بابا یکی جواب مارو بده
بابا یکی جواب مارو بده
سلام دوست عزیزآرمین جان شما درست میگفتی...ولی حیف که به حرفت گوش نکردیم...اگه بازی رو نمی خریدم خیلی برام بهتر بود...مسئله پولش نیست..مسئله اینه که این همه مدت برای یک بازی صبر می کنی و وقتی بازی میاد می بینی یک چیزی شده چرت تر از پارسال..بازی همچنان حالت فانتزی داره و هر کاری بخوای میتونی توی بازی بکنی...کافیه یک بازیکن سرعت بالا یا قدرت بدنی بالا داشته باشه اونوقته که دیگه هیچ بازیکنی نمی تونه اونا رو بگیره...کجای فوتبال واقعی اینطوریه؟!
نقل و انتقالات مسترلیگ وحشتناک طراحی شده و بازیکنان بزرگ یکسره تیم عوض می کنن...مثلا کاکا از رئال رفته بود به اینتر یا ژابی آلونسو رفته اوساسونا...جیلاردینو رفته به اوساسونا...سمیر نصری رفته به اودینزه و خیلی از نقل و انتقالات عجیب دیگه...
کجای فوتبال واقعی همچین نقل و انتقالاتی انجام میشه...من وقتی اینا رو دیدم مخم سوت کشید
یه مدت این بازی شده بود کابوس من و همش داشتم فکر می کردم چرا بازی اینطوری شده...کونامی توی این سالها پیشرفت کمی داشته...با این که EA توی این مدت تغییرات انچنانی توی فیفا نداده و این میتونست فرصت برای کونامی باشه که خودش رو کمی به فیفا نزدیک کنه ولی اصلا از این موقعیت استفاده نکرد و به نظر من اختلاف بین این دو بازی کمتر که نشد هیچ بیشتر هم شده...خیلی حرف های دیگ هم داشتم که میخواستم بزنم ولی دیگه فایده نداره...ما که قید PES رو زدیم
امیدوارم بقیه دوستان از بازی لذت ببرن...البته اگه تونستن!
مسلما من خیلی کمتر از شما توی بازی مهارت دارم
اما باید به این نکته هم توجه داشت که بازی باید یه مقدار فانتزی باشه
شما بازی های واقعی زیادی رو میبینی که شاید 2 موقعیت گل در اون یافت بشه.آیا واقعا کسی که میاد pes بازی میکنه میتونه اینقدر تحمل داشته باشه؟
مشکلات بازی به نظر من هم خیلی زیاده
داوری به شدت افتضاحه
پاسکاری ها خیلی غیر واقعی شده.یعنی شاید توی دنیای واقعی 50% این بازی هم قدرت پاسکاری وجود نداشته باشه
کل تماشاگران 4 نفر هستن که مدام repeat شدن و در کل ورزشگاه همین 4 نفر هستن و اصلا حواسشونم به بازی نیست(اگه دقت کنین سرشون یه طرف دیگه ست)
گزارشگر و تماشاگران هم اصلا هیجانی به بازی نمیدن
نور بازی هم توی روز خیلی زیاده(مخصوصا گوشه های محوطه ی جریمه) البته در شب هم این مشکل هست اما کمتر
راستی یه چیز دیگه که خیلی آدم رو اذیت میکنه اینه که شاید بعد از یه هفته بازی بتونی توی سخت ترین درجه 5 تا گل به کامپیوتر بزنی
واسه ی قسمت پایانی و جشن لیگ قهرمانان هم انیمیشن های پر هیجانی در نظر گرفته نشده
و...
اما چیزایی که بهتر شدن:
البته بازی از نظر گرافیک بهتر شده(مخصوصا در مورد صورت بازیکنا)
مود مستر لیگ هم بهتر و روان تر شده
توی قسمت بال هم نسبت به نسخه ی 2009 بازیکنای هم تیمی درک بهتری از شما دارن
و....
به هر حال این نظر من بود که در زمینه ی بازی اونقدر حرفه ای نیستم
سلام.دوستان من به یه مشکل خیلی حاد برخورد کردم تو بازی به روش Become Legend! اونم اینه که وقتی میرم تو بازی و نیمکت نشین هستم و بازی رو میزنم شروع بشه میزارم رو سرعت x2 و بعد از چند مین که یه تیم گل میزنه تو خوشحالیه بعد از گل یهو یه Dont Send گنده میاد و از بازی میپره بیرون!!!
