تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 818 از 905 اولاول ... 318718768808814815816817818819820821822828868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,171 به 8,180 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام، خودش براتون کمپرس سیلندرها رو نگرفت مگه؟ اگه نگرفته برید یه جا براتون بگیرن تا مشخص شه کدوم داره کمپرس رد میکنه ... سرسیلند تاب برنداشته بود؟

Sent from my S8-701u using Tapatalk
    امروز بردم جای دیگه دیاگ زد یکی از سوزن های انژکتور بسته بود گذاشت تو دستگاه شستشو داد مشکل حل شد و موتور تمیز کار میکنه...فقط ی مشکلی هست اینکه شتاب مثل قبل نیست...انگار ی چیز ماشینو میکشه موقع شتاب گیری...من خودم فکر میکنم تایم ماشین تنظیم نیست و طرف تسمه تایم و رو تنظیم جا نزده...چون واشر سر سیلنر که نو شده و همچنین شمع و وایر هم نو هست دیگه غیر سوپاپ ها و تایم چیز دیگه ای بنظر نمیاد مشکل داشته باشه

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بسیار بعیده این عیب از استپر باشه ... در حالت درجا وقتی موتور داره عادی کار میکنه چند بار کولر بگیرید و چند ثانیه بعد خاموش کنید اگه دور موتور ثابت موند به احتمال بسیار قوی استپر مشکل نداره و ایراد از جای دیگس ...

سلام مجدد این کار رو کردم مشکلی نداره.
    داداش ماشینم بسیار بسیار تمیره سر سوکت واینا هم جرم و گرفتگی نداره این داخل کاپوت

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

امروز بردم جای دیگه دیاگ زد یکی از سوزن های انژکتور بسته بود گذاشت تو دستگاه شستشو داد مشکل حل شد و موتور تمیز کار میکنه...فقط ی مشکلی هست اینکه شتاب مثل قبل نیست...انگار ی چیز ماشینو میکشه موقع شتاب گیری...من خودم فکر میکنم تایم ماشین تنظیم نیست و طرف تسمه تایم و رو تنظیم جا نزده...چون واشر سر سیلنر که نو شده و همچنین شمع و وایر هم نو هست دیگه غیر سوپاپ ها و تایم چیز دیگه ای بنظر نمیاد مشکل داشته باشه
    گاهی خود تعویض واشر سرسیلندر باعث افت شتاب میشه، بخاطر بیشتر کردن حجم محفظه احتراق و کم کردن تراکم ... ممکنه بقول شما هم تایم تنظیم نباشه ... اینو هم با دیاگ میشه فهمید هم با تست کمپرس ... در حالت درجا مقدار مپ اگه کمتر از ۴۲۰ باشه تایم ماشین مشکلی نداره ....

احتمال هم داره که انژکتورهای دیگه هم کثیف باشن و نتونن خوب پاشش کنن ...

راستی با این تفاسیر شاید مشکل ماشین شما اصلن واشر نبوده و همین انژکتور بوده!
    Last edited by AMHSIN; 09-07-2017 at 23:20.

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

سلام مجدد این کار رو کردم مشکلی نداره.
    داداش ماشینم بسیار بسیار تمیره سر سوکت واینا هم جرم و گرفتگی نداره این داخل کاپوت
    ماشینو عالی نگه داشتین ... بنظرمن احتمال خرابی استپر صفر هست ... برای اینکه مطمین شید وقتی دور بالاست چند ضربه به استپر بزنید اگه دور برگشت مشکل از استپر هست که باز بنظر من بسیار بعیده ... ecu ماشین شما چیه؟

Last edited by AMHSIN; 09-07-2017 at 23:12.

5. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خواهش میکنم قایلدار نیست مدل 1387 هست ECU زیمنس هست روش نوشته زیمنس.با استپر دیناپارت راحت کار میکرد منتها خوشم از دینا نیومد فروختمش به ادم حس چینی بودن رو میداد این ماشین من تو حیاطی که زمستون کلش یخ میزنه ودماش به منهای 15 درجه هم میرسه نگهداریش میکنم با 3 عدد چادر یکی داخل پشمی و2 تای دیگه برزنتی اب نفوذ نمیکنه داخلش کلا خخخخخ.کیلومتری هم 67 هزار و 450 تا کار کرده.

7. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

خواهش میکنم قایلدار نیست مدل 1387 هست ECU زیمنس هست روش نوشته زیمنس.با استپر دیناپارت راحت کار میکرد منتها خوشم از دینا نیومد فروختمش به ادم حس چینی بودن رو میداد این ماشین من تو حیاطی که زمستون کلش یخ میزنه ودماش به منهای 15 درجه هم میرسه نگهداریش میکنم با 3 عدد چادر یکی داخل پشمی و2 تای دیگه برزنتی اب نفوذ نمیکنه داخلش کلا خخخخخ.کیلومتری هم 67 هزار و 450 تا کار کرده.
    ۸۷، مرحبا!
    یه دیاگ هست حدودای ۷۰ هزارتومن قیمتش هست، برنامش رو موبایل نصب میشه و بصورت بلوتوثی با دیاگ ارتباط برقرار میکنه ... تا چن سال پیش زیمنس رو ساپورت نمیکرد ... شاید تا الان برنامه زیمنس هم براش ساخته باشن ... یه مقدار مطلب در این مورد هست اگه مایل بودید بفرسم براتون

Last edited by AMHSIN; 10-07-2017 at 01:17.

9. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض خاموش شدن ناگهانی پراید در حین حرکت

سلام
    وقتی همچین مشکلی پیش میاد که یهو خاموش میشه پشت صفحه آمپرش برق داره ماشین یعنی همه چراغاش (چک،روغن،باتری) روشن میشه دقبقا مثل زمانی که میخوای تازه استارت بزنی تا ماشین روشن شه
    من چندماه پیش مغزی تخت سوئیچ رو عوض کردم احتمال داره ازون باشه؟
    رله دوبل رو هم تازه عوض کردم پایه هاشم محکمه
    یکی دوباریم که همچین مشکلی براش پیش اومد صندلی عقب رو در آوردم و سوکت پمپ بنزین رو در آوردم و دوباره جا زدم ولی مشکل حل نشد
    در مورد باتری هم که شما گفتید قبلا امتحان کردم و کامل سفتشون کردم و روشون آبجوشم ریختم (وقتی یهو خاموش میشه برق چراغ های جلو وصله)
    با اینکارام این مشکله هنوزم هست
    این فیوز اصلی ماشین کجاست، منظور همون فیوزهای سیمی هستش که بغل باتری هستش؟
    Last edited by mr.nikbakht; 10-07-2017 at 07:26.

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

سلام
    وقتی همچین مشکلی پیش میاد که یهو خاموش میشه پشت صفحه آمپرش برق داره ماشین یعنی همه چراغاش (چک،روغن،باتری) روشن میشه دقبقا مثل زمانی که میخوای تازه استارت بزنی تا ماشین روشن شه
    من چندماه پیش مغزی تخت سوئیچ رو عوض کردم احتمال داره ازون باشه؟
    رله دوبل رو هم تازه عوض کردم پایه هاشم محکمه
    یکی دوباریم که همچین مشکلی براش پیش اومد صندلی عقب رو در آوردم و سوکت پمپ بنزین رو در آوردم و دوباره جا زدم ولی مشکل حل نشد
    در مورد باتری هم که شما گفتید قبلا امتحان کردم و کامل سفتشون کردم و روشون آبجوشم ریختم (وقتی یهو خاموش میشه برق چراغ های جلو وصله)
    با اینکارام این مشکله هنوزم هست
    این فیوز اصلی ماشین کجاست، منظور همون فیوزهای سیمی هستش که بغل باتری هستش؟
    سلام، ماشین تون چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

استپر موتور مارک کروز کجا میتونم گیر بیارم؟از دوستان کسی تهران هست بتونه تهیه کنه برام؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

گاهی خود تعویض واشر سرسیلندر باعث افت شتاب میشه، بخاطر بیشتر کردن حجم محفظه احتراق و کم کردن تراکم ... ممکنه بقول شما هم تایم تنظیم نباشه ... اینو هم با دیاگ میشه فهمید هم با تست کمپرس ... در حالت درجا مقدار مپ اگه کمتر از ۴۲۰ باشه تایم ماشین مشکلی نداره ....

احتمال هم داره که انژکتورهای دیگه هم کثیف باشن و نتونن خوب پاشش کنن ...

راستی با این تفاسیر شاید مشکل ماشین شما اصلن واشر نبوده و همین انژکتور بوده!
    واشر سر سیلندر داغون بود اب هم کم میکرد و ماشین خیلی بد کار میکرد...حالا میبرم دوباره دیاگ بزنه...سفت بودن فیلر سوپاپ هم میتونه باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •