تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 818 از 1045 اولاول ... 318718768808814815816817818819820821822828868918 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,171 به 8,180 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوست گل من منوی ورد 2007 و 2010 با هم فرقی نمیکنه.شما مراحلی را که naghoosfarhang ذکر کرده اند را انجام بدید تا مشکلتون حل بشه.اگر باز هم مشکلی بود در این تاپیک اعلام کنین تا دوستان کمکتون کنند.
    با سلام و تشکر

استاد عزیز ؛ شما میفرمایید ورد 2007 با 2010 فرقی نمیکنه
    و به حقیر امر میفرمایید : مراحلی را که جناب naghoosfarhang در ذیل ذکر کرده اند رو انجام بدم .

(( نوشته شده توسط naghoosfarhang [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وارد قسمت option شوید قسمت advance رو انتخاب کنید در این بخش قسمتی وجود دارد به نام show document content که به صورت پیش فرض arabic انتخاب شده است شما context رو انتخاب کنید

در صوتی که در زمان تایپ کیبورد رو فارسی کنید اعداد شما به صورت فارسی تایپ خواهند شد

نظر شخصی (برنامه نویسی):پاسخ اماده و کامل دادن به طرف مقابل یعنی خیانت چرا که اگر طرف مقابل واقعا جویای علم باشه باز هم سوال میکنه و دست از تلاش برنخواهد داشت و مطلبی رو که خودش به زحمت بدست اورده به سادگی فراموش نخواهد کرد
    نتیجه این میشه که کودک خارجی داخل 8 بیت بازی مینویسه و در ایران مهندسین کامپیوتر هنوز اندر خم تعریف متغییر هستند
    ))

حالا میشه به بنده بفرمایید که در ورد 2007 قسمت option و advance و show document content

کدام است ؟!!
    الان 20 روزه که میخوام اعداد فارسی بشن و این هفتمین پست بنده در این باره است !!!

بچه های p30world لطفا کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    داخل فایلم دوتا سکشن وجود داره، از پیج لیآت سکشن رو ایجاد کردم
    مشکل اینه می خوام سکشن اول شماره صفحه نداشته باشه و سکشن دوم داشته باشه
    اما به محض اینکه شماره صفحه سکشن اول رو حذف می کنم برای سکشن دوم هم حذف می شه!
    راهی داره؟ (الته بجز اینکه اول شماره صفحه سکشن اول رو حذف کنم و وقتی همه شماره صفحه ها رفتن دوباره برای سکشن دوم شماره صفحه بدم! چون توی این حالت بازم برای سکشن اول شماره صفحه درج می کنه)

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

حالا میشه به بنده بفرمایید که در ورد 2007 قسمت

option و advance و show document content

کدام است ؟!!ا

میخوام اعداد فارسی بشن .

با سلام .

در حالی که برنامه ورد رو باز کردید سمت چپ ؛ بالا رو نگاه کنید یک دکمه ای به این شکل می بینید :

این دکمه که توی شکل بالا دورش کادر قرمز خط کشدیم بهش می گن دکمه office Button . این دکمه رو بزنید و بعدش دکمه Worid option رو بزنید که توی شکل زیر می بنید :

با این کار پنجره World Option باز میشه . در سمت چپ گزینه Advanced رو انتخاب کنید . حالا بخش Show document content را بیابید . حالا در قسمت Numeral رو روی Context بزارید . توی این شکل زیر هم کاملا مشخص هست :

Last edited by skyzare; 05-01-2013 at 20:42.

4. 3 کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

سلام
    داخل فایلم دوتا سکشن وجود داره، از پیج لیآت سکشن رو ایجاد کردم
    مشکل اینه می خوام سکشن اول شماره صفحه نداشته باشه و سکشن دوم داشته باشه
    اما به محض اینکه شماره صفحه سکشن اول رو حذف می کنم برای سکشن دوم هم حذف می شه!
    راهی داره؟ (الته بجز اینکه اول شماره صفحه سکشن اول رو حذف کنم و وقتی همه شماره صفحه ها رفتن دوباره برای سکشن دوم شماره صفحه بدم! چون توی این حالت بازم برای سکشن اول شماره صفحه درج می کنه)
    با سلام .

به نظرم این مورد ناشی از این میشه که سکشن های شما به هم وابسته هستند باید این وابستگی رو بردارید . روی یکی از اعداد در سکشن دومتون دابل کلیک کنید تا هدر و فوتر ها مشخص بشه . توی این حالت تب جدیدی به نام Desing باز میشه مثل شکل زیر :

روی گزینه ای که با فلش مشخص کرده و باید هم از قبل انتخاب شده باشه ( یعنی دقیقا همین جوری نارنجی هست ) کلیک کنید و از انتخاب بیرونش بیارید تا این وابستکی سکشن به ماقبلی از بین بره . حالا اگر میخواید در سکشن اول شما شماره نداشته باشه روی یکی از اعداد در سکشن اول کلیک کنید تا هدر و فوتر مشخص بشه خوب حالا با Backspace کیبور پاکش کنید با این کار تمام اعداد در سکن اول پاک میشه اما اعداد در سکشن دوم باقی می مونه فقط ممکنه که شروعش از یک نباشه که این رو دیکه می تونید توی تنظیمات شماره گذاری درستش کنید .

6. 3 کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Asali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

با سلام به دوستان خوب
    اگر ممکنه یه راهنمایی بفرمایید در طرز ساخت فرمهایی که برای استخدام یا امور مشابه آن با word تهیه میشه
    چگونه فیلدهایی بگذاریم مانند فایل زیر که برنامه ورزش 3 در سایتش گذاشته بود! خصوصا قسمت مربع ها که قابلیت تیک خوردن را داره.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه فایل می خوام بسازم شبیه این فایل ولی روش او را نمیدونم! راهنمایی بفرمایید.
    سپاسگذارم
    کسی نیست جواب بده!!!! ماشاء الله اینجا همه خود رو متخصص Word میدونن!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام ! کسی نیست جواب بده !
    تو رو خدا کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض مرتب کردن براساس حروف الفبا در ورد 2007

با سلام و خسته نباشید در فایل ورد فهرستی دارم که جلوی آن یک سری عدد نوشته شده است مثل فهرست اعلام که داخل جدول نوشته نشده است و باید براساس حروف الفبا Sort شود البته ورد ورد 2007 است 1- زمانی که sort را می زنم بعضی جاها اسمی حذف می شوند و فقط اعداد می مانند 2- وقتی هم مرتب می شوند بر اساس حروف الفبا مرتب شوند اول به جای حرف الف حرف ه بعد ی الی آخر مرتب می شود که در پایان صفحه حرف الف و ب می باشد در حالی که اول باید الف و ب و ... باشد این کار را برای من بر عکس انجام می دهد لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

کسی نیست جواب بده!!!! ماشاء الله اینجا همه خود رو متخصص Word میدونن!
    دوست من اینجا کسی ادعایی نداره و اگر هرکس کمکی میکه بدون منت است.
    برای این ایجاد فرم باید منوی Developer رو در Word فعال کنین.بدین منظور وارد Options و از انجا وارد Customize Ribbon شوید و در ستون Main Tab تیک گزینه Developer رو بزنین:

اکنون در Ribbon ورد منوی Developer اضافه شده که در تب Controls گزینه های مختلفی برای ایجاد فرم وجود دارد:

11. 2 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

ُلام این مشکل رو چطوری حل کنم و سایز ها رو بیارم ؟
    سلام ! کسی نیست جواب بده !
    تو رو خدا کمک کنید
    سلام.شما اول افیس رو Repair کنین.اگه نشد پاکش کنین و دوباره نصبش کنین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من یک کتاب شعر داخل ورد تایپ کردم نصف شعر ها با جدول و نصفش با 2 ستونه کردن
    2 تا مشکل برام پیش اومده
    1- موقعی که متن داخل جدول جاستیفای میکنم به جای اینکه کلمات کشیده بشن حروف از هم فاصله میگیرن
    2- شعرهایی که با ستون تایپ شده اگر انتهای صفحه بیفته مصراع های اولش میفته توی یک صفحه و مصراع های دومش توی صفحه بعد
    راهکاری برای حل این مشکلات دارین ؟
    ممنون میشم کمکم کنین
    سلام
    دوستان کسی نمیتونه کمک کنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •