عمرا کسی بتونه مثل این مشترک در عرض 1 دقیقه 354 مگ دانلود کنه
تازه از ساعت 6.43 تا 12.52 رو حساب کنی میشه 1004 دقیقه
عمرا کسی بتونه مثل این مشترک در عرض 1 دقیقه 354 مگ دانلود کنه
تازه از ساعت 6.43 تا 12.52 رو حساب کنی میشه 1004 دقیقه
اگه به سوال من هم جواب بدید ثواب داره...از دوستانی که پارس سرویس 256 پارس دارن، میخوام بپرسم میانگین سرعت روزانشون چقدره؟ شبانه چطور؟؟
منظورم سرعت معمول هست؛ نه مثلا 2 دقیقه سرعت بره بالا بعد همونطوری بشه...
در کل از سرویسش راضی هستین یا نه؟؟
+ یه سوال دیگه هم که دارم :
آیا با همون سرعتی که دانلود میکنید، با همون سرعت هم صفحه باز میکنید؟؟ (همون سرعت منظورم یه خورده کمتره)
این میانگین سرعت در جاهای مختلف کشور فرق میکنه ، شما باید بگید ساکن کجا هستید ( اگر ساکن تهران هستید منطقه مخابراتی تون هم بگید ) تا دوستان راهنمایی کنن
مثلا میانگین سرعت دانلود برای من که توی خوزستان هستم با 256 حدود 120-130 ایناس و شبانه هم روی 60-70 حساب کن
سرعت بازکردن صفحات هم بیشتر بستگی به پینگ شما داره تا سرعت دانلود ، اگه دایل اپ دارید مطمئن باشید سرعت باز کردن صفحات با پارس انلاین خیلی بیشتر از دایل اپ هست ولی اگه مثلا شاتل یا صبا نت دارید سرعت بازکردن صفحات زیاد فرق نمیکنه
با این سیستم تعطیلی که باگ انلاین داره تاحالا حـــک نشده جای شکرش باقیه
لابد حـــکر های عزیز قابل نمیدونن
البته سیستم اینا رو خدا زده, دیگه نیازی به حـــک نداره
پینگ نیس که اسانسوره
معلوم نیس بین چندصد نفر share میکنن.
ماله منم با google بین 190 تا 400 متغیره.
دو گیگ از حجممون دیشب پرید ، به امید بازگشت این دو گیگزنگ زدیم گفتن ثبت شده و در حال رسیدگیه . اسگل کردن ملتو
![]()
کلا تو پارس آنلاین سرعت سرویسی که میگیری مهم نیست چون همه رو روی 2مگ میبندن. فقط باید ببینی که منطقتون شلوغه یا نه، هر چی مشترکای پارس آنلاین تو مرکز مخابرات شما بیشتر باشه سرعتتون کمتر میشه.
من از نزدیک 3 ساله مشترک پارس آنلاین ام. 2 سالش تو ارومیه(دانشجو بودم) بقیه اش هم تهران. همیشه خوب بوده اما از حدودای یک ماه پیش تا حالا خیلی داره اذیت میکنه. بغیر کم شدن سرعت دانلود شبانه، سرعتش تو ساعات اداری هم کم شده(حتی بعضی وقتا بین ساعت 10 تا 14 نمیتونم کانکت شم). سرعت باز کردن صفحه ها هم یکم بد شده.
اینم از وضعیت ما:
![]()
نمردیم و با 128 پارس همچین سرعتی رو دیدم.... ( یه اسکرین شات میگریم برای خودم نگه میدارم)
Last edited by nima3333; 04-07-2011 at 19:49.
ممنون دوست عزیز
من شیراز هستم، منطقه مخابراتی رو نمیدونم؛ ولی خونمون خیابون 20 متری امام هستش...
منظورم از سرعت باز کردن صفحه، این نبود که با چیزی مقایسه بشه؛ منظورم اینه مثلا وقتی سرعت دانلود این سرویس 120 هست، ایا این سرعت فقط واسه دانلوده یا این سرعت واسه باز کردن صفحه هم همینطوره؟؟؟
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------
خوب یعنی مثلا سرعت 128 و 256ش یکیه؟؟ خوب پس اختلاف قیمتشون بخاطره چیه؟؟
در خونه من تو شیراز و خیابون 20 متری امام خمینی هست. اگه میشه دوستان شیرازی راهنمایی کنن اونجا سرعت چطوره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)