تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 817 از 4428 اولاول ... 31771776780781381481581681781881982082182786791713171817 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,161 به 8,170 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

يعني به هيچكس رحم نكردن از همه كمه كم 1 گيگ دزديدن
    شمام هر طور شده امروز زنگ بزن هرچي شاكي زياد بشه زودتر كارمون را ميفته.

عمرا کسی بتونه مثل این مشترک در عرض 1 دقیقه 354 مگ دانلود کنه
    تازه از ساعت 6.43 تا 12.52 رو حساب کنی میشه 1004 دقیقه

داره خودمونی میشه مهدی صمصامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از دوستانی که پارس سرویس 256 پارس دارن، میخوام بپرسم میانگین سرعت روزانشون چقدره؟ شبانه چطور؟؟
    منظورم سرعت معمول هست؛ نه مثلا 2 دقیقه سرعت بره بالا بعد همونطوری بشه...
    در کل از سرویسش راضی هستین یا نه؟؟
    اگه به سوال من هم جواب بدید ثواب داره...
    + یه سوال دیگه هم که دارم :

آیا با همون سرعتی که دانلود میکنید، با همون سرعت هم صفحه باز میکنید؟؟ (همون سرعت منظورم یه خورده کمتره)

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آیا با همون سرعتی که دانلود میکنید، با همون سرعت هم صفحه باز میکنید؟؟ (همون سرعت منظورم یه خورده کمتره)

این میانگین سرعت در جاهای مختلف کشور فرق میکنه ، شما باید بگید ساکن کجا هستید ( اگر ساکن تهران هستید منطقه مخابراتی تون هم بگید ) تا دوستان راهنمایی کنن
    مثلا میانگین سرعت دانلود برای من که توی خوزستان هستم با 256 حدود 120-130 ایناس و شبانه هم روی 60-70 حساب کن
    سرعت بازکردن صفحات هم بیشتر بستگی به پینگ شما داره تا سرعت دانلود ، اگه دایل اپ دارید مطمئن باشید سرعت باز کردن صفحات با پارس انلاین خیلی بیشتر از دایل اپ هست ولی اگه مثلا شاتل یا صبا نت دارید سرعت بازکردن صفحات زیاد فرق نمیکنه

میگم پینگ پارس انلاین چرا این قدر بالا پایین میشه ؟ برای من از 180 تا 500 متغیره ! اکثر اوقات هم روی 350 اینا می گرده ! دو هفته ای میشه که وضعش به هم ریخته ...

4. این کاربر از sinasalar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برای من هم کم شد ! تماس گرفتم گفتن ازتون کم شده ؛ پیگیری میکنیم تا فردا احتمالا" برمیگرده.
    دوستان هرکی مثه من دیشب از حجمش کم شده زنگ بزنه پشتیبانی براش درست کنن.
    برا منم کم کرده ...زنگ زدم گفت بر میگرده ...فکر کنم دارن یه نرم افزار جدید برا کنترل سرعت نصب می کنن که اینجوری شده.
    من زنگ زدم ، طرف اصرار داشت که اشتباه از من بوده (درحالیکه میدونم که دانلود شبانه ام حدود 3 گیگ بوده).
    وقتی پافشاری من رو دید، گفت بررسی می کنیم و فعلا خبری نشده.

6. این کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عمرا کسی بتونه مثل این مشترک در عرض 1 دقیقه 354 مگ دانلود کنه
    تازه از ساعت 6.43 تا 12.52 رو حساب کنی میشه 1004 دقیقه
    با این سیستم تعطیلی که باگ انلاین داره تاحالا حـــک نشده جای شکرش باقیه
    لابد حـــکر های عزیز قابل نمیدونن
    البته سیستم اینا رو خدا زده, دیگه نیازی به حـــک نداره

میگم پینگ پارس انلاین چرا این قدر بالا پایین میشه ؟ برای من از 180 تا 500 متغیره ! اکثر اوقات هم روی 350 اینا می گرده ! دو هفته ای میشه که وضعش به هم ریخته ...
    پینگ نیس که اسانسوره
    معلوم نیس بین چندصد نفر share میکنن.
    ماله منم با google بین 190 تا 400 متغیره.

8. 2 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه magidp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دو گیگ از حجممون دیشب پرید ، به امید بازگشت این دو گیگ زنگ زدیم گفتن ثبت شده و در حال رسیدگیه . اسگل کردن ملتو

داره خودمونی میشه javidhb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کلا تو پارس آنلاین سرعت سرویسی که میگیری مهم نیست چون همه رو روی 2مگ میبندن. فقط باید ببینی که منطقتون شلوغه یا نه، هر چی مشترکای پارس آنلاین تو مرکز مخابرات شما بیشتر باشه سرعتتون کمتر میشه.

من از نزدیک 3 ساله مشترک پارس آنلاین ام. 2 سالش تو ارومیه(دانشجو بودم) بقیه اش هم تهران. همیشه خوب بوده اما از حدودای یک ماه پیش تا حالا خیلی داره اذیت میکنه. بغیر کم شدن سرعت دانلود شبانه، سرعتش تو ساعات اداری هم کم شده(حتی بعضی وقتا بین ساعت 10 تا 14 نمیتونم کانکت شم). سرعت باز کردن صفحه ها هم یکم بد شده.

اینم از وضعیت ما:

11. این کاربر از javidhb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

نمردیم و با 128 پارس همچین سرعتی رو دیدم.... ( یه اسکرین شات میگریم برای خودم نگه میدارم )

Last edited by nima3333; 04-07-2011 at 19:49.

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چرا کسی جواب درست نمیده به پست صفحه قبل من؟!!!!!!!

داره خودمونی میشه مهدی صمصامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این میانگین سرعت در جاهای مختلف کشور فرق میکنه ، شما باید بگید ساکن کجا هستید ( اگر ساکن تهران هستید منطقه مخابراتی تون هم بگید ) تا دوستان راهنمایی کنن
    مثلا میانگین سرعت دانلود برای من که توی خوزستان هستم با 256 حدود 120-130 ایناس و شبانه هم روی 60-70 حساب کن
    سرعت بازکردن صفحات هم بیشتر بستگی به پینگ شما داره تا سرعت دانلود ، اگه دایل اپ دارید مطمئن باشید سرعت باز کردن صفحات با پارس انلاین خیلی بیشتر از دایل اپ هست ولی اگه مثلا شاتل یا صبا نت دارید سرعت بازکردن صفحات زیاد فرق نمیکنه

ممنون دوست عزیز
    من شیراز هستم، منطقه مخابراتی رو نمیدونم؛ ولی خونمون خیابون 20 متری امام هستش...
    منظورم از سرعت باز کردن صفحه، این نبود که با چیزی مقایسه بشه؛ منظورم اینه مثلا وقتی سرعت دانلود این سرویس 120 هست، ایا این سرعت فقط واسه دانلوده یا این سرعت واسه باز کردن صفحه هم همینطوره؟؟؟

---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------

کلا تو پارس آنلاین سرعت سرویسی که میگیری مهم نیست چون همه رو روی 2مگ میبندن. فقط باید ببینی که منطقتون شلوغه یا نه، هر چی مشترکای پارس آنلاین تو مرکز مخابرات شما بیشتر باشه سرعتتون کمتر میشه.

من از نزدیک 3 ساله مشترک پارس آنلاین ام. 2 سالش تو ارومیه(دانشجو بودم) بقیه اش هم تهران. همیشه خوب بوده اما از حدودای یک ماه پیش تا حالا خیلی داره اذیت میکنه. بغیر کم شدن سرعت دانلود شبانه، سرعتش تو ساعات اداری هم کم شده(حتی بعضی وقتا بین ساعت 10 تا 14 نمیتونم کانکت شم). سرعت باز کردن صفحه ها هم یکم بد شده.

اینم از وضعیت ما:
    خوب یعنی مثلا سرعت 128 و 256ش یکیه؟؟ خوب پس اختلاف قیمتشون بخاطره چیه؟؟
    در خونه من تو شیراز و خیابون 20 متری امام خمینی هست. اگه میشه دوستان شیرازی راهنمایی کنن اونجا سرعت چطوره؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •