تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 817 از 966 اولاول ... 317717767807813814815816817818819820821827867917 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,161 به 8,170 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

دوستان گرام!من این ترم معدلم کمتر از ۱۷ شد حالا به دلایلی خیلی برام اضطراریه که ترم بعد۲۴ واحد بگیرم.می تونم این کارو بکنم؟با قانون که نمیشه مثلا برم از مدیر اموش نامه بگیرم و .....منع قانونی نداره که بعد مقامات ایراد بگیرن؟خیلی ضروریه هر کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

سلام
    من یه رفیق دارم کارشناسی - کامپیوتر میخونه بعد دیگه خودش میگه کشش نداره که بتونه لیسانس بگیره چون تو چهار ترم واحد خیلی کم پاس کرده
    میخواد بره کاردانی اقلا فوق دیپلم بگیره و بره سربازی
    حالا باید چیکار کنه ؟ باید کنکور بده بعد معادل سازی کنه یا میشه با درخواست خودش از کارشناسی به کاردانی بره بدون کنکور ؟
    این قضیه برای پیام نورم صدق می کنه.یعنی اگه کسی مقطع رشتش کارشناسی باشه بعد متوجه بشه نمی تونه می تونه کاردانیش کنه؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این قضیه برای پیام نورم صدق می کنه.یعنی اگه کسی مقطع رشتش کارشناسی باشه بعد متوجه بشه نمی تونه می تونه کاردانیش کنه؟
    بله در صورتي كه حداقل 70 واحد پاس كرده باشه مي تونه كارداني در همان رشته بگيره.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان گرام!من این ترم معدلم کمتر از ۱۷ شد حالا به دلایلی خیلی برام اضطراریه که ترم بعد۲۴ واحد بگیرم.می تونم این کارو بکنم؟با قانون که نمیشه مثلا برم از مدیر اموش نامه بگیرم و .....منع قانونی نداره که بعد مقامات ایراد بگیرن؟خیلی ضروریه هر کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم
    سلام. خير مجاز به انجام چنين كاري نيستيد و مدير اموزش هم نمي تونه اجازه چنين كاري بده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

سلام. خير مجاز به انجام چنين كاري نيستيد و مدير اموزش هم نمي تونه اجازه چنين كاري بده.
    یعنی هیچ راهی نداره
    :(

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

سلام دوستان من اگه 8 واحد برای فارغ التحصیلی در تابستان داشته باشم آیا میشود این 8 واحد را به صورت 2 واحد کارآموزی +3واحد پروژه+1 واحد آزمایشگاه و( 2 واحد به صورت معرفی به استاد )تفسیر قرآن بردارم ؟ فقط خواهشا زود جواب بدید بدجور من گیر کردم ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان من اگه 8 واحد برای فارغ التحصیلی در تابستان داشته باشم آیا میشود این 8 واحد را به صورت 2 واحد کارآموزی +3واحد پروژه+1 واحد آزمایشگاه و( 2 واحد به صورت معرفی به استاد )تفسیر قرآن بردارم ؟ فقط خواهشا زود جواب بدید بدجور من گیر کردم ؟؟؟
    سلام. بله ميشه.

8. این کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

جديداً 90% رشته هاي دانشگاه آزاد بدون كنكور هستند حتي فني مهندسي!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

اگه قبول كنه چرا كه نه همه چي دست خودشونه

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سلام..کسی که ترم تابستون بر نداشته میتونه بره گواهی اشتغال به تخصیل بگیره؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •