آمپ جدید رو نصب کردم (7205).ولی مشکل اینه که صدایی که میده خیلی ضعیفه حتی موقعی که گین رو بالا میارم . چرا اینجوریه؟خرابه ؟با آمپ قبلیم (3500) اینطور نیست.
آمپ جدید رو نصب کردم (7205).ولی مشکل اینه که صدایی که میده خیلی ضعیفه حتی موقعی که گین رو بالا میارم . چرا اینجوریه؟خرابه ؟با آمپ قبلیم (3500) اینطور نیست.
Last edited by ghahremanimehdi; 07-08-2012 at 21:50.
سلام
اين حالت فيلمبرداريه كه با بعضي گوشيها بعد از فيلم برداري به اين حالت درمياد.مگه ميشه ووفر به اون محكمي و سختي اينطوري موج بزنه؟!
اگه اينطور بود كه ديگه SPL ي معني نداشت.
سعيد خان در مورد طراحي و تهيه نقشه باكس (پورتد و سيلد)اطاعات امر گرديد و با پيغام خصوصي ارسال شد.
در مورد نصب 1073 حتما عمق نصب يعني كف مگنت رو از محل نشستن بسگت اندازه بگير قبل از خريد .البته تاقچه مخصوص خودروهاي گاز سوز مثل پرايد هم تو بازار هست و كمي بالاتره كه مشكلات اينچونيني رو حل كرده.
آمپ 7205 آك هم اگه خواستي ميتونم برات بگيرم و ارسال كنم.
تو اين رنچ كن وود فكر كنم پيدا كني.3012 اگه اشتباه نكنم.
ساب ووفرهاي كيفيتي باس نرمي و دقيق و كنترل شده اجرا ميكنن.همين كن وود هم تقريبا تو رنج پائين جزو كيفيتيهاست.
اگه سابتون قوي باشه مثلا صداي اون بر صداي درايورهاتون ميچربه. شما بايد بر اساس توان اسپيكرها و تعداد اونها (يك جفت /دو جفت)فضاي خودرو و ....نصبت به خريد ساب ووفر اقدام نمائيد.
پخش شما اگه اشتباه نكنم خروجي 2 ولت داره.اگه گين رو روي همون ولتاژي كه پخشتون خروجي ميده ولي باز هم صدا در حد و اندازه آمپ نيست،100% مشل از آمپه.
سلام به همگي
ميخوام واسه ماشينم يه ضبط بخرم با دوتا بلندگوي معمولي
ضبط حدوداي 250هزار تومن انتظارايي هم كه ازش دارم:
1. كيفيت صداش از همه مهم تره مشتي باشه
2.كاركردش يعني خرابيش كم باشه
3.ال اي دي هاش هم اگه آبي باشه عاليه آخه واسه سمند ميخوام، ميخوام ست باشه
بعد از كجا ميشه فهميد اصله يا نه چينيه
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
سلام
یه شورلت نوا دارم می خواستم یه هدیونیت مناسب با یه جفت باند بیضی برای عقب و در صورت نیاز یه امپ بگیرم
تو هدیونیت:
kenwood 5343u
Pioneer DEH-3450UB
به نظرم مناسب امد تا زیر 190 تومان. البته قیمت دقیقش اطلاع ندارم. می خواستم بدونم کدوم بهتر و مناسب تر؟
و اینکه یه جفت اسپیکر خوب با قیمت مناسب و یه امپ دوکانال هم معرفی کنید ممنون می شم.
با سپاس
من یه جفت 690هرتز دارم فقط
من میخوام بیس کواکو ببندم و از ساب بگیرم!حالا به نظرتون چه جور سابی بندازم کنارش که صدای سیستمم قشنگ بشه؟من میخوام تو ولوم بالا صدای اهنگ گم نشه هم بیس باشه هم اهنگ اما بیسش بیشتر باشه اما جوری نشه که فقط صدای گوم گوم بیس شنیده بشه
آقا من امروز رفتم پیش نصاب 3 ساعت اونجا بودم دیگه هم خودم روانی شده بودم هم نصابه.خلاصه بگم قضیه هم از این قرار بود که من 7205 رو که بستم خروجی RCA پخش نیم سوز شده بود حالا چه ربطی داره خودم هم مونده بودم.فقط شانس آوردم که باندها سالم بود.گویا این آمپ با این سیستم جور نیستش دیگه باید از خیر این آمپ 7205 هم بگذرم یه پخش 1450 هم که خروجیش نیم سوز شد رفت!حالا مجبورم یه پخش و یه آمپ دیگه بخرم.طرف میگفت 75.4 آدیو سیستم ببند.پخش هم 9450 پایونیر. نظرتون چیه ؟
سلام
شما بهتر بود به جاي 9*6 كامپوننت ميگرفتي.اگه بخواهي باس رو هيلتر كني بايد HPF رو تا جائي كه آمپتون ميتونه بالا بياري.مثلا 250Hzديگه فقط ووكال داري.يه ساب "10 تو باكس سيلد ببين چه ميكنه برات.
مگه پخش روشن بود كه RCA ها رو وصل كردي؟اگه بله كه كارتون اشتباه بوده.اگر هم خير كه وصل كردن آمپليفاير چه ربطي به نيمسوز كردن خروجي Pre Amp داره.
اگه ميتوني با من تماس بگير
09122270982
سلام
آقا هر دم از این باغ بری میرسد..........
یعنی بازم نتونستی به اون چیزی که میخای برسی؟
الان که دیروقته فردا حتما باهاتون تماس میگیرم چون خیلی قضیه دار شد! میدونی قضیه چیه؟ الان رفتم دوباره هدیونیت رو وصل کردم با آمپ 3500 پایونیر جواب داد!!نتیجتا RCA نیمسوز نشده. ولی آمپ 7205 رو که وصل میکنم مشکل دار میشه و صدای خیلی ضعیف میده فکر کنم این هدیونیت با آمپهای قوی مشکل داره.نصابه 75.4 Mline آدیو سیستم رو هم که وصل کرد همینجوری بود.بعد باید سوکتهای پشت هدیونیتو در آورد و دوباره جا زد تا درست بشه. من که دیگه مخم هنگ کرد نمیدونم مشکل از کجا هست از همه مهمتر اینکه چجوری میتونم تشخیص بدم آمپ 7205 سالمه ؟؟؟
حالا الان CO609 هام رو باز کردم و مجددا 6975V2 رو بستم با همون آمپ 3500 پایونیر ،چه صدای خفنی هم انصافا در میاره تفکیک خوبی هم داره در قیاس با 609 .
فعلا CO609 و آمپ 7205 رو دستم باد کرد!
کلا از سیستم صوتی شانس نیاوردم.طلسم شده فعلا روی همون ترکیب قبلیم برگشتم (6975V2و آمپ 3500) و صداش الان از CO609 خیلی بهتره چه از نظر تفکیک چه از نظر حجم.ترکیب CO609 و Kenwood 7205 هم که جواب نداد.فعلا بازشون کردم گذاشتم تو جعبه . اگر کسی راه حلی داشت که بشه ازشون تست گرفت بگه.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)