تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 818 از 1138 اولاول ... 318718768808814815816817818819820821822828868918 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,171 به 8,180 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

درود بر مهندس علی آقای عزیز
    بسیار سپاسگزارم به خاطر همه ی زحماتی که می کشید بویژه تهیه و ترجمه و تایپ مطالب زنجیره ای مربوط به گیربکس.
    برام خیلی سوال بود که توربین چیه و دقیقا چه جور کار میکنه.
    حالا به لطف شما این پرسش برطرف شد.
    اما خواندن این مطلب بخش نهم گیربکس اتومات، کمی تا خیلی منو نگران کرد
    چون یه خش خش از داخل گیربکس میاد،صداش هم ضبط کردم اما نمیتونم به اشتراکش بذارم.که حدس میزنم از توربین باشه.

حالا این توربین تعمیر میشه؟ به نظر که نمیاد!

راستی برای دوستان مقدور نیست که یه گروه توی واتس آپ درست کنیم اما مطالب اصلی را همینجا توی فرووم به اشتراک بذاریم؟

فردا یا پس فردا خرید هام می رسن

2. 5 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

جناب کامارو ال تی استاد بزرگوار با راهنمایی شما تونستم لنت ها را در بیارم ممنونم

اما یک مشکل هست اینکه یکی از لنتها تقریبا تمام شده ولی سمت دیگه اش در حد نو باقی مونده !

سیلندر را پیاده و سر و ته کردم کلی ازش جرم بیرون آمد چند بارهم روغن ترمز تمیز داخلش ریختم تکانش دادم و خالیش میکنم بالافاصله رنگ روغن ترمز قهوه ای میشه و جرم ازش میاد

این سیلندر را چطور میشه اوراق و سرویس کرد ؟

با تشکر فراوان

4. 4 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متشکرم آقا حمید

صدای خش خش معمولا بخاطر فرسوده شدن همان یاتاقان بوجود میاد و از علائم اولیه ضعیف شدن توبین هست،
    منتها تا زمانی که مشکل حاد نشده و روی شتاب و کشش ماشین تاثیر خیلی زیادی نگذاشته نیازی به تعویض توربین نیست، ولی البته از جهتی یک احتمال ضعیف هم ممکنه که با خرد شدن این یاتاقان، توربین کلا از کار بیافته و قطعات خرد شده یاتاقان و بخشهای دیگه توربین وارد گیربکس بشه که در این حالت میتونه به گیربکس صدمه وارد بشه و بهتره که برای جلوگیری از این اتفاق در صدد تعویض توربین باشید.

توربینهایی که توی بازار پیدا میشه، تا جایی که من اطلاع دارم همه تعمیر شده در امارات و کویت هست ( گاهی هم تعمیر شده در آمریکا) و تا الان که کارایی خوبی داشتن و مشکلی ندیدم، مگر اینکه تعمیر داخلی باشه که احتمالا درست کار نکنه و ضعیف باشه.

متاسفانه من گوشی خیلی ساده ای دارم و امکان استفاده از واتس آپ و شبکه های مشابه اون را ندارم.

6. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متشکرم جناب as5778

در مورد وضعیت لنتهای عقب ( فرسودگی کمتر یکی از کفشکها نسبت به دیگری) این تقریبا در تمام خودروهایی که ترمز عقب اونها کاسه ای هست، دیده میشه.
    دلیل این اتفاق بخاطر وضعیت رگلاژ و فرم چرخش کاسه ترمز هست، به این صورت که بواسطه اینکه کاسه ترمز گرد ساخته شده و کفشکها هم شکل هلالی داره، سطح تماس هم به شکل هلالی است و این باعث میشه در زمان ترمز گرفتن به بعضی نقاط فشار بیشتر و یا کمتری وارد بیاد، از طرفی همیشه یکی از کفشکها موقع ترمز گیری به سمت بالا کشیده شده و کفشک مقابل به سمت پایین حرکت میکنه ( به مقدار خیلی کم) و همین اتفاق بازهم باعث میشه که یکی از کفشکها بیشتر و دومی کمتر فرسوده بشه.
    مورد دیگه ای که باعث بوجود آمدن این رخداد ، گیر کردن یکی از پیستونهای ترمز چرخ عقب هست، به این صورت که یک سمت پیستون در سیلندر ترمز چرخ عقب روان بوده و حرکت عادی خودش را موقع ترمز گیری داره، ولی یک سمت دیگه به دلایلی ( مثل نفوذ آب و رطوبت و زنگ زدگی و یا جرم زیاد و خاک و گرده های لنت ترمز) سفت شده و به قول معروف " جام " کرده و حرکتی نمی کنه، و بخاطر همین به یکی از کفشکها هیچ نیرویی برای ترمز گیری وارد نمیشه و تقریبا در عمل ترمز گرفتن دخالت نداره و باعث سالم ماندن لنت همان طرف میشه، مضاف بر اینکه قدرت ترمز گرفتن هم بخاطر این اتفاق کم میشه.

اینها ایراداتی هست که در سیستم ترمز درام ( کاسه ای ) وجود داره و دیگه کمتر خودرویی در بازار امروزی دنیا پیدا میشه که از سیستم کاسه ای استفاده شده باشه و اکثرا از فرم دیسک ترمز مشابه چرخهای جلو استفاده می کنن که هم کارایی بسیار خوبی داره و هم قطعات بسیار کمتر و ساده تری در اون بکار رفته و نیاز بسیار کمتری به تعمیر و نگهداری نسبت به نمونه کاسه پیدا میکنه.

در مورد سیلندر ترمز تصاویر را پیدا کردم،

سرویس سیلندر ترمز چرخ عقب شورلت

لوله روغن ترمز به سیلندر ترمز را باز کنید ، دوتا پیچ نگهدارنده سیلندر به طبق ترمز را هم باز کنید و سیلندر را از روی طبق در بیارید

برای جلوگیری از ریختن روغن ، با چوب کبریت و پارچه سر لوله را ببندید

پیمهای رابط سیلندر به کفشکها را در بیارید

گردگیرهای دو سر سیلندر را باز کنید. این گردگیرها بصورت فنری دور دهانه سیلندر سوار شده و ممکنه کمی سفت باشه، با لبه آچار دوسو به آرامی خارج کنید

پیچ هواگیری را باز کنید

با سر آچار یکی از پیستونها را فشار بدید تا کلیه لوازم داخل سیلندر از سمت دیگه خارج بشه

لوازم داخل سیلندر ترمز به این شکل هست:

یک فنر اصلی در وسط ، دوتا تشتک لاستیکی در دو سر فنر، دوتا پیستون در دو سمت تشکتها ( گردگیرها هم که قبلا باز شده)

کلیه لوازم و سیلندر ترمز را با آب بشورید تا کاملا از جرم و روغن تمیز شده و خشک کنید،
    با دقت داخل سیلندر را از نظر فرسودگی و سایش و لبه زدن، خوردگی و زنگ زدگی بررسی کنید.

اگر زنگ زدگی شدید وجود داشت،و باعث خورده شدن سطح صاف و صیقلی داخل سیلندر شده بود، باید سیلندر تعویض بشه چون تعویض لوازم هم فایده نداره و بعد از مدت کمی دوباره نشت روغن بوجود میاد.

با یک تکه سنباده خیلی نرم ( مثل 2000) داخل سیلندر رابا دقت و به آرامی تمیز کنید. اگر زنگ زدگی برطرف شد و با لمس نوک انگشت فرورفتگی و لبه زدگی پیدا نکردید، میشه از این این سیلندر مجددا استفاده کرد، در غیر این صورت باید کامل عوض کنید.

اگر از نظر سطح داخلی ایراد خاصی نداشت، فقط کیت لوازم عوض کنید که شامل دو عدد تشتک لاستیکی و دو عدد گردگیر میشه ( گاهی اوقات داخل کیت لوازم فنر هم وجود داره اما معمولا فنر مشکل خاصی پیدا نمیکنه و نیازی به تعویض نیست)
    برای مدلهای سواری از لوازم شماره 15/16 استفاده کنید که مختص سیلندر ترمز عقب سواری است.
    برای مونتاژ مجدد قطعات، داخل سیلندر را با روغن ترمز چرب کنید، از یک سمت یکی از تشتکهای لاستیکی را وارد کنید، و به آرامی بطوری که لبه های تشتک به لبه سیلندر گیر نکنه، به داخل فشار بدید ( دقت کنید که سطح صاف تشتکها باید به سمت بیرون سیلندر و سطح گود به داخل سیلندر قرار بگیره.

بعد فنر را داخل سیلندر قرار بدید و مجددا تشتک دومی را هم سوار کنید، و در نهایت دوتا پیستون فلزی را از سمت مسطح اونها در سیلندر سوار کنید.
    گردگیرها را نصب کرده و پیمهای رابط سیلندر را سوار کنید.
    سیلندر ترمز را روی طبق سوار کنید، پیچهای نگهدارنده را ببندید، پیچ هواگیری و لوله روغن ترمز را ببندید، پیمهای رابط سیلندر را در وضعیت مناسب نسبت به کفشکها تنظیم کرده و سپس کاسه ترمز را سوار و رگلاژ کنید و سیلندر ترمز را هواگیری کنید.
    توصیه میکنم هر چهارتا چرخ را هواگیری کنید تا کل روغنهای کثیف خارج شده و بجای اون روغت نو بریزید.

Last edited by camaro lt; 23-07-2015 at 14:54.

8. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام و عرض ادب
    ایا توربینهایی که روی ماشینهای ما هست از نوع قفل شونده هستن و در سرعتهای بالا نهایت قدرت موتور رو به گیربکس منتقل میکنن؟

10. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متاسفانه خیر، این توربینها معمولی هستن و فقط دارای بخشهای کانورتر، توربین و استاتور در اونها نصب شده.
    من قبلا چند بار نمونه های اوراق شده معمولی ( بدون قفل) را دیدم و فقط همین قطعه ها در اونها وجود داشت.
    ظاهرا این نمونه های دارای قفل بیشتر در خودروهای مدل دهه 80 به بالا وجود داره و قبل از اون فقط نمونه های معمولی نصب شده که در ایران هم همینطور هست.
    من فکر میکنم یکی از دلایل دور موتور بالا ( به نسبت سرعت) در اتومبیلهای اتوماتیک آمریکایی فعلی موجود در ایران ،( منظور مدلهای متداول دهه 70 و بعضا 80) بخاطر همین قضیه قفل توربین باشه .

اگر با سرعت خیلی بالا و بقول معروف تخته گاز برید، دقیقا حس میکنید که موتور دور بالایی برای این سرعت داره درحالیکه سرعت به نسبت دور موتور پایینتر هست.
    اگر چه وجود اوردرایو توی این قضیه خیلی تاثیر داره ، اما همین قفل توربین هم تاثیر مثبت زیادی در انتقال کامل نیرو به گیربکس ایفا میکنه.
    من تابحال نمونه دارای قفل ندیدم ( نه خود توربین و نه اتومبیل آمریکایی که چنین توربینی داشته باشه) چون احتمالا خودروهای آمریکایی دهه 80 بخاطر فرسوده شدن توربینها، صرفا از توربین معمولی استفاده کردن( مثل وضعیتی که بعد از خرابی گیربکس 700 با نمونه 350 تعویض میشه) و این تاثیر زیادی روی کارایی ماشین میگذاره.

چند وقتی هست در فکر نصب فن زانتیا بجای فن 405 هستم که سمت راست سوار کردم، چون شنیدم بخاطر توان بالاتر فن زانتیا ، دبی هوای بیشتری داره.
    تا هفته دیگه فن و پروانه زانتیا را دریافت میکنم و چندتا آزمایش انجام میدم.

12. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سپاسگزارم مهندس عزیز
    از پارسال که ماشین را خریدم دف صدای خفیفی میداد و مقداری خلاصی هم داشت.این زوزه ی دف کم کم بیشتر شد و این اواخر صدا شدیدتر شد که فهمیدم مقدار زیادی از صدا مربوط به بلبرینگ هم هست.با توجه به تماس مستقیم ساچمه ها با پلوس احتمال فرسودگی و اسیب پلوس هم دور از انتظار نبود. به مجید حدادی که آگهی ش توی اینترنت خیلی زیاده زنگ زدم گفت دف سالم بی صدا به شرط کار همراه با تمام متعلقات محور عقب(یه اکسل کامل) یه تومن ، با اصرار 900 تومن قبول کرد. دقیقا سه هفته پیش گذرم به تهران افتاد و رفتم شوش مغازه ش.
    گفت سر هم کردن سفارش چند روز طول میکشه.
    مقدار دیگه جنس سفارش دادم ،نصف پول را نقدی پرداخت کردم و گفتم بقیه را فردا کارت به کارت می فرستم.

از خیابان امیرکبیر هم که می گذشتم یه مغازه دیدم که نوشته بود( کلیه قطعات شورلت،بیوک، کاپریس، پونتیاک) از آنجا هم دو عدد فیلتر شورلنی پایه بلند ایرانی دانه ای هشت تومن و پنج عدد فیلتر هوا ئانه ای 5تومن هم خریدم و برگشتم.

امروز سفارش خریدم رسید.
    اکسل عقب کامل 900 تومن
    آفتامات آمریکایی 10 تومن
    واشر قالپاق سوپاپ، کارتل روغن،کارتل گیربکس و درب کاربرات جمعا 40 تومن
    چهار عدد پمپ درب بیوکی مستعمل 70 تومن
    درجه آب جیوه ای 35 تومن
    صفحه نشانگر وضعیت شیفتر روی کنسول (اصلی مستعمل) 30 تومن
    جمعا یک ملیان و هشتاد و پنج هزار تومن ناقابل.
    84هزار هم کرایه حمل باربری تا درب خونه.
    یه قمقمه آب سرریز رادیات مستعمل که بعدا سفارش دادم، اشانتیون.

منتها مشکل اینه که پلوس ها که یکیشون عین صفر میمونه و دیگری در حد بسیار بسیار کمی کچلی زده و زبر شده داخل دف بسته نشدن و طبق ترمز یکیشون خالی از لوازمه و یه طبق کامل دیگه، جداگانه باهاشونه.
    تصمیم دارم طبق ترمز خودم را روی اکسل سوار کنم.
    اگه پلوس ها بسته شده بودند خودم اکسل را تعوبض میکردم اما حالا باید برم پیش تعمیر کار.
    به نظر شما یه مکانیک معمولی میتونه پلوسها نصب کنه؟
    انتهای پلوس ها داخل دف خار دارن؟چه جوری جا میگیرن و در نمیان؟

امیدوارم دف بیصدا باشه.

14. 5 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

جناب کامارو ال تی ممنون از راهنمایی کاملتون

با راهنمایی شما استاد بزرگوارم کارها را انجام دادم میخواستم بدونم فاصله لنت با کاسه چقدر باید باشه که ترمز خوب عمل کنه ؟ با تشکر فراوان

16. 5 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متشکرم آقا حمید

قطعات خیلی گران شده. منظورم اینه که بطور کلی قیمتها بالا رفته و خیلی چیزها که قبلا قیمت چندانی نداشت الان دیگه با قیمتهای میلیونی خرید و فروش میشه.
    زمانی که کامارو داشتم ، دیفرانسیل کمی صدای زوزه داشت و نهایتا تصمیم به تعویض کامل گرفتم. با کمی جستجو یکی پیدا کردم که مال خود کامارو بود و اتفاقا در حد نو باقی مانده بود چون زیاد استفاده نشده و بیشتر خواب بوده.
    فروشنده میگفت 120 تومان که من نهایتا 100 تومان خریدم، البته پلوسهای اون تعریفی نداشت و متعلقات ترمز هم زیاد بدرد نمیخورد ولی کله گاوی فوق العاده سالم و در حد دست نخورده بود و عالی روی ماشین کار داد.

باز و بسته کردن پلوسها بسیار ساده است، اینجا میتونید روش را ببینید و توی نت هم تصاویر زیادی از این کار وجود داره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متشکرم جناب as5778

اطمینان پیدا کنید که تمام بخشها را به درستی سوار کردید و یکبار دیگه همه چیز را بررسی کنید.
    در مورد رگلاژ باید شکاف مورد نیاز برای دسترسی به پیچ رگلاژ روی کاسه ترمز وجود داشته باشه، این شکاف اگر نیست دو حالت داره:

ممکنه وجود داشته باشه اما هنوز باز نشده. یعنی که بصورت پرس خورده این شکاف آماده است اما پلیسه اون درآورده نشده و کافیه با چند ضربه خفیف سنبه و چکش ، پلیسه در بیاد و شکاف دیده بشه. توی بعضی کاسه ترمزها اینجوری هست. سطح کاسه ترمز را با آب و برس پلاستیکی خوب بشورید و با دقت سطح کاسه ترمز را بررسی کنید چون ممکنه زنگ و جرم روی این پلیسه را گرفته باشه و به راحتی نتونید ببینید.

اگر کلا شکاف نداره باید خودتون درست کنید که کار سختی نیست. مطابق تصویر و روی محلی که دیده میشه به همان اندازه علامت بزنید و با مته سوراخ کرده و شکاف ایجاد شده را کمی سوهان کاری کنید تا آماده بشه.
    البته من توصیه میکنم دوباره محل ایجاد شکاف را روی کاسه ترمز مشخص کنید به این صورت که کاسه ترمز را سر و ته سوار کنید و ببینید که دنده های پیچ رگلاژ دقیقا در برابر کدام قسمت از سطح کاسه ترمز قرار میگیره؟ همان قسمت را علامت بزنید و شکاف را ایجاد کنید.

حالا وقتی کاسه ترمز را سوار کردید، با لبه آچار دوسو اونقدر رگلاژ را زیاد کنید که کفشکهای ترمز کاملا به سطح کاسه ترمز بچسبه و دیگه امکان چرخاندن با دست نباشه.
    بعد این بار شروع به کم کردن رگلاژ بکنید، هربار فقط یک دنده برگردانید و بعد تست بکنید که آیا کاسه ترمز با دست میچرخه یا نه؟

همینطور یکی یکی دنده های پیج رگلاژ را برگردانید تا جایی که کاسه ترمز با دست قابل چرخش باشه و البته هنوز تماس مختصری بین لنتها و کاسه ترمز وجود داشته باشه. چند بار ترمز دستی را بکشید و آزاد کنید و دوباره رگلاژ را بررسی کنید تا بهترین وضعیت را بدست بیارید.

پیچهای رگلاژ ممکنه به دلایلی خیلی سفت باشه، اونها را باز کنید و تمیز کرده و مقدار کمی گریس به رزوه های پیچ بزنید تا به راحتی قابل چرخش باشه.
    اگر از مراحل کار عکس بگیرید و در یک آرشیو نگهدارید خیلی بهتره و برای مراجعات بعدی بدرد بخور خواهد بود.

18. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

حمید جان به نظر منم گرون شده، من بهمن ماه پارسال دف رو بدون پلوس و طبق های ترمز دادم و یه دف همونجوری در حد نو گرفتم و 150 هزار تومن سر دادم، بعد هم 300 تومن دوتا پلوس اصلی سالم خریدم و نصب کردم بهمراه بلبرینگ و کاسه نمد نو !
    900 تومن یه مقدار زیاده ولی اگه خودت نصب کنی و اجرت مکانیک ندی جبران میشه.

با تشکر از علی اقای عزیز که در پاسخ به دوستان مطالب رو صبورانه اینجا قرار میدن، میشه سایز تسمه کولر نوا رو بگین دقیق چیه؟

20. 5 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •