دروود.
رفقا خواستم بگم در بازی خطای هند وجود داره یا نه؟؟
آخه به این صحنه برخوردم تابلو توپ رو با دستش زد ولی خطا نگرفت. اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروود.
رفقا خواستم بگم در بازی خطای هند وجود داره یا نه؟؟
آخه به این صحنه برخوردم تابلو توپ رو با دستش زد ولی خطا نگرفت. اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره وجود داره ولی نه به این شدت!
سلام دوست عزیز
فکر کنم مشکل شما ارور دادن بازی و بیرون انداختن شما از بازی هست .
سه علت می تونه داشته باشه .
1-خرا بودن دی وی دی یا حین نصب بازی بازی درست نصب نشده شما هم که می گید نه دی وی دی ها رو عوض کردین ولی بازم درست نشده پیشنهاد می کنم که یه با بازی رو از اول با حوصله ی تمام نصب کنید .
2- ممکن شیو شما خراب باشه میشه بگید توی چه بازی های یا چه قسمت هایی از فوتبال به شما ارور میده .
3- برای منم یه ارور ونت سند می اومد ولی با اپدیت کردن درست شد.
پیشنهاد می کنم که اول بازی رو باره نصب کنید بعد از اون پچ 1.40 رو نصب کنید به همره کرک 1.20 چون الان بازی شما ورزن 1.0.0.0 هست :
این لینک پچ 1.40 :
اما تو جای خالی کلمه ی P A T C H رو بنویسید البته بدون فاصله .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم لینک کرک 1.20:
اگه دبدید که پچ نصب نمیشه وارور میده برنامه زیر دان کنید و بعد از اون پچ و کرک رو نصب کنید (منظورم ارور ویندوز اینیستالر هست ).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم لینکش :
یکم نصب این برنامه سخته شما ببینید اگه پچ نصب نشد و نیاز به این برنامه داشت اطلاع بدین تا براتون بگم که چه کاری کنین .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئنا باید بعد از این کارها مشکل شما حل بشه .
انشالله موفق باشید .![]()
اقا معلمه که دو تا عکس گرفتی
یه شوت زدی بیرون یه شوت زدی داخل دروازه
توی عکس 3 توپ که برنمی گرده عقب
خودتو .....کن
سلام
چطور میشه فایل save شده ی become a legend رو از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگه منتقل کرد؟
یعنی بعد از انتقال بشه ادامه ی اون رو در اون کامپیوتر انجام داد
ممنون
شما به اين مسير بريد:
C:\Documents and Settings\YOUR USER\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save
در اينجا فايل هاي PES2009_BL01 مربوط به become a legend ميشه كه بسته به تعداد سيوهاتون ممكنه با اعداد بيشتر هم باشه مثلا: PES2009_BL04
در هر كامپيوتر ديگري اين فايل هارو دوباره در اين مسير كپي كنيد تا بتونيد ادامه بازي رو انجام بديد.
من كه تا حالا ديدم فقط از مهاجمين در محوطه جريمه حريف هند ميگيره.و نه در هيچ جاي ديگه...
سلام دوست عزیز همه کارهایی که گفتید را انجام دادم اول از همه بازی را کلاً با سیو پاک کردم و بعد دوباره نصب کردم بعد اون پچ را که گفته بودید نصب کردم بعدش کرک را وارد کردم بدون هیچ مشکلی ولی هیچ تفاوتی نکرد اصلاً براش فرق نداره چه شکلی میخوام بازی کنم از بازی معمولی گرفته تا جام و مستر لیگ باز منو از بازی بیرون میندازه و فقط دیگه با DON'T بیرون نمیام و فقط از بازی بیرون میندازه .
ضمناً من بازییم دوبار نصب هستش و یک بار در حافظه میریزه بعد از حافظه نصب میشه و دیگه به دی وی دی ها نیاز نیست من هم از اولی که این فوتبال را گرفته بودم بک بار توی حافظه ریختم و همیشه وقتی ویندوزم را به هم میزدم فقط میرفتم و از توی حافظه نصب میکردم بدون هیچ مشکل تا وقتی که CPU کامپیوترم را ارتقاء دادم و این بلا سرم امد و با حرف دوستان فروم دوباره دی وی دی هم خریدم و دوباره از اول کارهه رو انجام دادم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد.
ببخشید زیاد حرف زدم![]()
شما که میگید هیچ تفاتی نکرد از چه نظر می گید ؟......
در ضمن الان بازی رو از روی همون فایل هایی که روی هارد هست و همیشه از اونا برای نصب استفاده می کردی ..نصب کردی یا نه ؟
من توی اولین فصل بازیم الان 31 بازی با تیم اسپورتینگ لیسبون انجام دادم
بعد حدود 27-28 تا بازی واسم از 4 تا باشگاه مثل فاینورد و اینها پیشنهاد اومد
ولی من نرفتم
1-حالا میخواستم ببینم این نرفتن به باشگاه های دیگه آیا میتونه تو پیشنهاد های بعدی من تاثیر داشته باشه؟
2-فصل بعد از چند بازی تموم میشه؟
3-چرا تیم من که تو رده 80 بود هنوزم 80 هست ولی بعد بازی مثلا میزنه 7
4-بازی ملی کی برگزار میشه و من چه جوری میفهمم که به تیم ملی دعوت شدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)