ارور game.dat بايد مربوط به كرك بازي باشه
ايندفه درست كركش كردي؟
جالبه!
ارور game.dat بايد مربوط به كرك بازي باشه
ايندفه درست كركش كردي؟
جالبه!
جالبه اين مشكل منم بود با نصب آخرين نسخه ي directx بدتر شد! بعد از كلي دنگ و فنگ فقط يه راه حل احمقانه داشت:
بهتره به تنظيمات volume control توي كنترل پنل هم يه نگاهي بندازي. با يه ذره بالا پايين كردن ممكنه صداي شخصيت ها برگرده!
Last edited by Ar@m; 17-03-2009 at 15:05.
شما سیستمت که بازی رو میکشه
اینجور گافها در بعضی از بازیها دیده میشه (نمونش من خودم توی یکی از مراحل crysis داشتم!) بهترین راهی که می تونم بهت پیشنهاد کنم اینه که قبل از اینکه بازی شروع بشه تمام تنظیمات گرافیک بازی و رزولوشن رو در پایین ترین سطح خودش قرار بدی ببین اونجا رو رد میکنه یا نه؟
اگه مثل خود من رد کرد که
اما اگه نشد ایندفعه از اینجا گرافیکت آپدیت کن ببین چی میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین مشکل دقیقا به خاطر کرک بازیه شما مطمئنی که درست کرک کردی
سلام.من بازیBurnout Paradise The Ultimate Box رو نصب کردم و کرکم کردم.اما وقتی میخوام وارد شم میگه باید وصل شی اینترنت.مشکل از چیه؟؟اگه کرک دیگه داره واسم بذارید اخه تو dvd چیز دیگه نیست...ممنون...
اگه مطمئنی می تونی از اینجا درخواست بدی کرک سالم رو بدی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdy.z; 17-03-2009 at 18:07.
سلام دو تا مشک دارم 1- در نصب scarface , gta iv ادما غیب میشن و خونه ها و ماشینا ولی بازی ادامه داره و میخورم تو در و دیوار 2- در اسکار فیس گاهی ادما فقط رنگشون میره و زرد میشن و عین یه ماکت میشن
p...h...me
آره. آن بورد هستش.
من جدیدترین DirectX رو استفاده می کنم
ویندوزمم XP SP2 هستش!
چیاشو بالا پائین کنم؟!!!!!!!!
این مشخصات کارت صدامه:
Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC
میشه بگین جدید ترین درایورشو از کجا باید بگیرم؟ چون خودم نتونستم بفهمم من از کجای سایت گیگابایت باید دان کنم!!!!
مینم هم GIGA مدل PLS3 هستش
آقا ممنون جواب دادی....شما که آخر به ما نگفتی که هیچ کدوم از هسته هات مشغول می مونه یا نه (توی قسمت performance)
ولی فکر کنم مشکلت همین باشه که من حدس زدم ...
راستش این بازی کلا یه خورده مشکل داره که یکی از اونها هم همینه که گاهی اوقات برای بعضی کامپیوترها پیش می یاد(البته اکثر اوقات به خاطر تغییر سیستمیه)دقیق هم معلوم نیست به خاطر چیه ولی احتمالا به خاطر اجرا یا لود نشدن یکی از فایلهای اصلی startup هست
آقا اصلا شما یه کار کن که خیالت راحت بشه کلا بازی رو به طور صحیح unistall کن حتی فولدر بازی رو هم پاکش کن (فقط توی my document کامپیوترت یه فولدر به اسم bioshock هست که سیوهات توشه یه کپی ازش بگیر)و بازی رو کلا توی یه درایو دیگه نصب کن بعد سیوهات رو هم جایگزینش کن.
ان شاالله مشکلت حل شه...
(شما که به خاطر این بازی اینهمه کار کردی اینم روش
اما مشکل گنده تر از این حرفاست!
راستش cpu من یک هسته ای هست!! :ی
اما کلا بازی قبلش اجرا میشد... با این روش که گفتی هم درست نشد...
هر 2 راه رو تست کردم , نشد![]()
خوب والله تنها راهی که به نظر من میرسه اینه که به تاپیک زیر مراجعه و درخواست یه سیو بعد از اونجا رو بدی:
به احتمال زیاد بچه ها لطف می کنند جوابت رو می دند ولی اگه کسی نداشت توی تاپیک خود بازی درخواست بده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس من یکی کهآقا ممنون جواب دادی....
اما مشکل گنده تر از این حرفاست!
راستش cpu من یک هسته ای هست!! :ی
اما کلا بازی قبلش اجرا میشد... با این روش که گفتی هم درست نشد...
یه راه دیگه هم هست که امتحانش بی ضرره اونم اینه که کامپیوترت رو به تاریخ قبل از خراب شدن بازی restore کنی شاید جواب داد...![]()
Last edited by mehdy.z; 18-03-2009 at 20:04.
ینی کسی نمیدونه چرا همه چی غیب میشه ؟الهی غیب نشین کمک کنین بابا اخه یه پخی اوخی فحشی بد و بیرایی چیزی بگین دلم خوش شه دو تا بازی دارم که باشون حال میکردم حالا حالمو گرفتن هر دو شون با هم تو بازی در و دیوار و همه چی غیب میشه ولی بازی ادامه داره و میخورم تو در و دیوار این حرفه ای یا کجان به داد ملت نه به داد من برسن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)