سلام به همه ي بچه ها
نميدونم زدن اين پست و درخواست كمك جاش اينجاست يا نه ولي اگه جاي بدي رو انتخاب كردم از همه عذر ميخواهم.
امروز نشستم پاي سيستم اومدم آنلاين بشم ديدم اي بابا eror 768 فكر كنم داد كه بله چك كردم ديدم چراغ status مودم خاموشه .از ژشت مودم سيمهاشو چك كردم ولي همه سرجاشون بودن و يه بار مودمو خاموش روشن كردم كه ديدم چراغ status روشن شد و بعد از 30 ثانيه دوباره خاموش ميشه.از خود تنظيمات كامپيوتر چك كردم ولي باز درست نشد حتي پي سي رو يه بار ري استارت كردم ولي باز درست نشد و زنگ زدم پشتيباني صبا نت ميگه چك كن سيمارو ميگم چك كردم ميگه بس مودم سوخته ~~~~
.gif)
گفتم آخه مرديكه چه ربطي به سوختگي مودم داره
نميدونم اينا چيشون به پشتيباني فني ميخوره.... ?
ststus به معني ارتباط با خط تلفن هست و روشن بودنش يعني اينكه خط رانجه شده يا نه يا خطتت فعاله يا نه.البته اينو اينجا ميگم ميخواسم به پشتيباني بگم نه اينجا توضيح بدم.حالا اين چه ربطي به سوختگي مودم داره ؟
ممنون ميشم دوستان كمك كنن آخه پشتياني گفت يك هفته ديگه پيگير كاراتون ميشيم :|
من البته ديشب از نرم افزار اينترنت دانلود منيجر تنظيماتي رو اي دي اس ال انجام دادم كه به ساعت 3 شب دانلود كنه و 7 قطع بشه و هم از نرم افزار Advanced Dialer يه كانكشن واسه شبانه ساختم و تنظيماتي كردم ولي فكر نميكنم ربطي به اينا داشته باشه ولي گفتم اينا هم بگم شايد از بدشانسي ما ربط به اينا داشته باشه.
از صبا نت هستم و مدل مودمم symphony sy602
منتظر جواب شما هستم دوستان.