مگه چه مشكلي داريد ؟؟
مگه چه مشكلي داريد ؟؟
مشکل خرید!بین سری fw و سری cs
مشکلم با fw اینه که سینگینه و 16 اینچ
cs28 با مشخصات زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] P8700 (2.53 GHz
3mb cach
4GB DDRII
Gforce 9300(Dedicated 256
14.1"
یا
VAIO FW - VGN-FW45GJ/B
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] P8700 (2.53 GHz)*1*2
4 GB DDR2
ATI Mobility Radeon™ HD 4650 /512
16.4"
وزنش و اندازه ال سی دی cs مناسب تره.کلا می خواستم ببینم سری cs خوب جواب داده؟
اگه لپ تاپی مناسب تر با قیمت تا 1700 دوستان میشناسن ممنون می شم راهنمایی کنن
برای برنامه نویسی و فیلم دیدن مناسب باشه.گیم هم خوب جواب بده.
خواهش میشه
کاشکی عجله نمیکردی!اگه برای بازی میخوای یه سری چیزها رو فدا باید بکنی 1199 بهتره به خاطر گرافیکش بیشترین عاملیم که تو بازی تاثیر داره اول گرافیک هست
البته گفته بودی هم کیفیت صفحه نمایش برات مهمه هم بازی میخوای باهاش بکنی با این حساب باز میشه 1640
از زیگورات تهیه کن داداش تو پایتخت دو تا نمایندگی داره اگه نتونستی ادرسشو تو سایت زیگورات پیدا کنی بهم پیام خصوصی بده بهت بگم![]()
مرسی از جواب سریعتون
ولی اگه راجع به برند MSI GX720 هم اطلاعاتی بدید لطف بزرگی به من کردید
اگه کسی این برند رو داره یا میشناسش لطف کنه یه توضیح بده چون نظرم بیشتر رو این لپ تاپه ولی نمیدونم خریدنش اشتباهه یا نه ....
ممنون
دوستان لطف کنید به من کمک کنید واقعا دیگه مغزم داره منفجر میشه یکی میگه فلان برند رو بگیر یکی میگه نه یه وقت فلان برند رو نگیری شما بگید ...
MSI GX720 ...
Intel Core 2 Duo p8400 2.26Mhz , 3Mb ,1066Mhz
4GB DDR2 800Mhz Up To 4
320 GB
DVD-RW
nVIDIA Geforce 9600M GT 512 DDR3 Dedicate
17"
1680*1050 WSXGA
WIFI+MODEM+GLAN+BT
IEEE+e-Sata+D-Sub+HDMI
3.2 kg
6Cell+Gaming Bag+Gaming Mouse
بگیرم یا Dell Vostro1510 یا Toshiab A300 یا HP DV6 1125 یا چی؟...!!!
وزن و میزان شارژ باطریش برام مهم نیست ... مانیتور هرچی بزرگتر بهتر ... گرافیک هرچی بالاتر بهتر ... ظاهر داشته باشه بهتره ... هاردشم مهم نیست ... رم 4 .... با این اوضاع میگید چی بگیرم چیکار کنم ؟؟؟؟
تنها مشکلی که با Hp و TOSHIBA دارم کارت گرافیکشه با ATI هیچ آشنایی ندارم نمیدونم چه جوری در چه حدیه مثلا ATI RADEON 3650 مثه چه رده از GEFORCE ؟ مثلا با GEForce 9600 DDR3 GT512 برابره ؟؟؟؟!ً!!!.........
دارم دیـــــــــــــــــــــــ ـــوووووووووووووووووووووو نه میشم 5شنبه بعدازظهر باید تکلیفمو روشن کنم یعنی یا بگیرم یا کلا بیخیالش بشم (یعنی لپ تاپ نگیرم) ......
لطفا کمکم کنید ...
ممنون
کسی برند MSI رو مشناسه ؟؟!!!!!!؟؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟؟!
عاجزانه طلب کمک می خوام
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــک
به نظرت ایسر 5378 زد خوبه؟من زیاد اهل بازی نیستم فقط در حد PES2009.به نظرت جواب میده؟
آقا ختم كلام شما DV6 1125 رو بگير مارو هم دعا كن ! اينقدر هم به خودت و انجمن استرس نده عزيز !!
مطمئن باشي راضي هستي اونو بگيري
چه کمکی میخوای. تا نگی که نمیشه جواب داد
![]()
سلام
ببین من می خوام این لپ تاپو بگیرم میگین بگیرم یا نه ، مطمئنم که اگه یه باره دیگه بپرسم از انجمن میندازنم بیرون !!!! به جرم مسترس السترا بودن !!!!!
برندش اینه:
MSI GX720 ...
Intel Core 2 Duo p8400 2.26Mhz , 3Mb ,1066Mhz
4GB DDR2 800Mhz Up To 4
320 GB
DVD-RW
nVIDIA Geforce 9600M GT 512 DDR3 Dedicate
17"
1680*1050 WSXGA
WIFI+MODEM+GLAN+BT
IEEE+e-Sata+D-Sub+HDMI
3.2 kg
6Cell+Gaming Bag+Gaming Mouse
بگیرم یا Dell Vostro1510 یا Toshiab A300 یا HP DV6 1125 یا چی؟...!!!
از MSI واسه برندش می ترسم (چون کسی به اون صورت نمی شناسه) از Dell واسه ظاهر و کارت گرافیکش خوشم نیومد از توشیبا واسه کارت گرافیک ATI یش ، از HP هم واسه تحریم و استمرار گارانتیش ....
حالا لطف کن کمکم کن
از همه اعضا همینجا عذر خواهی می کنم اگه باعث خرد شدن اعصابشون شدم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)