تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 817 از 4105 اولاول ... 31771776780781381481581681781881982082182786791713171817 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,161 به 8,170 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ضمنا یه سوال مهم هم دارم:

من که افتادم مرزبانی آیا چیزی از خدمتم کسر میشه ؟
    اگه بومی آ.غ نبودی با توجه به قانون قدیم 2 ماه باید کسر میشد ولی چون بومی هستی نمیدونم . ایشالا که کسر بشه .

یه سوالی : کسی بود که مسنثنیات نداشته باشه و بازم استان خودش تقسیم شه ؟ در مورد گروهان مخصوص کسایی که سابقه ی خدمت قبلی داشتن اطلاع نداری چجوری تقسیم شدن ؟

یه سوال از دوستانی که دو بار آموزشی رفتن : لباس و پوتین و ... ببرم ؟ یا دوباره استحقاقی میدن ؟
    Last edited by imanpod; 19-04-2012 at 19:17.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اگه بومی آ.غ نبودی با توجه به قانون قدیم 2 ماه باید کسر میشد ولی چون بومی هستی نمیدونم . ایشالا که کسر بشه .

یه سوالی : کسی بود که مسنثنیات نداشته باشه و بازم استان خودش تقسیم شه ؟ در مورد گروهان مخصوص کسایی که سابقه ی خدمت قبلی داشتن اطلاع نداری چجوری تقسیم شدن ؟

من خودم مسثنیات نداشتم افتادم استان محل سکونتم ، کلا خیلی از بچه های آ.غ افتادن خودِ استان و تعداد خیلی کمی افتادن مشهد و تهران در حد 10 نفر

من گردان عاشورا بودم، گروهان جهاد ما خدمت کرده بودن که چند روز بعد از عید رفتن سر محل خدمت قبلی شون

در مورد سایر گردانها متاسفانه اطلاع دقیقی ندارم ولی تا جایی که من شنیدم اونها هم رفتن سر محل خدمت قبلی ولی برای حدود 64 نفرشون نامه و طرح تقسیم نیومده بود و قرار شد یه نفر به نمایندگی از طرف اون 64 نفر بره تهران نامه شون رو بگیره بیاره اراک تا بقیه کاراشون انجام بشه

3. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم مسثنیات نداشتم افتادم استان محل سکونتم ، کلا خیلی از بچه های آ.غ افتادن خودِ استان و تعداد خیلی کمی افتادن مشهد و تهران در حد 10 نفر

من گردان عاشورا بودم، گروهان جهاد ما خدمت کرده بودن که چند روز بعد از عید رفتن سر محل خدمت قبلی شون

در مورد سایر گردانها متاسفانه اطلاع دقیقی ندارم ولی تا جایی که من شنیدم اونها هم رفتن سر محل خدمت قبلی ولی برای حدود 64 نفرشون نامه و طرح تقسیم نیومده بود و قرار شد یه نفر به نمایندگی از طرف اون 64 نفر بره تهران نامه شون رو بگیره بیاره اراک تا بقیه کاراشون انجام بشه
    دوست عزیز میدونم تازه اومدی و خسته ای ببخشیدا ، یعنی اینکه من قبلا یگان امداد آمل بودم ، ممکنه دوباره بیوفتم همونجا ؟ دیگه جای بدتر که تقسیم نمیشم ؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست عزیز میدونم تازه اومدی و خسته ای ببخشیدا ، یعنی اینکه من قبلا یگان امداد آمل بودم ، ممکنه دوباره بیوفتم همونجا ؟ دیگه جای بدتر که تقسیم نمیشم ؟

خواهش میکنم

راستش من خودم هم خیلی دقیق از این قضایا سر در نمیارم ولی تا جایی که من دیدم و شنیدم بچه هایی که سابقه خدمتی داشتن افتادن یگان قبلی

البته پادگان ما 2 نوع خدمت کرده داشت ، اونایی که 57 روز و بیشتر سابقه خدمت داشتن همونایی بودن که 1 ماه آموزش دیدن به جای 2 ماه و دقیقا به محل قبلی برگشتن حتی 1 نفرشون هم اینور اونور نشد

اما اونایی که زیر 57 روز سابقه خدمت داشتن 2 ماه آموزش دیدن و در نهایت هم رفتن سر محل قبلی به استثناء 64 نفری که گفتم ، چون طرح تقسیمشون از تهران نیومده بود قرار بر این شد یه نفر از اون 64 نفر به نمایندگی بره تهران نامه شون رو بگیره بیاره تا ببینن چه آشی واسشون پختن !

اما صحبت از این بود که اون 64 نفر هم قراره به یگان سابق برگردند ، چون قبل از مشخص شدن تکلیفشون من از پادگان رفتم آخر سر دقیق نفهمیدم چه بلایی سرشون اومد

من خودم هم جز کسایی بودم که طرح تقسیمم نیومده بود با این تفاوت که من اصلا سابقه خدمت نداشتم و جز اون 64 نفر نبودم، اسم و شماره ملی م رو دادم به مسئول نیروی انسانی و بعد از استعلام از تهران بهم گفتن که افتادم مرزبانی آ.غ . بغیر از من 14 نفر دیگه هم بودن که طرح تقسیم نداشتن که با دادن مشخصات و شماره ملی بهشون گفتن کجا افتادن

6. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام

من 24 سال سن دارم مشهد زندگي مي كنم و علاقه زيادي به برنامه نويسي و گرافيك مخصوصا تحت وب دارم . تا الان زبان هاي html، css،java script رو ياد گرفتم و مختصري هم با php آشنايي دارم . من در رشته کامپیوتر تحصيل كردم و تقريبا یک سال هستش كه شروع به يادگيري وب كردم و بيشتر براي مديريت محتواهايي مثل وردپرس ،جوملا و نيوك طراحي انجام دادم . به دليل علاقه شديد قصد دارم خيلي جدي برنامه نويسي تحت وب رو دنبال كنم و مهارت كافي در اين زمينه بدست بيارم و اگر شرايط فراهم باشه اين راه رو به عنوان شغل آينده انتخاب كنم .اما واقعا از آينده شغلي اين زمينه اطلاعي ندارم و نميدونم آيا انتخاب اين راه درست هستش يا نه و آيا برنامه نويس وب شدن رو ميشه به عنوان يك شغل انتخاب كرد ؟

دوستان با توجه به اينكه الان وقت سربازي رفتن من شده و به دليل اينكه چشم هاي من بيماري قوز قرنيه دارن به من معافيت پزشكي ميدن . من توي خيلي از آگهي هاي استخدام ديدم يكي از شرايط استخدامشون اينه كه حتما بايد خدمت سربازي رو انجام داده باشي و معافيت پزشكي رو براي كار قبول نمي كنن .

با توجه به صحبت هاي بالا و اينكه من در حال حاضر براي كار دولتی وابسته به مدرك تحصيلي خودم هستم نه برنامه نويسي
    چند تا سوال از اساتيد محترم داشتم

1) آيا موضوع معافيت پزشكي اين قدر توي استخدام جدي هستش و ممكنه برام درد ساز بشه؟

2) به نظر شما گرفتن معافيت به سود من هست يا نگرفتنش ؟

و در آخر هم اگر من چيزي رو از قلم انداختم و در پاسخگويي موثره لطفا مطرح كنن
    منتظر راهنمايي هاي شما عزيزان هستم

سلام دوست من. اصلا به سربازی رفتن فکر هم نکن. بیخودی 21 ماه از عمرت رو واسه چی تلف کنی؟ معافیت پزشکی از نوع بیماری های چشم کم دردسر ترین نوع معافیت پزشکیه. ایشالا خدا بت سلامتی بده ولی الان که شرایطش رو داری حتماً ازش استفاده کن.

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

یه سوال از دوستانی که دو بار آموزشی رفتن : لباس و پوتین و ... ببرم ؟ یا دوباره استحقاقی میدن ؟
    ایمان جان من از دوستم پرسیدم. همه چیز بهمون میدن. نگران هیچی نباش. برنداری لباس و پتو اینا بیاریا
    فقط یه ساک وسایل ضروریتو بیار. همین

9. این کاربر از shazdeh23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

خواهش میکنم

راستش من خودم هم خیلی دقیق از این قضایا سر در نمیارم ولی تا جایی که من دیدم و شنیدم بچه هایی که سابقه خدمتی داشتن افتادن یگان قبلی

البته پادگان ما 2 نوع خدمت کرده داشت ، اونایی که 57 روز و بیشتر سابقه خدمت داشتن همونایی بودن که 1 ماه آموزش دیدن به جای 2 ماه و دقیقا به محل قبلی برگشتن حتی 1 نفرشون هم اینور اونور نشد

اما اونایی که زیر 57 روز سابقه خدمت داشتن 2 ماه آموزش دیدن و در نهایت هم رفتن سر محل قبلی به استثناء 64 نفری که گفتم ، چون طرح تقسیمشون از تهران نیومده بود قرار بر این شد یه نفر از اون 64 نفر به نمایندگی بره تهران نامه شون رو بگیره بیاره تا ببینن چه آشی واسشون پختن !

اما صحبت از این بود که اون 64 نفر هم قراره به یگان سابق برگردند ، چون قبل از مشخص شدن تکلیفشون من از پادگان رفتم آخر سر دقیق نفهمیدم چه بلایی سرشون اومد

من خودم هم جز کسایی بودم که طرح تقسیمم نیومده بود با این تفاوت که من اصلا سابقه خدمت نداشتم و جز اون 64 نفر نبودم، اسم و شماره ملی م رو دادم به مسئول نیروی انسانی و بعد از استعلام از تهران بهم گفتن که افتادم مرزبانی آ.غ . بغیر از من 14 نفر دیگه هم بودن که طرح تقسیم نداشتن که با دادن مشخصات و شماره ملی بهشون گفتن کجا افتادن
    ممنون دوست من
    یعنی من قبلا یگان ویژه خدمت میکردم دوباره میفتم اونجا؟
    آخه یگان ویژه افسر وظیفه واس چیشه؟ اونا فقط سرباز صفر میگیرن

11. این کاربر از shazdeh23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

بالاخره واسه ما هم تموم شد .

اميــدوارم واسه همه دوستاني كه در حال خدمت هستن هم به زودي تموم بشه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Alborz

پيش فرض

مازاد اینجا نداریم؟
    راستی یه سوال مهم از دوستانی که قبلا مازاد خوردن یا دیدن کسی میدونه مو هامون رو الان بزنیم یا بعد از تقسیم شدن بزنیم؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

مازاد اینجا نداریم؟
    راستی یه سوال مهم از دوستانی که قبلا مازاد خوردن یا دیدن کسی میدونه مو هامون رو الان بزنیم یا بعد از تقسیم شدن بزنیم؟
    سلام
    بزن عزیز جان یک وقت میبینی اعزام شدی همون جا بعد مجبور شدی توی پادگان بزنی و.....

15. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •