تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 817 از 1298 اولاول ... 317717767807813814815816817818819820821827867917 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,161 به 8,170 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به صورت شگفت آوری از اینکه اومدوم و علی رغم وجود اینهمه فید بک منفی از مخابرات اینترنت گرفتم پشیمانم هنوز سرویسم راه نیفتاده تا در مورد لتنسی و پاکت لاست و سرعت و از همه مهمتر ثبات خط در زمان طولانی نظر بدم اما فرآیند ثبت نام و تحویل سرویس فوق العاده ضعیف هست و نشون میده که تصمیم گیرنده ها در بخش اینترنت مخابرات اصلا حس و حال فضای اینترنت رو درک نکردند من فرایند ثبت نام رو برای دوستان میگم که با اطلاعات بیشتر تصمیم خودشون رو در مورد انتخاب پروایدر اینترنت اتخاذ کنند که البته انتخاب در این زمینه به نظر من بین افتضاح و افتضاح تر هست(در ایران)من از طریق سایت پلوتو ثبت نام گردم و سرویس رزرو کردم هیچ تماسی با من گرفته نشده با 2020 تماس گرفتم و ارجاع داده شدم به مخابرات 22 بهمن که تصادفا نزدیک خونه ما هست رفتم با فتوکپی کارت ملی فرمها رو پر کردم و بعد از چند روز هنوز تماس با من گرفته نشده بود . مودم رو روشن کردم دیدم که خط رانژه شده باز دو روز صبر کردم تماسی گرفته نشد با 2020 تماس گرفتم و بعد از اصرار شماره 2603500 رو بهم دادند. این تلفن برای تحویل سرویس در مخابرات بابایی هست امروز که پنجشنبه هست بعد از سه بار تماس موفق و حدودا پنجاه بار تماس غیر موفق (جالبه بعضا بوق ازاد هم داشت اما گوشی رو جواب نمیدادند) بالاخره راهنمایی شدم که باید دوباره با فتوکپی کارت ملی و اصل کارت ملی فقط متقاضی حضورا بره و یوزر و پسورد رو تحویل بگیره رفتم و تحویل گرفتم و دیگه ساعت یک شده بود و وقتی اومدم خونه دیدم که دوباره سرویس جواب نمیده خیلی شوکه شدم تماس گرفتم پشتیبانی میگه برای همین هست که میگیم خط حضوری باید تحویل داده بشه بهش میگم سه تا فیلد روی گزینه pppoe باید پر بشه و من نمیخوام این هزینه رو بدم حالا سرویس گزارش شده و اون کارشناس در واحد پشتیبانی گفت که اواسط هفته آینده باهام تماس میگیرند برای رفع مشکل و ظاهرا باید حضورا بیان اینجا منزل بروکراسی عهد قجری و سیاست گذارهای کم اطلاع و صد البته فاقد سلیقه بزرگترین مشکل اینترنت مخابرات هست که به نظر من در یک جامعه سالم حتما کسانی رو به فکر خواهد انداخت اما در بازار بدون رقیب ایران ظاهرا مسوولین رو از فکر کردن انداختهبه هر حال چون این اکانت قابل جابجایی هست اگر کسی از دوستان آشنا داشته باشه و بتونه در روز شنبه اکانت رو از سرویس مخابرات نجات بده(تخلیه کنه) من اطلاعات اکانت رو بهش میده یکماه طرح ولایت اصفهان هست گرفته بودم که تست کنم که خوشبختانه زود به جوابم رسیدم. 4 گیگ حجم با سرویس شبانه رایگان و 10 مگابیت سرعت دانلود (این مورد رو تست نکردم اما در گزارش وضعیت مودم آپلود روی یک مگ و دانلود روی 10 مگ بسته شده) هزینه راه اندازی 17000 تومان بوده نوش جون اون کسی که خط رو شنبه تخلیه کنه البته بدون حضور من چون به اندازه کافی وقتم تلف شده برای یک کار پیش پا افتاده یک پی نوشت هم دارم من نمیتونم و نمیخوام شرایط خودم رو برای سایرین تعمیم بدم اما به هر حال اصولا روند سالم، روندی هست که این جور موارد راحت توی اون رفع بشه - از کارشناس ها بی ادبی ندیدم به نظر من اطلاعاتشون هم در حد کافی هست اما متاسفانه سیستمشون سیستم مشکل داری هست یعنی سیاست ها غلط هست که عملکرد مجری رو خراب میکنه. به دوستان شدیدا توصیه میکنم سعی کنید بازار مصرف خودتون رو به سمت حرفه ای شدن ببرید همون عزمی که باعث شد صبانت کلی از مشتریهاش رو از دست بده باعث ایجاد نقطه عطف میشه صبانت چند ماه دیگه میفهمه چه کار کرده با خودش حالا زود هستدرسته مخابرات بی رقیب هست در خطوط DSL (به خاطر هزینه تجهیزات) اما دلیل نمیشه تا ابد اینجور بمونه یک روزی تکنولوژی قدمی بر میداره که مخابرات انحصارش از دست میره و اون روز هست که مدیران راهبردی پیشین شرکتهایی مثل مخابرات باید مواخذه بشند چون مشتری آنی جهت گیری نمکنه بلکه یک فرهنگی باید در جامعه مشتریان بوجود بیاد تا میلی و رغبت استفاده از خدمات در اونها تقویت بشه

2. 3 کاربر از kakadoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

طرح کمپین تابستانه هر کدوم که قیمتش بالای 14000 تومان باشه شبانه رایگان داره
    من 5 مگ تابستانه دارم ولی شبانه نداره.یعنی حذف شد خواهشنا راهنمای کنید کدام طرح 2 مگابیت تابستانه بگیرم؟؟؟؟؟؟؟
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

داداش اینا پیمان کارین انگار برای اینکه یه پول به جیب بزنن اجبارا خودشون باید بیان

حالا طرف اومده بود برای من . دو تا بچه باور کن 20 سالشون به زور بود!!! سوادشون از منم کمتر بود
    روی فاکتور مینویسه کانفیگ مودم 7 هزار تومن! دو تا next زده میگه کانفیگ کردم!
    پسورد گذاری برای وایرلس 12 هزار تومان!
    کار اصلی که نویز خط بود هم بلد نبود بررسی کنه الکی گفت وقت ندارم باید برم

من که پول زور ندادم گفتم تو بیسوادی یا منو بی سواد فرض کردی؟
    شاید بتونی چارتا خانوم خانه دار رو که از اینترنت هیچی سر در نمیارن گول بزنی ولی من 12 ساله تو نتم برو بچه جون هر کاری دلت میخواد بکن

یوزر و پسورد هم به داد و بیداد از 2020 گرفتم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مرسی از اینکه نظرت رو دادی دوست عزیز.سیستم آنتی ویروس داره و آپدیته.
    من منظورم از باگ این بود که یه مشکلی توی سیستم های مخابرات هست که باعث میشه مشترک بیشتر مصرف کنه.
    کلا سیستم مخابرات مشکله داره.بعضی وقت ها که با یوزر نیم و پسور کانکت نمیشم خود به خود اینترنت وصله.ممکنه اینترنت مشترکا رو بعضی دیگه اینجوری مصرف کنن
    عزیز برادر اینجا یک فروم حرفه ای برای حل مشکلات کاربران بصورت رایگان است پس لطفاً زمانی که شما را رایگان راهنمایی می کنند لجاجت نفرماید
    بنده خدمت شما عرض کردم
    دوست عزیز و گرامی ، این مشکل مربوط به وجود تروجان یا ویروس روی کامپیوتر شما است و ربطی به مخابرات ندارد ، نه مخابرات و نه هیچ شرکت ADSL دیگری نمی تواند کامپیوتر شما را مجبور به آپلود
    بکند ، سیستم خودتان را با یک نرم افزار ضد بد افزار مثل malwarebytes چک و پاکسازی کنید.
    ولی شما بدون توجه به صحبتهای من می گویید سیستم آنتی ویروس دارد!!! بزرگوار آنتی ویروس برای ویروس و نرم افزار ضد بدافزار مثل malwarebytes برای بد افزار است ، وقتی سیستم شما آپلود انجام می دهد آن هم به این حجم فقط و فقط نشانه بدافزار یا ویروس است، آپدیت بودن آنتی ویروس هم به معنی نبودن بدافزار نیست ، پس لطفاً طبق راهنمایی که کردم با اون نرم افزار سیستم را چک بفرمایید

جای دیگر هم فرموده اید :"من منظورم از باگ این بود که یه مشکلی توی سیستم های مخابرات هست که باعث میشه مشترک بیشتر مصرف کنه"باور بفرمایید هیچ باگی باعث نمی شود که سیستم شما آپلود انجام بدهد ، اگر شما از هر شرکت دیگری هم سرویس اینترنت پرسرعت بگیرید باز هم همین مشکل را دارید چون مشکل از رایانه شماست نه مخابرات

باز جای دیگری می فرمایید "کلا سیستم مخابرات مشکله داره.بعضی وقت ها که با یوزر نیم و پسور کانکت نمیشم خود به خود اینترنت وصله.ممکنه اینترنت مشترکا رو بعضی دیگه اینجوری مصرف کنن" ، مخابرات مشکل زیاد دارد ولی این موردی که می فرمایید فقط و فقط زمانی رخ می دهد که مودم شما کانفیگ شده باشد که خودش مستقیماً کانکشن PPPOE را برقرار کند ، این هم هیچ ربطی به مخابرات ندارد.
    مجدداً تأکید می کنم که به راهنمایی ها دقت بفرمایید تا مشکلتان حل بشود ، مطمئن باشید با متهم کردن مخابرات مشکل رایانه شما حل نمی شود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

عزیز برادر اینجا یک فروم حرفه ای برای حل مشکلات کاربران بصورت رایگان است پس لطفاً زمانی که شما را رایگان راهنمایی می کنند لجاجت نفرماید
    بنده خدمت شما عرض کردم

ولی شما بدون توجه به صحبتهای من می گویید سیستم آنتی ویروس دارد!!! بزرگوار آنتی ویروس برای ویروس و نرم افزار ضد بدافزار مثل malwarebytes برای بد افزار است ، وقتی سیستم شما آپلود انجام می دهد آن هم به این حجم فقط و فقط نشانه بدافزار یا ویروس است، آپدیت بودن آنتی ویروس هم به معنی نبودن بدافزار نیست ، پس لطفاً طبق راهنمایی که کردم با اون نرم افزار سیستم را چک بفرمایید

جای دیگر هم فرموده اید :"من منظورم از باگ این بود که یه مشکلی توی سیستم های مخابرات هست که باعث میشه مشترک بیشتر مصرف کنه"باور بفرمایید هیچ باگی باعث نمی شود که سیستم شما آپلود انجام بدهد ، اگر شما از هر شرکت دیگری هم سرویس اینترنت پرسرعت بگیرید باز هم همین مشکل را دارید چون مشکل از رایانه شماست نه مخابرات

باز جای دیگری می فرمایید "کلا سیستم مخابرات مشکله داره.بعضی وقت ها که با یوزر نیم و پسور کانکت نمیشم خود به خود اینترنت وصله.ممکنه اینترنت مشترکا رو بعضی دیگه اینجوری مصرف کنن" ، مخابرات مشکل زیاد دارد ولی این موردی که می فرمایید فقط و فقط زمانی رخ می دهد که مودم شما کانفیگ شده باشد که خودش مستقیماً کانکشن PPPOE را برقرار کند ، این هم هیچ ربطی به مخابرات ندارد.
    مجدداً تأکید می کنم که به راهنمایی ها دقت بفرمایید تا مشکلتان حل بشود ، مطمئن باشید با متهم کردن مخابرات مشکل رایانه شما حل نمی شود
    عزیز اون مشکل آپلود همیشه نیست.احتمالا اون ون آپلود مربوط بوده به بازی های که اون روز انجام داده بودم .فری گیت هم بعضی موقع ها آپلود انجام میده نمیدونم چی و به کجا
    در ضمن اون باگی که گفتم وقتی برای من پیش اومد که مودم در حالت Bridge ست بود.قبل از اینکه با کانکشنی که توی کامپیوتر دارم وصل بشم دیدم با 4.2.2.4 پینگ دارم.یک دانلود هم شروع کردم و دیدم کار میکنه.
    همون موقع هم آی پیه مودم رو زدم که وصل بشم چک کنم که مودم روی حالته بریجه یا نه دیدم که صفحه مودم یه شخص دیگه ای اومد.البته بعد از چند دقیقه درست شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

2 مگ تابستونه گرفتم سرعت 2 مگ که نیست 1.7 مگ هست دانلود شبانه هم هر 5 ثانیه کامل قطع میشه همه لینکا ارور میدن بعد وصل میشه کلا 500 مگ هم دانلود نمیکنه

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بچه ها کسی مشکل نویز داره؟؟؟؟؟؟ یکی میگه کشوری یه میگه نه؟؟؟؟؟ من خطم تا 8-9 مگ میکشید و سرویس ده مگ گرفته بودم سرعتمم خوب بود800تا 900 بود ولی از عصر امروز نویز به حدی رو خطت افتاده که مودم دان استریم رو اتومات میاره روی 4-5 چه کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    الان دانلود شبانه طرح ولایت مشکلی نداره؟ یه مدت شارژو منفی میکرد و چند وقته دانلود شبانه نداشتم.
    و اینکه الان که ساعتا اومده عقب طبق همین ساعت جدید دانلود کنیم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

بچه ها کسی مشکل نویز داره؟؟؟؟؟؟ یکی میگه کشوری یه میگه نه؟؟؟؟؟ من خطم تا 8-9 مگ میکشید و سرویس ده مگ گرفته بودم سرعتمم خوب بود800تا 900 بود ولی از عصر امروز نویز به حدی رو خطت افتاده که مودم دان استریم رو اتومات میاره روی 4-5 چه کنم؟
    نه من که مشکلی ندارم.

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اقا دستوری داریم که بزنیم و مودم رو ریست کنه؟(حالا چه توی حالت pppoe چه توی حالت بریج)
    چون گزارش گیری این سایت پلتون شخمی هست و نمیشه ساعتی گرفتم میخوام راس ساعت1 بزنم مودم ریست بشه دوباره ساعت 7 همینطور
    اینجوری چون توی این ساعت قطع و وصل شده ارتباط جداگانه گزارش گیری میده و میشه فهمید چقدر سرمون کلاه میزارن!
    اگه کسی چیزی بلد هست بگه دستورش رو توی یه bat فایل بنویسیم و زمانبندی کنیم سر این دو ساعت اجرا بشه
    البته دیگه نمیدونم زمان مخابرات دقیق هست یا اون زمانی که توی پولتون نوشن میده هست اگه اون باشه که خیلی چرت هست
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •