تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 817 از 1547 اولاول ... 3177177678078138148158168178188198208218278679171317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,161 به 8,170 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

[QUOTE=srx190d;9023037]با این طرح جدید بهترین راه برای کم مصرف ها رفتن سمت اپراتور های همراه است
    الان ایرانسل ١٢٠ گیگ رو حدودا ١٨٠ میده
    هر جور حساب کنی از این طرح با این سرعت ها بهتر

lگه از تو سایت که بخوای بخری 195 هست و با مالیات 212 تومان می افته مگه از این تخفیفی ها گیر بیاری بعدم همه جا که شرایط انتن دهی خوب نیست و حتما هم برای مصرف خانگی اگه ادم بخواد باید مودم بگیره
    اما اگه کسی همه این شرایطش جوره بهترین گزینه است

پروفشنال Hi5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دور جدید همین سرویس که دارین یا سیستم جدید
    سیستم جدید که باید کلا تغییر بدین
    سرویس فعلی هم تا تاریخ که ذکر کرده رایگان فعال هست
    اگر شبانه رو می خواین که مبلغ رو پرداخت کنین
    اگر نه تماس بگیرید شبانه رو بردارن
    حجم که تمام شد تغییر بدین
    نیاز نیست طرح جدید رو فعال کنین تا زمانی که حجم دارین

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
    من میخام همین سرویس فعلی رو بگیرم
    تا اون تاریخ زده اما نتم قطع هست میزنه باید 116 تومن واریز کنی تا وصل شه رایگان نیست که !!

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من میخام همین سرویس فعلی رو بگیرم
    تا اون تاریخ زده اما نتم قطع هست میزنه باید 116 تومن واریز کنی تا وصل شه رایگان نیست که !!
    چرا رایگان
    اون هزینه مال شبانه
    باید زنگ بزنی کنسل کنین شبانه رو بعد میتونین حجم بخری

پروفشنال Hi5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چرا رایگان
    اون هزینه مال شبانه
    باید زنگ بزنی کنسل کنین شبانه رو بعد میتونین حجم بخری

من 45 گیگ از دوره قبلی ام مونده نیازی ندارم حجم بخرم
    الان شما گفتی این اکو تا یکسال رایگان هست اما الان نتم قطع هست. می بایست اون 116 تومنو پرداخت کنم تا وصل بشه !!

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من 45 گیگ از دوره قبلی ام مونده نیازی ندارم حجم بخرم
    الان شما گفتی این اکو تا یکسال رایگان هست اما الان نتم قطع هست. می بایست اون 116 تومنو پرداخت کنم تا وصل بشه !!
    دوست من اون ١١۶ تومان مال سرویس شبانه هست هست نه سرویس اصلی
    اگر شبانه نمی خوای باید کنسل کنین اگر نه پرداخت کنین
    شما قبلا شبانه داشتی به خاطر همون سرویس تمدید ی هم شبانه داره که شبانش رایگان نیست
    اگر شبانه نیاز نداری باید کنسل کنین بعد رایگان میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

اتفاقا طبق لیستی که خود وزیر داد گفته سرعت 16 مگ باید 80 تومن باشه و شرکتا روی حجم و بسته تشویقی رقابت میکنن
    حالا جالبه که خود مخابرات هم این کار رو تو تعرفه ها کرده یعنی همین چیزی که شما میگی ولی خب تعرفه ش باز گرونه و به علاوه اینکه شبانه نداره یه جوری به درد کم مصرف ها نمیخوره
    فک کنم طرح های جدیدتر بزارن
    میگم شاید این شبانه ها که شرکت ها گذاشتن طبق یکی از بند های مصوبه بعد سه ماه برداشته بشه!...
    شرکت ها میتونن تا 80 درصد تخفیف بزنن، یعنی همین طرح 80 تومنی رو میتونن بدن 16 تومن. خودشون فعلا انجام ندادن ولی احتمالا در آینده طرح هایی با قیمت کمتر هم ارائه میشه چون مصوبه بهشون اجازه داده

7. این کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

شرکت ها میتونن تا 80 درصد تخفیف بزنن، یعنی همین طرح 80 تومنی رو میتونن بدن 16 تومن. خودشون فعلا انجام ندادن ولی احتمالا در آینده طرح هایی با قیمت کمتر هم ارائه میشه چون مصوبه بهشون اجازه داده
    سلام
    فک کنم نوشته میتونن 80 درصد این تعرفه ها رو بدن یعنی 20 درصد تخفیف
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 4 کاربر از shayan10-10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

سلام
    فک کنم نوشته میتونن 80 درصد این تعرفه ها رو بدن یعنی 20 درصد تخفیف
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آره من اشتباه کردم. دقیقا مخابرات همین کار رو کرده. برای 16 مگابیت یه سرویس 65 تومنی هم گذاشته

11. این کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

حرف ما هم اینه که سرویس های جدیدی با شرایط متفاوت بدن که نیاز کم مصرف ها رو برطرف کنه و به سرویس های دیگه هم لطمه وارد نکنه. با یه سری اصلاحات و تعیین اولویت ها توی تعریفات شبکه شون، همه شرکتا می تونن این کارو بکنن.
    همچنان که تا چندی پیش داشتن سرویس های غیر حجمی قبلی رو در کنار حجمی ها ارائه می دادن و هر کدوم سرعت و شرایط خاص خودشون را داشتن. منتهی غیر حجمی هایی که قبلا تصویب شده بود حجمشون خیلی پایین بود و نیاز پر مصرفا رو جوابگو نبود که الآن هست.
    واقعا پیچیده نیست و ما بی خود داریم بین خودمون دعوا راه می ندازیم. هر چند مقصر اصلی وزارت ارتباطاته که فکر همه این مسائل رو باید می کرد.

یه مثال میزنم
    من الان آرت 1 دارم با سرعت 1 مگابیت و سقف مصرف 16 گیگ ماهی 30 تومن
    ولی الان در طرح جدید می تونم با 25 تومن سرویس 2 مگابیت بگیرم و سقف مصرف 65 گیگ که نصفش بین الملله
    در واقع سرعت 2 برابر و حجم بین الملل 2 برابر بگیرم و قیمت هم 5 تومن کمتر بپردازم
    حالا این به ضرر کم مصرف هاست یا به نفعشون؟
    دقت کنید که آرت 1 کمترین سرعت و کمترین حجم رو در سرویس های ارت شاتل داشت و برای کم مصرف ها طراحی شده بود و سرعت فضایی هم نداشت
    سرویس های اکو هم با اینکه محدودیت سرعت نداشت با ماهی 30-40 تومن بیشتر از 6 گیگ حجم نمیدادن و برای حجم اضافه باید به ازای هر گیگ 3000 تومن می پرداختید و فقط مزیتش شبانه نامحدود بود که اونم بابتش 10 تومن اضافه می گرفتن در واقع ماهی 50 تومن برای شبانه نامحدود و روزانه فقط 6 گیگ که حتی کم مصرف ترین ها هم از این مقدار بیشتر استفاده دارن در ماه
    فقط ممکنه جشنواره ها حذف شده باشه و گرنه از باقی جهات به نفع مصرف کننده و عموم جامعه شده

- - - Updated - - -

حرف ما هم اینه که سرویس های جدیدی با شرایط متفاوت بدن که نیاز کم مصرف ها رو برطرف کنه و به سرویس های دیگه هم لطمه وارد نکنه. با یه سری اصلاحات و تعیین اولویت ها توی تعریفات شبکه شون، همه شرکتا می تونن این کارو بکنن.
    همچنان که تا چندی پیش داشتن سرویس های غیر حجمی قبلی رو در کنار حجمی ها ارائه می دادن و هر کدوم سرعت و شرایط خاص خودشون را داشتن. منتهی غیر حجمی هایی که قبلا تصویب شده بود حجمشون خیلی پایین بود و نیاز پر مصرفا رو جوابگو نبود که الآن هست.
    واقعا پیچیده نیست و ما بی خود داریم بین خودمون دعوا راه می ندازیم. هر چند مقصر اصلی وزارت ارتباطاته که فکر همه این مسائل رو باید می کرد.

یه مثال میزنم
    من الان آرت 1 دارم با سرعت 1 مگابیت و سقف مصرف 16 گیگ ماهی 30 تومن
    ولی الان در طرح جدید می تونم با 25 تومن سرویس 2 مگابیت بگیرم و سقف مصرف 65 گیگ که نصفش بین الملله
    در واقع سرعت 2 برابر و حجم بین الملل 2 برابر بگیرم و قیمت هم 5 تومن کمتر بپردازم
    حالا این به ضرر کم مصرف هاست یا به نفعشون؟
    دقت کنید که آرت 1 کمترین سرعت و کمترین حجم رو در سرویس های ارت شاتل داشت و برای کم مصرف ها طراحی شده بود و سرعت فضایی هم نداشت
    سرویس های اکو هم با اینکه محدودیت سرعت نداشت با ماهی 30-40 تومن بیشتر از 6 گیگ حجم نمیدادن و برای حجم اضافه باید به ازای هر گیگ 3000 تومن می پرداختید و فقط مزیتش شبانه نامحدود بود که اونم بابتش 10 تومن اضافه می گرفتن در واقع ماهی 50 تومن برای شبانه نامحدود و روزانه فقط 6 گیگ که حتی کم مصرف ترین ها هم از این مقدار بیشتر استفاده دارن در ماه
    فقط ممکنه جشنواره ها حذف شده باشه و گرنه از باقی جهات به نفع مصرف کننده و عموم جامعه شده

13. این کاربر از Mana5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست من اون ١١۶ تومان مال سرویس شبانه هست هست نه سرویس اصلی
    اگر شبانه نمی خوای باید کنسل کنین اگر نه پرداخت کنین
    شما قبلا شبانه داشتی به خاطر همون سرویس تمدید ی هم شبانه داره که شبانش رایگان نیست
    اگر شبانه نیاز نداری باید کنسل کنین بعد رایگان میشه

من زنگ زدم گفتن شبانه قابل حذف نیست. هرگونه تغییری بدید دیگه تمدید رایگان قابل استفاده نیست. خلاصه همه جوره فکرشو کردند.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

15. این کاربر از navids بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •