تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 817 از 942 اولاول ... 317717767807813814815816817818819820821827867917 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,161 به 8,170 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خوب خدا رو شکر امیرلیمپ هم بالاخره ارشاد شد!

راستی امروز یه اس ام اس از طرف ایرانسل اومد در مورد تغییر تعرفه ها در طرح های رنگی، اما رفتم تو سایت خبری نبود. قضیه چیه؟!
    Last edited by blackhero; 31-12-2007 at 01:26.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

نه بابا ایرانسل حرف نداره..!! این چه حرفیه میزنین؟ قطعه؟ امکان نداره لابد یادت رفته سیم کارت همراه اولت رو عوض کنی و ایرانسلت رو بذاری وگر نه ایرانسل هر موقع که بخوای در دسترسه و مشکلی نداره. چرا الکی حرف در میارین؟؟
    ببین دوست عزیز نمیدونم چرا شما همیشه دنبال حرف‌های غیرمنطقی هستی؟

من نه طرفدار ایرانسلم و نه هیچکی دیگه

ولی وقتی میبینم یه اپراتور این همه سرویس را 6ماهه رایگان داره بهمون میده بعدش شما و چند نفر دیگه میاین اعتراض میکنین چرا دیگه مجانی نیست خوب ادم ناراحت میشه که چرا بعضیا اصلا قدرنشناسن

اما مشکل من چیز دیگه‌ایه خوب الان کسی با من نمیتونه تماس بگیره منم مشکلمو گفتم الکی که نمیشه تعریف کرد
    در ضمن مثل بعضیا نیستم که بیام داد و هوا راه بندارم و گوشیمو خاموش کنم و.......

در ضمن خواهشا بحث را تموم کنید و اجازه بدین تاپیک روال عادی خودشو پیش ببره
    هر کسی سوال یا مشکل داره بگه تا شاید بشه رفعش کرد ........با خاموش کردن گوشی و غیره کسی تا حالا راه به جایی نبرده

داره خودمونی میشه amirlimp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کاشان

12

ببین دوست عزیز نمیدونم چرا شما همیشه دنبال حرف‌های غیرمنطقی هستی؟

من نه طرفدار ایرانسلم و نه هیچکی دیگه

ولی وقتی میبینم یه اپراتور این همه سرویس را 6ماهه رایگان داره بهمون میده بعدش شما و چند نفر دیگه میاین اعتراض میکنین چرا دیگه مجانی نیست خوب ادم ناراحت میشه که چرا بعضیا اصلا قدرنشناسن

اما مشکل من چیز دیگه‌ایه خوب الان کسی با من نمیتونه تماس بگیره منم مشکلمو گفتم الکی که نمیشه تعریف کرد
    در ضمن مثل بعضیا نیستم که بیام داد و هوا راه بندارم و گوشیمو خاموش کنم و.......

در ضمن خواهشا بحث را تموم کنید و اجازه بدین تاپیک روال عادی خودشو پیش ببره
    هر کسی سوال یا مشکل داره بگه تا شاید بشه رفعش کرد ........با خاموش کردن گوشی و غیره کسی تا حالا راه به جایی نبرده
    سلام دوست عزیز
    من و بقیه هم از طرفدارای همراه اول نیستیم که بخوایم بیایم تو این تاپیک که رأی بقیه افراد رو بزنیم من خودم ایرانسل دارم و خودم هم طرفدار طرح های مفت ایرانسل نیستم ولی اینو برای چندمین بار باید بگم آخه رضایت مشتری چی؟؟ ایرانسل الان داره با افتضاح ترین کیفیت ارائه میشه و شما توقع داری ما بشینیم نگاه کنیم و صدامون هم در نیاد؟؟
    شما میگی ایرانسل کلاه بردار نیست چون نسبت به همراه اول هم سیم کارتش ارزونتره هم تعرفه هاش ولی بزرگترین کلاه برداری اینه که داره وقت منو میگیره... من وقتی میخوام یه اس ام اس بدم جونم در میاد و آخرش هم نمیره و یا حتی وقتی میخوام به یکی زنگ بزنم ولی نمیشه (مثلا همین 2 روز پیش تا الان هنوزم نمیشه زنگ زد) شما بگو من چیکار کنم؟؟ بابا 75 تومن واسه شما اگه چیزی نیست واسه من خیلیه.. من رفتم یکی واسه خودم خریدم یکیم واسه دوستم (اونم به چه زحمتی) بپفقط به خاطر اینکه اگه میخواستیم با همراه اول با هم حرف بزنیم باید کلی پول میدادیم به قول شما اومد یه سری طرح داد دمش گرم ما هم حال کردیم الانم اومده بر داشته چیزی نیست میگیم عادت میکنیم ولی وقتی هنوزم کیفیت نداره من دارم الان پوله چی رو میدم آخه؟؟ الان 4 روزه من باهاش حرف نزدم دارم دیوونه میشم باز با همراه اول میشد صداشو بشنوم . اونم که پوله خون باباشو از آدم میگیره. آره مهدی جون درد من اینه...

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

بابا شما ها هم دلتون خوشه ها!
    من می گم قطع بود از 100 نفر هم سوال کردم گفتن آره نه اس ام اس نه زنگ می تونیم بزنیم و بزنن !

الان گذاشتم درست شده خب ! اون مال پریروز بودا ...

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیشب هوا سرد بود و ابری ستاره ها هم نبودن اما جالب اینجاست که دیشب واقعا ایرانسل خیلی حال داد چون راحت تماس میگرفت راحت sms میداد همه چیزش عالی بود این ایرانسل واقعا کحشره
    یه سوال
    من 95 تومن بیشتر اعتبار ندارم میتونم gprs رو فعال کنم؟؟؟ اگه آره چطوری حتما باید بزنگم؟؟؟؟ همینطوری نمیشه؟؟؟؟

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دیشب هوا سرد بود و ابری ستاره ها هم نبودن اما جالب اینجاست که دیشب واقعا ایرانسل خیلی حال داد چون راحت تماس میگرفت راحت sms میداد همه چیزش عالی بود این ایرانسل واقعا کحشره
    یه سوال
    من 95 تومن بیشتر اعتبار ندارم میتونم gprs رو فعال کنم؟؟؟ اگه آره چطوری حتما باید بزنگم؟؟؟؟ همینطوری نمیشه؟؟؟؟
    آره ایرانسل واقعا کحشره !!!!!! (شوخی)
    میتونی کدش روبزنی.
    من کد اعتباری رو ندارم دوستان بیشتر میتونن کمکت کنن.
    راستی یکی از دوستام این هفته اینترنتش مجانی بود !!!!!!!!!!!1
    وقتی دیدم داشتم شاخ درمی آوردم.

البته آقا مهدی مشکل شما شاید از منطقتون باشه. من ندارم این مشکلو. یعنی اصلا مشکلی ندارم !!!!

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پیداش کردم !!! در خواست اینترنت #6*3*140*

راستی دوستان تو نظر سنجی طرح زمستانی شرکت کنید. ظاهرا گفته بودین 75 درصد ناراضین؟ والا تا الان که برعکسه !!!!!!!

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

میتونی واسه دریافت اتوماتیک تنظیمات جی پی آر اس از این کدها استفاده کنی :
    *130*3*5#
    *130*3*6#
    از راست به چپ بزن

داره خودمونی میشه samira065's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

iهر کی بخواد من سیمکارت دائمی ایرانسلم رو بهش میفروشم

سیم کارت دائمی کار کرده 55 تومن

شمارشم هست 32 95 232 935

تهران

لطفا هرکی که خواست فقط برام ایمیل بزنه ((فقط ایمیل!!)) یعنی نه اینجا پست بدین نه آفلاین

بذارین

اینم ایمیلمه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز hamkar1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شهر هرت

8 اينجا

iهر کی بخواد من سیمکارت دائمی ایرانسلم رو بهش میفروشم

سیم کارت دائمی کار کرده 55 تومن

شمارشم هست 32 95 232 935

تهران

لطفا هرکی که خواست فقط برام ایمیل بزنه ((فقط ایمیل!!)) یعنی نه اینجا پست بدین نه آفلاین

بذارین

اینم ایمیلمه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزيز جاي بهتري براي فروش سيكارتت پيدا نكردي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •