش تکناز به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ رضا تقی پور با اشاره به اقدامات دولت در راستای کاهش قیمت اینترنت افزود: دولت در تلاش است تا قیمت پهنای باند عمده ای که در اختیار توزیع کنندگان اینترنت قرار دارد را کاهش دهد.
وزیر ارتباطات و فناوری با اشاره به کاهش 20 درصدی قیمت اینترنت در سال گذشته گفت: زیرساخت های کاهش قیمت اینترنت تصویب شده و این برنامه درحال حاضر روند اداری خود را طی می کند.
وی با اشاره به راه اندازی اینترنت پاک اظهار داشت: تاکنون جلسات متعددی برای بررسی ابعاد ایده اینترنت پاک و مشارکت تمامی دستگاه ها در توسعه این امر برگزار شده و امسال به سرانجام مشخصی می رسد.
تقی پور درخصوص به سرقت رفتن کابل های تلفن ثابت نیز گفت: با توجه به ضرر و زیان های به سرقت رفتن کابل های تلفن ثابت ،ضرر و زیان هایی نیز به اپراتورها وارد شده و اختلالاتی نیز در مخابرات کشور بوجود آورده لذا هم وزارت ارتباطات و هم صاحبان شبکه و شرکت های مخابرات درحال پیگیری مسئله از طریق قانون هستند.
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
حکم چت تصویری عکس یا فیلم با نامحرم در اینترنت
تابناک اجتماعی:مسئول ستاد ترویج احکام با اشاره به استفاده فراوان از اینترنت در عصر کنونی، عنوان کرد: تغییر زمان باعث تغییر احکام فقه نمیشود بلکه آنچه تغییر میکند، موضوعات فقه است.
به گزارش مهر، حجتالاسلام محمد حسین فلاح زاده اظهار داشت: عالم دینی باید احکام دینی را به خوبی بداند و از موضوع پرسشهای مطرحشده آگاه باشد، برخی افراد به دلیل این که موضوعات را نمیشناسند یا قدرت تطبیق ندارند، نمیتوانند به پرسشها پاسخ دهند.
وی با بیان اینکه یکی از ضرورتهای پاسخگویی به سئوالات دینی، همگامی با زمان در شناخت موضوعات است، افزود: همه موضوعاتی که به نحوی مرتبط با کارهای مکلفان است، حکمی شرعی دارد بنابراین باید حکمش مشخص شود.
پرسش فقهی بدون پاسخ نداریم
مسئول ستاد ترویج احکام عنوان کرد: امروزه، هیچ پرسش فقهی بدون پاسخ نیست و اگر حوزههای علمیه احکام را به خوبی بشناسند و موضوعات را با احکام تطبیق دهند، میتوانند به پرسشهای فقهی پاسخ گویند.
وی، با بیان نمونههایی از مسائل فقهی امروزی و تطبیق آن با مسائل گذشته، اظهار کرد: اینترنت و چت، مانند موبایل، از ابزارهای ارتباطی هستند؛ بنابراین، اگر احکام چت گفته شد، احکام اینترنت و موبایل نیز مشخص میشود.
فلاحزاده با اشاره به ارتباط ذهنی، نوشتاری، گفتاری، دیداری و بدنی تصریح کرد: اگر میخواهید مسئلهای را بررسی کنید باید آن را تقسیمبندی کنید، به این معنا که مشخص شود کدام بخش حرام و کدام بخش حلال است، رابطه ذهنی، با قصد لذت و همراه با تحریک شهوت حرام است.
حجتالاسلام فلاحزاده افزود: اگر مطالب مکتوب و گفتار حرام و تحریککننده نباشد و مفسده نداشته باشد، جایز است بنابراین، کارهای حرام از قبیل دروغ، تهمت و تحریک شهوت، در اینترنت مانند گفتار و نوشتار حرام است.
حکم دیدن فیلم و عکس نامحرم
وی افزود: از روشهای ارتباط دیداری، دیدن فیلم، عکس و شخص نامحرم است، نگاه به تصویر باحجاب، بدون قصد لذت و مفسده اشکال ندارد، دربارۀ غیرمسلمان بدون حجاب، اگر قصد لذت نباشد، اشکال ندارد.
مسئول ستاد ترویج احکام افزود: ولی نگاه کردن به عکس بدحجاب یا بیحجاب فرد مسلمانی که او را میشناسیم، مانند نگاه کردن به خود نامحرم حرام است در صورتی که مسلمان باشد و نشناسیم، نگاه کردن بدون قصد لذت اشکال ندارد.
وی تأکید کرد: نگاه کردن به فیلم، مانند نگاه کردن به عکس است، البته فیلمی که پخش زنده است با عکس و سایر فیلمها تفاوت دارد؛ برخی از مراجع، بنا بر احتیاط واجب، نگاه کردن به فیلم زنده را همانند نگاه کردن به عکس دانستهاند.
سلام دوستان
من الان 4 ساله که دارم از پارس لاین استفاده میکنم قبلا که 128 داشتم سرعت دانلودش 90 بود و الانم که 256 گرفتم به مدت 2 سال میانگینش 185 بود ولی الان 1 ماهه میانگین سرعتش شده 50
ماهی هم 30 میدم
ترافیکم هم 8 گیگه , کسی iSP بهتری میشناسه ؟ ترجیحا ترافیکش نامحدود باشه
بهترین isp برای نت نا محدود فقط سپنتا!
این رو همین طوری بهت نمیگم
من از oracle عصر انتقال داده ها آسیا تک صبا نت داشتم تا حالا بهترینشون تو اینا سپنتا هستش!
توی رشت اوضاع از جاهای دیگه بهتره فک کنم!![]()
سلام دوستان من به یک مشکلی برخوردم . اینترنت من اتوماتیک پس از اینکه نیم ساعت وصل میشه .این پیغام خطا رومیده وتا یک ساعت اصلا وصل نمیشه. پیغامش هم اینه
The dns server isn't responding لطف کنین راهنمایی کنین.
dns servere رو بزار رو 4.2.2.4
برو تو network and sharing center
manage system connection
بعد رو local area conncetion
کلیک داست پروپرتیز بعد پروپرتیز internet protocol 4 رو بیار
بزن use following dns servers
perrefred dns server رو بزار 4.2.2.4
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)