تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 818 از 1137 اولاول ... 318718768808814815816817818819820821822828868918 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,171 به 8,180 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

یعنی اینجا کسی نیست بدونه ریاضی تجربی چی باید بخونم تا بتونم 5 تا تست بزنم؟؟؟؟
    دوست عزيز بهترين كتاب رياضيات تجربي خيلي سبزه كه يه كتاب جامعس!
    حتما اين كتاب رو واسه استارت بايد استفاده كني بعدش واسه تسلط كتاب زياده! البته اگه اين كتاب به تسلطت نرسوند
    سروش موئيني مولف خوش فكريه و ميدونه چي داره تاليف ميكنه، به هيچ وجه اين كتابو از دست نده!

واسه فيزيكم كه پرسيده بودي اگه كتاباي فيزيك خيلي سبزو كه همشونم واسه تجربيا يه كتاب جدا دارن تموم كني فكر نكنم ديگه مشكلي داشته باشي!
    فقط يه مشكلي هست،فيزيك خيلي سبز پيشش ناقصه! چون فيزيك پيش 2 كه مولف قديمشون تاليف كرده بودش از موج مكانيكي 2 فقط صوتشو داشت،قسمت اول اون بخشو تو كتاب پيش 1 با موج مكانيكي 1 آورده بود ولي كتاب پيش 1شون كاملا توسط يه مولف ديگه ويرايش شد اون قسمتم هيچي اين وسط بلاتكليف
    واسه پيش 1، 3تا كتاب هستن : يكيش آموزش فار،يكيش گاج سفيد،يكيشم خيلي سبز!
    اگه فيزيكت وحشتناكه از فار شروع كن (2 جلد خيلي حجيم با تستاي كم)،اگه فيزيكت ضعيفه از گاج سفيد (گاج سفيد فقط تست كنكور داره ولي كتابش ميتونه از نظر آموزشي عالي باشه)،اگه هم مفاهيمو ميفهميو مشكلي نداري خيلي سبز(بيشتر تستاش تاليفيه ولي اين كتاب بهترينه)
    خيلي بهتره با گاج سفيد يا خيلي سبز شروع كني به جاي فار يا اون دوستمون گفت رمزينه
    واسه يه كنكوري خيلي مفيد تره كار كردن با اين دو تا كتاب! يعني ياد گرفتن با تست! حرفه اي ميشي! بهترين روش آموزش فيزيك چيزاييه كه خودت ياد ميگيري نه چيزايي كه كسي بهت ياد ميده،شايدم ياد بگيري ولي نتوني استفادشون كني! پس از همين الان آستيناتو بالا بزن غرق شو تو درياي تست كه بتوني خودت شنا ياد بگيري!!
    البته درياشم بايد كم عمق باشه،ولي هرچي بري جلوتر عميق تر شه! مثه خيلي سبز
    به خودتم تلقين نكن كه سخته يا من نميتونم! هركاري از دستت بر مياد پسر!!!
    كافيه همينارو خوب كار كني،كتاب ديگه اي لازم نميشه! ولي اگه خواستي معلوماتتو آزموني بسنجي كتاب آزمون فار ميتونه خيلي مفيد باشه كه چند روز ديگه منتشر ميشه
    واسه پيش 2 آموزش فار كه 2 جلد تقريبا نازكه لازمه چون جنبه حفظيو مفاهيم اون فصلا بيشتر به چشم مياد! بعدشم ميتوني واسه تست بيشتر از الگو يا خيلي سبز استفاده كني البته با اين علم كه فصل موج مكانيكي 2 خيلي سبز فقط قسمت صوتو داره! كتاب آزمون فار واسه پيش 2 هم طول ميكشه تا بياد

واسه فيزيك 1 و 2 هم گاج سفيد كافيه چون تجربي هستي
    فيزيك 3 هم خيلي سبز
    Last edited by eminem never dies; 22-10-2011 at 12:42.

2. این کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

عزیزان درود!
    من یه سوالی کردم کسی جز یک یادونفر جواب ندادن لطفا اگه کسی اطلاع داره بگه برا ریدینگ زبان درک متن شهاب اناری یا نترسیم از متن رضا کیا سالار بگیرم؟؟ کتاب زبان کنکور شبقره رو دارم.(باذکردلیل لطفا)
    برا ایات دینی الگو یا گاج بگیرم؟؟ جامع الگو هم دارم.(باذکردلیل لطفا)

هلپ می..!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من از اول سال ت حالا دور از جونتون مثل خر دنبال کتاب خوب می گردم اما قدرت تصمیم گیری ندارم
    من سال سوم تجربی هستم هدفم هم بیشتر نمره خوب گرفتن از امتحان نهاییه
    تا حالا این کتاب ها را خریدم
    عربی:ایاد فیلی به نظرم بیشتر به درد کنکوری ها میخوره یعنی اون جور که من میخوام درس به درس توضیح داده باشه نیست بیشتر کلیه حالا نظر شما چیه اگه کتاب بهتری میشناسید معرفی کنید
    زبان:مبتکران شهاب اناری که واقعا عالیه
    شیمی:مبتکران که فکر نکنم بهتر از این برای امتحان نهایی باشه
    ریاضی:گاج مشکی
    فیزیک:چیزی نگرفتم چون تو فیزیک ضعف دارم دنبال یه کتاب هستم که عمیقا درس بده و سوالاتش در حد امتحان نهایی باشه
    ادبیات:شما معرفی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من از اول سال ت حالا دور از جونتون مثل خر دنبال کتاب خوب می گردم اما قدرت تصمیم گیری ندارم
    عربی:ایاد فیلی به نظرم بیشتر به درد کنکوری ها میخوره یعنی اون جور که من میخوام درس به درس توضیح داده باشه نیست بیشتر کلیه حالا نظر شما چیه اگه کتاب بهتری میشناسید معرفی کنید
    فیزیک:چیزی نگرفتم چون تو فیزیک ضعف دارم دنبال یه کتاب هستم که عمیقا درس بده و سوالاتش در حد امتحان نهایی باشه
    ادبیات :اگه هدفت کنکوره برای قرابت هامون برای املا هامون برا زبان هامون2جلد برا ارایه رمزینه درصورت وقت اضافه جامع گاج

اگه نه میتونی برا زبان فارسی رمزینه هم مصرف کنیجامع هم ادبیات3خیلی سبز

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ببخشید تکنیک چندتا از ده تا چیه ؟
    اصولا چیز خیلی شگفت انگیزی نیست...جدیدا قلمچی تو آزموناش توصیه میکنه که:
    کسایی که مثلا ترازشون توی درس فیزیک 5000 هست و میخوان ترازشون رو بهتر کنن باید هدف گذاری کنن که از
    هر ده سوال فیزیک به چند تاش جواب بدن..... بر اساس میانگین آماری ؛قلمچی به این نتیجه رسیده که هرکس از هرد ده سوال مثلا به 4 تا جواب بده ترازش 5000 میشه به 5 تا جواب بده 6000 و به 6 تا جواب بده 7000 میشه میشه(در همون درس فیزیک) حالا کسی که این آزمون ترازش 5000 میاد تلاشش رو میکنه تا این بار به جای 4 سواله درست به 5 تا جواب صحیح بده و به همین ترتیب پله پله بالا میره تا طرازش بالا تره بره....
    استدلال دیگش هم اینه که مقایسه ی میزان پیشرفت در 10 قسمت (10 سوال) راحتر از این مقایسه در 100 قسمت(همون درصد ) هست...
    این کلیات ه این روش بود....
    البته این عدد ها حدودی بود برای اطلاع بیشتر و دقیق تر از پشتیبانت کمک بگیر....

7. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

واسه عربي 3 يه كتابي هست از مبتكران عاليه!
    ببين سبكش اينجوريه :
    آموزش لغات - آموزش قواعد دستوري - تست هاي آموزشي قواعد دستوري - آموزش قواعد ترجمه - تست هاي آموزشي ترجمه،تعريب و مفهوم
    تمرين : تست هاي برگزيده كنكورهاي سراسري،آزاد و ...
    آزمون
    فقط يه كم قديميه مال 86! ولي كتابش عاليه!
    اگه باز ميخواي مدلش امتحان نهايي تر! باشه خط به خط كتابو باز كنه گاج سبز!
    در نهايت تركيب گاج سبز با مبتكرانم چيز خيلي جالبي در مياد
    تست شيمي مبتكران داري؟ يا آموزش؟ اگه آموزش داري آره عاليه
    يه كتاب جديدا زده خيلي سبز رياضي 3،حتما يه نگاهي بهش بنداز
    واسه فيزيك 3 رمزينه هست،به نظر خودم جالب نيست! مبتكرانم هست كه فك كنم از رمزينه بهتر باشه ولي هيچ تضميني نميكنم چون نديدمش! ببين تو اگه سطحتو بالا ببري امتحان نهاييم ميتوني جواب بدي ديگه پسر خوب! اگه امسال فيزيك 3 خيلي سبزو بخوني خيلي واست مفيده! كافيه به مفاهيم مسلط بشي،ديگه امتحان نهايي خره كيه؟
    ادبياتم گاج سبز،تستم خيلي سبز اگه خواستي! از اين دوتا بهتر پيدا كردي به من بگو

9. 2 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

برای فیزیک با این مشخصاتی که گفتین مبتکران - محموزاده خوب هست . شمال 3 نوع سوال برای امتحان نهایی هست و هر هفصلش حدود چندصد مثال و تمرین دوره ای داره و برای نمره گرفتن و آموزش دقیق و عمیق بهترین کتابه
    برای عربی کتاب محوری گاج عربی 3 رو بگیرین بهتره
    شیمی همون مبتکران خوبه در کنارش سوالات نهایی از روی گلواژه و یا سایت گزینه دو هم میتونین استفاده کنین
    برای امتحان نهایی زبان کتاب گاج محموری هم بگیرین برای تمرین خیلی خوبه . ولی همون شهاب اناری کفایت میکنه و از الان هم برای کنکور کاملا آماده میکنه شما رو
    ادبیات هم کلک معلم خیلی خوبه و همینطور ژرف اندیشان

11. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

برای فیزیک با این مشخصاتی که گفتین مبتکران - محموزاده خوب هست . شمال 3 نوع سوال برای امتحان نهایی هست و هر هفصلش حدود چندصد مثال و تمرین دوره ای داره و برای نمره گرفتن و آموزش دقیق و عمیق بهترین کتابه
    با اين وضعيت پس اول مبتكران بخون ،‌بعدش اگه خواستي برو سراغ خيلي سبز!

13. این کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با اين وضعيت پس اول مبتكران بخون ،‌بعدش اگه خواستي برو سراغ خيلي سبز!
    مرسی از کمک همه دوستان خودم هم فکر میکنم اگه حالا مبتکران بخرم بعد تابستون تست های سبز را بزنم بهتر باشه
    یه سوال دیگه گاج ریاضی سبز رنگ داره

15. این کاربر از amir 777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

عزیزان درود!
    من یه سوالی کردم کسی جز یک یادونفر جواب ندادن لطفا اگه کسی اطلاع داره بگه برا ریدینگ زبان درک متن شهاب اناری یا نترسیم از متن رضا کیا سالار بگیرم؟؟ کتاب زبان کنکور شبقره رو دارم.(باذکردلیل لطفا)
    برا ایات دینی الگو یا گاج بگیرم؟؟ جامع الگو هم دارم.(باذکردلیل لطفا)

هلپ می..!
    دو تا پست جامع يكي راجع به زبان يكي دين و زندگي!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اميدوارم ديگه مشكلي نداشته باشي
    Last edited by eminem never dies; 22-10-2011 at 17:51.

17. این کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

12p

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •