تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 817 از 1364 اولاول ... 3177177678078138148158168178188198208218278679171317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,161 به 8,170 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

خب خدارو شكر كنكور رو هم داديم و اگه خدا بخواد از اين به بعد بيشتر در خدمتتون هستيم.
    قصد داريم به زودي يك وقفه دو هفته اي تو صندلي داغ ايجاد كنيم براي تغيير دكوراسيون
    در ضمن يكي دو تن از افراد مشهور صندلي داغ كه توي سري اول صندلي نشين شده بودند دوباره براي مدتي در خدمتشون خواهيم بود.
    پيشنهادات سازنده شما هم همواره مورد استفاده ما قرار ميگيره.
    قبل از هر چيز از بهروز و ووكمن عزيز بابت زحماتشون تو دوران غيبت تشكر ويژه دارم

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

جناب آقای مفیدی اول سلام
    دوم سوال :

1 - دانشگاهتون ؟
    2- بهترین دوست دانشگاهیتون در ریاضیات محض ؟
    3 - چقدر آقای علیپور یا دیگر دوستان المپیادهای ریاضی رو می شناسید ؟

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

حیف که به خاطر یک مسئله شخصی کلا ریاضی و با تمام مخلفاتش رو برای 3 ماه تحریم کردم وگرنه خیلی سوال از یک استاد ریاضی داشتم .

حـــــرفـه ای mofidy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

FerineFast

جناب آقای مفیدی اول سلام

سلام علیکم

دوم سوال :

1 - دانشگاهتون ؟

قبلا به سوال جواب دادم.

2- بهترین دوست دانشگاهیتون در ریاضیات محض ؟

آقای دکتر شهرام رضاپور، ایشون سال گذشته مسئولیت کنفرانس ریاضی کشور رو به عهده داشتن. ایشون و بنده در یک کلاس، درس رشته ی ریاضی رو شروع کردیم و بعضی از استادها رو هم با کمک هم اذیت می کردیم، منتهی ایشون رشته ی آنالیز روادامه داد و بنده رشته ی جبر رو. یکی از موفق ترین دانشجویان دانشکده هم بود. انشاءالله هر جا هستن موفق و موید باشن.

3 - چقدر آقای علیپور یا دیگر دوستان المپیادهای ریاضی رو می شناسید ؟

افتخار آشنایی با ایشون رو ندارم. دوستان دیگه رو هم زیاد نمی شناسم.

15 تیر 1386

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

با سلام

دوستان عزیز وقت بنده دیگه تمومه، اگر باز هم سوال دارید، در pm مطرح کنید.

در پست بعدی هدایا را خدمتتان تقدیم می کنم.

متشکرم.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام

صندلي نشيني اقاي مفيدي هم تموم شد

منتظر نفر بعدي باشيد

نمي دونم چرا تازگي ها هيچ كدوم از صندلي نشين ها هديه بچه ها و امضاشون رو نمي زارن .

عجيبه برام .

ممنون

بهروز

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض تشکر، عذر خواهی و هدایا

با سلام

از دوستان خوب صندلی داغ - البته در این هفته، صندلی یخ!! - که در این چند روز بنده رو قابل دونستن و با تحمل بنده، سوالات خودشون رو - که بعضی بسیار سخت و کمرشکن بود و برای جوابشون باید ساعتها تایپ می کردم و مجبور می شدم بارها اونا رو ویرایش کنم - تشکر می کنم. از اینکه با بعضی جوابها احتمالا بعضی از شما رو ناراحت کردم، معذرت می خوام و امیدوارم از بنده به دل نگیرید.

دوستان عزيز از تاخير در ارسال هدايا جداً عذرخواهي مي كنم. از ديشب تا ظهر امروز براي آپلود چند فايل که می خواستم به دوستان هدیه بدم، تلاش مي كنم حتی برای آپلود اونها دانشگاه هم رفتم. اما به علت مشكل اینترنتی، هر کاری کردم نشد. به ناچار متن این پست رو کلی تغییر دادم.

برای دوستان سه هدیه پر ارزش دارم، معرفی یک سایت و دو نرم افزار:

هدیه ی اول:

سایتی که می خوام براتون معرفی کنم یکی از عالیترین سایتهای ریاضی است که بنده تاکنون در اینترنت دیدم. این سایت با طبقه بندی بسیار جالبی که داره سعی می کنه با تشکیل فرومها به سوالات بسیار متنوع ریاضی دانش آموزان دوره راهنمایی تا دانشجویان پیشرفته ی ریاضی جواب بده. البته این سایت به زبان انگلیسیه اما فرومهای محلی - مثلا به زبان فارسی - هم داره که دانش آموزان و دانشجویان یک کشور با زبان و خط خودشون می تونن درباره ی مسائل ریاضی در اونجا با هم به بحث بشینن. این سایت یکی از عالیترین مراجع برای دستیابی به سوالات المپیادهای جهانی، منطقه ای و کشوری هم هست. البته قسمتهای آموزشی خوبی هم داره به طور مثال آموزش Latex. البته برای پرسیدن سوالاتتون باید ابتدا ثبت نام کنید که کاملا رایگانه. آدرس این سایت اینه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه در در استفاده از این سایت مشکلی پیدا کردید، خدمتتان هستم. سوالات خودتون رو در این زمینه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.

هدیه ی دوم:

نرم افزار اول کتاب زیبای الکترونیکی قرآن کریمه (کل متن قرآن با دو ترجمه ی فارسی و انگلیسی )، با حجم حدوداً 3 مگ.

لینک دانلود:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هدیه ی سوم:

نرم افزار دوم هم وسیله ای جالب برای تولید فرکتالهای زیباست. سه فایل zip که ذیلاً لینک اونها رو عرض می کنم، دانلود کنید (جمعاً در حدود 4 مگ) و این سه تا رو در یک پوشه از حالت فشرده خارج کنید. این نرم افزار احتیاج به نصب نداره و برای اجرای اون فقط باید روی شکل فرکتال داخل پوشه دو بار کلیک کنید.

فایل اول:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فایل دوم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فایل سوم:

============================

لطفاً از گذاشتن امضا هم بنده رو معاف کنید. از مدیران این تاپیک هم خواهش می کنم صندلی نشینها رو برای دادن امضا و هدیه تحت فشار قرار ندن و اون رو به اختیار خود صندلی نشین بذارن.

باز هم از دوستان صندلی داغ و مدیران این تاپیک تشکر میکنم.

و آخر دعوانا ان الحمد لله رب العالمین و عجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان.

16 تیر 1386

آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

هديه سوم رامي پسنديم!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

صندلي نشين جديد فردا توسط حقير معرفي ميشه.
    ايشون به پيشنهاد يكي از كاربران دعوت به صندلي نشيني شدند.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سعيد بدو ديگه . بچه ها منتظرند .

ممنون

بهروز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •