راستی چطور همه مرغ ها را طلایی کنم
هیچ کس آخر نفهمید چجوری سواره گاو شیم؟؟
اون آدمی که تونسته سوار شه و فیلمشو تو یوتیوپ بزاره نگفته چجوری این کارو کرده ؟؟
هر چی می گردم هیچی گیرم نمیاد لعنتی![]()
من خیلی وقته دیگه این بازی رو نکردم... اما یادم میاد .. اون موقع ها شرایطش اینجوری بود که باید گاوت بزرگ میبود - بار دار هم نمیبودنوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
بعد با اون پیرمرده که مسئول فروش گاو و گوسفنداس صمیمی میشدی... بعد 1 روز خودش میومد رو گاوت یه پالون میزاشت و میتونستی برا خودت روش سوار شی.. همین( اما جزئیات کارش یادم نیست. )
![]()
سلام دوستان میشه سوالات منو جواب بدید
1- ترتیب (رنگ) قلب دختران
2- چطور قلب دختران زیاد میشه
3- چه هدیه ای بهشون بدیم (حتما اون هدیه باید کادو بشه)
4- من ماهی تابه و چاقو را از یک سیو فرد دیگری دارم اما نمی دونم چطور آشپزی کنم
5- چطور ماهی تابه و چاقو را بدست آورده
6- مخلوط کن را چطور بدست بیاوریم
7- کدهای گیم شارک چطور باید وارد بشه
8- پرآبی، پتو چطور بدست می آیند
9-لیست دموهای بازی و لیست تولد افراد را می خواستم
10- کلا منظور از هدیه چیه (چی باید هدیه بدهیم و آیا باید کادو بشه)
11- مثلا ن دیدم میگن که هر چیزی باید به 99 درصد برسه در منوی استارت بازی فقط درصد بعضی چیزهاست بقیه را از کجا بفهمیم
12- مثلا مقدار دوستی افراد یا اینکه چطور بفهمیم الان شخصیت اصلی خیلی خسته است (چون می خوام تا آخرین لحظه ای می افتد قبل از مرگازش کار بکشم)
خیلی وقته بازیش نکردم ولی جواب شما رو میدم ...
1 آبی .سبز .زرد .نارنجی .قرمز
2 روزی یه گل بهشون بدی قلبشون زیاد میشه
3 همون گل کافیه روز تولدشونم پست اولو بخونید نوشته هر دختری از چی خوشش میاد و باعث میشه زودتر قلبشون کامل شه ..
4 وقتی خونه رو کامل بزرگ کنی یه اجاق به خونه اضاف میشه که باهاش آشپزی میکنی که اونم لیست غذا ها تو پست اول هست ..
5 یکشنبه ها تلویزیون لوازم آشپزخونه رو میفروشه تلویزیونو روشن میکنی فلش سمت چپو میزنی تا آخر نگاه میکنی آخرشم گزینه Yes رو میزنی...
6 همون شماره 5
7 اگه با کامپیوتر بازی میکنی با نرم افزارpsx emulation cheater اگه با ps 1 بازی میکنی با گیم شارک در کل خودت زحمت بکشی بهتره ...!
8 وقتی قلب یه دختر قرمز شه تو فروشگاه میفروشن ببین رنگ نارنجی و قرمز تقریبا مثل همه و اون یارو چینی هم میفروشه ولی از اون نخر چون گرون میفروشه ..
9 شرمنده یادم نیست
10 به زبان شما هدیه یعنی چی ..توپست اول فکر کنم نوشته کارکترها از چی خوششون میاد و کادو باشه یا نباشه فرقی نمیکنه ..
11 منظورتو نفهمیدم
12 خودت ببین قبل از ضعف کردن چه عکس العملی نشون میده همین که اون عکس العملو نشون داد ببرش حموم بذار یکو نیم ساعت تو حموم باشه بعد میتونه دوباره کار کنه من خودم تا ساعت 5:30 صبح ازش کار میکشیدمفقط قبل از ساعت 6 بخوابونیش به دلایل زیاد ....!
و در آخر این داستانای شهرو اینجور چیزارو باور نکن الکیه ....من عمرمو با این بازی گذروندم ...!![]()
سلام بچه ها من لیست دموها را نتونستم پیدا کنم
کسی اگه آدرس اون صفحه موردنظر را دارد برام بگذاره واقعا ممنون میشم
2- گفتید به دخترها گل بدهم
راستش من از کوه و دم اون آّ گرم هست هاااا
گل سفید و زرد در میاد اون ها را چند روز رفتم به همشون دادم
هیچ تأثیری نداشت ؟ ؟
به همشون نده با اونی که میخوای ازدواج کنی بهش روزی یه گل بده .. دقیق یادم نیست فکر کنم هر 10 یا 12 روز رنگ قلبش عوض میشه اگه هر روز بهش گل بدی ...!
Last edited by MUSK£T££R; 25-12-2013 at 15:45.
مرسی
میگم هممون گل های زرد و سفید که در کوه رشد می کنه مشکلی نداره دیگه ؟
سلام بچه ها لیست کامل دموها را می خواستم
فقط مال سال دوم تو یکی از پست ها پیدا کردم
مممنون میشم
راستی به نظرتون ازدواج با کی خوبه فرقی داره با کی ازدواج کنیم
اصلا چطور باید ازدواج کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)