سلام
من میخوام مودمم رو که gp-2101 هست بفروشم. چجوری باید سیمکارت رو تغییر مالکیت بدم؟ مثلا اگه مشتری شهرستان بود چکار کنم؟
سلام
من میخوام مودمم رو که gp-2101 هست بفروشم. چجوری باید سیمکارت رو تغییر مالکیت بدم؟ مثلا اگه مشتری شهرستان بود چکار کنم؟
sim رو نگهدار.... چون باید حضوری برید دفتر
آنلاین یه سیمکارت بخرن راحت تره
دوستان من چند سال پیش TD استفاده میکردم بخاطر پینگ تغییر دادم به ADSL اولش پارس آنلاین بودم اما منطقه رو که تغییر دادم دیگه پارس آنلاین پورت خالی نداشت مجبور شدم برم آسیاتک... اما الان خیلی دیگه پینگ برام اهمیت نداره میخوام سوئیچ کنم دوباره روی TD بخاطر سرعتش و البته اینکه آسیاتک خیلی گرون کرده من پرداختی هام به این شکل بود برای شش ماه با حچم یک ترابایت... دوره اول 360 تومن دوره دوم 460 تومن و این دوره 620 تومن پرداخت کردم که با توجه به سرعت توجیهی نداره این قیمت!!
به نظرتون سوئیچ کنم به TD یا سرعتش پایین اومده؟ برای من هم آپلود مهمه هم دانلود...
دوستان شما هم نت ایرانسلتون با اینستا مشکل داره ؟ برای من با اینکه دی ان اس پابلیک گزاشتم ولی عکس ها خوب لود نمیشن فقط تو ساعات خاصی شاید کار بده
برای منم چند ماهی همینطوری شده، مشکل سراسریه پورت اینستا رو محدود کردن که به راحتی باز نشه. با فیلت ر ش کن میرم به راحتی باز میکنه.
عجب . با مبین نت هم همین مشکل رو دارم ولی کمتر از ایرانسل فقط سرعت لود عکس ها کمتره ولی با ایرانسل کلا گیر میکنه و لود نمیشه اما با شاتل هیچ مشکلی نداره
سلام
با مرورگر کامپیوتر هم امتحان کنید. اگر راحت باز شد به اپلیکیشن های قند شکن گوشی شک کن.
میشه یکنفر تست 8 مگ نامحدود ایرانسل td رو بذاره ؟
اپلود چقدره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)