امتحانات برای ما این ترم کامپیوتریهپاسخنامه و جواب کامپیوتری سرساعت مقرر سیستم پاسخنامتو میبنده همون لحظه هم صحیح و اعلام نمره میکنه
واسه رفقای پیام نوری دیگه هم اینطوریه؟
امتحانات برای ما این ترم کامپیوتریهپاسخنامه و جواب کامپیوتری سرساعت مقرر سیستم پاسخنامتو میبنده همون لحظه هم صحیح و اعلام نمره میکنه
واسه رفقای پیام نوری دیگه هم اینطوریه؟
بله درسته ... تغییر رشته از تغییر بند ج کلاس برگزار نمیشه و بصورت خودخوان ....
به نظر بنده که میشه خوند .. بستگی به خودت داره و چقدر سعی و تلاش کنی .... میتونی از کتاب های استادی اون 3 درس و نمونه سوالات ترم های پیش استفاده کنی ...
بله .. مرکز ما از ترم پیش بعضی امتحاناتش رو الکترونیکی برگزار میکنه .. این ترم هم بعضی از دروس الکترونیکیه .... ....
طبق اطلاعیه بالا پرداخت اینترنتی هم فعال میشه و دانشجویان پیام نور از پرکردن فیش و پرداخت حضوری راحت میشن.
میشه بفرمایید که اینطور برگزاری خوبه یا بده؟(خلاصه معایب و مزایا)
والا من خودم هنوز به این شکل امتحان ندادم ( این ترم یکی دو درسم الکترونیکی برگزار میشه)
باید قبلا با سیستم و کلا کامپیوتر کار کرده باشی که برات سخت نباشه .. ( بعضی از بچه ها رو میشناسم که اصلا کامپیوتر بلد نبودن و امتحان براشون سخت بود ) ....
در مورد اینکه همون لحظه صحیح میشه و نمره ها اعلام میشه خبر ندارم و فکر نمیکنم اینطوری باشه ...... ( ترم پیش که بچه ها امتحان دادن اینطوری نبود ، این ترم رو نمیدونم )
امکان تقلب پایین میاد در این روش ....![]()
اگه این روش در تمامی دروس بخواد اجرا شه ، تمامی سوالات تستی میشهو امتحان تشریحی نخواهیم داشت ( فاجعس
)
بقیه ی معایب و مزایا رو بقیه دوستانی که تجربه دارن میان میگنالبته منم این ترم تجربه کنم اطلاعات بیشتری دستم میاد
فعلا اعصابم به خاطر یک استاد وظیفه نشناس خرده ... میان ترم 3.5 شدم و در آستانه ی افتادن هستمواقعا وجدان کاری ندارن بعضی استادا ... متاسفم !!
فکر نکنم بدی داشته باشه شاید فقط چون به اینجور امتحان دادن عادت نداشته باشی یه کم تمرکزت بهم بخوره وگرنه نمرت همون لحظه میبینی .تو مصرف مداد پاکنم صرفه جویی میشه
البته قرار بود طی سالهای اینده تمام مراکز الکترونیکی بشن و رو میز هر دانشجو یه تبلت بزارن تا امتحانش بده ولی فعلا فکر کنم فقط دو سه تا مرکز این پروژه انجام شده بقیه جاها هم فقط چند درس عمومی الکترونیکی کردن که اونم از سیستمهای سایت دانشگاه استفاده میکنن .حال مرکز شما را نمیدونم امکانات داره یا نه ؟
خوشبختانه یا متاسفانه امکاناتشو داره و برای دروس تخصصی ما این سیستم پیاده میشه
سلام
میگم حالا من از کجا بفهمم مرکز ما این امکان رو داره یا نه؟؟؟؟؟
همه مراکز مجهز شدن یا فقط شهر ها و مراکز خاصی هستن فعلا؟؟؟؟؟![]()
درصورت وجود ، از سایت دانشگاه مرکز خودتون ...... در غیر اینصورت باید پرس و جو کنین
نه تمامی مراکز مجهز نشده و تعداد معدودی فعلا این سیستم رو پیاده کردن
مركزتون كجا هست
بايد بري مركزتون ببينيد يا كسي كه بيام نور ميخونه ببرسيد
Last edited by M o h a m m @ d; 15-05-2013 at 18:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)