تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 818 از 3745 اولاول ... 31871876880881481581681781881982082182282886891813181818 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,171 به 8,180 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بنده شهرستان کازرون هستم دو مگ آسیاتک دارم
    سرعت دانلود روزا از 400 تا 550 متغیره
    شبا هم یه شب سرعت 300 و شب بعدش 450 و این روال ادامه دارد
    ساعت دانلود رایگان هم داخل استان ما از 2 تا 8 صبحه.
    ازش خیلی راضیم. البته باید بگم تا یه مدت پیش 128 هم همون سرعت دانلود 2 مگ رو داشت الان تازه سرعتاشون متفاوت شده

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم چخبر شده بود از 1 تا 1.30 سرعتم رو 150 تا 240 بود اما الان باز برگشت به استاندارد!(512)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سرعت دانلودت با IDM چنده؟؟اگه میشه یه عکس با فیلم از سرعت بزار
    وقتی که پهنای باند هدر نمی ره متوسط به حدود 120 کیلوبایت در ثانیه (بین 100 تا 140 متغیره) می رسه و می شه در حدود 420 مگابایت در یک ساعت باهاش دانلود کرد. اما از بعضی سایت ها دانلود به 97-98 درصد که می رسه یه دفعه قطع می شه و سرعت دانلود فایل 0 می شه اما جریان دانلود ادامه داره. (از رو نرم افزار networx اینو متوجه می شم.)
    مثلن دیروز حدود 7.5 گیگ دانلود برام ثبت شده، اما کل دانلود واقعی فایلهام به زحمت به 4 گیگ می رسه. این مشکل رو من قبلن نداشتم از ISP قبلیم. اما اونم چون فرت و فرت قطع می شد کلافه ام کرده بود. واسه همین اومدم سراغ آسیاتک.

4. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وقتی که پهنای باند هدر نمی ره متوسط به حدود 120 کیلوبایت در ثانیه (بین 100 تا 140 متغیره) می رسه و می شه در حدود 420 مگابایت در یک ساعت باهاش دانلود کرد. اما از بعضی سایت ها دانلود به 97-98 درصد که می رسه یه دفعه قطع می شه و سرعت دانلود فایل 0 می شه اما جریان دانلود ادامه داره. (از رو نرم افزار networx اینو متوجه می شم.)
    مثلن دیروز حدود 7.5 گیگ دانلود برام ثبت شده، اما کل دانلود واقعی فایلهام به زحمت به 4 گیگ می رسه. این مشکل رو من قبلن نداشتم از ISP قبلیم. اما اونم چون فرت و فرت قطع می شد کلافه ام کرده بود. واسه همین اومدم سراغ آسیاتک.
    اگه اینترنت دانلود منیجر هوا دانلود میکنه معمولا کاریش نمیشه کرد منم قبلا تجربه ی همچین چیزی رو داشتم، رو شاتل.
    از یه نرم افزار دیگه برای دانلود استفاده کن.

==================
    دوستان برای پینگ بالا آسیاتک کسی راهی نداره؟ با سرور خودهشون ۲۵۰ هستش پینگم.
    برای بازی واقعا بده.
    الان بهترین شرکت با پینگ پایین کدومه؟ فقط برای بازی میخوام اگه حالت حجمی هم مثل ایرانسل داشته باشه که عالیه.
    Last edited by Xx Hossein xX; 03-01-2013 at 17:55.

6. این کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shah994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان این سرویس های نامحدود برنزی با طلایی چه فرقی دارند؟ و ایا ارزش داره از پارس بیام به اسیا تک ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان این سرویس های نامحدود برنزی با طلایی چه فرقی دارند؟ و ایا ارزش داره از پارس بیام به اسیا تک ؟
    سرویس های نامحدود طلایی ضریب اشتراکشون کمه (مثلن 1 به 1 یا 1 به 2) و در واقع سرعت دانلودش تقریبن همون سرعت اسمیه سرویسه. مثلن من که الآن سرویس 1 مگ طلایی دارم سرعت دانلودم حدود 120 کیلوبایت در ثانیه است.
    این سرویس های نامحدود برنزی ضریب اشتراکشون بالاست و فکر 1 به 10 باشن که سرعتشون معمولن کمتر از سرعت اسمیه سرویسه. قبلن سرویس 1 مگ نامحدود برنزی داشتم که حداکثر سرعتی که می داد 90 کیلوبایت در ثانیه بود.

این که بخوای از پارس آنلاین بیای آسیاتک رو نمی شه به این راحتی جواب داد. اینترنت ما تو محل کارم از پارس آنلاینه. 1 مگ نامحدود. درست مثل همینی که الآن تو خونه دارم از آسیاتک. ولی سرویس پارس آنلاین شرکتمون خداوکیلی یه چیز دیگه است. با این که 1 مگ نامحدوده ولی سرعت دانلودش رو روی 2 مگ بستن و می شه تا 225 کیلوبایت در ثانیه هم ازش دانلود گرفت. قیمتش هم با اینی که من گرفتم فرق نداره. از نظر پینگ و قطعی هم فرقی با هم ندارن.

9. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سرویس های نامحدود طلایی ضریب اشتراکشون کمه (مثلن 1 به 1 یا 1 به 2) و در واقع سرعت دانلودش تقریبن همون سرعت اسمیه سرویسه. مثلن من که الآن سرویس 1 مگ طلایی دارم سرعت دانلودم حدود 120 کیلوبایت در ثانیه است.
    این سرویس های نامحدود برنزی ضریب اشتراکشون بالاست و فکر 1 به 10 باشن که سرعتشون معمولن کمتر از سرعت اسمیه سرویسه. قبلن سرویس 1 مگ نامحدود برنزی داشتم که حداکثر سرعتی که می داد 90 کیلوبایت در ثانیه بود.

این که بخوای از پارس آنلاین بیای آسیاتک رو نمی شه به این راحتی جواب داد. اینترنت ما تو محل کارم از پارس آنلاینه. 1 مگ نامحدود. درست مثل همینی که الآن تو خونه دارم از آسیاتک. ولی سرویس پارس آنلاین شرکتمون خداوکیلی یه چیز دیگه است. با این که 1 مگ نامحدوده ولی سرعت دانلودش رو روی 2 مگ بستن و می شه تا 225 کیلوبایت در ثانیه هم ازش دانلود گرفت. قیمتش هم با اینی که من گرفتم فرق نداره. از نظر پینگ و قطعی هم فرقی با هم ندارن.
    سرویس یک مگ برنزی که سرعت دانلودش میانگین 105 میزند و حالا شما میگید که سرویس طلایش حدودا 120 میزنه، خوب خدا خیرت بده بین این دو عملا فرق زیاد خاصی نیست، اما یکی 40 تومنه و دیگری 210 هزار تومان. خوب این چه کاریه؟
    Last edited by mohamax7; 04-01-2013 at 00:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

هیچ فرق خاصی ندارند هر دو یکی سرعت میدن ولی برنزیه را میتونن هر وقت دلشون خواست سرعت را کاهش بدن ولی طلایی را نمیتونن کاهش سرعت بدهند.

مثلا سرویس 512 برنزی الان با سرعت 64 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه ولی چون اشتراک 1 به 8 است میتونن هر وقت دلشون خواست به سرعت 8 کیلوبایت در ثانیه برسانند و شما هم نمیتونین اعتراض کنین ولی اگر کمتر از 8 شد اونوقت جای اعتراض دارید
    اما سرویس طلایی 512 با سرعت 64 کیلوبایت دانلود میکنه و هیچ وقت هم نیاید کمتر از این حد بزنه و اگر بزنه شما میتونید درخواست خسارت بکنید.

از پارس به آسیانک، خیر ارزش نداره، پارس آنلاین همیشه از نظر پشتیبانی، کیفیت سرویس و پینگ بهتر از آسیاتک است.
    Last edited by mohamax7; 04-01-2013 at 13:19.

12. این کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shah994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اینجا کسی از دوستان اسیا تک تو شهر اصفهان (مخصوصا رجایی) داشته ؟
    اگه کسی هست لطف کن بگه ازش راضی هست یا نه و اگه نیست چه مشکلاتی باعثش شده ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اینجا کسی از دوستان اسیا تک تو شهر اصفهان (مخصوصا رجایی) داشته ؟
    اگه کسی هست لطف کن بگه ازش راضی هست یا نه و اگه نیست چه مشکلاتی باعثش شده ؟

شما نمایندگی های اسیاتک تو اصفهان رو به من میگید ؟؟؟ بهارستان هم داره ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •