تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 817 از 1049 اولاول ... 317717767807813814815816817818819820821827867917 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,161 به 8,170 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آقا یه سوال؟
    اون دیلی رو با چه معیاری باید تنظیم کرد میدونم فاصله هستش ولی اعدادش رو میگم منظور از هر عدد چند سانته

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا یه سوال؟
    اون دیلی رو با چه معیاری باید تنظیم کرد میدونم فاصله هستش ولی اعدادش رو میگم منظور از هر عدد چند سانته
    هر میلی ثانیه معادل 30 سانت هست

داره خودمونی میشه amir_shield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

آقا یه سوال؟
    اون dely رو که من رو صفر گزاشتم به نظرم صداش بهتر شد به نظرم صداش خوبه فقط سابش خیلی باحال نیست که فکر کنم ساب مدل 424 خیلی بهتره خودمم پشیمون شدم که چرا اومدل 424 رو نگرفتم فکر میکنم صداش بهتره....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اون dely رو که من رو صفر گزاشتم به نظرم صداش بهتر شد به نظرم صداش خوبه فقط سابش خیلی باحال نیست که فکر کنم ساب مدل 424 خیلی بهتره خودمم پشیمون شدم که چرا اومدل 424 رو نگرفتم فکر میکنم صداش بهتره....
    delay تاخیر پخش و به خاطر اینکه فاصله شما با بلندگوها یکسان نیست صدا در یک زمان به شما برسه برای تنظیم در اصل باید یک میکروفون باشه که میزان تاخیر و بلندی را اندازه بگیره و تنظیم کنه من با یه اپ اندروید dB را اندازه گرفتم تقریبا یکسان تنظیم کردم فقط سنتر را بلندتر.
    ساب 424 را گوش ندادم ولی 727 زیباتر بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یکبار سوالمو مطرح کردم از دوستان کسی راهنمایی نکردن.
    مدتیه دنبال یه امپ هفت کانال برای ست بلندگوهام میگردم
    خیلی تو نت دنبال یه امپ خوش قیمت میگردم که به درد اینا بخوره
    بلندگوهام ایناس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بین برند پایونیر و یاماها موندم کدومو انتخاب کنم
    یاماها ظاهرا کیفیت بهتری داره ولی قیمتش بالاتره
    پایونییر هم تو رنج 2 میلیون ساخت چین هستش
    دوستان اگه لطف کنن و بند را راهنکایی کنن خیلی ممنون میشم. من تهران نیستم به خاطر همین خبر از قیمتای بازار تهران ندارم

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

تشکر.
    اگه ممکنه حدود قیمت رو هم بفرمایید.
    باند هم از با آمپلی هست یا باید جدا تهیه بشه؟
    هر دو سیستم حدود 2 تومن.
    بلندگو و آمپ با هم هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????
    ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????
    /?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

فیلم Silent Hill: Revelation روی نسخه 3D دیدم.جدا از داستان فیلم که مثل نسخه قبلیش قوی نبود روی تصویر سه بعدی هم به جز چند صحنه جالب،بقیه صحنه ها در سطح متوسط کار شده بود.روی هم رفته فیلم کاملا متوسطیه.هم داستان هم صدا و هم تصویر.

9. 6 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستانی که سینمای 727 رو دارن، نمیدونم امتحان کردین یا نه ولی برای داشتن بیس قوی تر بهتره که صدا رو استریو بذارین که فقط دو تا بلندگوهای جلو و ساب روشن باشن. همچنین sound retriever رو فعال کنین.

11. 2 کاربر از iran79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

نمیدونم چقدر با نظر من موافق هستید ولی بنظر من برای پخش فایلهاتون یه بلوری پلیر بخرید کافیه. من هارد 1 ترابایت رو به بلوری پلیر 727 وصل کردم و براحتی بیشتر فایلهارو اجرا کرد. الان اکثر فایلها بصورت mkv و mp4 در نت پخش میشن که این پلیر هم راحت پخششون می کنه. من یه پلیر وسترن هم دارم ولی بنظرم اومد که وقتی فایل رو با خود بلوری پلیر اجرا میکنم کیفیت تصیویر خیلی بهتری میگیرم تا وقتی با پلیر که از طریق کابل hdmi به پلیر میفرسته اجراشون میکنم. تنها مشکل زیرنویس هست که راه چاره اش تا الان اینه که زیرنویس هارو به sub تبدیل کنید. تبدیل هر زیرنویس 5 ثانیه هم طول نمیکشه. من پلیر وسترن رو چندسال پیش تهیه کردم. اگه الان بود اصلا نمیخریدمش.
    بنظر من بجای صرف حداقل 200 تومن بابت یه پخش کننده، یه هفته وقت بذارین و زیرنویس هارو به ساب تبدیل کنین.الان چندین روزه که پلیر من خاموش مونده.

13. 3 کاربر از iran79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •