تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 818 از 2365 اولاول ... 31871876880881481581681781881982082182282886891813181818 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,171 به 8,180 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

آمپ جدید رو نصب کردم (7205).ولی مشکل اینه که صدایی که میده خیلی ضعیفه حتی موقعی که گین رو بالا میارم . چرا اینجوریه؟خرابه ؟با آمپ قبلیم (3500) اینطور نیست.
    Last edited by ghahremanimehdi; 07-08-2012 at 21:50.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    خوبی آقا حمید
    من چند تا از کلیپ های r15 آلپاین رو دیدم.
    یکیشو آپ میکنم یه نگاه بش بنداز.
    البته شما خودتون این سابو داشتین ولی میخوام منظورمو متوجه بشین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میخوام بدونم چه جوری میشه که این ساب اینجوری موج میخوره؟ چون میگم من کلیپ زیاد دیدم و اونا فقط عقب و جلو میرن مثل بقیه ساب ها ولی این موج میخوره
    از آهنگشه یا از طراحی باکسه یا چیز دیگس؟؟؟
    مرسی
    اگه از آهنگه یه آهنگ بهم معرفی کن که اینجوری باشه.
    بازم مرسی
    سلام
    اين حالت فيلمبرداريه كه با بعضي گوشيها بعد از فيلم برداري به اين حالت درمياد.مگه ميشه ووفر به اون محكمي و سختي اينطوري موج بزنه؟!اگه اينطور بود كه ديگه SPL ي معني نداشت.
    مرسی حمید جان باکسمو بسازم یه عمر دعات میکنما
    راستی این 1073 که مشکلی نداره جاش میشه با وجود مخزن گاز ؟

امیر منظورت از امپ پایونییر 5500 نیست که 2تا 125 وات میده ؟ قیمت داری ازش ؟ اون 7202 چنده ؟
    اگه واسم شماره پیدا کنی ممنونت میشم اخه یوزر پس خودمو تو tt فراموش کردم از همون موقه ها دیگه تو tt نرفتم
    کلا اگه واسه امپ هم شماره پیدا کنی که یهو سفارش بدم راحت بشم خوبتر میشه
    پایونر شاپ هم کلا ترکیده یارو گفت فعلا تا 15 روز اینده هیچی نداریم
    قربونت
    سعيد خان در مورد طراحي و تهيه نقشه باكس (پورتد و سيلد)اطاعات امر گرديد و با پيغام خصوصي ارسال شد.
    در مورد نصب 1073 حتما عمق نصب يعني كف مگنت رو از محل نشستن بسگت اندازه بگير قبل از خريد .البته تاقچه مخصوص خودروهاي گاز سوز مثل پرايد هم تو بازار هست و كمي بالاتره كه مشكلات اينچونيني رو حل كرده.
    آمپ 7205 آك هم اگه خواستي ميتونم برات بگيرم و ارسال كنم.
    باتشکر اقا حمید
    یه سوال دیگه داشتم اینکه من میخواستم یه ساب بخرم اما هیچی سرم نمیشه از ساب
    ماشینم111 هست و میخوام ساب را تو باکس بذارم و بذارم تو صندوق اما دیگه نمیدونم چه سایزی باید بگیرم
    به نظرتون تو رنج قیمت 150الی170 تومن چه سابی پیشنهاد میدین؟
    هنوزم براش امپ مونو نخریدم پس هر واتی بود مسئله ای نیس
    به نظرتون ساب کیفیتی و قدرتی کدوماشون صدا سیستمو گو نمیکنه تو ولوم بالا
    با تشکر
    تو اين رنچ كن وود فكر كنم پيدا كني.3012 اگه اشتباه نكنم.
    ساب ووفرهاي كيفيتي باس نرمي و دقيق و كنترل شده اجرا ميكنن.همين كن وود هم تقريبا تو رنج پائين جزو كيفيتيهاست.
    اگه سابتون قوي باشه مثلا صداي اون بر صداي درايورهاتون ميچربه. شما بايد بر اساس توان اسپيكرها و تعداد اونها (يك جفت /دو جفت)فضاي خودرو و ....نصبت به خريد ساب ووفر اقدام نمائيد.
    آمپ جدید رو نصب کردم (7205).ولی مشکل اینه که صدایی که میده خیلی ضعیفه حتی موقعی که گین رو بالا میارم . چرا اینجوریه؟خرابه ؟با آمپ قبلیم (3500) اینطور نیست.
    پخش شما اگه اشتباه نكنم خروجي 2 ولت داره.اگه گين رو روي همون ولتاژي كه پخشتون خروجي ميده ولي باز هم صدا در حد و اندازه آمپ نيست،100% مشل از آمپه.

3. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    051

پيش فرض

سلام به همگي
    ميخوام واسه ماشينم يه ضبط بخرم با دوتا بلندگوي معمولي
    ضبط حدوداي 250هزار تومن انتظارايي هم كه ازش دارم:
    1. كيفيت صداش از همه مهم تره مشتي باشه
    2.كاركردش يعني خرابيش كم باشه
    3.ال اي دي هاش هم اگه آبي باشه عاليه آخه واسه سمند ميخوام، ميخوام ست باشه

بعد از كجا ميشه فهميد اصله يا نه چينيه
    ممنون ميشم راهنماييم كنيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    یه شورلت نوا دارم می خواستم یه هدیونیت مناسب با یه جفت باند بیضی برای عقب و در صورت نیاز یه امپ بگیرم
    تو هدیونیت:
    kenwood 5343u
    Pioneer DEH-3450UB
    به نظرم مناسب امد تا زیر 190 تومان. البته قیمت دقیقش اطلاع ندارم. می خواستم بدونم کدوم بهتر و مناسب تر؟
    و اینکه یه جفت اسپیکر خوب با قیمت مناسب و یه امپ دوکانال هم معرفی کنید ممنون می شم.
    با سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تو اين رنچ كن وود فكر كنم پيدا كني.3012 اگه اشتباه نكنم.
    ساب ووفرهاي كيفيتي باس نرمي و دقيق و كنترل شده اجرا ميكنن.همين كن وود هم تقريبا تو رنج پائين جزو كيفيتيهاست.
    اگه سابتون قوي باشه مثلا صداي اون بر صداي درايورهاتون ميچربه. شما بايد بر اساس توان اسپيكرها و تعداد اونها (يك جفت /دو جفت)فضاي خودرو و ....نصبت به خريد ساب ووفر اقدام نمائيد.
    .
    من یه جفت 690هرتز دارم فقط
    من میخوام بیس کواکو ببندم و از ساب بگیرم!حالا به نظرتون چه جور سابی بندازم کنارش که صدای سیستمم قشنگ بشه؟من میخوام تو ولوم بالا صدای اهنگ گم نشه هم بیس باشه هم اهنگ اما بیسش بیشتر باشه اما جوری نشه که فقط صدای گوم گوم بیس شنیده بشه

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

آقا من امروز رفتم پیش نصاب 3 ساعت اونجا بودم دیگه هم خودم روانی شده بودم هم نصابه.خلاصه بگم قضیه هم از این قرار بود که من 7205 رو که بستم خروجی RCA پخش نیم سوز شده بود حالا چه ربطی داره خودم هم مونده بودم.فقط شانس آوردم که باندها سالم بود.گویا این آمپ با این سیستم جور نیستش دیگه باید از خیر این آمپ 7205 هم بگذرم یه پخش 1450 هم که خروجیش نیم سوز شد رفت!حالا مجبورم یه پخش و یه آمپ دیگه بخرم.طرف میگفت 75.4 آدیو سیستم ببند.پخش هم 9450 پایونیر. نظرتون چیه ؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه جفت 690هرتز دارم فقط
    من میخوام بیس کواکو ببندم و از ساب بگیرم!حالا به نظرتون چه جور سابی بندازم کنارش که صدای سیستمم قشنگ بشه؟من میخوام تو ولوم بالا صدای اهنگ گم نشه هم بیس باشه هم اهنگ اما بیسش بیشتر باشه اما جوری نشه که فقط صدای گوم گوم بیس شنیده بشه
    سلام
    شما بهتر بود به جاي 9*6 كامپوننت ميگرفتي.اگه بخواهي باس رو هيلتر كني بايد HPF رو تا جائي كه آمپتون ميتونه بالا بياري.مثلا 250Hzديگه فقط ووكال داري.يه ساب "10 تو باكس سيلد ببين چه ميكنه برات.
    آقا من امروز رفتم پیش نصاب 3 ساعت اونجا بودم دیگه هم خودم روانی شده بودم هم نصابه.خلاصه بگم قضیه هم از این قرار بود که من 7205 رو که بستم خروجی RCA پخش نیم سوز شده بود حالا چه ربطی داره خودم هم مونده بودم.فقط شانس آوردم که باندها سالم بود.گویا این آمپ با این سیستم جور نیستش دیگه باید از خیر این آمپ 7205 هم بگذرم یه پخش 1450 هم که خروجیش نیم سوز شد رفت!حالا مجبورم یه پخش و یه آمپ دیگه بخرم.طرف میگفت 75.4 آدیو سیستم ببند.پخش هم 9450 پایونیر. نظرتون چیه ؟
    مگه پخش روشن بود كه RCA ها رو وصل كردي؟اگه بله كه كارتون اشتباه بوده.اگر هم خير كه وصل كردن آمپليفاير چه ربطي به نيمسوز كردن خروجي Pre Amp داره.
    اگه ميتوني با من تماس بگير
    09122270982

9. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    آقا هر دم از این باغ بری میرسد..........
    یعنی بازم نتونستی به اون چیزی که میخای برسی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام

مگه پخش روشن بود كه RCA ها رو وصل كردي؟اگه بله كه كارتون اشتباه بوده.اگر هم خير كه وصل كردن آمپليفاير چه ربطي به نيمسوز كردن خروجي Pre Amp داره.
    اگه ميتوني با من تماس بگير
    09122270982
    الان که دیروقته فردا حتما باهاتون تماس میگیرم چون خیلی قضیه دار شد! میدونی قضیه چیه؟ الان رفتم دوباره هدیونیت رو وصل کردم با آمپ 3500 پایونیر جواب داد!!نتیجتا RCA نیمسوز نشده. ولی آمپ 7205 رو که وصل میکنم مشکل دار میشه و صدای خیلی ضعیف میده فکر کنم این هدیونیت با آمپهای قوی مشکل داره.نصابه 75.4 Mline آدیو سیستم رو هم که وصل کرد همینجوری بود.بعد باید سوکتهای پشت هدیونیتو در آورد و دوباره جا زد تا درست بشه. من که دیگه مخم هنگ کرد نمیدونم مشکل از کجا هست از همه مهمتر اینکه چجوری میتونم تشخیص بدم آمپ 7205 سالمه ؟؟؟
    حالا الان CO609 هام رو باز کردم و مجددا 6975V2 رو بستم با همون آمپ 3500 پایونیر ،چه صدای خفنی هم انصافا در میاره تفکیک خوبی هم داره در قیاس با 609 .
    فعلا CO609 و آمپ 7205 رو دستم باد کرد!

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام
    آقا هر دم از این باغ بری میرسد..........
    یعنی بازم نتونستی به اون چیزی که میخای برسی؟
    کلا از سیستم صوتی شانس نیاوردم.طلسم شده فعلا روی همون ترکیب قبلیم برگشتم (6975V2و آمپ 3500) و صداش الان از CO609 خیلی بهتره چه از نظر تفکیک چه از نظر حجم.ترکیب CO609 و Kenwood 7205 هم که جواب نداد.فعلا بازشون کردم گذاشتم تو جعبه . اگر کسی راه حلی داشت که بشه ازشون تست گرفت بگه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •