دروود.
یه شوت زدم توپ از تور رد شد.
![]()
دروود.
یه شوت زدم توپ از تور رد شد.
![]()
این واسه اینه که اگه مثلا بازی رو عقبی یا باختی نزنی از بازی خارج نشی! در واقع اگه وسط بازی قطع کنی...بازی رو می بازی
سلام
نه دوست عزیز چک کردم لینک درسته .
شما اگه این پیج رو باز کنید سه تا ادرس برای دان دارید :
1- Gaming Access
2- Soccer Gaming
3- File Front
بین این ادرس ها اگه شما ادرس شماره 2 رو بزنید به طور مستقیم دان می کنه ولی اگه 1 رو بزنید اگه سر در اوردید می تونید دان کنید ولی در مورد سومی که هیچ پیشنهادی نمی کنم .
ولی پیشنهاد می کنم که شما از دان 2 استفاده کنید چون مستقیم هست.
اما دقت داشته باشید این برنامه با PesLegen فرق می کنه این برنامه علاوه بر ویرایش بال می تونه قسمت های دیگه ی فوتبال رو نیز ویرایش کنه .
این هم لینک مستقم ادرس شماره 2 :
بهتر ه که روی YES باشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
دستت درد نکنه مازیار جان، زحمت کشیدی
اگه جوابشو گرفتی یه اطلاعی بده ما هم باخبر شیم![]()
![]()
دوستان یه اپشن فایل جدید برای انتقالات جدید و درست شدن ارم و لباس تیم هایی که ارم و لباسشون درست نیست میخوام همچنین اگر چندتا تیم المانی هم توش باشه عالی میشه
سلام
این لینک پچ 1.40:
البته ی جای خالی رو با کلوه ی P A T C H پر کنید بدون فاصله .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم لینک CV0F1.40 :
این هم لینک کرک 1.20 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از krauser عزیز به خاطر این فایل ها .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم لینکش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام خدمت دوستان
من در موقع بازی برام یک مشکل پیش آمده که بعد از عوض کردن سی پی یو اتفاق افتاده البته ارتقاء از 5000 دو هسته ای amd به 7750 دو هسته ای amd که همون مشکل بیرون انداختن از وسط بازی هستش از بست صفحات فروم را خواندم چشمام اینجوری شدهنمیدونم با این ارور چیکار کنم گفتید dvd های بازی را عوض کنید عوض کردم ولی درست نشد گفتید این کرک را به هم راهه path نصب کنید باز هم نتیجه نداد یک از دوستان گفت که این فایل ریجستر را در کامپیوتر نصب کن درست میشه باز هم نشد
من هم که نمیتونم همه صفحات را بخونم که به جوابم برسم من فقط یک70 صفحه ای را دید زدم و فقط یک اتفاق برام افتاد این هم این بود که بعد از بیرون انداختن دیگه این پیغام don't نمیاد و فقط از بازی میندازه بیرون یک کسی ثواب کنه به ما بگه چی کار کنم من فقط یک بازی به روی کامپیوترم نصب اون هم فوتبال ساکر 2009 هستش فیفا 09 هم که اصلاً فاز نمیده ضمناً ببخشید این سوال تکراری را پرسیدم ولی چاره ای نداشتم دیگه اعصابم خراب شده خدایش یک راهنمایی بکنید اگر راهی نداره بگید خلاص شیم از امتحان کردنها
سلام
دوست عزیز منظوره شما از کرک وپچ کدومه و کدوم فایل ریجست رو می گسن.
لطفا بگید که چه کار هایی کردین با جزئیات و بگید چه مشکلی دارین به طور واضح وشفاف
ببخشید که ازتون خرده گرفتم .![]()
جهت اطلاع رسانی :
اپدیت 4 پچ GAC تا 2 الی 3 ساعت دیگه توی سایتش قرار میگیره
من یک فایل کرک گرفتم 5 مگ که بازش کردم شد 26 مگ اونو جای pes2009 قرار دادم بعد یک path همراش بود که گفته شده سریه 1.2 هستش البته به گفته یکی از دوستان فروم بعدش نصب کردم که البته نشد همون اول پیغام خطا داده که من فکر میکنم این path مشکل هم داره چون روش نوشته pes 2008 ولی این دوستی که این رو گذاشته بود میگفت نه این path همون 2009 هستش اشتباه نوشتاریه ولی من که به نتیجه نرسیدم درباره ریجستر نمی دونم از طرف یکی از بچه های فروم بود که آپلود شده بود به اسم Pro Evolution Soccer 2009 ولی باز هم جواب نداد برای من فقط جای سواله که چرا یک مرتبه این بلا سرم امده و چرا این سری از ساکر فقط اینجوری میشه ؟
باز هم خواهش میکنم کسی اگر راه دیگری امتحان کرده جواب گرفته دریغ نکنه به ما هم بگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)