تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 818 از 1759 اولاول ... 3187187688088148158168178188198208218228288689181318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,171 به 8,180 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه ي بچه ها

نميدونم زدن اين پست و درخواست كمك جاش اينجاست يا نه ولي اگه جاي بدي رو انتخاب كردم از همه عذر ميخواهم.

امروز نشستم پاي سيستم اومدم آنلاين بشم ديدم اي بابا eror 768 فكر كنم داد كه بله چك كردم ديدم چراغ status مودم خاموشه .از ژشت مودم سيمهاشو چك كردم ولي همه سرجاشون بودن و يه بار مودمو خاموش روشن كردم كه ديدم چراغ status روشن شد و بعد از 30 ثانيه دوباره خاموش ميشه.از خود تنظيمات كامپيوتر چك كردم ولي باز درست نشد حتي پي سي رو يه بار ري استارت كردم ولي باز درست نشد و زنگ زدم پشتيباني صبا نت ميگه چك كن سيمارو ميگم چك كردم ميگه بس مودم سوخته ~~~~
    گفتم آخه مرديكه چه ربطي به سوختگي مودم داره

نميدونم اينا چيشون به پشتيباني فني ميخوره.... ?

ststus به معني ارتباط با خط تلفن هست و روشن بودنش يعني اينكه خط رانجه شده يا نه يا خطتت فعاله يا نه.البته اينو اينجا ميگم ميخواسم به پشتيباني بگم نه اينجا توضيح بدم.حالا اين چه ربطي به سوختگي مودم داره ؟

ممنون ميشم دوستان كمك كنن آخه پشتياني گفت يك هفته ديگه پيگير كاراتون ميشيم :|

من البته ديشب از نرم افزار اينترنت دانلود منيجر تنظيماتي رو اي دي اس ال انجام دادم كه به ساعت 3 شب دانلود كنه و 7 قطع بشه و هم از نرم افزار Advanced Dialer يه كانكشن واسه شبانه ساختم و تنظيماتي كردم ولي فكر نميكنم ربطي به اينا داشته باشه ولي گفتم اينا هم بگم شايد از بدشانسي ما ربط به اينا داشته باشه.

از صبا نت هستم و مدل مودمم symphony sy602
    منتظر جواب شما هستم دوستان.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض مشکل با وایر لس مودم SMC 7901WBRA2

سلام
    من یه مودم smc وایرلس 4 پورت گرفتم
    اینم مدلش: SMC 7901WBRA2
    از طریق Bridging وصل می شم به اینترنت ولی نمی تونم از وایرلسش استفاده کنم
    رو لپتاپم که نگاه می کنم و دنباله وایرلس می گردم میزنه limited و وقتی هم به مودم وصل می شه نمی تونم از اینترنت استفاده کنم...
    آیا تنظیماتی هم داره که باید انجام بدم!!!!!!!!!؟
    لطفا کمک کنید

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

کیفیت این مودم چطوره؟؟
    َASUS-DSLX13
    اسوس سری n خوبه مودم ساده میگیرید tp-link بگیرید نسبت به کارکردش ارزونتره.

---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------

سلام به همه ي بچه ها

نميدونم زدن اين پست و درخواست كمك جاش اينجاست يا نه ولي اگه جاي بدي رو انتخاب كردم از همه عذر ميخواهم.

امروز نشستم پاي سيستم اومدم آنلاين بشم ديدم اي بابا eror 768 فكر كنم داد كه بله چك كردم ديدم چراغ status مودم خاموشه .از ژشت مودم سيمهاشو چك كردم ولي همه سرجاشون بودن و يه بار مودمو خاموش روشن كردم كه ديدم چراغ status روشن شد و بعد از 30 ثانيه دوباره خاموش ميشه.از خود تنظيمات كامپيوتر چك كردم ولي باز درست نشد حتي پي سي رو يه بار ري استارت كردم ولي باز درست نشد و زنگ زدم پشتيباني صبا نت ميگه چك كن سيمارو ميگم چك كردم ميگه بس مودم سوخته ~~~~
    گفتم آخه مرديكه چه ربطي به سوختگي مودم داره

نميدونم اينا چيشون به پشتيباني فني ميخوره.... ?

ststus به معني ارتباط با خط تلفن هست و روشن بودنش يعني اينكه خط رانجه شده يا نه يا خطتت فعاله يا نه.البته اينو اينجا ميگم ميخواسم به پشتيباني بگم نه اينجا توضيح بدم.حالا اين چه ربطي به سوختگي مودم داره ؟

ممنون ميشم دوستان كمك كنن آخه پشتياني گفت يك هفته ديگه پيگير كاراتون ميشيم :|

من البته ديشب از نرم افزار اينترنت دانلود منيجر تنظيماتي رو اي دي اس ال انجام دادم كه به ساعت 3 شب دانلود كنه و 7 قطع بشه و هم از نرم افزار Advanced Dialer يه كانكشن واسه شبانه ساختم و تنظيماتي كردم ولي فكر نميكنم ربطي به اينا داشته باشه ولي گفتم اينا هم بگم شايد از بدشانسي ما ربط به اينا داشته باشه.

از صبا نت هستم و مدل مودمم symphony sy602

منتظر جواب شما هستم دوستان.
    مودمو ریست کنید دوباره تنظیم کنید اگه نشد یه مودم قرض بگیرید و خطو امتحان کنید

---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------

سلام
    من یه مودم smc وایرلس 4 پورت گرفتم
    اینم مدلش: SMC 7901WBRA2
    از طریق Bridging وصل می شم به اینترنت ولی نمی تونم از وایرلسش استفاده کنم
    رو لپتاپم که نگاه می کنم و دنباله وایرلس می گردم میزنه limited و وقتی هم به مودم وصل می شه نمی تونم از اینترنت استفاده کنم...
    آیا تنظیماتی هم داره که باید انجام بدم!!!!!!!!!؟
    لطفا کمک کنید
    باید مودمو بزارید رو ppoe llc یوزر و پسورد رو بهش بدید خودش کانکت شه و اینترنتو با وایرلس بفرسته تو لپتابو ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

8851
    کدوم شرکت رو میگید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مودم Datasheen d902AW adsl2/2+wifi گرفتم
    وقتی تلفن بهش وصل میکنم چراغ DSL اصلا روشن نمیشه
    ۱-spliter کاملا درست وصل میکنم
    ۲- ایا باید تنظیمات خاصی انجام بدم؟
    ۳-ممکنه مودم من با خط تلفن من کار نکنه(منظورم اینه که ممکنه به ولتاژ خط من مربوط میشه)
    ۴-این مدل مودم چه طوره؟ فروشنده که میگفت عالیه من میخواستم dlink بگیرم فکر میکنم اشتباه کردم
    ۵- در ضمن هنوز ADSL من راه نیوفتاده من همینجور کشکی مودم وصل کردم به تلفن و ۲۰٪ فکر میکنم مشکلم همینه (مگه تو این حالت چراغ DSL نباید خاموش روشن بشه؟)

پیشاپیش از راهنمایتون ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    ۳-ممکنه مودم من با خط تلفن من کار نکنه(منظورم اینه که ممکنه به ولتاژ خط من مربوط میشه)
    ۴-این مدل مودم چه طوره؟ فروشنده که میگفت عالیه من میخواستم dlink بگیرم فکر میکنم اشتباه کردم
    ۵- در ضمن هنوز ADSL من راه نیوفتاده من همینجور کشکی مودم وصل کردم به تلفن و ۲۰٪ فکر میکنم مشکلم همینه (مگه تو این حالت چراغ DSL نباید خاموش روشن بشه؟)

پیشاپیش از راهنمایتون ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اول مودم رو بزارید رو ppoe llc که خودش به اینترنت وصل شه.
    بعد وصلش کنید به روتر.
    بعدم اول با کابل شبکه روتر رو به لپتاب وصل کنید تنظیم کنید. بعدش دیگه به صورت وایرلس وصل شید.[/QUOTE]

با تشکر از لطفتون.
    ولی به هیچ وجه نمی توان با مودم بصورت pppoeکانکت شد. یعنی فقط بریدج وصل می شود. در تنظیمات مودم همه را بصورت pppoe گذاشتم ولی باز هم اتوماتیک وصل نمی شود. حتی در نرم افزار کمکی مودم هم تنظیمات را انجام دادم ولی باز هم نشد. تنظیمات ویندوز را هم انجام دادم ولی نشد. ویندوز.7
    در ضمن طبق فرمایشتون، همزمان که مودم با کابل شبکه به روتر وصل هست باید روتر را با کابل به لپ تاپ وصل کنم ؟؟؟؟
    باتشکر

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

با تشکر از لطفتون.
    ولی به هیچ وجه نمی توان با مودم بصورت pppoeکانکت شد. یعنی فقط بریدج وصل می شود. در تنظیمات مودم همه را بصورت pppoe گذاشتم ولی باز هم اتوماتیک وصل نمی شود. حتی در نرم افزار کمکی مودم هم تنظیمات را انجام دادم ولی باز هم نشد. تنظیمات ویندوز را هم انجام دادم ولی نشد. ویندوز.7
    در ضمن طبق فرمایشتون، همزمان که مودم با کابل شبکه به روتر وصل هست باید روتر را با کابل به لپ تاپ وصل کنم ؟؟؟؟
    باتشکر
    اول باید مستقیم به مودم وصل شی بعد که مطمءن شدی مودم به اینترنت وصل میشه روتر رو وصل کنی.

چند تا کانکشن پیش فرض مزاحم تو مودم تعریف شده که باید کانکشن اصلی رو انتخاب کنید. با vpi و vci سرویس دهنده خودتون.
    پیشنهاد میکنم مودم رو از رو خودش ریست کنید. بعد از همون صفحه اول شروع کنید برید جلو نیاز به نرم افزار هم نیست که بریزید رو pc لن رو وصل کنید و تو ادرس ایپی مودم رو بزنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان

پیشاپیش از راهنمایتون ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اول باید مستقیم به مودم وصل شی بعد که مطمءن شدی مودم به اینترنت وصل میشه روتر رو وصل کنی.

چند تا کانکشن پیش فرض مزاحم تو مودم تعریف شده که باید کانکشن اصلی رو انتخاب کنید. با vpi و vci سرویس دهنده خودتون.
    پیشنهاد میکنم مودم رو از رو خودش ریست کنید. بعد از همون صفحه اول شروع کنید برید جلو نیاز به نرم افزار هم نیست که بریزید رو pc لن رو وصل کنید و تو ادرس ایپی مودم رو بزنید.
    بطور معمول اینترنت دارم یعنی با اتصال کابل شبکه به لپ تاپ. در ضمن من مودم را هم نرم افزاری (با ورود به محیط کانفیگ آن) و هم با استفاده از دکمه پشت ریسیت کردم ولی فایده نداشت. همه کانکشنها را هم حذف کردم.
    اینترنت من الان برقرار است ولی فقط می خواهم آن را بصورت وایرلس از روتر بگیرم. فقط نگو برو یه مودم وایرلس بخر.
    چون نمی خواهم خرج کنم . بخاطر اینکه منتظر وایمکس همراه اول هستم.
    Last edited by alahwazi; 24-06-2010 at 19:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •