باسلام..اقا این voido با کدوم هیرو میشه زد و چه ایتمهایی ببندم
باسلام..اقا این voido با کدوم هیرو میشه زد و چه ایتمهایی ببندم
ولي من اعلام ميكنم هيچ گونه Mh ندارم ونخواهم داشت چرا كه بازي مسخره ميشه
ولي بعضي ها pro بودن رو با mh اشتباه ميگيرن طرف بغل كريپ ما راه رفته ميريم ميكشيمش ميگه Mh
يا يه بار invoker bodam
sand king قايم شده بود sang fire رو تو تاريكي زدم طرف ميگه mh يا با sf تو غيبي ريكي رو كشتم ميگه mh
كلا در حق من
از اونا شده :ِ
از اونا= h[pht اجحاف
یه جایی بود که من تو جنگله طرف بیس خودمون داشتم کریپ می زدم hp قرمز شده بودم یهو دیدم شما از اونوره دنیا صاف پا شدی اومدی سراغ من، البته شکر خدا 1 کردم و در رفتم.
tuskar بنده خدا هم mh داشت اما خدایی mh واسش بی تاثیر بود، اگه جاتونو لو می داد یا گنکتون رو بهمون می گفت یا می یومد خفتتون می رد در حالت کریپ جنگل زدن!!! یه چیزی. بعد هم خودش پشیمون شد می خواست off کنه که نمی شد، حالا بماند نصفه بازی رو afk بود.
tiny خوب بازی کرد خدایی، چندبار منو واقعا قشنگ پرت کرد. عرفان هم که دیگه گفتن نداره
در مل همه خوب بازی کردن، sf یه جا تو جنگل وافعا قشنگ تله کرد و در رفت، البته بگم لگ داشتن من تو نگرفتنش بی تاثیر نبود اما در کل حرکتش قشنگ بود، huskar خوب بازی کرد فقط من نفهمیدم اول بازی اومدم پیشه تاور کیل گرفتم تو چرا راههتو صاف نرفتی؟ اگه صاف می رفتی نمی رسید یهو دیدم برگشتی داری تاور رو طواف می کنی
زیاد حرف زدیم شرمنده !
voido با tny
invoker اگه اينوكر باز باشي
troll ميتونه بزنه
ميتونيد بزنيد
ولي اكثرا tiny ميگن ضدشه
gurd هم شايد بزنه بستگي داره
من که اصلا حواسم نبود! جدی Tuskar MH داشتی؟!tuskar بنده خدا هم mh داشت اما خدایی mh واسش بی تاثیر بود، اگه جاتونو لو می داد یا گنکتون رو بهمون می گفت یا می یومد خفتتون می رد در حالت کریپ جنگل زدن!!! یه چیزی. بعد هم خودش پشیمون شد می خواست off کنه که نمی شد، حالا بماند نصفه بازی رو afk بود.
درسته... آخر بازی هم که عجیب قوی شده بود.tiny خوب بازی کرد خدایی، چندبار منو واقعا قشنگ پرت کرد.
ممنون!عرفان هم که دیگه گفتن ندارهشما هم عالی بودی... حیف که اواخر بازی رفتی!
واقعا عالی بود... کیف کردم اونجا!sf یه جا تو جنگل وافعا قشنگ تله کرد و در رفت،
پس من چی ؟؟
من shadow demon بودم خداییش اول بازی قشنگ پلی کردم ولی دیگه هیروم اخره بازی خیلی ضعیف میشه .دیگه نمیشد کاریش کرد تازه همه هیروهاشون از من قوی تر بود اینجوری اوله بازی از من کتک میخوردن![]()
باورتون نمیشه من تازه دیشب فهمیدم میشه با MH جای هیروها رو دید(از صحبت دوستان متوجه شدم). من از MH فقط برای دیدن MANA استفاده کردم که اصلا به دردم نخورد چون تو در گیری همه تازه نفس هستن (full hp & mana). من با Tuskar بلد نبودم بازی کنم، ایتمها رو از بچه ها میپرسیدم که چی ببندم!!! قول مردونه زنونه بچه گونه که دیگه از MH استفاده نمیکنم.....
من انلاین خیلی خیلی کم بازی میکنم فقط برای اینکه دورهم باشیم حال کنیم، میام بازی![]()
با mh هم مگه مانا می بینن؟! اگه می خوای hp و mana دشمن رو به صورت عددی و درصدی ببینی hero esp loader استفاده کن، اگه هم می خوای فقط مانا رو به صورت یه خط زیر همون جایی که hp بالا سر هیرو ها هست ببینی mana bar استفاده کن. کلا mh دیگه خیلی گند کاریه اما اشکال نداره حالا، تجربه شد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)