تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 817 از 2550 اولاول ... 31771776780781381481581681781881982082182786791713171817 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,161 به 8,170 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من رفتم مودمم رو فروختم و شب هم میرم یه مودم وایرلس می گیرم . الان دارم با ایرانسل روزگار می گذرونم . جاتون خالی . فکر کنم سرعتم از کره ی جنوبی هم بیشتر باشه . موبایلم اونقدر داغ کرده دستم رو می سوزونه .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

سلام من همارا گرفتم بعد یه روز زنگ زدن گفتن وصل شده می تونم کانکت شم بعد من اومدم همه کابل ها اعم از یو اس بی و lan و line و برق یعنی همشو وصل کردم به جاهای مربوطه بعد رفتم به صورت دستی درایور مودمو نصب کردم. کامپیوترم مودمو می خونه بعد رفتم از طریق cd مراحلو طبق راهنما رفتم ولی این ارورو داددوستان مشکل چیه به نظر شما.در ضمن تو روترم چراغ power و lan و usb روشنه(adsl روشن نیست) در حالی که تو راهنماش فقط power lan و adsl روشن دیده شده بود.به نظر شما این می تونه اشکال داشته باشه؟اینم عکس همون ارور

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام من همارا گرفتم بعد یه روز زنگ زدن گفتن وصل شده می تونم کانکت شم بعد من اومدم همه کابل ها اعم از یو اس بی و lan و line و برق یعنی همشو وصل کردم به جاهای مربوطه بعد رفتم به صورت دستی درایور مودمو نصب کردم. کامپیوترم مودمو می خونه بعد رفتم از طریق cd مراحلو طبق راهنما رفتم ولی این ارورو داددوستان مشکل چیه به نظر شما.در ضمن تو روترم چراغ power و lan و usb روشنه(adsl روشن نیست) در حالی که تو راهنماش فقط power lan و adsl روشن دیده شده بود.به نظر شما این می تونه اشکال داشته باشه؟اینم عکس همون ارور

اولا یا لن رو وصل کن و یا یو اس بی رو . یعنی فقط یکیش رو وصل کن به پی سی . در مورد چراغ ای دی اس ال چون روشن نیست پس خطط رانژه نشده .

4. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

اگه رو خط تلفن داری باید برای هر کدومشون یه اسپلیتر وصل کنی.بعد اگه بعد از وصل کردن اسپلیتر چراغ ADSL روشن نشد یعنی خطت هنوز رانژه نشده.باید یک طریق مودمو وصل کنی.(یا لن یا یو اس بی که لن بهره و راحت تر و احتیاجی به درایورجداگانه نداره).

6. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

بچه ها میدونستید که از مودمهای دو پورته به عنوان سویچ هم میشه استفاده کرد
    من الان تنظیم کردم حال میده
    هم میشه از باهاش سبکه کرد و هم از اینترنت استفاده کرد

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

خطمو رانژه کردن بعد از وصل شدن هم چراغ adsl روشن شد رو مودم.ولی بازم نمی تونم وصل بشم
    رفتم از ویندوز کانکشن درست کردم ولی این ارورو داد دیگه نمیدونم چیکار کنم

راهنماشم خوندم نوشته بود VCI وVPI رو می خواد.واسه تبریز چنده این اعداد.اصلا این اعدادو می خواد
    چند روزه adsl گرفتم هنوز تو کفش موندم

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خطمو رانژه کردن بعد از وصل شدن هم چراغ adsl روشن شد رو مودم.ولی بازم نمی تونم وصل بشم

راهنماشم خوندم نوشته بود VCI وVPI رو می خواد.واسه تبریز چنده این اعداد.اصلا این اعدادو می خواد
    ببین عزیزم وی پی آی 0 هست و وی سی آی 35 . شماره کاربریت اگه مثلا شماره ی خونتون 2222222 باشه 4112222222 شماره ی کاربریته و رمزت هم 2222222 هست . اگه با سی دی مودم نتونی کانفیگ کنی من می تونم برات از طریق 192.168.1.1 آموزش بدم . حالا یه بار امتحان کن .

---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------

من الان یادم افتاد مودم ندارم نمی تونم آموزش بدم یعنی عکس بگیرم و اینجا بگذارم و چون با ایرانسل وصلم نمی تونم ریموت دسکتاب کنم . این دوستمون هم چون سرعتش کمه اینم نمی تونه . ازتون درخواست دارم یه آموزش براش از 192.168.1.1 با عکس بگذارین مرحله به مرحله . ممنون

---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------

یه راه دیگه هم اینه که مودمتو ببری شرکت برات کانفیگ کنن .

10. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

مشکل از تنظیماتت هست
    VPI=0 VCI=33
    user name=411xxxxxxx password=123456

12. 2 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

VCI برای همارا ۳۳ هست.اگه از پورت لن وصل کردی لازم نیست کاری انجام بدی.وصل کن و براوزرت رو باز کن.

در ضمن بهتره زنگ بزنی همارا و بگی تنظیمات اولیه مودم رو میخام.همه مراحل رو بهت میگن.انصافا پشتیبانی همارا اون وقتی که من داشتم خیلی خوب بود.

14. 2 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

منه م فقط اون 33 رو زنگ زدم پرسیدم
    بقیه رو خودم حل کردم
    VPI=0 VCI=33
    فقط این برای هر شرکتی فرق میکنه

16. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •