رشته ام تجربیه . ریاضی و فیزیکم خیلی ضعیفه. چه کتابهایی پیشنهاد می کنید؟؟؟؟
رشته ام تجربیه . ریاضی و فیزیکم خیلی ضعیفه. چه کتابهایی پیشنهاد می کنید؟؟؟؟
سلام دوستان . من دوم ریاضیم و در آزمون های قلمچی مشکل دارم . با اینکه من درسم رو در حد کامل میخونم و تست های کنکور رو میزنم و یاد میگیرم . ولی بازم سوالای قلمچی بقدری سنگین هستند که نمونش رو در هیچ جایی ندیدم البته نه همشون ولی اکثرا اینطورن و باعث میشه که ترازم از 5500 بالا نیاد (اینم بگم که دبیرای محترم هم به جز فیزیک بلد نیستن این تستای مشکل رو حل کنن). همچنین کتاب های تست و آموزش هم دارم و مشکلی از اون لحاظ نیست. راه حل چیه ؟ آیا از منبع خاصی سوالا رو طرح میکنن ؟ ( دیوووووونه شدیم از دست این سوالا ! )
فیزیک : فیزیک پایه : گاج سفید - - - پیش : رمزینه / فار
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
تکنیک چند تا از 10 تا رو انجام بده و سوال های شک دار رو به هیچ وجه نزن مطمئن باش تا 6000 هزار راحت میایی در ضمن ساعت مطالعه ات از 30 ساعت در هفته کم تر نباشه
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
خدایی بهترین کتاب آموزشی که دارم شیمی های مبتکرانه مخصوصا شیمی 2 که واقعا یه شاهکاره
ببخشید تکنیک چندتا از ده تا چیه ؟
جزوه اخلاق کاربردی و ریاضی 1 دانشگاهی چی خوب هستند؟
موافقمسلام بچه ها
خوبين؟؟
چه خبر؟ مارو نميبينين شادين خدارو شكر
اومدم كه يه نكته اي راجع به كتاباي شيمي بهتون بگم!
من خودم مبتكران ميخوندم ولي به نظرم خيلي سبز خوندن شيمي رو واسه من يكي خيلي راحت ترو قابل فهم تر كرد!
خيلي سبز يه كتاب تمام عيار كنكوريه! خيليييييي دقيق تر،مرتب تر،تيپ بندي شده تر و در يك كلام با هدف تر تاليف شده كتابش!! سطح و سبك تستاش مختص كنكورن!
اگه خيلي كشته مرده ي شيمي هستين همون مبتكران رو بخونين![]()
من 2 سال و نیم مبتکران رو خوندم
همیشه هم ازش بدم میومد ولی چون چیز بهتری نبود مجبور بودم بخونم ! من واقعا نمیدونم چرا کسی اصلا میتونه با کتاب های بازرگان کنار بیاد چون من حتی به عنوان یه کتاب متوسط هم قبولش ندارم
بی دلیل هم نمیگم :
شوخی های خیلی خیلی خیلی بی نمک ... تیکه های تکراری و هجو خالص ! یعنی چی هر دو تا سوال یه پارازیت بندازه بگه آره ما ازین تست خیلی خوشمون میاد ! یا مثلا تو استوکیومتری هر 1 تست یه پارازیت داره میگه این تست مدلش فرق دارد !
تست های تالیفی که اکثرشون آموزشی هستن . این کتاب رو ایشون برای کسی نوشته بخواد با تست یاد بگیره تازه مفاهیمو ! کسی که تسلط پیدا کرده رو کتاب درسی و میخواد یه سری تست جوندار رو با زمان حل کنه اصلا به دردش نمیخوره مگه تستای کنکور آخرش که خب ... آبی قلم چی هم تست کنکور داره !!
تستای تکراری هم خیلی زیاد داره ! من تو فصل 1 دیگه وسطاش کامل شرطی شده بودم بدون اینکه صورت تست رو بخونم جواب میدادم چون واقعا عین هم بودن (سوالای مربوط به سرعت مثلا ! یا موازنه !)
زیاد بودن تستا به کنار ... طبقه بندی هم نشدن ! اولش گفته تستا از سخت به آسون چیده شده و کاملا منظمه ولی آخرش هم پر تست آبکیه . یا چند تا تست سخت داده یهو یه تست آسون داده که به قول خودش خستگی در بره !
عدم تسلط مولف به ریاضی ! هر تستی که راه حل ریاضیش یکم سخت باشه (محاسباتی نه ! ریاضی ... تناسب ... اونایی که معادله باید تشکیل داد) رو به عنوان تست خیلی دشوار علامت زده ! که اصلا اینجوری نیست . بر عکس خیلی از تستا رو که باید کل کتاب شیمی رو حفظ باشی تا جواب بدی (نمونش تستای ترکیبی اسید و باز) خیلی ریلکس علامت تست آسون زده .
در مورد خیلی سبز ... اولا که این کتاب تستاش کمتره ولی تستای آبکیش به شدت کمه ! دوما طبقه بندی شدست ! سری A و Z که واقعا خیلی خوبه
خوبی بسیار بسیار مهم دیگه اش اینه که بر خلاف مبتکران شوخی و جلف بازیش خیلی کمه ! نه اینکه نداشته باشه ! ولی اونایی که داره واقعا جالب و نو آورانه است . (مثال : شعرای واقعا قشنگی گفته که بر خلاف مبتکران قافیه دارن !یا مقدمشو بخونید مثلا ... اگه گرفتید که گرفتید اگه نه هم که هیچی )
سوالاش واقعا شبیه کنکورن ! من امروز که حل میکردم روی شناسنامه سوالارو پوشونده بودم سعی میکردم تشخیص بدم کدوما مال کنکوره کدوما تالیفی که اصلا نتونستم !
به هر حال من نظر خودم رو گقتم
کسی اگه مخالفه نظرشو برای خودش میتونه نگه داره و با گفتن این که نه مبتکران ONLY و بازرگان بهترینه وقت خودشو تلف نکنه . چون هم تاپیک منحرف میشه هم اینکه من وقتمو تلف نمیکنم که پستشو بخونم .
====================
نکته ی دیگه...
جناب عسلی کتاب حسابان جدیدش 2-3 ماه دیگه میاد . قرار بود مهر بیاد که زده زیرش الان
کتاب دیف جدیدش هم که قرار بود بیاد چون کتاب تغییر نکرد امسال منتشر نمیشه . سال بعد تحت عنوان 3 - 5 - 2 منتشرش میخواد بکنه . (3 تا نکته - 5 تا تست - 2 تا تست آزمون)
بنده بی تقصیرم
شب خوش
خوشحالم..حداقل يه نفر حرف منو ميفهمه!
اسمتونو نيمدونم ولي به نظرم بعضي وقتا نبايد سعي كني كسيو متقاعد كني چون هيچ فايده اي نداره!
اگه قرار بود همه آدماي اين دنيا مثه هم باشن،اونم با يه طرز تفكر كه ديگه هيچي![]()
Last edited by eminem never dies; 22-10-2011 at 03:07.
یعنی اینجا کسی نیست بدونه ریاضی تجربی چی باید بخونم تا بتونم 5 تا تست بزنم؟؟؟؟
برخی شوخی های بهمن بازرگان بی مزه هست ولی خب بعضی هاشونم برای یادگیری فوق العاده هستن .
مثلا کسی که اون طرح کارتونی ملاقات رادرفورد و بور رو دیده باشه چطور ممکنه یادش بره که بور مدل اتمی رادرفورد رو نقض کرد ؟
یا مثلا طرح های کارتونی که برای نشون دادن مقایسه شعاع یون ها کشیده خیلی بهتره از اینکه فرمول بنویسه و بگه یون منفی بزرگتره چون یه الکترون اضافه گرفته !
مثلا با طرح کارتونی نشون داده که منزیم توی آب خنک چیزیش نیست ولی رفته زیر آب گرم و دیوونه شده !
همین امسال یه طرح کارتونی دیدم که پوکیدم از خندهیه مسابقه دو رو کشیده بود و پشت یکی از دونده ها یه اژدها بود که با شروع مسابقه اون اژدها اکتیو شد و آتیش از دماغش داد و دونده جلوییش از همه جلو زد
کسی که این شکل کارتونی رو دیده باشه حتی اگه درکی از شیمی و فیزیک و انرژی درونی نداشته باشه تا ابد یادش میمونه که معمولا افزایش دما باعث افزایش سرعت میشه
البته بعضی شوخی هاش بی مزه هستن مثلا اونجا که توی کتاب سال سوم گفته این روش موازنه کردن سرعت زیادی داره پس کمربندها رو ببندین
مبتکران به عنوان اولین کتاب آموزش و تست حتما لازمه . مگه اینکه کسی دبیرش خیلی خفن باشه و بهتر از درسنامه های مبتکران یاد داده باشه . سرگروه شیمی شهر ما خودش از مهندس بازرگان اجازه گرفته بود و توی دبیرستان شاهد ( سال دوم رو ) از روی ترتیب کتاب قهوه ای مبتکران داشت تدریس میکرد . حتی من که 2 سال پیش برای شیمی 3 رفته بودم کلاس کنکور قلمچی توی شهرمون ( کلاس برای کسایی که کتاب خریده بود و آزمون ثبت نام کرده بود مجانی بود ) ؛ دبیر شیمی گفت کتاب مبتکران رو بگیریم + کتاب درسی رو حفط کنیم
البته این رو هم عرض کنم که از نظر من ( به جز درس زیست شناسی و دی و زندگی ) آدم بهتره همه کتاب های بازار رو خونده باشه . خودم هم همین تصمیم رو دارم . شیمی 2 و شیمی 3 و شیمی پیش خیلی سبز رو از ماه آینده شروع خواهم کرد به موازات هم خوندن
آمار + احتمال رو بخونی شاید بیش از 5 تا هم بزنی
ولی به این ها اکتفا نکن چون ممکنه سوالات اینا رو خیلی سخت با محاسبات تخیلی بدن ولی حد و مشتق رو بیان مثلا تابع کثیرر الجمله بدن و بگن که حدش در x=0 چیه !
همه مباحث رو بخون و تست های کنکور رو بزن ولی برای اون دوتا مبحث هم زیادتر تمرین کنی حتما 5-6 دتا تست رو میزنی برای تجربی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)