به نظر شما مشکل من از کجاست؟؟؟خواهش جواب این یکی سوال ما رو بدین!
ممنون![]()
آرمین جان من کی گفتم از این بازی خوشم اومده و ازش تعریف میکنم ؟ مگه همین چند روز پیش نبود که من گفتم گیم پلی و هوش مصنوعی بازی pes و فیفا بسیار کمه و من به همین جهت احتمالا چند سالی دور و بر این بازیها نمیرم چون روند رو به رشد هوش مصنوعی توی این دو بازی خیلی کمه و با این روند باید حداقل چند سالی منتظر بمونیم تا یک محصول قابل قبول ارائه بشه .
اصلا مگه شما خودت نبودی که نمره بالایی به بخش های مختلف این بازی دادی ؟
دوم اینکه همین الان هم میگم نقد این کارشناسان بزرگی که شما همش ازشون دم میزنین اصلا کارشناسانه و تخصصی نیست من به نمره ای که دان کاری ندارم هرچند که نمراتی که میدن هم خیلی مسخره هست شما به نمراتی که طی چند سال اخیر به این سری بازی دادن نگاه کن متوجه منظور من میشی اما تمام حرف من سر نقدیه که اینا از بازی دارن شما اصلا خوندی اینا توی نقدشون چی نوشتن ؟ خیلیها بدون اینکه بدونن توی نقدشون چی نوشتن فقط طرفداری میکنن . و یک نکته دیگه اینکه زمانی نقد این سایتها منتشر شد که ما داشتیم دموی 75 درصدی رو بازی میکردیم و همه انتظار داشتن بازی به مراتب بهتری نسبت به دمو ارائه بشه که اینجوری نشد .
اما با تمام این اوصاف من هنوز میگم این نسخه نسبت به نسخه 2009 امتیاز بالاتری میگیره کسی اگه میتونه این حرف منو رد کنه من دلایل خودمو بارها توی سایت نوشتم اما به نظر میرسه که دوستان خیلی احساسی با قضیه برخورد میکنن مجددا من بصورت خلاصه ارکان این نسخه رو با نسخه قبل مقایسه میکنم تا ببینیم کدوم بازی امتیاز بیشتری میگیره . شما فقط انگشت روی دو مورد گذاشتید اول داوری و دوم دروازه بان شما فکر میکنید دروازه بان نسخه 2009 خیلی بهتر از این نسخه هست ؟ بطور کل طراحی یک دروازه بان با هوش و کم اشتباه توی بازی کامپیوتری فوتبال کار بسیار مشکلیه من فیفا 10 رو هم بازی کردم اما توی همون 3-4 ساعت بارها ازشون شاهد اشتباهات فاحش و کمبود هوش در بعضی از صحنه ها بودم .
علت سر خوردگی گیمرها اینه که کونامی این بازیو خیلی بزرگ کرده بود , ماه ها با تبلیغات زیادی که به راه انداخته بود همه رو اغفال کرد و نهایتا چیزی ارائه داد که انتظاری به مراتب بیشتر ازش میرفت به همین خاطر گیمرها سرخوره شدن .
متاسفانه ما ایرانیها خیلی احساساتی با مسائل برخورد میکنم بعنوان نمونه توی همین بازی اگه دیگران از بازی تعریف کنن بلافاصله همه تمام نکات منفی بازیو فراموش میکنن و از اونطرف اگه یکی بیاد بازیو بکوبه تمام نکات مثبت بازی فراموش میشه .
اما من در اینجا یک بار دیگه نکات مثبت و منفی این بازیو که قبلا توی سایت گذاشته بودم مجدداارائه میدم تا یک ارزیابی کلی نسبت به این بازی داشته باشیم .اگه کسی نظرش چیزی غیر از مطالبیه که در زیر نوشتم لطفا مرقوم بفرمایید .
محتوای مخفی:
خب دوستان حالا به نظر شما این همه نکته مثبت و پیشرفت رو میشه نادیده گرفت ؟ آیا تنها با با چند ایراد که مهمترین اونها همین داوریه میشه کل بازیو زیر سوال برد و از پیشرفتهای بسیار زیاد این بازی چشم پوشی کرد ؟
چقدر خوبه ما هم کمی از گیمرهای خارجی یاد بگیریم که بجای این همه غر زدن و ایراد گرفتن از بازی لذت ببریم و کمتر به حاشیه بپردازیم .
Last edited by 4039; 18-11-2009 at 12:39.
حسین جان حرف شما هم درسته...ولی به نظرت از چه چیز این بازی لذت ببریم؟!
وقتی اینقدر بازی اسونه که می تونم همه بازی ها رو ببرم به نظرت چه انگیزه ای برای ادامه بازی می تونم داشته باشم؟
وقتی بازیکنها هنوز نمی تونن توپ رو درست stop کنن و بجای کنترل توپ اون رو 3 متر جلوتر خودشون میندازن
تیم ها توی بازی هیچ هدف و استاتژِی مشخصی برای حمله ندارن...من موندم این چیزایی که کونامی طراحی کرده روی کدوم تیم بکار برده شده...با هر تیمی که بازی کردم تنها روشی که برای حمله بکار میبرد پاس های عمقی هوایی بود....مثل همین L1+ مثلث که خودمون هم انجام میدیم
انیمیشن های خوشحالی - اعتراض و جشن قهرمانی هم از نسخه 2008 تا بحال هیچ تغییری نداشته...یعنی کونامی توی این دو سه سال نمی تونست یک دستی به اینا بکشه
هوش مصنوعی و teamvision که کونامی اینقدر ازش تعریف می کرد هم شده این که همه بازی ها رو با اختلاف بالا روی بالاترین درجه سختی می بریم
من که با این مشکلات و خیلی چیزهای دیگه که گفته نشد دلیلی برای ادامه و لذت بردن از بازی نمی بینم
دوستان یه چندتا بازیکن تو مسنر لیگ که خوب پیشرفت میکنن معرفی کنن برای ترانسفر
من از اولی که بازی نصب کردم کیت سرور 9.4 و پچ لیگ اسپانیا و انگلیس روی بازی نصب کردم
الان به نظرتون برنامه ای پچی اومده که بدردبخورتر از اینا باشه ؟ اگه اومده ممنون میشم لینک هاش هم بزارید.
یعنی کسی نبود بگه ببینم مشکل من از کجاست!!خدا خیرتون بده!هدف اصلیه فروم ها هم فراموش شده تو ایران!!!
اینم از آخرین چیزی که تو ایران نابود شد!!!![]()
بهزاد جان همینطوریه که میگی منم بعد از سه هفته از زمان انتشار بازی و با تمام تلاشی زیادی که کردم تا گیم پلی بازیو واقعی تر و سخت تر کنم باز هم نتونستم بازیو به اون شکلی که انگیزه ای برای بازی در من ایجاد کنه تغییر بدم شاید باورت نشه من توی این سه هفته اخیر خیلی بیشتر از اینکه بخوام بازی کنم روی اصطلاح گیم پلی بازی وقت گذاشتم اما نکته بسیار مهم و اساسی اینه که هوش مصنوعی بازی بسیار ضعیفه و اینو نمیشه کاریش کرد همین علت بود که من دیگه تصمیم گرفتم تا زمانیکه کونامی موتور و AI بازی رو عوض نکنه طرف این بازی نرم و مطمئنا این کار رو خواهم کرد بجز در زمانیکه حریف من انسانه نه کامپیوتر .
زمانیکه با یکی از دوستان یا اقوام بازی میکنیم بازی هنوز جذابیت زیادی داره و سر کل کل و رو کم کنی هم که شده چند دست بازی کردن خیلی به آدم میچسبه و من خودم حقیقتا بیشتر از این نمیخوام وقت و عمرمو برای یک بازی فوتبال با این سطح از هوش ( دروازه بان , داور و بازیکنان داخل زمین بخصوص مدافعین ) درگیر کنم این مساله تا حد زیادی شامل فیفا هم میشه .
من هیچ تعصبی به این بازی یا فیفا ندارم اما فیفا هم علارغم برتریهای بسیار زیادی که توی گیم پلی داره بازم باگها و مشکلات زیادی در زمینه هوش بازی داره . من فکر میکردم دست و پای بازیکنان توی فیفا توی هم نمیره اما متاسفانه اونجا هم به همین وحشتناکیه که توی PES میبینیم یا عملکرد و هوش دروازه بان و بقیه مسائل .
دیگه همینیه که هست ما فعلا دو تا بازی فوتبال کامپیوتری داریم که متاسفانه هیچکدوم در اون حدی نیستن که ارزش وقت گذاشتن داشته باشن اگر فیفا 10 رضایت منو جلب میکرد بدون شک بهترین و کاملترین کنسول بازیو فقط بخاطر یک بازی فوتبال میخریدم شکرخدا اینقدر توان مالی دارم که خرید یک کنسول چیزی برام محسوب نمیشه اما همونطوریکه که گفتم هوش مصنوعی اون بازی هم اینقدر پیشرفته نیست که آدم بخواد وقت فراغت خودشو روی اون بازی بزاره .
من اصلا دوست ندارم این حرفا سبب بشه که بقیه دوستان از بازی دلسرد بشن واقعیت امر اینه که بازی حقیقتا نسبت به نسخه قبل خیلی پیشرفت کرده ( به استثناء داور ) . نباید فراموش کنیم پارسال با چه گیم پلی پر باگ و مسخره ای دست و پنجه نرم میکردیم با یک بازیکن میشد کل میدونو دریبل کرد اما الان این کار واقعا خیلی سخت تر شده و خیلی بندرت پیش میاد که بشه با یک بازین از وسطای زمین خودمونو تا دروازه حریف برسونیم و توپو راحت گل کنیم . نباید یادمون بره اون نسخه چقدر باگ اعصاب خورد کن داشت نباید یادمون بره بیشتر ضربات ایستگاهی کامپیوتر گل میشد نباید یادمون بره بیشتر کرنرهای ما گل میشد و خیلی چیزای دیگه ...
Last edited by 4039; 18-11-2009 at 14:01.
در مورد pes 10 اکثر دوستان نقطه نظراتشون رو ارائه دادند، درسته که گیم پلی بازی نمی تونه ،انتظارات همه دوستان رو فراهم کنه که بخش عمدش به دلیل خواسته های متفاوت گیمرهاست،ولی اگر یه جمع بندی کلی از جامعه آماریه pes بازها داشته باشیم به این نتیجه میرسیم که این نسخه حتی به نسبت نسخه قبلی از موفقیت کمتری برخوردار بوده ،شاید یه سری ایرادات رو بشه توجیه کرد ،و اونارو نکته منفی برای pes10 ندونست ،ولی بعضی آیتم هه به قدری ناشیانه و مبتدی روشون کار شده که جای هیچ گونه توجیه و اما و اگری رو باقی نمی گذاره ،مصداق بارزش مربوط میشه به همین دروازبانها که واقعا" متأسفم برای کونامی ،واقعا" این سوال به وجود میاد که گروه سازنده این نسخه با اون همه تجهیزات و بازخورد گیمرها ،متوجه عملکرد بسیار بد دروازبانها نشده بود؟خیلی حیرت آوره که نتونستندعیب به این بزرگی رو پیدا کنن، یه مسئله جالب رو خدمت شما عرض کنم ، با وجود اینکه قدرت شوته بازیکنان رو به میزان قابل توجهی کاهش دادیم و همینطور دروازبانها رو ادیت کردیم و آیتم هاشون رو بالا بردیم ،ولی باز هم شاهد رفلکس های بسیار ناشیانه و مبتدی از سوی دروازبانها هستیم ،خیلی مضحکه وقتی شما توپ رو تو یه مسیره دیگه شوت میکنی و دروازبان تو یه جهت دیگه عکس العمل نشون میده ، کی pes 09 دروازبانهاش اینقدر ناشیانه عمل میکردن؟خدا وکیل این موردی که عرض کردم عیب کوچکی نیست که بشه به سادگی ازش عبور کرد.
اما یه مسئله دیگه رو باید خاطر نشان کنم ،و اونم اینه که هرچقدر گیم پلی بازی به سمت فوتبال واقعی بره به طوریکه موقعیت های گل کمتری روی دروازه های دو تیم به وجود بیاد ،قطعا" این مورد برای گیمر آزار دهنده و خسته کننده میشه،که علتش رو توضیح خواهم داد.
شما در نظر بگیرید چه عواملی برای جذابیت یک مسابقه فوتبال دخیل هستند؟تبلیغات تلویزیونی گسترده ،مطبوعات و رسانه ها ،پخش دیدارهای فوتبال به صورت زنده ، جو استادیوم و فشار تماشاچیان ،حساسیت رقابت ها ،و همینطور مصاحبه های بازیکنان و کادر فنی،قبل از یه دیدار مهم ،و خیلی از موارد دیگه.
خوب همه این عوامل دست به دست هم میده تا یه مسابقه فوتبال برای مخاطب ،چه توی ورزشگاه و چه بیرون از استادیوم ،جالب و لذت بخش بشه و بازی رو با حساسیت بالایی دنبال کنه ،حتی اگر موقعیت های آنچنانی هم بر روی دروازه های در طول 90 دقیقه ایجاد نشه ،
خوب حالا شما در نظر بگیرید تو یه بازیه کامپیوتریه فوتبال ، عملا" هیچ کدوم از مواردی که در بالا بهشون اشاره کردم وجود نداره که باعث جذابیتش بشه ،در واقع اون هیجاناتی که در یه مسابقه فوتبال واقعی از چند جا اعمال میشه در یه بازی کامپیوتری وجود نخواهد داشت ، بنابراین نتیجه میگیریم اگه بدون همه اون آیتم ها ی هیجان آور ،،فوتبال کامپیوتری رو سوق بدیم به سمت فوتبال واقعی تا در جریان اون بازی موقعیت های گل کمتری ایجاد بشه ،بر خواهیم خورد به یه بازیه بدون تنش و کاملا" سرد که بعد از مدتی گیمر رو خسته خواهد کرد.
اعتقاد من اینه که کونامی باید به سمتی بره ،که اون تنش ها و حفظ توپ ها و دریبل هایی که در فوتبال واقعی اجرای اون امکان پذیر نیست وجود داشته باشه و بازیکنان همون حالت های فانتزیه خودشون رو داشته باشند ،و در ازای اون هوش مصنوعی رو به قدر بالا ببره و ارتقاء ببخشه که همه تیم هاضمن حفظ فاصله خطوط سه گانه ،،سازماندهی مناسبی هم در طول 90 دقیقه داشته باشند،و عکس العملشون روی توپ ها بسیار سنجیده و حساب شده باشه ، اون موقع هست که فوتبالی رو شاهد خواهیم بود که گیمر از لحاط فکری و تمرکز دائم درگیر خواهد بود و دائما" هیجانات بازی روی فرکانسهای مغزیش تأثیر میگذاره ،
در واقع نظر من اینه که اون هیجاناتی که از جوانب مختلف در یه فوتبال واقعی روی مخاطب اعمل میشه رو به صورت دیگه روی بازیهای کامپیوتری اعمال کنیم، که در بالا بهشون اشاره کردم.
متأسفانه تو نسخه pes10 به جای راه حل اساسی اومدن صورت مسئله رو پاک کردند ،یعنی اومدن برای رسیدن به فوتبال واقعی ضمن افزایش زمان پاسخ دهی ، کنترل توپ رو هم از دست گیمر خارج کردند ،در صورتیکه همه ما می دونیم یه گیمر علاقمنده تا بازیکنان تیمش کاملا" تحت تسلط اون باشن نه اینکه از اراده گیمر خارج بشن.
موفق باشید
سلام.سلام.دوستان من به یه مشکل خیلی حاد برخورد کردم تو بازی به روش Become Legend! اونم اینه که وقتی میرم تو بازی و نیمکت نشین هستم و بازی رو میزنم شروع بشه میزارم رو سرعت x2 و بعد از چند مین که یه تیم گل میزنه تو خوشحالیه بعد از گل یهو یه Dont Send گنده میاد و از بازی میپره بیرون!!!
به نظر شما مشکل من از کجاست؟؟؟خواهش جواب این یکی سوال ما رو بدین!
ممنون![]()
منم یه مشکل دارم توی bal,
اونم اینکه وقتی سرعت رو میزارم روی 2x بازی اصلا سریع نمیشه و با همون استیل قبلی جلو میره.کسی میدونه دلیلش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)