تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 817 از 973 اولاول ... 317717767807813814815816817818819820821827867917 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,161 به 8,170 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کسی نیست بتونه اینجارو برام رد کنه؟
    این سیو های منه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر میکنم سیو دومی موقع انتخاب بین پول و انتقام باشه و سومی بعد از کشتن دیمیتری (من انتقام رو انتخاب کردم)

حـــــرفـه ای Hamid110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام . .

من تازه این بازی رو نصب کردم . .

نمیدونم چرا بعضی مواقع تصویر همش این ور و اون ور میره . . که سر آدم رو درد میاره . و ماشینی که سوار میشم . . خودش گاز میخوره و کنترلش دست من نیست . . راهی برای حل این مشکل هست . .؟

در ضمن اون اول های بازی که باید بری کاقینت . . من میرم توی کافینت . . و بعد میرم جلوی اون صاحب کافینت . . و بعد میگه برو به سمت کامپیوتر . . اما هیچ کار نمیشه کرد . . در مورد این مرحله هم توضیح میدید . .

ممنون . .

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

سلام . .

من تازه این بازی رو نصب کردم . .

نمیدونم چرا بعضی مواقع تصویر همش این ور و اون ور میره . . که سر آدم رو درد میاره . و ماشینی که سوار میشم . . خودش گاز میخوره و کنترلش دست من نیست . . راهی برای حل این مشکل هست . .؟

در ضمن اون اول های بازی که باید بری کاقینت . . من میرم توی کافینت . . و بعد میرم جلوی اون صاحب کافینت . . و بعد میگه برو به سمت کامپیوتر . . اما هیچ کار نمیشه کرد . . در مورد این مرحله هم توضیح میدید . .

ممنون . .
    شما میری کنار یکی از کامپیوترها و دکمه e رو میزنی.بعد برای خودتون یک ایمیل میسازید که بعضی از ماموریت ها رو از طریق ایمیل بهتون میده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چه مشکلی؟ این که خیلی سادست. زود زود space رو بزن میره تو هلیکوپتر...

من مه نمیدونم چطوری از سیوها بکاپ بگیرم وگرنه میرفتم برات. میندوزم هم ایکس پی هست.
    این کارو صد بار انجام دادم نشد که نشد.
    شما از چه پچی استفاده می کنی؟ اگه از 1.0.03 استفاده میکنی، برو به my documents ، بعد rockstargame و بعد پوشه ی savegames . اونجا هر چی فایل که اول اسمش SGTA ست رو کات کن یا دیلیت کن. بعد سیو من رو بریز. بعد برو به بازی و مرحله رو رد کن و بعد برو به خونه و بازی رو سیو کن. بعد دوباره برو به مسیر بالا و فایل SGTA400 رو برای من بفرست.

این سیو های منه
    کد:
    http://www.2shared.com/file/8719271/7ea855fd/savegames.html
    فکر میکنم سیو دومی موقع انتخاب بین پول و انتقام باشه و سومی بعد از کشتن دیمیتری (من انتقام رو انتخاب کردم)
    ممنون. ولی من می خوام بازی اونجوری که من تعیین کردم، پیش رفته باشه. می تونید از سیو من استفاده کنید و مرحله رو رد کنید و سیو کنید و برای من بفرستید؟

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سوال 1:توی مجسمه آزادی یه شبه قلب هست اون چیه؟؟؟
    سوال2: من یه عکس هایی از IVدیدم که میشه از اون گاراژها ماشین خرید ولی واسه من فقط یه گاراژ رو نقشه هست که اونم هیچ کاری نمیشه باهاش کرد(درش بستس)

داره خودمونی میشه 137577's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقا ما وقتی این بازی رو اجرا می کنیم،سر نیکو هی گیج می خوره و نمیشه بازی کرد،اشکال از کجاست؟
    وبلاگ من:----------.blogsky.com
    حتما یه سری بهش بزنین.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

هیچی....قلب تپنده....همین.......

سوال2: من یه عکس هایی از IVدیدم که میشه از اون گاراژها ماشین خرید ولی واسه من فقط یه گاراژ رو نقشه هست که اونم هیچ کاری نمیشه باهاش کرد(درش بستس)
    من خودم هنوز نرسیدم...ولی از بس بچه ها اینجا پرسیدن دیگه حفظ شدم.....مثل اینکه یکی عکس ماشین رو برات میفرسته تو هم میری میدوزدیش ...میری دمه گاراژ....
    ====
    بچه ها حرف منو چک کنید اگر اشتباه بود درستشو به دوستمون بگید....

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

2-اون گاراژی که تو نقشه هست گاراژ استیو هست و با افزایش دوستی با بروس , بروس تو رو با استیو آشنا میکنه بعد از اون استیو برات sms میفرسته اسم ماشین و مکان حدودیش رو میگه و بعد از این که تمام ماشین های گفته شده رو دزدیدی در گاراژ برای همه ماشین ها باز میشه و همه ماشین ها رو ازت میخره
    محل ماشین ها:
    کد:
    Last edited by kinder; 28-10-2009 at 17:44.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون. ولی من می خوام بازی اونجوری که من تعیین کردم، پیش رفته باشه. می تونید از سیو من استفاده کنید و مرحله رو رد کنید و سیو کنید و برای من بفرستید؟
    اینم سیو خودتون بعد از کشتن jimmy pegorino
    کد:

10. این کاربر از kinder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

شما میری کنار یکی از کامپیوترها و دکمه e رو میزنی.بعد برای خودتون یک ایمیل میسازید که بعضی از ماموریت ها رو از طریق ایمیل بهتون میده.
    سلام . .

ممنون . . کرک خودم رو نصب کردم . . درست شد ./ . بار اول بد نصب کرده بودم . .

===========
    بعد از اون مرحله کافینت . . یک مرحله هست که میرم کنار بندر شهر . . و باید برم یک ماشین پلیس پیدا کنم . . من ماشین پلیس میگیرم . . اما توی شبکه ی پلیس ها نمیره . . میشه بگید باید چیکار کنم . .

در ضمن چه جوری میشه صحبت های افراد رو توی بازی. . فارسی کرد. . یا مثلا کتابچه ای چیزی داره . . ؟؟

ممنون . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •