تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 818 از 1126 اولاول ... 318718768808814815816817818819820821822828868918 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,171 به 8,180 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امتحانات برای ما این ترم کامپیوتریه پاسخنامه و جواب کامپیوتری سرساعت مقرر سیستم پاسخنامتو میبنده همون لحظه هم صحیح و اعلام نمره میکنه
    واسه رفقای پیام نوری دیگه هم اینطوریه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام

من میخوام از مدیریت به صنایع تغییر رشته بدم. ولی مشکلی که دارم اینه که ریاضیاتم از پایه ضعیفه.

حالا دوستانی که فنی مهندسی میخونن سطح ریاضیات در چه حدیه؟

اصلا میشه توی پیام نور که اکثر دروسش خودخوان هست مهندسی خوند؟

بعد این آزمون بند ج از 3 درس امتحان گرفته میشه: ریاضی (1)، فیزیک (1)، مدریت مهندسی

کسی این دروس رو "خودخوان" پاس کرده؟ چون میگن برای دروس امتحانی بند ج کلاسی برگزار نمیشه.

ممنون میشم کمکم کنید
    بله درسته ... تغییر رشته از تغییر بند ج کلاس برگزار نمیشه و بصورت خودخوان ....
    به نظر بنده که میشه خوند .. بستگی به خودت داره و چقدر سعی و تلاش کنی .... میتونی از کتاب های استادی اون 3 درس و نمونه سوالات ترم های پیش استفاده کنی ...

امتحانات برای ما این ترم کامپیوتریه پاسخنامه و جواب کامپیوتری سرساعت مقرر سیستم پاسخنامتو میبنده همون لحظه هم صحیح و اعلام نمره میکنه
    واسه رفقای پیام نوری دیگه هم اینطوریه؟
    بله .. مرکز ما از ترم پیش بعضی امتحاناتش رو الکترونیکی برگزار میکنه .. این ترم هم بعضی از دروس الکترونیکیه .... ....

3. این کاربر از AMoO.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام یک سوال در رابطه با پرداخت شهریه پیام نور
    ایا کسانی که دستگاه توکن(otp)صادرات را داشته باشه نمیتونه از طریق خدمات اینترنتی خود بانک صادرات واریز کنه؟

اصولا اون روش هم مثل فیش پرداختی نقدی است ولی من موندم جای شماره سریال باید چی را وکجا در سیستم اینترنت بانک صادرات وارد کرد
    طبق اطلاعیه بالا پرداخت اینترنتی هم فعال میشه و دانشجویان پیام نور از پرکردن فیش و پرداخت حضوری راحت میشن.

5. این کاربر از AMoO.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله .. مرکز ما از ترم پیش بعضی امتحاناتش رو الکترونیکی برگزار میکنه .. این ترم هم بعضی از دروس الکترونیکیه .... ....
    میشه بفرمایید که اینطور برگزاری خوبه یا بده؟(خلاصه معایب و مزایا)

7. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

والا من خودم هنوز به این شکل امتحان ندادم ( این ترم یکی دو درسم الکترونیکی برگزار میشه )

باید قبلا با سیستم و کلا کامپیوتر کار کرده باشی که برات سخت نباشه .. ( بعضی از بچه ها رو میشناسم که اصلا کامپیوتر بلد نبودن و امتحان براشون سخت بود ) ....
    در مورد اینکه همون لحظه صحیح میشه و نمره ها اعلام میشه خبر ندارم و فکر نمیکنم اینطوری باشه ...... ( ترم پیش که بچه ها امتحان دادن اینطوری نبود ، این ترم رو نمیدونم )
    امکان تقلب پایین میاد در این روش ....
    اگه این روش در تمامی دروس بخواد اجرا شه ، تمامی سوالات تستی میشه و امتحان تشریحی نخواهیم داشت ( فاجعس )

بقیه ی معایب و مزایا رو بقیه دوستانی که تجربه دارن میان میگن البته منم این ترم تجربه کنم اطلاعات بیشتری دستم میاد

فعلا اعصابم به خاطر یک استاد وظیفه نشناس خرده ... میان ترم 3.5 شدم و در آستانه ی افتادن هستم واقعا وجدان کاری ندارن بعضی استادا ... متاسفم !!

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

فکر نکنم بدی داشته باشه شاید فقط چون به اینجور امتحان دادن عادت نداشته باشی یه کم تمرکزت بهم بخوره وگرنه نمرت همون لحظه میبینی .تو مصرف مداد پاکنم صرفه جویی میشه
    البته قرار بود طی سالهای اینده تمام مراکز الکترونیکی بشن و رو میز هر دانشجو یه تبلت بزارن تا امتحانش بده ولی فعلا فکر کنم فقط دو سه تا مرکز این پروژه انجام شده بقیه جاها هم فقط چند درس عمومی الکترونیکی کردن که اونم از سیستمهای سایت دانشگاه استفاده میکنن .حال مرکز شما را نمیدونم امکانات داره یا نه ؟

10. 3 کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فکر نکنم بدی داشته باشه شاید فقط چون به اینجور امتحان دادن عادت نداشته باشی یه کم تمرکزت بهم بخوره وگرنه نمرت همون لحظه میبینی .تو مصرف مداد پاکنم صرفه جویی میشه
    البته قرار بود طی سالهای اینده تمام مراکز الکترونیکی بشن و رو میز هر دانشجو یه تبلت بزارن تا امتحانش بده ولی فعلا فکر کنم فقط دو سه تا مرکز این پروژه انجام شده بقیه جاها هم فقط چند درس عمومی الکترونیکی کردن که اونم از سیستمهای سایت دانشگاه استفاده میکنن .حال مرکز شما را نمیدونم امکانات داره یا نه ؟
    خوشبختانه یا متاسفانه امکاناتشو داره و برای دروس تخصصی ما این سیستم پیاده میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    میگم حالا من از کجا بفهمم مرکز ما این امکان رو داره یا نه؟؟؟؟؟
    همه مراکز مجهز شدن یا فقط شهر ها و مراکز خاصی هستن فعلا؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    همه مراکز مجهز شدن یا فقط شهر ها و مراکز خاصی هستن فعلا؟؟؟؟؟
    درصورت وجود ، از سایت دانشگاه مرکز خودتون ...... در غیر اینصورت باید پرس و جو کنین
    نه تمامی مراکز مجهز نشده و تعداد معدودی فعلا این سیستم رو پیاده کردن

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

سلام
    همه ممرراکز مجهز شدن یا فقط شهر ها و مراکز خاصی هستن فعلا؟؟؟؟؟
    مركزتون كجا هست
    بايد بري مركزتون ببينيد يا كسي كه بيام نور ميخونه ببرسيد
    Last edited by M o h a m m @ d; 15-05-2013 at 18:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •