بالاخره نمیشه یا شما یه بار این کار رو کردیفکر کنم منظورت اقدام برای برگردوندن تعرفه بوده که یک بار کردی و قبول نکردند
امکان نداره نشه. میخوان اذیت کنند![]()
بالاخره نمیشه یا شما یه بار این کار رو کردیفکر کنم منظورت اقدام برای برگردوندن تعرفه بوده که یک بار کردی و قبول نکردند
امکان نداره نشه. میخوان اذیت کنند![]()
چرا امکان داره
من الان دچار این تعرفه هستم
گفتم اگه برم پیش مدیر چی نمیشه گفتن نه
گفتم میرم جوردن دفتر مرکزی قاطی میکنم گفتن نمیشه هیچ راهی نداره
شما هم یه زور بزن مقاومت کن ولی بعدش شل میکنی![]()
هر چیزی راهی داره. اینکه شما بخوای اینو تلفنی بگی مطمعنا میگن نه چون اصول شرکت اینطوری نیست. در صورتی که هستن کسانی که میرن جردن مستقیما و مشکلشون رو حل میکننن.
شما اگه حال داری برو جردن. دفتر مرکزی. طبقه همکف روبه رو ورودی.
اونجا دو نفر نشستن کارتو انجام میدن. مطمعنا هم حل میشه چون غیر اونا کس دیگه ای نیست بخواد انجام بده. ساختون اصلی همونجاست.
من سر مودم که واسه خریدش طول کشید رفتم اونجا قاطی کردم تا اومدن با نصاب نصب کردن ...
بعضی وقتا این سیکل کاری که باید طی بشه یه سری بی قانونی ها و علافی های مزخرفی داره که خیلی از مراکز و شرکت ها نمیتونن بابتش یک هفته یا حتی 3 روز صبر کنن.
چون توی اساسنامه ی ثبت اکانت جدید گفته شده ثبت نام و فعال سازی کمتر از زمان راه اندازی سرویس کابلی طول میکشه. که الان بیشتر شده حتی ...!
ایشالا که بشه کار دوستمونم راه بیفته و خبرشو همینجا بده
من که بیخیال شدم چون میخوام مودم جیبی بگیرم الان دارم بین ایرانسل و مبین نت انتخاب میکنم ، فعلا سر درگمم
مبین نت تست میکنه قبلش. بهتره حتما قبلش تست بکنی. تهران خوب جواب میده. ولی جا با جا فرق میکنه....
ایرانسل سرعت اپلود رو تغییر داده 256 اپلودش 128 بود ولی الان شده 256 فکر کنم برای بقیه سرویس ها هم همینطور باشه لطفا بررسی کنید و نتیجه رو اعلام بفرمایید
این قضیه تعویض مودم و ماشین فرسوده چیه ؟
دوستان من امروز رفتم واسه مودمwifiایرانسل ثبت نام کردم سوئال اولم اینه ایا تو زیر زمین خوب جواب میده/دومم کی مودمو تحویلم میدن یا میان واسه نصب/
حداکثر یک روزی طول میکشه تا طرح جدیدتون وصل بشه. در مورد طرح های بالاتر از 128 هم باید بگم من خودم مبین نت هم دارم و 512 گرفتم البته یه نامه خیلی معمولی خودم درست کردم دادم یکی از این قطعه فروش های کامپیوتری برام مهرش کرد.
کلا مبین نت توی مدارک زیاد سخت نمی گیره.
توی زیر زمین!!!!!! اگه فکر کنی پوشش شبکه و سیگنال دهیش مثل موبایل هست کاملا در اشتباهی. پیشنهاد میکنم اول ببین تو منطقه ای که هستی اصلا WIMAX اومده و تو محدوده هستی یا نه .
یه راه حل هم هست که میتونی مودم رو تو محوطه باز بزاری مثل حیاط یا بالا پشت بام و با کابل شبکه یه نود بگیری بیاری زیر زمین البته با کابل تا 100 متر بیشتر جواب نمیده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)