برای من تغییرات در حد ساعت بوده . دو تا از امتحاناتم به 11 صبح منتقل شده و یکی به 14 شاید برای شما هم اینجوری باشه
برای من تغییرات در حد ساعت بوده . دو تا از امتحاناتم به 11 صبح منتقل شده و یکی به 14 شاید برای شما هم اینجوری باشه
آخه خب من هر چی بتونم اینجا پاس کنم ب نفعمه دیگه
چون تطبیق میزنم و وقتم تلف نشده
فک کنم تفسیرم جزو یکی از دروسیه ک تطبیق میخوره
امتحان ندم یا درس نخونم ک ترم آخریه مشروط میشم آبروم میره![]()
آقا هیشکدوم از کلاسام تشکیل نشد
نمیدونید استادا با چه تاکیدی ب ما گفتن هفته دیگه بیاید و هر چی گفتیم زیر بار نرفتن
کلا سر هر دو کلاسی ک امروز داشتم دو نفر بودیم باز استاد اولیه اومده بود لااقل ولی دومی خودشم نیومده بود
ای بابا ای بابا![]()
براساس جدیدترین بخشنامه سازمان مرکزی پیام نور، اصلاحیه جدید تقویم آموزشی دانشگاه پیام نور که برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۲-۹۱ صادر شده است.
مهلت ثبت نمرات میان ترم نیمسال دوم ۹۲-۹۱ برای دانشجویان کارشناسی تا ۳ خرداد ۹۲ و برای دانشجویان ارشد تا ۴ تیر ۹۲ در سایت گلستان برای اساتید فعال خواهد بود .
همچنین طبق اعلام قبلی امتحانات نیمسال دوم ۹۲-۹۱ پیام نور از ۳۱ اردیبهشت آغاز و تا ۲۲ خرداد ۹۲ ادامه خواهند داشت.
قربان شما ابلیس 2011![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : آخرین مهلت ثبت نمرات میان ترم در نیمسال دوم 92-91 دانشگاه پیام نور اعلام شد / آخرین مهلت ثبت نمرات عملی دروس نیمسال اول 92-91 پیام نور
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : با توجه به اینکه سنجش فعالیتهای آموزشی هر دانشجو در طول ترم توسط اساتید ، برای دانشجویان و اساتید از اهمیت خاصی برخوردار است، لذا برای جلوگیری از تضییع حقوق دانشجویان ، به اطلاع می رساند با توجه به تغییر تاریخ امتحانات ، مهلت ثبت نمرات میان ترم نیمسال دوم ۹۲-۹۱ دانشگاه پیام نور به شرح زیر می باشد :
دوره کارشناسی حداکثر تا تاریخ ۳ خرداد ۱۳۹۲
دوره کارشناسی ارشد حداکثر تا تاریخ ۴ تیر ۱۳۹۲
مقتضی است دستور فرمائید به اساتید محترم اطلاع رسانی کامل و سریع انجام شود تا نسبت به ثبت نمره میان ترم دانشجویان به موقع اقدام نمایند و به دانشجویان نیز اطلاع دهند که قبل از شروع امتحانات می بایست از اساتید ثبت نمرات میان ترم خود را پیگیری نمایند. ضمناً یاد آور می شود که مهلت اعلام شده تمدید نخواهد شد و مسئولیت کوتاهی در این باره به عهده استاد درس می باشد.
آخرین مهلت ثبت نمرات عملی دروس نیمسال اول ۹۲-۹۱ پیام نور
(دقت داشته باشید این مهلت اعلام شده مربوط به نیمسال اول ۹۲-۹۱ می باشد)
همچنین پیرو نامه شماره ۱۱۱۷/د/۱۰۰۲۴۷ مورخ ۱ اردیبهشت ۹۲ با عنایت به اینکه آخرین مهلت ثبت نمرات عملی نیمسال اول ۹۲-۹۱ تا تاریخ ۲۰ خرداد ۹۲ میباشد، مقتضی است در اسرع وقت به اساتیدی که تاکنون نسبت به ثبت نمرات عملی دروس مربوطه در نیمسال اول ۹۲-۹۱ اقدام ننمودهاند، اطلاع رسانی شود. شایان ذکر است به هیچ عنوان بعد از این تاریخ امکان ثبت نمرات عملی امکانپذیر نمیباشد.
اختصاصی پیام نورنا /
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : امکان پرداخت شهریه دانشجویان دانشگاه پیام نور از طریق دستگاههای خودپرداز (ATM) بانک صادرات فراهم شد.
به گزارش اختصاصی پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ): بدینوسیله به اطلاع دانشجویان گرامی دانشگاه پیام نور می رساند؛امکان پرداخت شهریه دانشگاه پیام نور از طریق دستگاههای خودپرداز (ATM) بانک صادرات ( سایر خدمات -> بخش پرداخت شهریه دانشگاه پیام نور ) فعال شده است.
لذا دانشجویان محترم جهت پرداخت شهریه نیازی به مراجعه حضوری به بانک صادرات و تکمیل فیش و. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ندارند و می توانند از طریق خودپردازهای بانک صادرات نسبت به پرداخت شهریه خود اقدام نمایند.ضمنا در صورتی که شهریه از طریق خودپردازهای بانک صادرات پرداخت شود، بلافاصله در سیستم جامع گلستان ثبت می شود.همچنین امکان پرداخت ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترنتی شهریه دانشگاه پیام نور هم به زودی فعال خواهد شد که به محض فعال شدن از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد.دقت داشته باشید فقط از طریق دستگاه های خودپرداز (ATM) بانک صادرات این امر امکان پذیر می باشد.
سلام
من میخوام از مدیریت به صنایع تغییر رشته بدم. ولی مشکلی که دارم اینه که ریاضیاتم از پایه ضعیفه.
حالا دوستانی که فنی مهندسی میخونن سطح ریاضیات در چه حدیه؟
اصلا میشه توی پیام نور که اکثر دروسش خودخوان هست مهندسی خوند؟
بعد این آزمون بند ج از 3 درس امتحان گرفته میشه: ریاضی (1)، فیزیک (1)، مدریت مهندسی
کسی این دروس رو "خودخوان" پاس کرده؟ چون میگن برای دروس امتحانی بند ج کلاسی برگزار نمیشه.
ممنون میشم کمکم کنید
دوستان واسه امتحان ازمایشگاه فیزیک 2 چیارو بخونم؟
چیز خوبی در مورد ازمایش و محاسبات و فرمولهای ازمایش قانون اهم و شارژ و دشارژ سراغ دارید؟
سلام یک سوال در رابطه با پرداخت شهریه پیام نور
ایا کسانی که دستگاه توکن(otp)صادرات را داشته باشه نمیتونه از طریق خدمات اینترنتی خود بانک صادرات واریز کنه؟
اصولا اون روش هم مثل فیش پرداختی نقدی است ولی من موندم جای شماره سریال باید چی را وکجا در سیستم اینترنت بانک صادرات وارد کرد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)